Tick tick boom

Yeah I've done it before,
And I can do it some more,
So what you waiting for?
Yeah!
I was right all along!


Umeå Open måste ju vara det roligaste man kan göra, för tillfället iaf. Så najs. Jag dog nästan igår, jag skojjar inte! Stod längst fram till vänster och trycktes mot stängslet. Mina nyinköpta jeansshorts blev alldeles smutsiga framtill, inte för att det gör så mycket, det går ju att tvätta!! Sen förstördes mitt örhänge när tjejen bakom mig drog ut det (inte med mening dock, eller vad vet jag, men jag hoppas inte det). Jag tog på Pelle (sångaren) och hans sko. Asnajs!!!
Jag vet inte vad jag ska säga förrutom att jag har typ lite smått ångest över att det är ett helt år kvar till nästa gång, jag taggar redan. Artonårsband då dessutom.... WIHOOOO

Jag läste typ den roligaste krönikan om besattheter på killar. Ifall man träffat någon ny eller så. Sjukt klockren och ganska mycket jag!! I alla fall så var det om en tjej som träffat en ny kille och så hade hon typ googlat alla möjliga kombinationer som gick på hans namn, varit inne på hans myspace tusen gånger och stalkat honom på facebook. Så när han kom hem till henne så lyssnade de på musik och myste när han helt plötsligt tog hennes dator och ba "ska jag visa dig min myspace sida". Så hon fick panik och typ ville skriva NEEEEJ, eftersom han då skulle se att det var typ den mest besökta hemsidan de senaste veckorna men istället frös hon bara till is och inväntade katastrofen. Så gick han in på internet istället för mozilla.. TUR för henne!! Så jävla najs!!!

Så har jag kommit till min hatdag. Söndag. Fyfan, finns det något värre? Det ända man gör är att gå runt och vänta på att det ska bli måndag. Sen så har jag alltid det här dilemmat om att träna eller inte träna. Jag vaknade med ont i halsen i morse och känner mig lite sådär halvt mosad efter två dagar av open, men kanske behöver röra fläsket lite!!!
Aja, ska försöka lista ut what to do!!



Shibby

One

Talet är nu gjort, sköönt. Dock har jag fetaste ångesten över att jag totalt glömde bort min favoritdel i HELA talet.. Hur fan lyckas man är min fråga.. Fast då hade jag min alldeles egna vardagshjälte B som ställde frågan inför klassen.. ASNAJS!! Tack, you saved my day sweetie

Hoppas inte LK typ drar ner på hela betyget eftersom jag erkände att jag glömde hela den delen!!! FAAN, ÅNGEST på hög nivå..

Anyway, life goes on!! Nu har vi snart tyska, najs najs, snacka lite om vårat projektarbete inför resan. Mina och B's tyskar pratar lite småsvenska med oss. sööt

Ikväll blire Umeå Open, WOHOOOO. Så taggat!!

Jag har inge pengar till allt jag vill göra nu under våran.. Eller jag har pengar till tre saker, men så den till fjärde som jag verkligen vill göra men typ inte kan. Jag går runt med en ständig klump i magen för att jag inte har tillräckligt med tid eller pengar, allt händer typ nu. Inte roligt alls!! Ge mig mer tid och ge mig pengar.

Min lista över allt jag ska göra under våran:
- Hemavan
- Tyskland
- USA
- Peace and love (tveksamt)

Shibby

Be somebody

"Jag vaknar upp, ah solen.." TVÄRSTOPP I LÅTEN, ingen sol, SNÖÖÖ.. NOO världen går under för mig i några sekunder innan jag somnar om.....

"FANNYYYYYYYYY?"
Brutal uppvakning en kvart senare av att mamma ropar på mig. NO, jag som ville sova hela dagen. Vill inte kliva upp för att fara till bilskola, vill inte kliva upp för att gå till skolan och vill verkligen inte kliva upp för att måsta få ångest över vilka kläder jag ska ha..

Drar på mig min monkitröja och ett par H&M jeans.. ångrar mig redan innan jag hunnit utanför dörren.

