Pumped up kicks

Igår fyllde världens bästa Ernst år. Vi var på systemet och lekte vuxna och köpte vin på en måndag. Stoppade vinflaskan i väskan och kände oss som alkisar. Sen ville vi äta lunch på Rost men det gick ju inte som vi ville eftersom de håller på att flytta och öppnar inte förrän nästa måndag. Det var väldigt tråkigt. Så vi åt på Paus istället. Det sög. Eller, mackan var god i alla fall. Men salladen innehöll stenar och gamla tomater. Livsfarligt. Sen köpte vi nötter eftersom vi inte blev mätta och gick till Waynes för att sitta vid vårt bord och dricka kaffe och äta våra nötter. Sen hade vi världens flyt och fick perfekt vy över några mycket välvårdade jämnåriga pojkar.
-
När jag kom hem från jobbet var systeryster och hämtade hennes blivande sambo på flyget och när de anlände hemma hos oss så åt vi pangmiddag med oxfilé och en gigantisk sallad med fetaost och grejer i. Det var ju inte sådär jätteäckligt. Till efterrätt ställde mamma fram universums största godisskål. Ungefär.
-
Kan inte klaga på min måndag!!


Call it what you want

Ska in och jobba nu på min lediga dag. Det är sånt som händer, typ varje gång jag har en ledig dag. Helst på hösten. Då är det alltid "panik", och "kaos". Tycker att man kanske borde lära sig med åren att hösten är en jävlig tid och då behöver man mer folk. Egentligen borde jag inte klaga alls på att jag får jobba eftersom jag behöver alla pengar jag kan få. Men det som verkligen sitter och skaver är ju att jag faktiskt hade en planerad ledig dag med film och mys. Blev inte alls av. Fast, jag var ju faktiskt 99% säker på att jag skulle få jobba så jag gick ju faktiskt upp tidigt imorse och åt frukost och allt medan jag väntade tålmodigt på att telefonen skulle ringa. Precis som jag börjat få hopp om en eventuellt ledig dag ringde det. "Klart jag kan jobba, ja men absolut, när ska jag va där?". Älskar min totala oförmåga att säga nej.
-
Elisabethtown

Soul Reborn

Så, nu är det slut på den nya eran och jag går tillbaka till den gamla, trygga och fina eran. Alla rubriker är nu mera låttitlar. Bra sådana också! Så om ni har tråkigt kan ni ju faktiskt spotifya låtarna och höra. Dagens är en låt av Olle Nyman.. Väldigt skön svensk musiker som skriver sån där musik man gärna lyssnar på, på en söndag eller kanske en trevlig middag med väninnorna. Eller liknande. Bloggdesignen är också uppstyrd. Inte helt nöjd. Jag hade hellre haft en annan bild på mig, men fann ingen. Måste börja ställa upp på mer bilder. Det är faktiskt tråkigt att inte kunna hitta bilder på sig själv.
-
Cypern 2010

Just us? Just us!

Jag är ju mentalt instabil. Ja jag vet, har skrivit det miljoner gånger på bloggen men seriöst, när ska ni fatta att det här är ett rop på hjälp? Idag när jag cyklade hem från jobbet ser jag en mamma gå och bära sin unge. Hon gick väldigt nära räcket på bron och hade således älven nedanför sig. Jag måste tillägga att hon bar ungen väldigt högt upp och inte direkt tryckt mot kroppen. Lite lejonkungskänsla över det hela. Ungen kanske hade skitit ner sig eller något... I alla fall, när jag ser dem så får jag en bild i huvudet att det är jag som bär ungen och att jag efter några steg kastar ungen över räcket och ner i älven. Helt obrytt!!?!?!?! Varför har jag sånna här tankar?
-
Bloggdesignen är ju ungefär det mest deprimerande jag varit med om så det blir en ny en så fort jag har någon fantasi...

Den är ju svart, den där gråa

Dags för en ny era. Rubrikerna på mina inlägg kommer inte längre vara låttitlar.
-
Har varit ledig hela helgen. Den första lediga helgen på hela sommaren med andra ord. Har verkligen haft helg. I fredags var jag med Antonia hela dagen. Först stan och sen hem till mig där vi lagade middag och såg film. Fredag kanske också var den enda värda dagen på den här helgen. Lördagen kändes som en bakissöndag då vi bara låg inne och pratade.. Vet inte men hela helgen har känts väldigt låg. Jag är deprimerad över att det är höst och på köpet har jag förlorat allt som kan kallas energi. Idag vaknade jag dessutom upp och trodde att jag blivit förlamad. Jag har gått och fått en låsning i ryggen som gör så förbenat ont. Känner mig som en åttioårig tant med grinigt humör.
-
Nu ska jag gå och måla naglarna i en extremt färg så kanske jag kommer bli mer taggad på att le.

