Bruises

Imorse hade jag tänkt vakna klockan 8. Det visade sig att det inte var möjligt. Istället vaknade jag 09.40. Stressad så in i h-vete rusade jag upp för att sedan komma på att jag faktiskt var ledig idag. Gjorde ändå en stressad morgon och for iväg till polisen för att skaffa nytt pass. Blev mätt och fick veta att jag var hela två centimeter kortare än jag trodde att jag var och att jag fortfarande inte kan bli bra på kort. Skrev en slarvig namnteckning och betalade 350kr. Åkte sedan vidare till citymottagningen för vaccination. Eftersom min destination är obestämd blev jag ogillad av distriktsköterskan men vi kunde tillslut komma överens om att jag ska vaccineras för hepatit a och b samt tbc. Fick njuta av att kunna titta riktigt ordenligt på sprutan och hur min hud tänjdes ut av nålen. Sjuk fascination, jag vet. Fick betala 520kr men det kommer jag få tillbaka. Tack! Gick och socialiserade med Josephine och blev bara mer taggad på avresan. Köpte lunch med mamma och åkte hem för att äta. Skrev 40 instuderingsfrågor och har nu bara 190st kvar att svara på. Älskar inte projektledning.
-
Jag kände mig rätt nöjd när jag undvek en potentiell pinsam situation och kunde sedan resten av dagen vara sjukt nöjd över min omedvetna prestation. För övrigt så har jag bokat frisörtid, skrivit ilsket mail till mina volontärer och renskrivit informationsplanen. Nu ska jag äta plättar!
-

Kommentarer
Postat av: Stig

Hej min saknade vän!! Fick du inte mitt sms?? Har tänkt på dig mkt den senaste tiden och sen såg jag dig på iksu men jag kunde inte springa efter! Vad händer, vad ska du hitta på för roligt! Jag är så glad för din skull för det verkar som att du äntligen ska lämna ume?! :D

2012-02-21 @ 10:46:40
Postat av: otis

Får se om det blir någe plugg. Nog vore det det bästa då jag skulle träffa lite mer folk i min egen ålder osv men jag vågar inge börja på någor jag inte tänkt igenom ordentligt. Fegis jag är.var är det du ska åka? :)

2012-02-21 @ 19:48:46
Postat av: T

Jo, jag själv kommer att döma mig x)Åh vad roligt :D

2012-02-22 @ 21:37:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0