10min senare sitter jag på bilskolan, kör runt i rondeller och dör av pinsam händelse i typ 10min innan jag kommer på att man får göra fel.. PJUH

Är assur hela vägen från bilskolan till skolan, funderar på vad jag ska göra för att det inte ska synas så mycket när jag kommer fram, för jag vet hur irriterande och tråkigt det är när man är med mig när jag är sur, men kan verkligen inte komma fram till något så jag tänker, de får fan uthärda dagen med mig.. Men så möts jag av en galet vinkades och astaggad B i klassrummet. What to do but laugh.. Söt.. Iaf så ska hon tydligen, kanske följa till Peace and love. Asnajs..
Men först får jag för mig att jag ska lura LM att jag inte vill längre.. HUMOOR. Hon blir så lätt arg. Kuligt värre.. Så plötsligt är man på ett ganska hyffsat humör.

Äter lunch och kommer tillbaka till svenskan..
Humör-nivå: -10.
Fantasin låg på noll hela lektionen samtidigt som svenskaläraren ska måsta sitta och försöka få mig att bli inspirerad i typ hundra år. Ville typ bara säga åt henne att dra åt h-vete.. Men kom på att det var lite väl att ta i så jag satt tyst och försökte se ut som jag lyssnade. I själva verket hörde jag inte ett ord hon sa. Iaf, hela svenska lektionen går ut på att bryta ihop fullständigt.. Tills matten börjar och jag helt plötsligt får igång hjärnan, så jag skiter i matten och skriver talet.. Asnajs!! Blir på astagg-humör och jag och B har hur roligt som helst hela sista lektionen på spanskan.
Humör-nivå: +100

"Que llevas puesto?"
"Nada"

Shibbyyyyy


Tick of time

STRESSAAAD SÅ IN I H-VETE

Jag har så här lite fantasi att använda till mitt tal
....................
..................
.........................
....................................
...............
..............................

Det är ju inte heller så att det här talet är hur chill som helst, verkligen inte när ens lärare förväntare sig att man ska vara asbra för att man lyckats få MVG på de senaste uppgifterna. Vill ni veta vad som verkligen stör mig?
Att man ska måsta återkoppla det till häftet där alla texter handlar om engagemang och påverkan. Alltså kortfattat, antingen om politiska åsikter eller miljöfrågor. Jag har inga politiska åsikter, är det något jag känner mig sådär äckligt less på är det just politik eller miljö. Hur fan ska jag göra då?
Skriva om musik? mode? Bara för att jag är intresserad av det, men hur ska jag få in en text från häftet då?
Jag har funderat på Woodstock väldigt länge nu, hinner man byta? Ska jag skita i texten och ta en bild istället och texten från något helt annat?

Jag vill seriöst inte göra det här, och mina negativa tankar hjälper INTE

Not so Shibby

Beautiful day

"Jag vaknar upp, ah solen skiner igen..."
WTF, det här är inte min mobil. Varför har jag pappas mobil i mitt sovrum med väckarklockan på? Hmm.. försöker tänka tillbaka på vad som kan ha hänt tidigare under morgonen.. AHA, jag har det. Eller? Svaga minnen flashar förbi av att mamsen varit in i mitt rum och pratat med mig. Antagligen svarade jag men vem vet vad vi snackade om. Pappas mobil och att den var inställd på att ringa klockan 11? Förmodligen. Aja, vaken är jag!!

Ingen hemma så jag ringer pappas mobil för att se var de är. Mamma svarar och berättar att de har varit och åkt skidor och jag ska sätta igång kaffemaskinen (kaffemaskinen?? WTF, heter det så?) på åtta koppar. Mmm, inget går upp mot kaffe på morgonen. Gör kaffe och lite scrambled-eggs. Mums.. Väntar tills resten av familjen kommer hem och äter lite mackor med skink-ost på.. Ganska gott.

V hör av sig under frukosten och säger att jag ska ta med mig sista harry potter boken och andra twilight boken.. Ofcourse tar jag med mig dem, plus allt annat jag behöver till våran spadag. Asmysigt..
Kommer till V's hus och blir direkt livrädd för katten. Han sitter ju bara där och glor på mig i trappan, vem vet om den tänker anfalla mig. Viftar på svansen gör den också, visst är katter arga då? GAAAAH. Försöker mig på lite telepati med katten men jag tror inte det funkade. Han fortsatte glo på mig och jag fortsatte vara rädd hela dagen. I alla fall så har vi kört på pedikyr, manikyr, hårfärgning, hårborttagning och ansiktsmasker.. Kände sig riktigt fräsch när man drog därifrån.
Kommer typ inte träffa V på tre veckor nu, nästa gång vi ses kommer jag vara blond och hon brun...

