The sweets

Mums, åt just lite rulltårta och mandelkubb. Det blev över sen kamratstödjardagen igår.

Wie, det är lov om cirkus en timme. Galet nice. Jag ska äta sweets ikväll. Jag å papi ska göra chokladbollar, det är mums.

Just nu dricker Tovis silverte samtidigt som hon låtsas att det är riktigt te, verkar funka nice. Hon har snart druckit upp det.

Janne tvingade mig att skriva mer på mitt brev till Jan Björklund, det var oschysst tycker jag. Jag som var så nöjd. Men duktig som jag är skrev jag dit lite smått och sen frågade jag Linda istället. Hon tyckte det räckte. Just nu gillar jag Linda mer än Janne. 

Haha, Janne var rolig igår på kamratstödjar dagen, han spelade Hero i en teater vi gjorde om Fantomen. Han skulle gnägga nöjt, det var bland det roligaste jag varit med om, tänk er en lärare på alla fyra med två elever på ryggen och sen ska han gnägga högt. HAHAHAHA, jag skrattar bara jag tänker på det.

Ska kolla på videosar på youtube nu.

xoxo

Finally

Wohooo
Jag är klar med läxan. Det känns gooood.

Imorgon är det sista dagen innan sportlovet, åååh gosh vad skönt det ska bli med lov, finally.
Jag ska sova ut varje morgon och bara njuta, jag ska vara latare än latast, finally.

Hehe, nu har jag understrukit min rubrik också, känner mig lite proud.

Ska njuta nu ikväll, äta lite glass å se criminal minds. Det är typ bland det mysigaste. Glass, me looove. Criminal minds, me looove. Perfect match.

Godis och glass. Vem vinner?
Godis = Försöker bara äta på helger. Känns onyttigare än glass. Men är så galet gott.
Glass = Äter lite då och då. Finns i 5 liters paket. Finns en hel massa olika saker man kan blanda ner och det är alltid galet gott.

Jag tror glass vann!

Asså, kan man skriva mer onödiga inlägg eller? HAHAH, tror inte det. Men som sagt, jag skriver för att jag tycker det är skojj och för att skriva, orkar inte bry mig om inga läser det eller inte. Känns ändå skönt att bara få skriva av mig.

xoxo

Just friends

Åh, jag hatar när jag inte hittar någon bra titel till mina inlägg. Jag vill ha något med friends nu och så blir det just friends, då låter det som om jag har nån kille på G men att vi bara är friends. Aja, det var inte det jag skulle skriva.

Jag vet nu vad kuddträning är, det är någon sorts jujutsiträning. Det var pretty jobbigt. Jag har blivit värsta lat på gympan, eller snarar så att jag är så himla stressad efter gympan för man ska hinna käka, så jag vill aldrig bli svettig så jag slipper duscha, eftersom det tar tid. Men, idag hade man inget val, man blev pretty svettig. MYYYS säger jag bara. I alla fall så har vi ingen lärare just nu så det gjorde inget att vi käkade lite länge idag, det var chill.

Snart är det kamratstödjardagen, undra vad vi ska göra? Säkert nå pinsamt. Hoppas inte i alla fall.

Jag älskar modernt, det är hur skojj som helst. Igår fick vi öva på frasen som vi gör nu. Jag tycker den är härlig, vet inte riktigt hur det ser ut. Men om vi får sätta den så blir det nog bra.

Måste gå och betala mitt matkort nu, det är GRÖNT, wie. Det är snyggisch.

xoxo

Blah Blah

Tävling!


Jag är med i Marias tävling där hela 10 personer kommer vinna varsitt naglack från Stjärnglitter .
Var med du också. Tävla Här


Tambourine

talk shit, and I don't get in da bla da bla

Wie, dansen idag var rolig. Cool dans på min nivå, äntligen, och låten ägde bara så ni vet.

Gissa vad jag gjorde när jag kom hem?
Ah, just det, jag satte mig vid TV:n. Som vanligt, men vem vill missa ett avsnitt av O.C när man får se sin drömkille i rutan. Japp, jag sa det. Adam Brody, his the man.

