Melt my heart to stone

Vad ni var fantasilösa!!! Fick bara ett riktigt svar, som dessutom var intressant, tack J. Men alltså jag är inte sur, för jag har ju själv ingen aning. Jag ska absolut höra av mig ifall jag kommer på nått kusinvitamin..
Nu har jag jobbat klart fem dagar av min åtta dagars vecka. Ska bli skönt med helg. Men först så längtar jag mest till torsdag för då blir det första dagen på mitt volontärjobb med humlan. Nämligen Johnossi konserten. Wihoooo!!! Astaggad. Kommer säkert vara tråkigt men man måste börja någonstans, eller hur?!
Mina naglar är nu målade i julkulsrött. Den du!! Finaaaa naglar. Det kommer vara förstört imorgon. Jag har btw stora planer inför julklappsinköpen. Känner mig för första gången taggad på att ge julklappar. Annars brukar jag ju verkligen vara SÄMST. Får se ifall pengarna räcker till den här gången!!
Från tre ämnen till ett fjärde;
Tänkte dela med mig av ett litet citat igen. Såklart av min underbara mamma. Hon bara matar citat, dagarna i ända. Typ som My tycker att jag gör, men det håller jag inte med om.
Vi sitter och ser på golf, jag mamma och pappa. Så kommer Jimenez upp på bild, en spansk golfspelare som ser lite ut som en slusk. Så utbrister mamma;
"Jimenez pippar pojkar"
Nej mamma, bara nej!!!




Time machine

Igår släppte Robyn sin sista skiva Body talk. Jag är besviken. Hon kan inte kalla den en NY skiva när den egentligen bara innehåller fyra nya låtar och resten är bara om mixade låtar från de första två. Fast, alltså de fyra nya låtarna är ju asbra. Som vanligt.
VET NI HUR LYCKLIG JAG ÄR??? HÅKAN ÄLSKADE HELLSTRÖM KOMMER TILL UMEÅ OPEN I ÅR IGEN. Så jävla najs. AAAAH alltså, jag känner mig kanske som ni som är galna fans gör. Liksom, jag vill bara skutta runt och dansa av glädje. Är det normalt? Jag kanske är lite av en sån där galning. Och det har ändå gått tre dagar sen jag fick veta det och jag är fortfarande lika glad. CRAZY STUFF. Måste sluta skriva med caps lock....
Från en sak till en annan, i tisdags kom far min hem från de förenta staterna. Han hade med sig massa roliga presenter. Jag fick en juicy couture mjukisdress. Hur underbart som helst. Jag känner mig som en lyxig hemmafru i den, eller kanske en fjortis. Haha har inte riktigt bestämt mig hur det känns men den är skön så who cares. Kommer i alla fall använda den. Sen fick jag också proactive och en annan dundergrej mot acne. Jag är hur taggad som helst på att se om de funkar. Hittills är proactive grejset väldigt skönt iaf. Kyler ned huden och så får jag babylen hud. Den andra grejen som jag inte kommer ihåg vad de hette, typ rareminerals, har jag fortfarande inte provat. Men kanske kommer en update om det senare. Till sist hade far min sparat påsarna man får från Abercrombie and fitch, ni vet den där affären där alla killar jobbar utan tröja och deras koncept är sex säljer? I alla fall så är påsarna to die for för de har alltid någon aphet kille på. Pappa hade till och med sparat påsen från true religion och den var sketfin. En gitarrspelande buddah, I love it.
Till sist vill jag bara ställa en fråga till ni som läser den här sugiga bloggen, VAD FAN SKA JAG UTBILDA MIG TILL? Snälla, ni som känner mig, vad tycker ni att jag passar som? Jag önskar verkligen jag visste. På senaste tiden har jag helt random verkligen funderat på kirurg. Liksom out of nowhere. Aja. SVARA BARA PÅ FRÅGAN. Tack..

