Bring me flowers

Ah jag är överlycklig att jag fick M och W i min dansgrupp, yeay! Åh vi hann aslångt på våran egna koreografi till låten Bring me flowers av Hope. Den är jätte fin, hoppas bara vi lyckas göra en lika bra fortsättning på det vi gjorde igår!!!!!!!

Idag har vi haft julbak hemma hos mig, heheh, det blev väldigt lyckat måste jag säga!
Jag är typ asnöjd med att vi lyckades med knäcken, det är ju typ svårt! lr jag trodde att det skulle vara svårt men det var det inte.. Sen när vi skulle he in andra plåten med lussebullar hade jag totalt glömt bort att plåten nyss varit inne i en 225 grader varm ugn så jag tog den utan ugnsvantar och GALET vad ont det gjorde.. hehe brännmärken på högnivåå.. NOT, jag hann inte alls hålla i den så länge så det syns inget alls, men det hade typ varit roligare om jag fått märken..
Det var K's första gång med traditionellt julbak, hon gillade lussebullarna med inte pepparkakorna, sen tror jag knäcken var populära hos henne med! Hehe, men vi hade mycket trevligt och jag tyckte det var synd att du inte var här LM.

Jag var vikarie imorse på simskolan också, från 7.45 - 11.15 jag trodde jag skulle dö när jag vaknade men sen gick det jätte bra och jag hade världens sötaste lilla unge i sista gruppen med en smilgrop (öh, heter det så?) bara på ena kinden, sååå sött. Plus att han var typ minst..

Så jag har kanske tjänat 200kr idag och det är ju alltid bättre än inget..

Bara 2 dagar kvar nu tills teneriffa..

I don't care what the people say

Asså är man helt mentaltstörd ifall man inte fattar att magin i the illusionist är fake så får man skylla sig själv!!
Jag skrev absolut inget som kan räknas som spoiler och jag tänker verkligen inte byta nisch för din skull joe jag vill ju vara speciell!!

Ah, jag har sett ALLA avsnitt av vänner nu, sista igår kväll!! Jag grät typ 3-4 ggr på sista avsnittet, NAW
Det var hur fint som helst!!! Den som inte sett alla i ordning borde göra det, det är mycket roligare och då fattar man allt hela tiden istället för att se massa ströavsnitt någon gång när de går på tv:n!!

Jag har nedräkning nu inför Teneriffa, bara 4 dagar kvar innan planet lyfter.. Wihoo, eller nja, 12h flyg totalt och sen bara vara där i 7 dagar, hm. Men förhoppningsvis får jag bli lite brun och njuta av maten, vattnet är jag inte så taggad på, enligt mamma kommer det vara askallt, så... men men, det finns ju fler saker man kan göra!

"All I want for christmas is you"


Pokerface

Den är här med bra!

Var på innebandy idag och såg IBK Dalen mot Botkyrka, dalen vann med 9-4. NAJS, eller egentligen så höll jag på att somna men jag var iaf där och såg, på slutet kom det några småflickor som var så sjukt störande och stod ivägen HELA tiden, jag var äckligt nära på att slå ner dom bara så att jag kunde se, j'vla ouppfostrade ungar.. Min vati  blev också mkt irriterad, så det var inte bara jag.

Jag har ätit en B&J idag, MUMMA, det var så länge sedan så det var hur gott som helst, blev lite ego där ett tag och tänkte skita i att dela den med familjen men sen blev jag jätte rädd att de skulle bli jätte arga på mig så då bjöd jag. Men det tog emot måste jag säga, hehe tjockis I KNOW!

Okej, nu ska jag snabbrecensera de två filmer jag sett..

Twilight
skriven av: Melissa Rosenberg baserad på romanen av Stephenie Meyer
regisserad av:Catherine Hardwick
Bella Swan flyttar till sin pappa till Forks där hon tror att livet kommer vara olidligt, men så lär hon känna den mystiska Edward Cullen och hans fyra adoptivsyskon och hennes liv förändras föralltid när hon listar ut att Edward är en vampyr, precis som resten av familjen Cullen. Trots att han är en varelse ifrån mardrömmarna så kan hon inte låta bli att bli ohjälpligt förälskad i honom och snart har en farlig romans startat och livet i Forks känns inte längre så tråkigt..