Får ett nytt matkort imorn, ett grönt dessutom, om jag ska tro alla rykten. Hoppas.. jag gillar grönt.

Oh, jag var värsta modig idag och provade en ny macka idag på catarinas, det var dagens med renköttsröra och ost, det var riktigt gott. Fast, det sämsta med dagens är att de är påhittade mackor, de finns inte på menyn i vanliga fall, så man får bara hoppas på att de har den mackan igen, snart, som dagens.

Imorn är det kamratstödjardagen på våran skola. Det ska bli skönt att inte ha vanliga lektioner efter lunch, fast idrotten kommer vi inte undan. Någon som vet vad kuddträning är? Typ samma sak som potträning? Låter lite så, fast jag tror ändå det har något med boxning eller brottning att göra.

Dans ikväll, modernt. Wie. Med bästaste Rowena. Hon vill fara till Hultsfred, det vill jag med. Men det kommer aldrig gå, Mami å Papi kommer aldrig tillåta det. Men, man måste ju fråga för att veta säkert. Jag vill i alla fall fara galet mycket, fatta både simple plan och HÅKAN HELLSTRÖM. [MY LOVE]

Nu ska jag käka

xoxo


Fashion Victim


" I have a confession to make"

Jag är ett modelejon. Inte så att jag MÅSTE ha allt som är "inne" eller ens att jag ALLTID följer modet. Men jag ÄLSKAR att läsa om mode eller att se program om mode. Mina favorit-tidningar är SOLO, Frida och Modette. Men tyvärr har Modette lagt ner, eller snarare de har gått i konkurs, och det är inte bra. Det var min favorit av favoriterna. Den var den ultimata modetidningen med roliga krönikörer och coola bilder. Men nu är den död, R.I.P, för andra gången i min blogg. 

Men en sak som förvånar mig inom modevärlden är alla bloggare som skriver om mode. Det är i princip 90% av alla bloggare. De har t.ex. "dagens outift" eller "dagens fångst" osv. Jag är less. Måste man skriva om mode för att folk ska upptäck ens blogg? Jag tänker i alla fall inte göra det. Inte om mode på det sättet i alla fall. Mitt mode motto är, ha på dig det du trivs i och skapa din egen stil. Vet man inte vad man har för stil, prova dig fram. Min favorit affär är H&M, de har allt och det är billigt. Sen gillar jag Carlings, Top Shop, Monki och Cheap Monday. Resten av affärerna som finns är inte så viktiga.

Min stil i ett nötskal: Jeans, T-shirts med tryck, Hoods, Tights och Oversize.

Ops, det blev ändå värsta modeinlägget här, men men, vad ska jag säga till mitt försvar. Jag är en förvirrad människa som ofta säger emot mig själv och jag är ett obotligt modelejon.

xoxo

I lost it

Mitt matkort är förevigt borta. R.I.P

Jag måste bara skaffa ett nytt nu, undrar hur mycket det kostar? Någon som vet?
Åh, hoppas det inte tar lång tid att få ett nytt, annars blire catarinas 4 ever.

Nice dag idag, tre språklektioner på rad, mycket mycket nice. Engelska först då jag och Tova inte direkt var så aktiva, körde seterra, jag kan nu klicka och peka ut USA:s alla delstater på 1min 30sek. I proud. Sen vare tyska, Me love tyska. Fick lära mig en hel del användbara fraser idag. Det var skojj,
"Du kannst mich mal"
"Mir doch egal"
"Sei doch nicht so zickig"
"Reiss dich zusammen"
"Was soll das?"
Klura på dem ett tag ni.
BTW jag är kär i Axel.

Efter lunchen hade vi spanisch, fick lära oss en låt om månaderna, men den tog bara upp de sju första, lite konstigt tycker jag. Betyder inte de fem sista något eller? Anyway, roligt var det.

Det enda jag gjort sen jag kom hem är att sitta framför tvn, vad har jag för liv egentligen?