Beat on the brat

Happy happy happy...
Kom hem från Borlänge för någon timma sen. Var där och träffade Rowena och såg hur hon bodde. Det var mysigt. Men ganska död stad måste jag ju få säga. Förutom den där veckan i juni då peace and love äger rum där. I alla fall så hade vi det mycket kul, iaf jag. Sen kan jag ju inte komma och stå för Rowenas åsikt. Men jag tror hon tyckte det var kul också. Vi spelade apmkt buzz och jag var the champion typ flest gånger. Fick genipokalen och allt. Jag kände mig fulländad. Plus att jag out of the blue nu fått veta att jag är bra på texas hold'em. Jag vann. Tänk om det varit riktiga pengar, då hade jag varit rik. Äsch, vafan säger jag, rikare!!
Sen såg vi också två filmer, A clockwork orange som var sketbra. Konstig och konstig och så JÄVLA KONSTIG. Men brao. Andra filmen vi såg var splice, den var bra. Haha jag brukar inte gilla sci-fi men hallååå?? Filmen var väldigt intressant. Sen satt vi uppe halva natten igår, eller morgonen idag, vilket som och så fick rowena rita av mig. Hahaha jag var nog ingen bra modell. Kunde inte hålla mig för skratt. Jag tycker bilden blev bra!!!
Så ni till varför jag är så glaaaaad. Jag har så sjuka julkänslor så det finns inte. Vill att det ska va tredje advent och att vi ska ha en gran och paket och tända ljus och julmusik och allt. Men det går ju inte, det har ju precis blivit november. Måste lugna mig. Var ute och gick nu och lyssnade på A christmas carol boken. Den är hur skön som helst. KRAAAAMP i magen, jag är dödshungrig. Sist men inte minst vill jag bara tillägga att det är deprimerande att åka tåg. punkt.

Only exception

Imorn börjar jag jobba igen. Känns... jäkligt tungt att ta sig upp på morgonen men annars blir det klirr i kassan och det tackar jag aldrig nej till. Sen måste jag lära om mig vart alla skor står och vilka som är bra för vad. Hoppas det går fort. Jag får helt enkelt köra med den gamla goda "Jag har inte varit på den här butiken nu på ett tag så jag vet faktiskt inte vart den skon står men jag kan absolut hjälpa dig leta den". Hehe. Den är en räddare i nöden må jag säga.
Just nu ser jag på EMA and i LOVE IT.
Fredags var nog den bästa kvällen på typ tusen år. Finaste och bästaste Rowena var här och vi drog på 5ive, det ägde!!! Jag och Magnus gjorde vårt bästa för att lära henne stampa med leroy men hon tittade bara på oss som om vi vore efterblivna. Vilket nog också var fallet.
Anyways... back to EMA

My truth

Okej, så här är det;
Jag önskar att jag kunde skriva sanningen, verkligen sanningen om vad jag tänker hela tiden. Men jag gör det inte för då skulle jag upptäcka, svart på vitt, hur jävla nere jag egentligen är. Så jag tänker istället att jag endast skriver när jag är på bra humör och när jag kan skriva om något roligt för då när jag tittar tillbaka så verkar det ju som om jag alltid är glad. Men missförstå mig inte nu, jag är oftast glad, på dagarna och när jag gör saker. Men det finns ju kvällar också och timmar då man inte gör något. Då när man har som mest tid på sig att tänka, det är då jag mår skit. Men jag tycker inte synd om mig själv, inte ofta i alla fall. För det tjänar ju ingenting till, om det är något som är piss så är det ju oftast mitt eget fel. Senaste tiden har det faktiskt varit riktigt bra, jag har utfört saker som borde göras. Vuxna saker. Saker som tar mitt liv lite längre mot framtiden. Dit jag vill komma. Det känns så jävla bra. Jag känner mig beslutsam, ovanlig känsla. Så jävla skönt. Klapp på axeln.

Pack up

Jag lagar amerikanska blåbärspannkakor just nu. Dom är blå. Lite läskig färg på mat. Ni vet väl att man äter med ögat? Jag fick ett mindre smickrande MMS från en inte så snäll kompis alldeles nyss. Usch. Idag har jag kört runt och lämnat igen alla halloweensaker så nu är jag lite mer än 200kr rikare igen. Hmm vad jag nu ska lägga de pengarna på? Kläder förmodligen. Eller ett par skor. Är galet sugen på skor just nu. Fast, inte från våra butiker eftersom de fortfarande inte kommit in något nytt och spännande där. Blä. Men det kommer snart. Vad tycks om min nya header? Jag hade extremt tråkigt och lockade håret och körde på lite rött förföriskt läppstift och voila! Meningen på latin får ni kolla upp själva om ni nu orkar. Annars så är det inget speciellt med den.
Jag är galet nyfiken på hur pannkakorna smakar men jag tänker vänta tills alla är klara och pappa har kommit hem så jag får sällskap vid matbordet för, det är inge roligt att äta själv.

RSS 2.0