Eh, okej alla som läser min blogg vet redan vad Twilight är så det gör inget att min recension blev mentaltstörd!! Mkt sevärd film som jag redan skrivit! Robert Pattinson som spelar Edward är SÅÅÅÅ HET, Jacob däremot, NOT SO MUCH, det var sad att han var ful i filmen, hoppas de byter skådis till andra filmen!!

The Illusionist
Skriven av: Neil Burger baserad på novellen av Steven Millhauser
Regisserad av: Neil Burger
När Eisenheim var ung mötte han en gammal magiker som fick honom intresserad av magins värld och när han senare träffar den vackra flickan Sophie som står mkt högre än honom själv socialt blir det magin som håller deras kärlek ihop. Tyvärr lyckas han inte göra så att de båda försvinner och han blir förbjuden att träffa henne, så han ger sig av och reser världen runt för att lära sig mer om magin, främst om att få saker att försvinna. När han flera år senare kommer tillbaka finner han henne förlovad till kronprinsen men till sin fördel är hon olycklig och sätter åter sitt hopp på att Eisenheim kan få dem båda att försvinna och sedan leva lyckliga tillsammans. Ska han lyckas denna gång eller är kronprinsen allt för smart för att bli lurad av några illusioner?

Sämre än jag trodde, jag tror seriöst att "making the movie" var mycket bättre. För då får man ju se hur de gjorde allt, det var sjukt coolt såklart, men det är på film så inget känns omöjligt då. Hehe!! Nu ska jag bara se the prestige och sen ska jag jämföra vilken som var bäst!!

Ah, jag hittade en bild på han som ska spela Robbie i Angus thongs and perfect snogging filmen, alltså den som är baserad på Georgia Nicolson böckerna.. OMG ! HAN ÄR PERFEKT



Han spelade också den unge Eisenheim i the illusionist, det var så jag hittade honom!

Att han är den perfekta robbie B??




Please be mine

Jag har äntligen köpt en kjol som jag har letat efter typ sedan i somras, men nu har jag den! YEAY

Jag håller på att tvinga mig själv att gilla Lady Gagas nya låt Pokerface, den är inte så jätte bra men CHACE från Gossipgirl är med i hennes video och han är seriöst hur HET SOM HELST, I DIE.

Nu har jag sett Twilight, på premiären dessutom, niiiice!
Jag är typ chockad över hur bra de har gjort den, verkligen tusen gånger över min förväntan, dock måste jag säga att jag dog i skratt ungefär 100ggr pga fula repliker eller helt cpsaker som inte är med i boken. Men men, sjukt sevärd! Fast, boken är 1 miljon ggr bättre och har man inte läst den än så GÖR DET

Jag önskar jag vore Edward just nu bara så jag kunde läsa tankar, det skulle vara så skönt ibland så man slipper göra bort sig! I guess i'm shy, eeh i don't guess, i KNOW i'm shy i that just KILLS ME RIGHT NOW

Eh okej, ingen fattar, lr kanske V


Nu ska jag sluta skriva... Det blir två filmer att recensera imorn ifall jag inte ser någon till imorn det vill säga!





 


En vän med en bil

Jaha, torsdag idag = 3 dagar kvar i skolan då mina musketörer är borta, det går faktiskt riktigt bra utan dem, trodde det skulle vara värre, men icket!

Ehm, idag blev det lunch med L, vi åt pannkakor på droskan, trevligt trevligt.. Låt oss säga att jag just fått veta att jag har "en vän med en bil" (läses, en vän med intresse för bilar) fast, jag visste det lite smått, kanske inte lika mycket som jag vet nu, roligt var det iaf när jag inte visste skillnaden på en moped och en vespa, hehe. Fast, moped är tydligen typ som cross och vespa är för mig en moppe, hehehe.. Okej flum men nu vet jag!!

Prov idag på Historian, hoppas det går bra, vi pratade om det innan lunch, typ gick igenom instuderingsfrågorna igen..

