Fashion Victim


" I have a confession to make"

Jag är ett modelejon. Inte så att jag MÅSTE ha allt som är "inne" eller ens att jag ALLTID följer modet. Men jag ÄLSKAR att läsa om mode eller att se program om mode. Mina favorit-tidningar är SOLO, Frida och Modette. Men tyvärr har Modette lagt ner, eller snarare de har gått i konkurs, och det är inte bra. Det var min favorit av favoriterna. Den var den ultimata modetidningen med roliga krönikörer och coola bilder. Men nu är den död, R.I.P, för andra gången i min blogg. 

Men en sak som förvånar mig inom modevärlden är alla bloggare som skriver om mode. Det är i princip 90% av alla bloggare. De har t.ex. "dagens outift" eller "dagens fångst" osv. Jag är less. Måste man skriva om mode för att folk ska upptäck ens blogg? Jag tänker i alla fall inte göra det. Inte om mode på det sättet i alla fall. Mitt mode motto är, ha på dig det du trivs i och skapa din egen stil. Vet man inte vad man har för stil, prova dig fram. Min favorit affär är H&M, de har allt och det är billigt. Sen gillar jag Carlings, Top Shop, Monki och Cheap Monday. Resten av affärerna som finns är inte så viktiga.

Min stil i ett nötskal: Jeans, T-shirts med tryck, Hoods, Tights och Oversize.

Ops, det blev ändå värsta modeinlägget här, men men, vad ska jag säga till mitt försvar. Jag är en förvirrad människa som ofta säger emot mig själv och jag är ett obotligt modelejon.

xoxo

Kommentarer
Postat av: My

Förvirrade människa, vad du svamlar... :P

2008-02-27 @ 11:58:45
URL: http://cheer.blogg.se
Postat av: My

solo är min favvotidning :) den är bäst

2008-02-27 @ 11:59:56
URL: http://cheer.blogg.se
Postat av: My

vad fan.. här skriver man värsta inlägget som inte ens kommer meeed! jag blir ju damp. tänkte iallafall säga att solo är bästa tidningen

2008-02-27 @ 12:01:16
URL: http://cheer.blogg.se
Postat av: My

GAAAAH!! halva inläggen kommer bara meeed.. vad fan.. frida är dålig förutom ibland för då skriver de om cheerleading för att Karolina går i det. Modette sög balle förstår varför de gick i konkurs xD

2008-02-27 @ 12:01:47
URL: http://cheer.blogg.se
Postat av: My

så, nu kom allt med nu ska jag sluta egga kommentarer :) ha kul på spanskan ;)

2008-02-27 @ 12:02:16
URL: http://cheer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0