Drar till spinning med systeryster, är typ inte taggad för fem öre men tänker att man ändå är duktig som tränar. Cyklar till musik i 45min och drar sedan hemmåt. Väl hemma kan jag inte sluta tänka på f*cking svenska-talet som ska vara klart att hålla på torsdag. Jag som inte ens skrivit en rad. Ser säkert sur ut och både systeryster och mamma undrar vad det är. Svarar talet och inte så mycket mer. Som tur är tar Americas best dance crew finalen bort mina tankar från talet och jag kan njuta av alla underbara dansare. KÖTT vad bra de är. Yeay, mina favoriter vann. Happy där för en sekund tills verkligheten kommer ikapp och jag inser att jag fortfarande inte skrivit något på mitt tal. Så jag tar tjuren vid hornen och sätter mig vid datorn och läser in mig på typ allt som går att läsa om Woodstock. Blablabla, blablabla, hippie hit och hippie dit.. Skriver ner fakta och sen inge mer. Hoppas jag kommer igång på riktigt imorn. Har gett upp för kvällen!

Så sitter jag här och lyssnar på när pappa tittar på Americas best dance crew på youtube. Han är besatt

Shibby


See the sun

Jag var väl lite väl taggad i mitt förra inlägg, så ska tagga ner lite ikväll!!
Dock skulle jag faktiskt vilja skriva sådär hela tiden, men jag vågar inte göra det igen för jag kommer faila så totalt och allt kommer bli värsta fiaskot.. Så, inte idag men kanske, kanske nån annan gång, när det hänt lika mycket roligt som i måndags. Vem vet, har jag tur kanske jag träffar snyggingen på måndag igen (om han är lika morgonpigg som jag)

Alla som aldrig sett How i met your mother har seriöst gått miste om världens bästa tv-serie. Den är typ bättre än Vänner, eller ok, där kanske jag gick lite långt, men det är definitivt i samma klass som Vänner. JAG ÄLSKAR DET!

"Say I'm your bestfriend Ted" ( <3 Barney )
"I swear, i did not give him the signal" ( <3 Marshall )

Har sett typ 6 avsnitt idag. Är snart på pineapple-avsnittet. TAGGAR!!

Har egentligen massor av citat jag skulle kunna dra ifrån dagen, men det blir så svårt för de som inte var där att fatta. Så det blir inge sånt!! Jag kan dock säga att tyskar måste vara ungefär 5 år efter Sverige i social utveckling!!!! Humor på högnivå där..

Shibby



Manhattan

Vaknar och drar ut på uppstigningen så länge som jag bara kan. Får tankar om försening och flyger upp ur sängen. Bestämmer mig för att jag inte har krafter till att laga någon god frukost så det blir mackor och juice. Äter i en djup dvala och har egentligen inget fast minne av vad jag gjorde, läste jag tidningen? lyssnade jag på radion? pratade jag med familjen?

Går upp och får för mig att jag ska försöka mig på en Blair Waldorf look-a-like och drar på mig en svart klänning och ett lååååångt pärlhalsband, ser ganska bra ut tills jag kommer på att jag nog måste ha på mig en kofta, FUCK. Har aldrig någonsin varit med om att jag hittat en passande kofta till en klänning. Blir pissed och drar av mig alla kläder och börjar om med stentvättade jeans och en vit oversized t-shirt. Oh vad fint.. NOOOT

Orkar inte bry mig och tar iPoden som är överfull med ny musik och går stressad till busshållplatsen dit jag såklart kommer förtidigt till så jag får stå där och frysa. Bussen kommer och jag håller på att bryta foten av en kille som har den ute i gången. Orkar inte säga förlåt utan sätter mig bara och låtsas vara assur lr något.