Naaw på Greys igår.. Izzie ♥ Alex ... Christina ♥ Hardcore militärguy
Love is all around me!!

haha, nu har jag samhälls, bajs på det.. USCH, sjukt tråkigt är det

Look after you

Jaha så var man all alone in this cold world !! Mina classmates stack till London igår för att hälsa på våran x-classmate J...
Det blir att sitta ensam på maten och känna sig über mobbad och sen typ bara vara tyst hela tiden, ingen kommmer känna igen mig,, eeh?? hahahahahaha

Jag är smått efter med mina filmrecensioner, ni ska inte tro att jag inte såg några filmer,, jag har faktiskt sett 3st..

Here they come:

Failur to launch
Skriven av: Tom J. Astle & Matt Ember
Regisserad av: Tom Dey
Tripp är i 30 årsåldern och bor fortfarande hemma med sin mamma och pappa.
Paula jobbar med att låtsas vara en pojkvän till män som fortfarande bor hemma för att få dem att flytta hemifrån samtidigt som hon får betalt ifrån föräldrarna.
När Tripps föräldrar får veta att deras kompisars barn nyss flyttat hemifrån pga den här Paula tar de tillfället i akt och bokar henne åt Tripp. Allt verkar gå jätte bra tills Tripp en dag tar hem Paula, vilket han endast gör när han vill göra slut. Föräldrarna får panik och berättar för Paula som räddar situationen snyggt, men vad händer när hon bryter mot reglerna och blir förälskad?

Med Sarah Jessica Parker och Matthew McConaughey i huvudrollerna så kan det ju inte gå fel... Eh, skojja bara, hahah jag kan aldrig se SJP i någon annan film eller serie än SATC, sjukt irriterande. Och så har jag börjat störa mig asmkt på Matthew också bara för att han har fetaste dialekten i ALLA filmerna han är med i. Usch, fast den här filmen var mkt bra, inte alls pga huvudrollsinneharna utan de andra karaktärerna Kit och Ace, naaaw säger jag bara.. Ganska sevärd ifall man inte har något annat att göra

Saw 4
Skriven av: Patrick Melton & Marcus Dunstan
Regisserad av: Darren Lynn Bousman
Jigsaw är död och Amanda är död, vem är det då som fortsätter spela Jigsaws grymma och groteska lek? 
Polismannen Rigg blir insläpad i spelet på en helt annan nivå än tidigare då han blir tvingad att själv sätta fast offrerna i maskinerna eller att själv måsta utsätta sig för något jätte jobbigt för att till slut kunna rädda Mike (en annan polis ifrån saw2) och de andra poliserna som även dem blivit bortförda. Ska han lyckas på bara 90min??

Den har var inte alls lika äckligt som Saw3, så det var sjukt skönt. Som sagt, har man sett den första måste man se de andra

X-men 
Skriven av: Bryan Singer & Tom DeSanto
Regisserad av: Bryan Singer
I en värld där både mutanter och människor är rädda för varandra rymmer en ung flicka vid namn Marie (a.k.a Rouge) hemmifrån och lyckas få skjuts av en annan mutant, Logan (a.ka. Wolverine). Charles Xavier är en annan mutant som äger en skola för unga mutanter där han lär upp dem, han skickar Storm och Cyclops för att rädda Rouge och Wolverine när de råkar ut för ett attentat planerat av Magneto, Xaviers största fiende. Magneto tror att krig är påväg och behöver Rouge för att sätta sin onda plan i verket.

Eh, ja inte så bra som jag trodde, de var lite mesiga måste jag säga! hehe nu måste jag bara se de andra 2

Såja, nu måste jag göra Samhälls

Jag ser det snöar, jag ser det snöar....

Vet inte vad låten heter så det fick bli en rad ur den som title istället..  hehe

Mysfaktorn på högsta nivå när det snöar och man har tänt ljuus, naaw, fattas bara julgran och paketinslagning. Men det får vänta tills efter Teneriffa, yeay, fatta vad najs att få lite färg på huden sådär innan julen då alla andra är blekfisar.. Mohahahaha

Jag har jättelust att pyssla med något men jag är så dålig på det så får se vad som händer..

Jaha, guud vad jag hade mkt att skriva om då!