Ska laga essen nu.

xoxo


Like this

"I said I told ya"

Sorry

xoxo

Untitled

Sitter på skolan, tråk som vanligt.

Vi ska komma på en tes som vi sen ska diskutera med oss själva om i ett brev som ska skickas till en politiker, jag orkar inte. Jag har ingen fantasi, jag har inget att klaga på. Jag gillar allt som det är. Det är andra gången vi ska jobba om nått himla samhällsproblem, och det förra jag hade om orkar jag inte omformulera till ett brev. Om det är någon där ute som har ett riktigt bra problem, som är intressant och som handlar om typ hela Sverige eller åtminstone umeå kommun, så skriv till mig.

Har simskola ikväll igen, det är så fruktansvärt drygt att ha det två dagar i rad, men vad gör man inte för pengarna. Jag har åtminstone tre grupper i den djupa idag, det är värt, för då slipper jag hoppa i bassängen och typ frysa. Hoppas bara mina små barn med stickfötter kan ta och skärpa sig, jag orkar inte med det. Det är så svårt att träna bort om man väl börjat med det och så blir föräldrarna och barnen sura ifall man måste gå in till den lilla bassängen igen och träna på något, som de tror att de redan kan.
Undra om det finns någon statistik på hur många det är som har stickfötter, jag kan nog gissa på att ca 70% av Sveriges befolkning har det. Det är galet. Typ varende en av de jag känner som inte simmar på tävlingsnivå har stickfötter, och de är för gamla för att kunna lära bort sig det, inte för att de behöver, jag bara säger det. "Man kan inte lära gamla hundar sitta"

Jag längtar till lovet, snart, nästa vecka. Jag ska sova länge varje dag, och så ska jag träna. Mycket styrka. Det är roligt. Sen ska jag fara till Sthlm med Rowena, söder, here we come. Jag ska shoppa galet, jag säger alltid så, men det slutar med att jag kommer hem med typ en påse och ett vitt linne. Men typ. Fast den här gången ska jag inte vara snål. Jag ska shoppa.

Orkar inte klaga mer. Skriver mer sen

xoxo

Dry your eyes

"I have a confession"
Jag har gråtit idag, jätte mycket. Mer än jag någonsin gråtit, över en film.

Det är söndag, jag är som vanligt lite smått depressed och vill göra något roligt, så varför inte se en film. Jag går upp till min siss rum för att kolla om hon har någon film som jag inte sett än, och ja visst hade hon det. "The bridge to Therapithia" . Utan att veta alls vad den handlar om sätter jag på den, och bara känner hur jag fylls av glädje. Och sen som ett slag i magen vänds hela filmen och jag börjar gråta, jag grät de sista 30min på filmen. Sen när jag väl skulle berätta för mamma börjar jag gråta igen, det känns så verkligt. Filmen var så otroligt bra, men varför var de tvunga att göra så? Jag ska inte avslöja något, ni måste se den. Det är absolut min nya favorit film. Fast, jag tror att jag måste samla mod innan jag ser den nästa gång, jag orkar inte gråta igen. Inte så här mycket i alla fall. Här kommer det finaste citatet från filmen.

"Keep your mind wide open Jess, wide open"

Jag kanske ska skriva något roligare också.
Hmm, igår kom Rowena över, vi lagade mat och såg två filmer. Råttatouille och Stardust. Riktigt bra filmer. Vi hade två tårtor, en choklad och en citron, godis och chips. Plus att vi hade ätit tacos innan, vi orkade inte ens smaka chokladtårtan, och chipspåsen är inte ens öppen. Jag ska ge tillbaka den till henne eftersom vi inte äter chips i min familj. I alla fall så började vi se Råtta.. (orkar inte skriva hela namnet) den var jätte bra, en av de bättre nya disney filmerna. Jag tycker att de har börjat bli sämre, men den här lyckades de med. (alltså disney)
Sen efter råttafilmen och maten tog vi fram godsakerna och satte igång Stardust. Den var jätte jätte bra, verkligen. Huvudrollsinnehavaran var snygg dessutom, det klagar man aldrig på. Så, jag rekommenderar alla filmer jag skrivit om idag, ifall du inte redan sett dem.