The Wilhelm scream

Det är dags för en ny blogg-design. Den kommer snart, lovar! Annars så är det mycket snack på andras bloggar om att byta plattform. Jag är ungefär på samma sida. Tror dock jag stannar här. Eller.. Jag lovar i alla fall att säga till när jag flyttar.
-
På tal om flytt.. Jag flyttar in hos min syster nu i lite över en vecka. Hon är i Frankrike och då passar jag på att träna på att bo ensam. Så har man extremt tråkigt någon kväll så är man välkommen över. Jag kommer definitivt att vilja ha sällskap.
-
På tal om ingenting, är det bara jag som är deprimerad över att sommaren redan är över? Vill ha fler varma sommarkvällar och sköna lata dagar på stranden. Idag, av någon konstig anledning, fick jag julkänslor på jobbet. Kanske för att jag var på Company och där brukar jag endast vara över julen och så fick jag flashbacks osv. Men det var obehagligt. Fick rysningar...
-

Spirits

Det är så underbart skönt när man följer sin magkänsla och det blir förjävla bra. Ungefär som igår då jag och Antonia bestämde oss för att det helt enkelt inte var värt att gå in på TC och istället drog till Max för att äta. Där satt vi i kanske två-tre timmar och bara pratade. Det var så sjukt härligt. Det enda negativa var att jag var alldeles för full. Vet inte vad den kvinnan innehar för krafter men hon lyckas alltid supa ner mig ordentligt. Så idag har jag varit bakis på Nolia. Gick hyffsat bra efter lunch i alla fall. Innan det var det lite jobbigare. Ungefär så jobbigt att jag ständigt funderade på att lägga mig ner på golvet och hyperventilera. Eller, det hade ju inte hjälpt. Jag halsade istället tre stycken Loka och fick rapa som en fet lastbilschaffis i någon timme tills dess att jag skulle ha lunch. Då ringde jag Ernst i panik för hon skulle kunna prata med mig samtidigt som jag åt så jag inte skulle övertala mig själv att jag mådde alldeles för dåligt för att äta. Det funkade utmärkt och en halvtimme senare hade jag ätit upp allt som serverats och mådde plötsligt lika bra som en bebis gör efter en vällingrap.
-
Kolla ögonen!!

Night air

Ledig idag från Nolia. Den dagen då mina farföräldrar bestämde sig för att ta sig en tripp dit. Taskigt.. Har inte träffat dem på ett ganska bra tag nu.
-
Istället för att jobba har jag rensat garderoben, igen. Jag förstår verkligen inte hur äckligt mycket pengar jag måste lägga ner på kläder för varje gång jag rensar garderoben så är det lika mycket att slänga. En full svart sopsäck. Normalt? Tror inte det.
-
Sen har jag grävt ner mig i massvis med ny indiemusik. Om man vet vart man ska leta eller hur man ska leta så hittar man enkelt nytt lego.
-

Emotions on a leash

Nolia kanske är bästa stället att jobba på någonsin?!? Älskar det verkligen. Alla är glada och det går undan och det är mycket pengar som ska räknas hit och dit och det känns verkligen att man jobbar. Tråkigt att Gry åkte hem idag dock. Bästa säljaren jag mött, och rolig och bara extremt härlig människa. Gry är för övrigt en man för er som inte kopplade det direkt. Ja, jag skrattade också nästan när han presenterade sig. Men det liksom passade.
-
Fler bilder från Hufvudstaden;
-
-

Resten av ditt liv

Hemkommen från den kungliga hufvudstaden.
Känns inte alls bra att vara hemma. Det var minst 25 grader varje dag med strålande sol och varma sommarkvällar som vi njöt av i fulla drag. Så kommer man hem och möts av regn och 10 grader. Sen att jag ska jobba nu 9 dagar på Noliamässa känns inte heller så förbannat roligt. Men det är pengar. Och det behöver jag eftersom mycket av det jag tjänat under sommaren försvann nu i hufvudstaden.
-
Trodde jag skulle komma hem utvilad men icket. Istället är jag nog tröttare nu än jag var innan jag for. Vettetusan hur jag ska ta mig upp imorn för att cykla till mässan.
-
Hade ju tänkt bjuda på finfina bilder här men det verkar inte viljas. De blir sneda och jag är för trött och otecknisk för att lyckas vrida på dem. I alla fall så har jag varit storfotografen under veckan och fångat Måns Zelmerlöv, Timbuktu, Babsan och Henrik Dorsin på bild. Sen såg vi även Filip och Fredrik, Johnny Logan, Per Andersson, Hans-Erik Dyvik Husby, Eva Eastwood och säkert fler kändisar överallt. Det var pridevecka i Sthlm. Var nog därför det var så många välkända ansikten där.
-
Uppe på Solliden innan Allsång på Skansen
-
Jo vi stod så långt fram att vi var med på TV. Hemskheter....

RSS 2.0