Chocolate

Robin B + Alice = Sant?? eller var det bara jag som misstänkte det idag?? Väldigt närgångna var de iallafall på deras resa till kanarieöarna eller var de nu var!
Sweet anyway

Jag och V hade våran fikafredag idag, det var länge sedan sist.. Tänkte lägga in några bilder från Sthlm nu, ifrån omklädningsrummen då vi provade partydresses!! (kommer bara bilder på mig då jag tvekar på ifall V går med på att vara med på bild här, i klänningar! hehe)

 
jag i ful blå klänning, ingen favorit


Mimmi klänning.. den var sjukt härlig, borde köpt den för att ha på teneriffa!




jag har alltid velat prova en sån här trådklänning så då gjorde jag det, hehe den var rolig!


Favoriten, tänkte seriöst köpa den.. dock ser jag äckligt tjock ut i den här, eller gravid.


Jaha, det var alla.. hihihi roligt hade vi !


Point Blank

Det är fredagmorgon och jag sitter på skolan 10min innan vi börjar bredvid B som är jätte duktig och har redan börjat med svenskan, men hon ska ju lämna in den på måndag och jag på fredag så det spelar inte så stor roll att hon jobbar på den utanför skolan och inte jag, för jag kommer få fler lektioner än hon på mig.

Hehe, okej slutpratat om B och mig. Eller kanske inte om mig, det är ju min blogg!

Jag är på säsong 8 nu i Friends och jag HATAR Monica, jag skulle aldrig någonsin vara kompis med henne om hon fanns på riktigt, alltså hennes exakta karaktär, den är så irriterande att jag får psykbryt. Jag skulle kunna döda henne för hon är så fruktansvärt egoistisk och allt handlar om henne och så blir hon jätte sur när någon råkar steala hennes thunder. Däremot ÄLSKAR jag Phoebe och Chandler, dom är så fruktansvärt klockrena ibland.. Joey är också bra, men Ross däremot får mig att skämmas så fruktansvärt mycket nästan hela tiden. Och Rachel kan vara rolig ibland men oftast är hon liksom bara där, bryr mig inte så mycket om henne. Jag längtar tills Phoebe träffar Mike, då blir det bra!

Nu ska jag inte tråka ut er mer om Friends, jag ska faktiskt börja skriva min önskelista till jul för mamma frågade efter den för typ jätte längesen, däremot kommer hon bryta ihop för jag har hittills bara kommit på dyra saker.. Mohaha

------

   
 
Tror du att du vet vem jag är?
1) Okej, vi värmer upp lite med en lätt fråga! Hur många gånger har jag varit på cypern?
 9
 10
 11
 12
 
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com
och om det var alldeles för svårt kan du ju alltid göra det här quizet, det ska vara überlätt! kan man det inte nu heller så tror jag inte du vet vem jag är!
http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811130423052242&a=1&

Family Portrait

Tisdag idag, vanlig dag utan några speciella händelser på skolan. Hmm, det bästa var när Peter (en lärare på skolan) kom in och informerade om våran temadag som vi ska ha på måndag och jag och B börjar viska om något som jag inte kommer ihåg längre, i alla fall så hör Peter det här och frågar oss viskande
"Vad pratar ni om? pratar ni om det här eller om strunt saker?"
Jag försöker le oskyldigt och orkar inte bry mig om att svara men B hon svarar viskande tillbaka
"Det här"
Jag började såklart skratta, asså okej, det låter inge kul alls när man skriver det, men det var sjukt kul att hon VISKADE tillbaka!

Okej, sen har jag lite inside information om The Stenlunds way of living! Öh, okej helt random men jag har inget annat att skriva om..
Iaf

Jag sitter uppe på mitt rum och läser svenskaboken när mamma och pappa kommer hem. Jag hör syrran prata lite med dom men jag orkar inte lyssna, så plötsligt hör jag pappa säga
"Vi var tvungna att vända igen för mamma glömde...."
"MJÖLKEN" skriker mamma, men sen hör jag hur hon liksom tvekar och lägger till
"Eh, nej jag menar purjolöken"
Asså seriöst, hur blandar man ihop mjölk med purjolök??? Hahaha

Efter maten börjar jag få lite mer energi så jag börjar bråka med pappa, (bråka = försöka göra hästbett) och jag blir helt överraskad av att han går in i det och brottar ner mig på golvet och sen gör typ hundra hästbett på mig medan jag skriker hur högt som helst. Sen slutar han och tror att jag ska ge upp, men icket. Jag slänger mig på honom och ger FETASTE hästbettet med båda händerna! Mohahahahahah säger jag bara!!!