Nej, nu ska jag jobba.

xoxo


We are all the winners

Kom just hem ifrån crawcupen, mina söta simskolebarn har just tävlat för första gången i sina så liv. De var riktigt duktiga måste jag säga. Jag var speaker, hehe går i min pappas fotsteg. Aja, jag orkar inte skriva om det.

Jag har varit på stan också, men Rowena. Vi kollade mest på cd-skivor och dvd:S. Jag vill ha Råttatojj, jag orkar inte ens försöka stava det, den verkar bra. Jag gillar disney filmer, gråter alltid, men vem bryr sig, jag är känslig. Mest i filmer. Nu har ni fått veta två saker om mig, ytlig och känslig. HAHAHAHA..

Ser på spykids just nu, det är en av de sämsta kvallorna på en film jag någon sin sett, och den verkar sämst. Ska nog inte se klart den.

Nej nu ska jag laga mat, TACO:s hehehe

xoxo

Uninvited Guest

Ohh here she comes my first GUEST WRITER... Ha så kul datorn är din:

hejhopp!
jag har värsta pressen, vad ska jag skriva? Snart ska vi till våra Guysss och göra.. eh.. vet faktiskt inte vad vi ska göra, men det blir väl najs det är det alltid :D  

"Jag har jättefett hår" hälsar BloggägarN förresten.

Hon ville egentligen inte att jag skulle nämna det eftersom att hon är så ytlig och perfekt hela tiden. Men under den perfekta ytan döljer sig fett hår. Det ni! Dessutom är hon värsta fläskisen.. vi brukar kalla henne Fläskfanny. Det bara väller fläsk.. Äckligt va? Så nu sitter hon i soffan värsta soffpotatisen och kollar på greys anatomy. Hahah, det '
är tur att vi har dans i skolan så att hon kan bli lite smalare, åtminstone så att hon kommer igenom dörren. Det är värsta pinsamt för ibland fastnar hon där och då kan vi få vänta på henne i flera timmar. Ångest, säger jag bara! Men nu orkar jag inte skriva om Fanny mera. Vill ni höra ett skämt?

"Det var en gång en gång, och den var sandad" hahhahaha, den hade inte Fanny hört förut xD Jaja, vill ni se en lite mer underhållande blogg så gå in på min vettja: MY


Over and out! (Egentligen brukar jag inte skriva det längre, men det är så typiskt mig)

Ps. Egentligen ser hon ut som en barbie, perfekt ;)


Girl about town

Hejsvejs igen, jag är på jätte bra humör, jag och Rowena hade hur mysigt/roligt som helst idag på stan. Fast först var vi såklart på draggen, hehe spanade in killar där eftersom det är "killtorka" på min skola där det totalt går ca 20 stycken stackare. I alla fall så har jag GANSKA stor lust att byta klass just nu, så skön klass hon hade alltså. I alla fall så finns det en speciell en, som jag har spanat in i flera veckor, och idag träffade jag han äntligen, inte för att vi snackade, men jag vet att han såg mig. WIE, jag gör framsteg.

Jag träffade min Siss också, hon blev lite sådär ganska förvånad. Det var roligt, hehe. Sen träffade jag Emma och Sofia också, + att jag såg Jonte. Mycket trevligt på draggen.

Det jag egentligen skulle skriva var att jag har suttit på direct café i cirkus 2h 30min.  Hur mysigt som helst. Jag och Rowena pratade om allt, hehe. Vi taggar Alicia Keys konsert galet mycket. Vi har redan planerat vart vi ska äta och att vi ska gå till muffinsfabriken + att vi ska shoppa på söder under fredagen och stan på lördagen. JIPPI. Efter vi fikat gick vi till kungspassagen där jag träffade Sanna, hennes classmates är hur trevliga som helst. Jag och Rowena var tvungen att springa till bussen, typ tjugoelfte gången jag fått springa. USCH.