Kommer till stan och bestämmer mig för att det tar längre tid om jag går från Vasaplan än om jag går från Renmarkstorget till körskolan. Tyvärr tänker jag mig inte alls för så jag får såklart gå i regnet, eller vad det nu var. Ingen vet vad det var som kom ner ifrån himlen imorse. Regn? Snö? Hagel? WTF händer??

Kommer in till bilskolan ser att en kille står i dörröppningen så ytliga-jag tar över och tvingar mig att gå in på toan för att kolla så allt ser ok ut. Går ut och ser att han också vänt sig om så vi står asnära varandra och måste liksom tränga oss förbi varandra. Jag upptäcker hur j*'vla snygg han är och rodnar nog lite smått. Blir lite sådär ledsen när jag tror att han är påväg men så när jag just satt mig ner i soffan kommer han in och sätter sig mittemot. PANIIIIIK. Ska man säga hej? Ska jag prata? Vad gör man? Ska jag leka med mobilen? Vad fan gör man?

Hans bilskolelärare kommer och ger båda oss nycklar så vi går upp samtidigt, jag vill desperat säga något men vågar inte. Så går vi där tyst bredvid varandra till bilarna och sätter oss. FAN

Kör runt inne i stan och sedan vandrar jag raka vägen till skolan medan Kings of Leon dunkandes i hörlurarna. Så fina låtar, får lust att gråta men kommer på att jag går runt bland folk och att min mascara inte är vattentät, pjuh..
Kommer fram till skolan och mitt lockiga Agnes-hår har blivit rakt (nästintill). Orkar egentligen inte bry mig eftersom jag hade räknat ut det innan jag for hemifrån..

Skolan går, är dödligt nära att somna under Samhällslektionen... Svenskan, sjuuuukt tråkig. Matten, sjuuukaste genomgången (som vanligt). Spanskan, sjuuuuuukt chill.... Sen äre slut.

Systeryster sitter i guldpärlan och väntar på mig, vilken lyx alltså. Vi drar hem och jag börjar direkt läsa teori. Kommer fram till att skolan går före så jag byter till svenska texthäftet. Läser några rader och sedan hör jag hur TV:n sätts på så jag dras dit. Ser på Top Model utan att egentligen vilja se det. Blir überhungrig så vi lagar mat, eller lagar och lagar. Vi värmer maten som mamie gjorde igår. Äter en underbart god soppa med lax i, yummi.

Klockan rullar iväg och halv 6 drar vi till bion. Jag får i uppdrag att köpa nötter och inte handla med hundra-lappen. Kommer in i affären och ser nötterna, hmmm, verkar inte alls finnas det vi ville ha. Plockar lite randomsaker istället och får panik när jag kommer till kassan, var det hundringen jag inte fick använda eller var det tjugolapparna? GAH, chansar på att det var tjugolapparna som var ajjabajja, ACK så fel man kan ha. Anyway, ingen arg systeryster när jag träffar henne så det är lugnt.. Köper en loka och sedan går vi in i biosalongen. Ser Confessions of a Shopaholic och får skratta några riktigt sköna skratt.. Härlig chick-flick, sevärd om man gillade Legally Blonde..

Kommer hem och tittar på hotellet vi ska bo i, i New York. GOSH, im so in love. Vi ska bo på 6th avenue vilket ligger alltså mitt i ALLT som man MÅSTE se på Manhattan. Bara ett kvarter från Gossip Girl kvarteren och 800m från Empire State Building. Ni ska bara se utsikten.. Åh vad jag längtar, jag kommer nog förälska mig totalt i staden och gråta när jag ska hem.. Det kommer vara sad-moment!!

Det var allt jag gjort hittills idag

Shibby

Fa la la

Det var ju tänkt att jag skulle skriva igår men datorn var så sjukt seg.. (jag höll på att ladda hem ny musik)

Så jag får väl skriva idag.. Jag ska faktiskt recensera en film idag.. YEAY, känner ni peppen???