Eh, och det var dagens berättelser om min underbara men dock väldigt onormala familj!!!


Sail beyond doubt

Söndag idag, kuul? Nja inte så värst för då är vi väldigt väldigt nära denna jobbiga vecka som kommer på skolan.
Vi har:

• Matte läxförhör/G-prov
• Engelska cambrigdeprov
• Engelska bokredovisning (dock skulle den vara jätte kort och muntlig)
• Spanska prov unidad 1b
• Svenska läsa ut boken (säkert skriva en analys också)


Det är allt jag vet säkert, men vem vet, det kan säkert läggas på lite. USCH Men jag ska överleva och jag ska inte skjuta upp saker så som jag brukar göra. Fast hur fan ska jag hinna läsa ut min bok idag?? Det är typ 250 sidor kvar, fast hon behöver ju inte veta att jag inte läst ut den än. Dock är jag ännu mer stressad över att man typ måste betala boken ifall man inte lämnar in den i tid på bibblan, och jag är 99% säker på att det var över fyra veckor sedan jag lånade den, hoppas bara LM har lämnat tillbaka den där 100sidors boken hon lånade på mitt kort.. Har du det ???

Har bara sett Saw 3 den här veckan och den var SJUKT ÄCKLIG, annars handlade den typ om samma sak som förrut. Så jag tänkte bara skriva kort vad jag tyckte om den..

Asså, har man sett ettan och tvåan och inte reagerat sådär über mycket över alla groteska scener så sitter man ganska lugn där och ska se trean, men FYFAN jag dog typ. Så sjukt äcklig den var, 1000000000 ggr äckligare än ettan å tvåan. Jag fick så himla ont i magen och nu kan jag typ nästan förstå folket som svimmade och spydde när de såg den, men inte riktigt. Man måste vara vääldigt känslig isådanafall. Men jag förnekar inte min magont och minikväljningarna ..
Nu hoppas jag bara att trean var den äckligasta av dem alla.. Det sägs ju det iaf. Ska se femman på bio, har jag lovat LM åh B så !! 

Asså jag är seriöst sämst på att glömma, jag lyssnar på DEN låten som gör mest ont att lyssna på, hur fan tänker jag?


Be mine

Jag hatar seriöst den här datorn för nu så funkar så klart inte åäö på min sida av våran gemensamma dator hemma så därför måste jag vara inne på pappas sida, inte för att det gör så jätte mycket men jag blir bara rädd att han ska få för sig att gå in på min blogg nu när han kan kolla adressen till den

++ att min vater har lekt lite med min sida på datorn så har mitt msn försvunnit och alla mina låtar på itunes var borta och, och och och och jag skulle kunna fortsätta i all evighet, jag KOKAR. Han skyller alltid allt på mig för jag laddar hem massor och leker på ps hela tiden och alla bilder från min system kamera har så bra kvalla att de tar för stor plats på den här datorn från stenåldern... JODER säger jag bara

Jag fick ont i mitt corazón igår kväll när jag äntligen fick ett lisvtecken från HAN! Jag var sjukt nära på att börja gråta... USCH Jag hatar när det är så här...

"Cause you never were, and you never will be mine
You seemed happy, and that's great
No, you never were, and you never will be mine
I just miss you, that's all"

Waking up

För tidigt,, hehe jag är så dålig! Jag glömde totalt bort min en-timmes-sovmorgon och klev upp kvart i sju för att duscha och sen fika osv tills den var fem i åtta och jag var påväg att ta på mig jackan får jag en känsla av att jag har sovmorgon, så jag skickar sms till LM (först) och sedan till B och tänker, om de inte svarar på en gång betyder det att vi har sovmorgon för då sover dom fortfarande.. Fick inga svar men det räckte inte som bekräftelse så jag startade datorn för att kolla på kära devvan, hehe, japp vi hade sovmorgon. Men men, tur att jag inte är den morgontrötta typen, riktigt najs faktiskt med aslång morgon hemma. Så nu sitter jag här och tänkte lägga in lite bilder från Simple Plan !!