Nej nu ska jag hämta mysis utanför.

xoxo

Southpark Theme



Mitt kortaste inlägg hittills, skulle bara kolla hur det såg ut när jag la in bilder.
BTW det är jag som Southpark gubbe

xoxo

Lonely Star

"I feel like a lonely star, who is waiting for another one"

Kommer först till skolan, 35 minuter innan vi börjar rättare sagt. Hade inget val eftersom jag var tvungen att följa med Frida eller Pappa ifall jag ville få skjuts till skolan, jag hade måsta cykla i regnet annars, så såklart man väljer bil då.

Wie, har skinnjackan idag, jag är überglad, har saknat den. Jag har saknat vår/sommar kläder allmänt hela vintern tror jag. Vår/Sommar äger. Jag gillar vintern när det är bra väder och man är i backen, men annars får det gärna vara. Det ska vara sommar och sol och mindre kläder så man slipper känna sig så tjock i sin fjällräven jacka. Ja, jag har en röd fjällräven, jag gillar inte ens röd, men den är vintage och då känns det coolare. HAHAHA, där kom den ytliga sidan fram igen.

Hoppas Mysis kommer ikväll i alla fall.

xoxo

Random

Jag tycker jag hittade en passande titel till mitt inlägg, för den här dagen har verkligen varit random.
Först jätte tråkigt på skolan, ända tills vi ska ha redovisningar och de är, för första gången, riktigt intressanta att lyssna på, + att jag själv hade redovisning, och det gick väldigt mycket bättre än vad jag trodde. Sen efter skolan blev det mindre skojj igen, i typ 20min då jag förgäves grävde efter min tjugolapp i mina fickor utan resultat, så jag var tvungen att gå från busshållplatsen till mamma för att tigga pengar, precis när bussen kom dessutom. Men sen blev jag jätte glad igen då jag märker att Sannorna kommer gående, wiiiie. Det var jätte roligt att träffa dem igen, äntligen säger jag. Det var länge sen sist. Om jag ska vara precis så är den sen jullovet sist, inte bra där. Men vi bestämde att vi skulle hitta på något så snart som möjligt, det ser jag framemot. I alla fall så går jag till Mamma, får pengar och går till nästa buss.

Väl hemma sätter jag mig framför Tv:n som vanligt. Vilket liv alltså, inte nyttigt direkt. Helst inte den här veckan när jag bara dansat en gång, inte bra. Förresten, har jag berättat att modern är en av de farligaste danserna, man får skrapsår och blåmärken över allt. Sen efter att jag tittat på tv försöker jag vara lite mer aktiv så jag städar, gud vad duktig jag var, tog ca 2 minuter. Ja, jag har också lagt pussel idag, och lagt ut ett nytt kapitel på min fanfic.

VILKET LIV, jag borde skaffa mig en aktiv hobby, typ, laga mat, städa, sy kläder eller gud vet vad, bara något annat än dator och tv. Jag skulle ju faktiskt vilja vara bra på att sy, men hittills har det inte gått så bra, inga fina resultat om jag säger så.

xoxo

Let me try

Friluftsdag = Galet skojj
Det trodde jag aldrig, men så var det. Perfekt väder och perfekt stämning med de skönaste girlsen, fast det är klart jag saknade dig Mys. I alla fall så tyckte jag det var lite sådär, ganska mycket tråkigt att Lovisa och Vicky drog efter vi ätit lunch, vid elva. Men men, jag, tovis och jo fortsatte med samma sköna stämning. Efter ett tag blev jag lite sugen på att åka slalom så jag och Jo bytte, HAHAHAHAHA vet ni hur svårt det är att åka slalom?

Josefine är naturbegåvning på snowboard, det var riktigt skoj. Det allra bästa, jag trodde aldrig jag skulle sluta skratta, i alla fall så  var det  när jag sa åt henne att åka ut i backen med vänster ben först, och när hon svarade med förskräckt röst "Måste jag?" Så söt människa. Klart man inte måste men det är lättast. HAHAHAHA söööt. I alla fall så for hon med höger fram, det var förövrigt fel fot om man kollade på hur bindningarna var skruvade, men hon klarade det.

