Let's go surfing

Wake up, it's a beautiful morning - NOT
Det är JULI, vad händer med sommaren? Eller egentligen är jag inte förvånad, det brukar väl alltid vara så här.. Men jag är så blek så blek så jag vill bli brun bli brun. Öh? Känner mig galet random just nu. Ska äta och sen dra och hämta My så ska vi se Inglorious Bastards igen. Crazy bra film det där!! Ett tips till alla som gillar Tarantino, Hitler och blod. Fem av fem toasters alltså! Måste styra scary movie maraton också. Idag slog det mig att Rowena drar från Umeå om typ mindre än tre veckor, får ont i magen bara jag tänker på det. Kommer gråta ihjäl mig när hon far. Hmm mer random grejer? Jag for och slog några bollar på ranchen idag med familjen. Det visade sig att jag var en naturbegåvning, INTE. Men jag blev taggad, tror jag ska ta tag i det där. Snart.
What else what else? JAG SKA TILL LONDON PÅ FREDAG!!!!!!!!!!!!!! Galet taggad... wihoooooo..
Jag har btw Shakiras VM låt på hjärnan, den där Waka waka låten. Det är faktiskt en ganska rolig titel på en låt. HAHAH WAKA WAKA liksom, någon annan än jag som fattar??? ÅÅÅH ORKA MITT HUMÖR. Måste gå och lägga mig, typ NU!

Debut

Jag har på mig mina glasögon idag för första gången så om du vill se mig i dom så kom ner till sommaren i city för jag lär vara där. Idag har jag "skolkat" från jobbet. Min chef sa att jag skulle få ledigt på torsdag, igår när vi hade stängt sa hon "Fanny du får jättegärna komma in imorn eftersom du ändå inte kan fara till beachen och vi behöver all hjälp vi kan få". Jaha, tack så jättemycket du förstörde hela min lediga dag tänkte jag. Så det har faktiskt känts som om jag skolkat idag eftersom jag ej for in till jobbet. Hoppas ej hon är sur imorn, men det tror jag inte. Jag har köpt nya löparskor idag med ortopediska sulor till. Läskigt sköna sko. Vill ha dom alltid. Men det är fult, med sportskor alltså. Till vardags! Jag måste gå in på cdon.com snart och beställa ny musik. Fick två nya skivor i måndags, jag är redan less. Inte okej, jag kommer bli ruinerad. Om jag har tur är skivor billiga i London men det tror jag inte, om det nu skulle visa sig att de är det så kommer jag köpa mycket musik. Det är kul. Öh, måste bestämma mig om jag ska läsa den där jävla kursen på universitetet också. Vet inte vad jag vill. Eller jo, jag vill till USA och om jag ska dit så kommer jag ju fara dit i november och det är då kursen kommer vara. Liksom, what to do??
"Mitt namn är mycket och jag vill ha mer"

Barn av vår tid

Jag vaknar, jag jobbar, jag äter, jag sover, jag vaknar, jag jobbar, jag äter, jag vaknar, jag jobbar, jag äter, jag sover......
Livet leker helt enkelt. Idag är jag ledig. Det är skönt och jag ska till bettnäs med Rowena om någon timme. Om vädret tillåter det vill säga. Önskar jag hade mina högtalare hemma men dom har min systeryster så det blir ingen musik på stranden. Sad.
Jag är kär i Bon Iver, typ den bästa musiken ever. Gosh!

Folk bits!

Ah, min första jobbdag är avklarad och JAG ÖVERLEVDE. Var sjukligt nervös i morse när jag for iväg. Men se, det var som att cykla. Jag kom ihåg hur man slog in på kassan och allt, Schtolt. Ooooh, jag höll på att glömma. Det kom in en tysk kund idag som inte kunde engelska (hon var gammal) så jag pratade tyska med henne. Det var hur roligt som helst, iih hoppas jag aldrig glömmer tyskan!
Eeeeh, kan ju bara säga att jag är galet taggad på en eurotrip nu. Typ, sätta-mig-i-bilen-och-fara-på-en-gång sugen. Meeeeeen, jag jobbar. Det är också kul. Jag kommer bli rik. Inge mer pappa betalar. Eeeh, eller vem försöker jag lura. Klart pappa betalar!!!!
HALLÅÅÅ??? Vart håller folk hus? Jag har dödstråkigt. Typ ingen är inne på msn och ingen vill göra något. Egentligen borde jag inte klaga för vad fan, jag orkar ju inte heller höra av mig.. Men känner att den här sommaren vill jag göra saker hela tiden, typ aldrig sitta inne. Får kanske försöka styra själv då.. MEN, orkar inte just nu! Hehe

Cry when you get older

"Hold up one second I got something on my dirty mind"

Under bilresan hem från sthlm så körde vi förbi ett ställe som hette Åstön, och nej jag läste såklart inte Åst-ön som man ska utan tyckte det var så mycket roligare med Å-stön.

Kom hem från mitt underbara Cypern för två dagar sen och längtar tillbaka redan. Absolut inte till maten, men värmen och havet. Jag har egentligen inte så mycket att skriva utan skriver bara för att. Hungrig är jag dessutom. Drygt.
Såg tre B-filmer igår med Rowena, de var B-iga. Hehe oväntat eller hur? Vi åt i alla fall en förstaklassig kladdkaka och Gilbert gillar mig mer än Rowena. Tror det beror på mina långa naglar, fast jag är fortfarande skiträdd för honom.
Jag läste ut sex böcker på Cypern. Alla var jättebra och en var speciellt inspirerande till att skriva. Två var SKITBRA. Vill bara läsa om dom igen och igen och igen och igen och igen och ja ni fattar.
Nej nu har jag varit tillräckligt random för det här inlägget.

RSS 2.0