1. Här kan ni se oss alla sitta ner, märk SITTA, innan konserten. Väldigt konstigt men sjukaste mysigt! Schnygg kille i grön vanströja btw, det är inte den gröna tröjan ni ser!!



2. Här är förbandet, Zebrahead, fick inga bra bilder alls men men. Jag fick vattenflaskan från han utan tröja, men jag vet inte ifall han syns här. Han hade galet snygg mage, hehe!!



3. SIMPLE PLAN! ändå att vi stod sjukt nära.. V fick ju t.o.m ett plektrum ifrån David! Coolish

h

4. Han med hatten och vit tröja är David för er som inte vet (sen kan det ju vara så att han heter dave, men men ni vet ju, jag och skillnaden på Dave och david) Han bytte om till en klänning sen och moonade publiken lite, och jag tror, om jag inte såg helt fel att han fick ett kalsongryck(öh, stavas det så, av den andra gitarristen, Sebastian



5.  Det här var faktiskt riktigt snällt av bandet, sångaren, Pierre bytte sida av studion och sjöng en låt längst bak, då blev jag nästan rörd, för fatta vad tråkigt att stå så här långt bak hela konserten, men ni kanske inte ser just Pierre, men ni ser nog strålkastaren, där bak var han iaf. Fint fint! Sen kom han tillbaka längst fram igen.. hehe



6. var ju tvungen att lägga in en bild på David i klänning! Naw, sööt , hehe



Såja, det får räcka. Jag ska lägga in fler bilder ifrån stockholm senare, på mig och V i jätte fina klänningar som vi provade på Topshop och Bik bok, det var roligt!!

White Christmas

Jag vill ha jul nu, inte november utan typ 20 december. Åh vad jag älskar julen. Att vara med familjen hela tiden och bara mysa inne i värmen, kanske ta en förmiddagspromenad och så kommer man in lagom till eftermiddagsfikat då man dricker glögg och äter pepparkakor eller lussebullar eller mormors egna chokladbiskvier. Åh vad skönt det ska bli med lov igen, det har gått 4 dagar sedan lovet var och jag är redan döless på skolan. Frågan är om det är skolan eller eleverna! Känns sjukt jobbigt att säga, men jag är tveksam alltså. Men jag lovar jag ska inte vara så nere som jag var den där veckan i september eller när det nu var. För jag drar snart till Teneriffa, MOHAHAHAHA



Balaclava

Obama VANN !!!!

Jag ville ha en bandt-shirt på mig idag, men jag har typ bara en enda som sitter snyggt så det fick bli Sugarplum fairy fast jag egentligen ville ha Håkan eller typ Ramones, men dom t-shirtarna sitter förjävligt.. Får bli åh köpa en ny Håkan tröja på konserten i februari... Usch vad länge det är kvar tills dess.

Jag såg på något program om Liverpool på MTV och om att det var europas kultur/musikhuvudstad.. Nu måste jag bara fara till Liverpool och se typ deras olika konserthus och se den där puben där the beatles spelade 290ggr och massa andra coola band. Dom har liveband där varje kväll typ, fatta vad nice.. Det blir typ Liverpool jag flyttar till, bara för det! Mohaha, vilket argument.

Jag hade skrivit fetaste inlägget nyss men allt försvann så ni missade fetaste confession där!

Anyway, är nervös inför tyskan snart, men önska mig LYCKA till

welcome to my life

Hem ljuva Hem
Flyget var försenat med en kvart, bla bla bla, hemma är jag nu iaf. Så skööööööööönt. Visst, visst jag ÄLSKAR sthlm men jag älskar hemma också, inte Umeå, men familjen, huset och miljööön, it´s cooooozy

Lägger in bilder typ, kanske imorgon ifall jag kommer ihåg det och ifall jag orkar, I have alot of them...