Sen kan jag ju inte sitta här och inte skriva hur det gick för mig med slalomåkningen, så här kommer "the confession" , hehe nej men det gick bra. Jag ramlade faktiskt bara en gång, och då skrattade jag inte heller så lite eftersom det tog typ en evighet att komma upp, jag fick ingen hjälp heller av Tovis å Josefine, men I DID IT, tillslut. Någon som har ett tips på hur man fort kommer upp med slalomskidor på? I gengäld kan jag ju alltid ge tips på hur man fort kommer upp med snowboard.

Nej nu ska jag snart på dans, WIE, modern idag. Det är nice.

xoxo


Bleeding Love

Jag är mest otaggad på friluftsdag imorgon. Måste ha med sig en hel massa grejer eftersom dansen börjar fem minuter efter att vi kommer hem från backen och då måste man springa men man kommer komma försent i alla fall, sen kommer jag nog vara pissed hela dansen för det inte är jazz. Jag är inte riktigt avslappnad på streeten, även om det är "coolare" att kunna. Men mamma lovade att jag kunde komma över till henne med alla grejer så jag slipper sitta på bussen med snowboardskor och täckbyxor, jag vet, ytligt men vad ska jag säga, jag vill ju inte ljuga. Jag är YTLIG, så nu har jag sagt det, men oftast bara när det gäller mig och killar. Förlåt.

Åh gudars vad jag saknar 9mu, den finaste klassen någonsin. Där fanns alla, där fanns mitt liv. Mina allra allra bästaste vänner och den bästaste stämningen med musik minst två gånger i veckan, vi fick spela bara vara inne i musiken, mobbad av alla andra klasser men som om vi brydde oss. Jag saknar er alla, var bara tvungen att skriva det, mer än någonsin den här veckan, och helst idag eftersom jag inte får fara till Agnäs med Hanna och Sanna, jag måste fara till Vindeln istället.

Nej, nu är det slut med deppet, jag ska tagga, JAG SKA JU FÖR FASEN FÅ ÅKA SNOWBOARD. Det är alltid nice.

PS. mitt tredje inlägg idag. Då har jag väl ändå kompenserat upp för igår. + Jag skrev det här inlägget till er 9mu (speciellt Hanna å Sanna)

xoxo

Ohh Laa

Bara för din skull My

Alla pojkarna kunde kontrollera sin lust
utom Tom
han kom.


Alla barnen tar magistern i hand
utom Allan
han skall'an.

Alla barnen visade fram fötterna i skolan
utom Bert
han visade sin stjärt.

Alla pojkarna blev riktiga karlar
utom Bill
han blev Jill.

Alla barnen hade syfilis
utom Birgitta
henne ville ingen smitta.

Alla flickorna fick hår mellan benen
utom Britt
hon fick en pitt.

Äsch, jag orkar inte lägga in fler

xoxo

Blah Blah

Åh nej, jag skrev inte igår kväll. Det är nästan tragiskt, jag lovade mig själv att skriva varje dag minst en gång. Men vad ska man göra ifall man jobbar från kvart över fyra till kvart över åtta och sen kommer hem vrålhungrig och måste laga mat och sen vill ens pappa att man ska fixa sin mobil med pengar och allt, och jag MÅSTE sitta med. Vem bryr sig liksom, jag är verkligen den minst mobilberoende personen tror jag. Jag har inte använt min mobil på snart en månad och det är hur skönt som helst.

Igår hade jag simskola och barnen drog som vanligt några riktigt sköna kommentarer. Exempel:

"..och förresten jag har fiskar"  Ehm, okej. Mitt i uppvärmningen när vi håller på att förklara hur man gör grodhopp.

"..ah, och det visste jag"  Omöjligt eftersom jag inte berättat innan att jag hade firat min farbrors 50-årsdag i lördags. (Han trodde han var synsk)

Äsch, jag kommer inte på några fler från igår, det var fler roliga i Söndags.

xoxo

I bet you look good on the dancefloor

"I bet that you look good on the dancefloor
I don't know if your looking for romance or...
I don't know what ya looking for
Well I bet that you look good on the dancefloor
Dancing to electro-pop like a robot from 1984
From 1984!"

