Dum av dig

Jag är fullt medveten om att jag använt den där rubriken förut men blev tvungen att ta den i brist på fantasi och på grund av att den spelas just nu på sonos.
-
Ändå att jag har fyra tappra läsare som går in varje dag och kollar ifall jag skriver. Vad besvikna ni ska bli! Men här ska det skärpas, jag lovar, nästan. Får se ifall jag kommer ihåg det bara! Livet rullar på. Det är ungefär som skrivet i förra inlägget. Är ensam hemma, fortfarande. Det är skönt samtidigt som det suger. Blir så rastlös och ensam. Vill ha min far rar att bråka med och min mamma att umgås med. Som tur är träffar jag dem + älskade systeryster i den kungliga hufvudstaden på söndag. ÄNTLIGEN dags för traditionen. Vi ska strosa runt i favoritstaden och bara njuta av det vackra livet. Titta på Lars Wallins klänningar och dricka rosévin på uteserveringar i det underbara vädret, som det faktiskt utlovats att det ska bli... Längtar bajsmycket.
-
Ikväll blir det utgång. Igen. Snart kommer min lever braka ihop. Eller inte. Har faktiskt varit nykter de två senaste utgångarna, så det så! Ska bli trevligt. Sen att vädret levererar känns ju inte helt fel. Dock brinner det i mina ögon och jag vill bara SOVA... Kanske ska powernapa innan jag far!
-
Vet inte om jag sagt det här tidigare, men, musik är fan det absolut bästa som finns.
-

Happy up here

Finns inte mycket att säga nu för tiden. Jag lever och mår bra. Skrattar så jag får ont i magen och njuter av att det är sommar och sol. Mycket umgås med vänner och mycket jobb.
-
Bara för att jag saknar Cypern just nu

Silent my song

Idag följde jag med mina päron till golfbanan. Bara för att supporta liksom. Men, jag kunde ju inte riktigt låta bli att slå några slag jag med. På med gamgolfhandsken och så var jag fast. Jävlar i mig vad svårt det är. Men roligt! Jag har en fallenhet för svåra sporter. "Tänk på det här.." och "Tänk på det här.." och tillslut står man där och tänker på allt samtidigt. Så slår man och missar bollen. Ungefär så svårt är det. Ju mindre du tänker desto enklare, men också desto mer fel gör du!! Fick stå i en svingmaskin och träna in känslan och sen slog jag lite mer bollar. Tror nästan jag borde börja satsa på grönt kort. Nästa Annika Sörenstam kanske? Inte. Nej, verkligen inte. Men min far rar älskar golf och om han älskar det så älskar jag det. Säger vi som.
-
Nu sitter jag mest bara och spelar gitarr och funderar över varför bara mitt högra öga känns trött. Har det hänt er någon gång? Att bara ena ögat kämpat för att hålla sig uppe? Nej? Okej, är väl bara jag som är konstig.

Let's leave

Vaknade med halsont och kände att det var verkligen inte det jag bett om. Ville ha en dag i bikini ute i solen med bra musik. Istället blev det en dag inne i uterummet med kläder på medan jag satt och tittade på mamma som fick sola. Sola kunde jag väl såklart ha gjort, men immunförsvaret blir förvirrat då och jag känner att mitt får gärna vara jävligt skärpt just nu så jag kan bli frisk fort. Jag och mamma lyssnade på Carl Bildts sommarprat och kände att, nej, han är fan inte så bra på det här. Så vi stängde av och letade upp Mark Levengoods gamla sommarprat och lyssnade på det istället. Det värmde i hjärtat att höra hans mumindialekt och det värmde i hjärtat att höra hur otroligt fin han är. Sen spelade han en tysk låt som vi sjöng på en tyska lektion en gång och jag fick nostalgia lite. Det var helt enkelt väldigt gemytligt att sitta ute i uterummet och sukta efter att få sola samtidigt som jag lyssnade på mumindialekten från Sveriges mysigaste bög.
-

All of this

Finns det något bättre än att lämna över en dryg jävla butik full med skor till den som ska jobba dagen efter?? Tror inte det. Lyckan igår när jag låste igen gallret går ju knappt att beskriva.
-
Universums roligaste klassåterträff igår. Fan vad jag saknar den tiden. Helt klart bästa klassen. Sen att det var så förbannat grymt uppstyrt gjorde ju inte saken sämre. Tack Siri och Hanna för leken som gjorde allt och tack Torkel för att du kom med idén!! Lite tråkigt att vi fick dåligt väder ute men det gjorde faktiskt inte så mycket i längden.
-
Det här fick jag av bloggGuden igår;
"Heeyhey
Tänkte att det kanske vore på sin plats att tacka så mycket för den extremt omtänksamma superbra gåvan! Det känns stort på flera vis, mest för att rättvisan äntligen skipats för mig i min kamp mot, ja, orättvisan, och få igen det som var mitt och som togs ifrån mig. Jag har på nytt fått hopp om livet och världen, tack!"
-
Ibland känns det bra att ge.