Watchmen
Skriven av: David Hayter och Alex Tse
Regisserad av: Zack Snyder
Det är 1985 och Världen tickar närmare och närmare domedagen på grund av ett tredje världskrig som håller på att bryta ut mellan USA och Sovjet. För några år sedan var maskerade superhjältar vanligt i samhället men när regeringen började motverka dem gick de i pension, alla utom en. Rorschac är den första att upptäcka att en av hans tidigare kompanjoner blivit brutalt mördad, han listar snabbt ut och mördaren måste vara en annan superhjälte, vem annars kan vinna över the comedian? Rorschac besöker sina gamla vänner och försöker få dem att förstå att mördaren nog är ute efter dem allihopa. Samtidigt som Rorschac försöker övertala sina vänner att se upp försöker Laurie Jupiter övertala sin man Dr. Manhattan att rädda världen. Han är nämligen den enda av superhjältarna som faktiskt har övernaturliga krafter, och den enda som kan stoppa atombomberna. Tyvärr har han blivit oerhört egoistisk och verkar inte bry sig för fem öre..

Ni för nöja er med den recensionen för filmen är sjukt svår att förklara.. Det händer så mycket hela tiden..
Jag tyckte den var, väldigt prisvärd.... NOOOT. Jag rekommenderar den ifall du laddar hem den, för den är inte värd att se för en enda krona.. Det roligaste i hela filmen måste vara att Dr. Manhattan är sprittsprångades naken, större delen av filmen. Man ser ALLT!! Det roligaste måste ha varit när han hade gjort dubbletter av sig själv och det helt plötsligt sprang runt 4 nakna blåa män på skärmen.. Sen drog Malin Åkerman och en okänd skådis igång fetaste sexscenen som var lite väl intim, inte direkt det man var beredd på..
Iaf, kort sagt.. Se den inte på bio iaf!!!!!!!!!



Nu måste jag kanske börja lyssna på lektionen...

shibby

So long & thanks for all the shoes

Tyvärr är inte rubriken en låt utan ett album, men det är ett väldigt passande namn till dagens inlägg..
Det kommer nämligen bara handla om SKOOOOOOOOOOOR

Har jobbat idag igen hos vati, vilket var underbart roligt! Som vanligt. Fick dock vara där jag gillar att vara mest idag, inne i lagerrummet där alla skor finns. Vart man än tittade var det skor, skor och åter skor. Mitt jobb var att inventera dem och sedan packa ner dem i lådor, numrera lådorna och sedan ställa upp dem på hyllor, fint fint blev det. Såg ut som om bomben slagit ner i hela rummet innan vi började, men när vi väl var klara var det mycket fint. Skulle egentligen behövas där mer nu i kanske två veckor för att vi inte ens börjat med UGG's skorna men har ju skolaa.. BAJSA, men what to do what to do. Får hoppas på ett sommarjobb där!!



Så tänker jag nu fortsätta med skorsnack, eftersom jag inte har mycket annat att säga. Jag har haft lite roligt med min kamera nu när jag kom hem, jag har nämligen fotat alla mina UGG's och mitt enda Simple-par som jag här och nu ska jag lägga ut och skryta lite om !!!


Här har vi mina gam-gam UGG's. Man kan t.o.m se hålet fast jag försökte peta igen det!!!


Här är mina favoriter, classic mini, nååååw. Älskar dom, fast dom är smutsiga!! (kommer en guide längre ner om hur man tvättar skorna utan att förstöra dem)


Exakt likadana som classic mini fast nu classic tall, också lagade hos en skomakare, ganska coolt faktiskt.. Dessa har jag typ aldrig använt, de är ju så långa!!!


Mina allra nyaste UGG's, sommarskor utan fårskinn innuti. Kan vikas ner så det blir vitt/beige randigt.. Jättefiina


Ah, mina classic cardy, det sista UGG's paret. Hur najs som helst.. kan ha dem på flera olika sätt, eller flera och flera men två iaf!!!


Mina nyaste och coolaste skor från Simple, de är återvinningsbara och hur söta som helst. Eller dom är som ful/snygga.. Ascoolt!! Thihi, hur stolt som helst över dom!!

Såja, det var hela min UGG's/Simple kollektion, jag väntar på fler Simple skor.. Men fick bara ett par av vati min!!



Här kommer en snabb guide om hur man rengör sina UGG's eller allmänt andra skor som är gjorda av fårskinn.. De tål ju egentligen inte vatten!! Men men.. det verkar gå när man gör på detta sätt!!