Kom just hem från farbrors 50-års fest. Mycket roligare än vad jag trodde. Det var bordsplaceringar och jag hamnade bredvid Uffe och Linnea. Ni har ingen aning om vilka de är, och om jag ska vara ärlig så gjorde inte jag heller det, men det ändrades under kvällens gång. Det var mycket god mat och en hel del galna människor. Jag har ikväll sett hela min släkt på pappas sida mellan lullig och packad. Asgarv kan jag lova.
Runt 22:00 kom min gamla musiklärare med sitt band och livade upp stämningen (inte för att det behövdes, men men)
Det börjde med att alla tanter/kvinnor/tjejer skulle dansa med födelsedagsbarnet, som tur var slapp jag eftersom jag var paparazzi under kvällen. Efter det blev jag uppbjuden av min lite smått lulliga pappa, det var roligt och jag måste säga att han är sjukt bra på att dansa. Sen var det lugnt ett tag tills farfar vågade sig fram till mig, så då dansade vi, och jag är inte så bra på "gammeldans" men det funkade. Det var mysigt, min farfar är sötast, (kan misstolkas men orkar inte skriva om)

Kvällens galnaste par smög in på toaletten och, jaa gjorde gud vet vad... OBS! de var runt 50år . KLOCKRENT säger jag, ÄCKLIGT säger systern min

Gatheration

"There´s a gathering, where´s it at? My house"

Kom just hem från bio med girlsen, Sweeney Todd, jag måste verkligen säga att var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Ogillar man blod rekommendera jag den ej, OBS, B-blod som sprutar i overkliga strålar i omgångar, mycket roligt. Jag tror aldrig jag har skrattat så högt på en bio som jag gjorde på ST, ååh fingrarna som rörde sig var klockrena. 

Efter dansen for jag med Rowena till Mcedonkan å köpte min efterlängtade Milkshake, den var underbart god.
Vi satt där i kanske 45 minuter innan min Siss kom och hämtade oss. Hon körde hem oss i stan-bilen och sen var det bara att byta om till det stora kalaset som för mig varade i 30min. Hehe sådär lite smidigt smet jag ut och till Subway där jag träffade girlsen. Jag träffade MY för första gången på 1 1/2 vecka, jag blev galet taggad. Hoppas verkligen du kommer till skoolisch på måndag Mysis.

I lurarna just nu, Lady Sovereign, döless på henne men orkar inte byta. 

xoxo 

Milkshake

"My milkshake brings all the boys to the yard, and they're like, it's better than yours, damn right, it's better than yours, i can teach you, but I have to charge"

Jag lyssnade på Milkshake igår och sen dess har jag varit galet sugen på just milkshake. Haha, varför vet jag inte, men jag har lovat mig själv att köpa en efter skolan idag.

I alla fall så sitter jag just  nu nere i datarummet med min grupp som ska arbeta om invandring och flyktingar och sånt, hur tråkigt som helst btw. Det absolut bästa med hela alltet är att det inte betygssätts, men det gör däremot ett brev som vi ska skicka till en politiker, vem skriver ett brev till en politiker egentligen?? Inte då jag.

Efter skolan är det DANS wie, äntligen jazz, hoppas vi får göra samma sak som förra gången. Det var så skojj. Jag älskar våran jazzlärare, mysigare person får man leta efter.

Näe nu får jag ge mig, snart har jag grammatik prov i tyska, önska mig lycka till

xoxo

For reasons unknown

Jag vet inte ens varför jag öppnade min blogg för typ tjugonde gången idag, men jag kan bara inte låta den vara. Jag håller på att bli en sån där bloggnörd som sitter och bloggar helt för sig själv för ingen läser den ändå, men jag orkar inte bry mig. Här ska bloggas !!

Jag lyssnar på musik just nu, hur skulle mitt liv se ut utan musik??
- Det skulle inte finnas, jag har så himla många roliga minnen från olika artister och olika låtar, några exempel:

Papa don´t preach - Kelly Osbourne =  Första gången jag sjöng solo inför en publik med livemusik, dessutom på simhallen på Junior SM invigningen.