Ska recensera 8 filmer nu, men jag skriver endast va de heter, kort vad de handlade om och om de var bra eller inte..

Closer
Handlar om en kärleks"kvadrat" som är helt sjuk och verkligen såå sååå dålig. Den för -1 av 5 möjliga. SE DEN ALDRIG (om du redan har det, stackars dig)

Charlie and the chocolate factory
Fattiga Charlie får en guldbiljett in till Willy Wonkas chokladfabrik där han får se hur allt går till osv osv. 2/5

Cry Baby
Tuffingen CryBaby blir förälskad i den Fina flickan och efter deras första dejt hamnar han i fängelse utan att ha gjort något. Måste ta sig ut till sin älskade, osv.. (Fetaste grease filmen)  4/5 (för att Johnny Depp var galet snygg och för att den var rolig) 

What´s eating Gilbert Grape
Gilbert lever tillsammans med sina två systrar, sin utvecklingsstörda lillebrorsa och deras överviktiga mamma i staden Endora där inget speciellt händer. Samma sommar som Arnie (lillebrorsan) ska fylla 18 får en av husvagsnsemestrarna motorstopp och tvingas stanna i staden. Fin flicka = Crush för Gilbert = Problem med Arnie = Problem för staden
5/5 SÅ BÄST EN VAR ALLTSÅ

Secret Window
En utsliten författare sitter i sin lilla stuga vid vattnet och försöker skriva en ny bok samtidigt som han har ångest över sin skilsmässa och får creepy besök av en annan författare som anklagar honom för att ha snott en novell ifrån honom. Drama/Thriller tror jag det var, ganska seg och enligt mig väldigt förutsägbar, men annars sevärd. 3/5

Edward Scissorhands
En ensam uppfinnare bygger en människa för att få lite sällskap men dör innan hans verk är klar och lämnar "Edward" med saxar som händer. Edward tvingas leva helt ensam tills det en dag dyker upp en snäll dam som tar emot honom med öppna armar, men kommer resten av samhället att göra det? Och klarar han ett liv med normala människor?
Måste ses eftersom det är en klassiker, men annars väldigt B:ig.... 2/5

Simpsons the movie
Springfields ribba på farliga miljöutsläpp är alldeles för hög och därför tvingas staten sätta en kupol över staden och människorna skyller allt på Homer. Maggie hittar en väg ut och familjen flyr till alaska när de en dag tittar på nyheterna ser de att man tänker spränga bort Springfield och göra ett nytt grand canyon där. Familjen måste nu rädda hela staden, samtidigt som de måste hålla sig borta från rampljuset så de slipper bli tillfångatagna. 
Sjukt rolig med äkta simpsons humor.. 3/5

Horton hears a who
Elefanten Horton tycker sig en dag höra ett litet litet "dammkorn" skrika och får för sig att det är en hel värld där inne som måste räddas. Men ingen tycks tro honom i hans egen värld och just som han själv håller på att tappa tron lyckas han få kontakt. Nu ligger hela deras värld i hans händer...
Ja, en äkta dr. seuss film, äckligt lik Grinchen men annars bra ... 3/5

Så ja, det var alla hoppas jag!!

Perfect

Sry LM men jag hade aldrig tid igår att skriva, stress typ HELA dagen!!!

Iaf så sitter jag hær i sthlm och kan inte skriva ett korrekt æ anyway, igår var det simple plan på annexet med V, vi stod i kø (haha. inte ett riktigt ø heller) i 2h i typ minus 20 grader, kændes det som iallafall. Jag trodde seriøst att jag skulle avlida i kylan, men I SURVIVED !!! Kom in till annexet och vi måste SITTA ner, hør och hæpnas, iaf så satte sig alla ner i studion och myste i værmen, och sen kommer førbandet in, zebrahead! Gissa vem som fångade sångarens vattenflaska`?? MOI! så klart hehe sjukaste stolt

KL:20:20 kommer Simple Plan in på scenen och jag klæms halft ihjæl men njuter ændå!! Crazy shiet sæger jag bara

Lægger in bilder nær jag kommer hem, kanske imorn!

See ya, dont wanna be ya


RSS 2.0