Det här behöver du:

Smutsig sko:

UGG's rengöringsmedel

En tvättsvamp


Så här gör man:

1. Började med att fukta hela skon med kallt vatten. Använd tvättsvampen hela tiden!!


2. Blanda rengöringsmedlet med hälften vatten och hälften medel!!

3. Applicera med hjälp av svampen blandningen på hela skon. Ta ej blandning så att det droppar från svampen!!!!!!


4. Täck skon med vanligt hushållspapper och låt torka av sig självt. Får absolut inte använda hårtork eller element för detta. Kan bli konstiga ränder. När hela skon är torr använd en mjuk skoborste och borsta försiktigt till fårskinnet ser "luddigare" ut.


Ni får inte se resultatet eftersom mina skor fortfarande står i papperet.. Orkar inte vänta med detta inlägg till imorgon!! Kommer nog en update då.. Med resultat alltså!


Så visst var det ett roligt inlägg idag!!! Hehe

Shibby

Let it rock

Har inte skrivit sedan i torsdags, eller var det fredags? Äsch, whatever.. Länge sedan sist var det iaf

Så skolan har kommit igång och ja, skolan har kommit igång helt enkelt. Efter en hel veckas underbar ledighet. Varför har jag blivit så fruktansvärt skolless och lat vad gäller läxor? Antingen är det för att jag har blivit lat för att jag slutade med simningen och har allmänt mer tid över till fritid och då skjuter jag upp det vilket jag inte alls kunde göra när jag simmade. Eller så har jag påverkats av vissa personer och helt enkelt känt hur skönt det är.
Jag måste skärpa mig, jag vill ju gå ut med så höga betyg som möjligt, inge lathet längre!! Jag skämdes typ jättemycket imorse när vi hade spanska läxförhör och jag hade totalt missat att träna på meningarna vi skulle ha. Det var också väldigt pinsamt när hon såg att jag tittade på B, fast jag skrev absolut inte av. Äsch, whatever, jag kollade på henne och att kolla räknas väl alltid som fusk..

Sen hade jag inte heller läst på så mycket och geografiduellen idag, men det gick fint fint ändå. Men jag hade nog kunnat vara mycket mindre nervös om jag hade koll på mer saker.

Blablabla och blablabla.. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva..

Snowrace

DUMMA DUMMA DUMMA JAG
Tror ni att jag fattar att det KOSTAR pengar att vara inne på internet på mobilen? Nej, såklart inte. Det kostar f*cking 9 spänn.. INTE VÄRT

Så, jag hade ju lovat ammarnäs berättelser.. Hmm, where to start?
Äsch, vi kör väl en teneriffa i repris och kör dag för dag..

Lördag:
Åker hemifrån 07.35 för att hämta V, kommer dit och måste stå dörrvakt så inte VG smiter ut, vilket han dock gör två gånger så jag måste springa efter och lyfta in honom (btw så var jag asrädd hela tiden när jag bar honom). Sen kommer vi iväg med bussen 08.00, ganska mycket folk där faktiskt. Ingen speciell bussresa, V är bara astaggad på att försöka se en älg hela vägen men annars vare chill.. 10.15 anländer vi till Stan, där hittar jag Morfar men ingen Mormor, så vi måste förbi hemma hos dem innan vi kan dra vidare. Inte speciellt jobbigt, V gör ett toabesök.
Så, äntligen på rätt väg. Stannar i Malå där vi köper drickyoghurts och Loka, två "ungdomar" (vet ej ålder, chansar på 19-25 år) kör förbi med VÄRLDENS högsta volym på, bor det bara raggare i Malå eller? Anyway, vi är alltså framme i Ammarnäs typ vid 16.00 kanske. SVINKALLT i stugan, på med täckbyxorna och skorna, inne. Morfar fixar vattnet, blir översvämning på toan, hur roligt som helst, det sprutade bara vatten från rören. GALET. Iaf så får han igång vattnet ganska snabbt (han är ju ffs rörmockare). Kvällen gör vi inget speciellt på.