Simple Plan - Kopplar jag till hela 8:an, mysigaste året i mitt liv (hittills, har ju bara levt i 16 år)

Killing Tony - Industri Royal - Amplified iår med mysigaste tjejerna, det var världens bästa stämning, och jag tror aldrig jag tafsat så mycket på en sångare förrut (men vad ska jag säga, han bad om det)

Känn ingen sorg för mig göteborg - Håkan Hellström - Åh gud snälla ta mig tillbaka, jag tror det var när jag var 14 men jag vet inte riktigt, men i alla fall så var jag med Nina på Umeå Open och såg Håkan Hellström, och när han sjöng känn ingen sorg för mig göteborg sjöng hela 3000 personer med och när han kom till frasen "..för jag var nere men uppe på fem.." då höll hela idun upp handen, gosh, i fell in love that night

Long before rock´n´roll - Mando Diao - Skolavslutningskvällen när vi hade våran konsert på stan, det var bland det coolaste jag varit med om, jag och Hanna duett på den låten, galet najsigt

Aja, nu orkar jag inte rabbla upp något mer, men jag är ganska säker på att jag kan komma på tusen fler låtar som jag kan koppla till härliga minnen, men de här är de bästa.

Ha en bra kväll, snart kommer min Farmor och Farfar, och imorn fyller Farbror Lars 50 år och jag ska se på Sweeney Todd med favvotjejerna

xoxo


I bet it´s hearts all over the world today

"Oh!
I'm into you,
And boy
No one else would do,
'cause with every kiss and every hug,
You make me fall in love,
And now I know I can't be the only one,
I bet there heart's all over the world tonight,
With the love of they life who feel..
What I feel when I'm with you"


Jävla Wannabee

Jaha, då har man hakat på trenden då!

Jag kunde bara inte låta bli, fatta vad skönt att bara kunna skriva av sig, liksom bara skita i vilka som läser och BARA SKRIVA.

Idag är det onsdag och jag har alltså dans två gånger, först street (dancehall/newstyle) med skolan. Man skäms ihjäl när man har dancehall så där och vicka på rumpan och skaka asset, usch, inte jag direkt. Iaf inte på dansen. På fester när det är bra musik, viisst, men inte när det är inövade danssteg. På kvällen har jag underbara modern. Det är bland det skönaste att dansa sent på kvällen, helst när man dansar med skönaste människan i världen.
Men men, det här är de enda ljuspunkterna jag har den här dagen, hela dagen har varit helt random. Först kommer jag till skolan ganska taggad ändå, jag brukar gilla onsdagar, men sen visar det sig att det inte alls kommer bli bra för en viss person (känn dig träffad) inte var här och hon "lovade" att komma. Förlåt ifall jag låter arg eller sur men jag har bara en dålig dag helt enkelt. Sen har jag galet ont i huvudet, känns som en 100kilos elefant står på skallen. Inte nice. Sen efter lunchen har vi spanska, ett av favvoämnen men inte ens det lyckas muntra upp mig, istället blir det värre och jag känner mig osynligare än vanligt, haha, alltså vi skulle skriva en himla dialog som vi ska visa upp nästa lektion och de frågade inte ens vad jag ville säga de bara skrev och sen fick jag säga de :S aja vem bryr sig, inte jag, inte idag. Och nu har jag hål innan dansen börjar 14.35, hoppas det blir roligt idag, orkar inte ha vikarie, fast dansen vi gjorde med den förra vikarien var typ den roligaste. Våran ordinarie är typ sjuk. + att en i våran klass har magsjuka, och börjar den spridas byter jag klass, finns det värre saker än magsjuka? NEJ, fast enligt mamma har jag aldrig haft magsjuka, så jag kanske är en av de lyckligt lottade som är immuna, det skulle vara UNDERBART.

Inte nog med att jag har en dålig dag, jag saknar min förra klass GALET mycket.


RSS 2.0