I've got your number

Idag pratade jag med Rowena för första gången sen hon kom fram till Toronto. Kändes skönt att veta att hon lever och frodas där borta. Tydligen har de grymmaste utsikten med soluppgång!! Lite avis? Ja.
-
Idag har jag dessutom överträffat mig själv med liknelser. Helt sjukt. Har fått skrattanfall av mig själv. Jag är stolt på riktigt! Det går ju, som skrivit miljoner gånger tidigare, inte att återberätta allt på bloggen eftersom allt det roliga försvinner men herregud. Ni skulle ha hört mig. Mamma skrattade till och med. Och då ska jag säga er att då, då är det roligt. För hon brukar bara höja på ögonbrynet och tycka att jag är konstig.
-

Calgary

Lycka, det är när en artist släppt ett nytt album. Sitter och myser i soffan nu till Bon Ivers nya skiva. Aaah, ni förstår inte hur galet bra det är.
-
Sen måste inte lycka vara just ett nytt album. Det kan vara upptäckten av en ny artist eller ett nytt band. Eller så kan det vara upptäckten av ett gammalt album från ett gammalt band som man glömt bort. Lycka!
-
Lycka är musik helt enkelt.

Shark! Shark! Shark!

Är det bara jag som märkt att insekter följer efter en mer och mer ju längre man tränat ute? Ni vet, man börjar gå, inte så mycket insekter som stör men desto längre man gått och desto mer man svettats desto mer insekter förföljer en. Man blir som en såndär haj med fiskar som simmar runt en, visst vet ni vilka fiskar jag menar?? Helt sjukt. Sen när det börjar bli riktigt jävla jobbigt med förföljeseinsekterna börjar man springa som Phoebe i vänner!!!
-

Vulture feet

Nu sitter jag här och skriver igen just efter att ha läst bloggGudens blogg. Varför? Jag har ingen aning. Blir ju alltid så deprimerad över mina egna texter då. Jag ska köpa oreokex till bloggGuden bara för att jag tycker så synd om honom.
-
Så otroligt lycklig över vädret och att kunna ha på sig shorts och linne typ hela dagen. I fredags åkte jag, Rowena och systeryster till Bettnäs och jag badade för första gången i svenskt vatten på två år. Det var förbannat skönt och jag blev lite exalterad där en stund bara av känslan att bada i svenskt vatten. Ville leka sjöjungfru och simma ut tills jag inte kunde simma ner till botten längre! Ungefär som när jag badade när jag var mindre. Kommer aldrig förlora mitt leksinne när jag är i vatten. Allt blir så mycket roligare där ju!
-
På kvällen for jag och Rowena till TC där vi träffade massa folk och hade trevligt. Jag var kanske inte så trevlig tillbaka men alla vet att jag är en bitch så varför blev alla så förvånad? Nej, skämt och sido, jag vettetusan vad som hände. Blev bara förbannad och förvirrad och då exploderade jag. Förlåt. Kom hem halv 5 på morgonen, klev upp 8 på morgonen och for och jobbade i 7 timmar i en öde butik. Det var jättetrevligt. På riktigt inte.
-
På kvällen åt vi (familjen) middag hos Ählströms. Det var säkert 6 år sen jag var där sist så det var supermysigt att få träffa alla igen. Pojkarna hade vuxit så förbannat mycket. Blir ju rädd. Förr tänkte man aldrig på det, att tiden verkligen går fort. För då var man själv liten och man tyckte att alla såg likadana ut hela tiden. Men nu på senare tid när man umgåtts med familjer med yngre barn så ser man det så extremt mycket. Ena gången är de bara småbarn och andra gången så har de gått och blivit tonåringar. När man själv tycker att man är likadan. Känner mig lite nervös för att träffa min tremening som bara var två veckor gammal sist jag såg honom. Ska bli spännande att höra honom prata!
-

Untrust us

Okej okej, förlåt. Glömde bort att uppdatera igår. Haha nej, nu ljög jag. Jag orkade inte uppdatera igår. Så ni får nöja er med denna uppdatering. Som säkerligen kommer suga. För jag är på ett alldeles för hypat humör för att kunna skriva normalt.
-
Peace and love vare jag skulle skriva om va? Jo, så var det nog. Hmm.. Vad ska man börja med? Vi klev i alla fall upp klockan 02:00 på onsdag morgon och satte oss i bilen för att köra våra 57mil till Borlänge. Jag hade glömt solglasögon och hade panik fram tills dess att jag kom på att det faktiskt finns butiker i Borlänge. Phew. Jag var i alla fall vaken hela vägen, det var även Rowena och Filip. Vi körde djurleken och skrattade så tårarna rann åt Rowena. Hon är allt rolig den lilla kinesen. Väl framme i ett stekhett Borlänge började köandet och tältuppsättandet. Vi var framme klockan 10:00. Vi satte oss i våra solstolar klockan 14:00. Massa jobbiga missförstånd hit och massa jobbiga tältplatser dit och massa tunga ölflaksbärande dit... Blev i alla fall en lunch på donken tillslut. Gött!! Och solglasögonköpande. Sen öppnade vi första ölen och festivalen var igång. Vettetusan vad jag ska skriva mer alltså. Hände inte så överdrivet mycket värt att berätta. Mest en massa prat och somnande i solen. Och Livemusik. Kanske det absolut bästa med festival!!! Kings of Leon, The Strokes, 30 seconds to Mars, Håkan Hellström osv osv osv.
-
Nej, orkar inte mer! Kanske kommer mer roligheter sen. Just nu måste jag köpa picknickmat till mig och Rowena
-
Citat från Borlänge, som ingen annan än de som var där kommer fatta, men still;
-
"Vad var det och vart for det?"
"På min biceps"
-
"Påfågel"
"GRIS"
-
"Jävla KINES"
-

Du e la go

Jag lever och jag behöver inte ta in på ett rehab. Den som trodde det känner mig inte.
Jag uppdaterar i morgon, måste fortsätta ta igen sömn!
.

RSS 2.0