Söndag:
Vaknar och är väldigt taggad på snowboard, men icket sade nicke, snöoväder som hette duga. Men vi tar det lugnt och äter en lugn frukost och sedan vid 13.00 far vi iaf ut och åker. SVINKALLT men ändå extremt roligt. V lär mig 360 på snö, sjukt roligt men samtidigt hur läskigt som helst. Far hem vid kanske 15.00, det var ju så kallt. Väl hemma sitter vi inne och spelar spel och ser på TV.

Måndag:
Vaknar, drar till backen. Åker massa snowboard på najsnajssnöö. Börjar hoppa igen, har ju lagt det på hyllan eller vad man ska säga. Men nu j*klar hoppades det. Roligt var det också. Spanar in några riktigt "heta" killar som hoppar helt galet bra i massa höga hopp. Med "heta" menar jag heta för att de hoppar. Utseendet isäg var lite tveksamt, men whatever. Hmm, vad gör vi på kvällen? Ah, just det, vi stannar först ute ett tag och leker lite i snön, men blir väldigt fort less så vi går in. Väl inne kommer vi på att vi vill ha godis så vi tar sparken ner till affären. Det är nedförsbacke HELA vägen ner så det kan gå RIKIGT fort. Jag tror att jag ska klara av att hålla kursen utan att måsta bromsa så V sitter på sparken och skriker medan jag försöker bromsa samtidigt som vi åker 180km/h rakt in i en snöhög. JAG DOG I SKRATT, det var typ det roligaste jag varit med om. V utan täckbyxor blir genomblöt medan jag klarar mig utan minsta lilla snö på mig. MOHAHAHAHAHAHAH. Anyway, vi tar oss ner till affären och köper godiset. (Det händer en till sak innan vi kommer fram men den vill jag inte skriva om). Sen måste vi GÅ hela vägen upp igen. BAJS vad jobbigt det var. Men vi klarade det. Samma gamla vanliga kväll....

Tisdag:
Sista dagen i backen (buhuuu). Vi åker iaf och håller ett litet öga efter de där killarna som inte verkar vara där (sadmoment) så vi exprimenterar lite i liften med att byta plats och V bytar fotfram osv. Vi skriker lite och skrattar och har det roligt. Så helt plötsligt kommer hela gänget med killar och ställer sig bakom oss i liftkööön, galet vad nervös jag blev. Ville inte ramla framför dem eller något det hade varit pinsamt. Så vi tar det lugnt och försöker se coola ut. Lyckas nog ganska bra tror jag, hihihi. Aja, vi åker vidare tills morfar kommer och hämtar oss och så var sista dagen över. I backen iaf, V får åka på skoter för första gången i sitt liv och dessutom på en skoter som det bara finns en av i HELA VÄRLDEN. Den ni, japp ni läste rätt. Min morfar äger en coca-colaskoter som är den enda i hela världen. Ascoolt. Jag får också köra lite och när jag ska in i garaget så är det jättemycket snö och vi välter. Jag blir hur orolig som helst att morfar ska typ dö eller något så jag vågar inte riktigt skratta, som jag nog gjort ifall han inte varit på. Men vi överlever båda två och lyckas få upp skotern på rätt spår igen. Så får morfar köra in den själv, jag vågar inte. Aja, orkar inte skriva vad vi gjorde på kvällen, var nog inget speciellt..

Onsdag:
Bussresa från 13.10 til 19.05 (ALDRIG MER)



Det var Ammarnäs det. Nu orkar jag inte skriva om vad jag gjort idag.. HAHAHAHA får bli senare..

Provar att mobilblogga

Har ny mobil nu och den äger! Internet är galet snabbt och jag kan äntligen mobilblogga, inte för att jag kommer skriva ofta genom mobilen men men. Måste gå, skriver om Ammarnäs ikväll!!

Take back the city

I'm back from nowhere....

Ok, ganska taskigt att kalla Ammarnäs för nowhere, men allvarligt så ligger det verkligen ute i tjotahejti, eller nått sådant. Mysigt värre är det. Men i will, ofcourse take my precious city back.

Ska jobba imorn, hos vati min. Så sjukt roligt det ska bli. Jag och skor, match made in heaven!!

Blää vad otaggad jag är på att blogga.. Få ser ifall det kommer tillbaka snart så jag kan berätta vad jag och V gjort hela tiden i Ammarnäs..

RSS 2.0