A moviescript ending

Söndag = Filmrecenssioner!!
Taggad = NO

Anwway here goes:

Saw
Skriven av: Leigh Whannell & James Wan
Regisserad av: James Wan
Två män vaknar upp tillsammans på vardera sida av ett smutsigt gammalt badrum fastkedjade vid varsitt rör med en död man mellan sig. Den döda mannen ligger i ett blodbad och håller en pistol och en bandspelare i sina händer. Det enda de två levande männen hittar som ledtrådar är varsitt kassettband som det står "Play me" på. De spelar bandet och en av dem, Adam, får veta att han med stor sannolikhet kommer dö i rummet han nu befinner sig och den andra, Lawrence, får veta att hans familj är tillfångatagna och att om han inte dödar Adam innan klockan sex dör dom.  Lawrence upptäcker en låg ledtråd inspelad på bandet och i toaletten närmast Adam hittar de två bågfilar, desperat försöker de såga igenom kedjorna men utan att lyckas. De är de två nyaste offrerna som den omtalade Jigsaw mördaren har tagit. "Let the game begin".

Jag trodde den skulle vara skitäcklig och helt psykopatisk, men inte så värst. Ganska psykad kanske men annars var den som CSI eller criminalminds. Jag tyckte den var jätte bra och nu måste jag bara se de tre återstående Saw-filmerna. Visste ni att Adam som spelas av Leigh Whannell också skrev filmen. Onödiginformation men jag tyckte det var coolt!
Sevärd film BTW

Knocked up
Skriven av: Judd Apatow
Regisserad av: Judd Apatow
Ordningsamma Alison och slarviga Ben träffas på en bar och kvällen avslutas med ett one-night-stand, 8 veckor senare visar det sig att Alison är gravid. Hon bestämmer sig för att behålla barnet och tillsammmans med Ben försöker de på något sätt ha en någorlunda relation, för barnets skull.

Väääääldigt förutsägbar, men rolig. Det är en såndär film som man ser bara för att ha något att se men sen visar den sig vara ganska bra ändå. Jag tycker den är sevärd!

Forgetting Sara Marshall
Skriven av: Jason Segel
Regisserad av: Nicholas Stoller
Musikern Peter tror att han är i det perfekta förhållandet med den perfekta tjejen som älskar honom när hon en dag gör slut med honom. Han blir helt förstörd och låser in sig själv i lägenheten. En dag kommer hans halvbror förbi och tvingar ut honom i livet igen, tyvärr misslyckas försöket och Peter för ett utbrott på jobbet och halvbrodern förstår att han behöver semester. Peter åker till Hawaii, dit Sara alltid ville, och kan ni gissa vem han träffar på där? Såklart, Sara med hennes nya pojkvän. Som tur är finns receptionisten där, Rachel som hjälper honom ur svåra situationer och snart verkar det som om semstern var en bra idé i a f.

Låg humor med massor av "underbältet" skit. Men jag skrattade !! Samma sak här som i Saw, han som spelar Peter är han som skrivit filmen. Den här filmen var också förutsägbar och två av skådespelarna från knocked up var med i den här filmen också. Eh, ja......

I now pronounce you Chuck and Larry
Skriven av: Barry Fanaro, Alexander Payne & Jim Taylor
Regisserad av: Dennis Dugan
Brandmännen Chuck och Larry är bästa vänner och en dag när Larry räddar livet på Chuck lovar Chuck att han ska göra vad som helst för Larry. Larry, som är änkling, behöver hjälp av för att få skriva av hans pensionfördelar på sina barn och det enda som måste göras är att gifta sig med Chuck. Nu måste de bara låtsas vara bögar för att det ska gå vägen men många har sina misstankar. 

Ja, en klassisk Adam Sandler film, fast den här var tuuuuuuusen gånger bättre än You don´t mess with the Zohan!!!!!!
Jag orkar inte skriva något mer om den för jag antar att ni alla redan sett den! Annars kan ni ju se den.



xoxo  

Kommentarer
Postat av: Emmy

det är ju hur nice som hälst med dina filmtips!! :D

2008-09-07 @ 21:13:21
URL: http://tymme.blogg.se/
Postat av: vicky

ja men då kasnke vi borde fara båda två på sportlovet!!, jag har inte heller bestämmt när än :D

2008-09-08 @ 18:36:54
URL: http://wickywonka.blogg.se/
Postat av: Sanna

Haha jag kommer inte spoila, men vaddå? har inte du redan sett säsong 5? Ja... fick höra det idag faktiskt, höll på att få veta en massa saker men jag höll för öronen ;)

2008-09-09 @ 22:25:11
URL: http://stmr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0