Thnks fr th mmrs

Tk th vls wy

Kn n ls dt hr??

Hr nt mkt tt skrv, fck d´n v fll t by tt t brt ll vklr nr jg skrv. Jg hr s trkgt blnd.

Förtydligande:

Take the vocals away

Kan ni läsa det här?

Har inte mkt att skriva, fick idén av fall out boy att ta bort vokalerna när jag skrev. Jag har tråkigt ibland.

xx

heart in a cage

The strokes är bra!

YEAY det är helg och jag får soooooova hur länge jag vill på morgonen! Nu är det bara fem dagar kvar på simskolan, det är helt otroligt vad det känns lite för vad det kändes förra måndagen, då var det 13 dagar kvar. Heheh.. 

Jag har epilerat benen för första gången i mitt liv, det gjorde inte så jätte ont som alla sa, men jag tror jag hade för korta hår, för det är stubbigt nu, ska det vara det? HAHAH jag är noob, i know

Jag har typ snart lyckats skaffa mig en helt ny garderob, känns det som. När jag fyllde år fick jag nästan bara kläder, vilket var typ det enda jag önskat mig, plus pengar. Sen två dagar efter min födelsedag shoppade jag galet mkt på bik bok rean, 5 saker, det ni. Jag kände mig värsta rik med två feta påsar med helt nya kläder, Även om jag köpte dem på rea. Who cares!!
Och igår fick jag min syrras t-shirt, som jag typ trånat efter i smyg. Hon gav mig den för att det var två pytte pytte små hål bak på ryggen, de sydde jag bara igen och sen såg den hel ut igen. Haha her loss right!
Så, allt som allt har jag mer än tio nya plagg, plus att jag ska på stan imorn och (måste) köpa nya cityshorts och så vill jag nog ha en jeansskjol iaf. Fast jag vet inte ifall jag ska köpa något eftersom jag tror jag ska fara till sthlm eller gbg snart. Och då blire shoppa av. Fast det skriver jag alltid när jag ska till storstäderna och sen när jag kommer hem har jag typ köpt ett linne på H&M som alla redan har här hemma i umé. Thats me

Nu ska jag sova, är trött

xoxo

New shoes

Wihoo, jag sitter vid en mac ibook dator för första gången i mitt liv!! Jag är så stolt, hehe..

Jag har hittat mitt nya drömyrke, typ, men det är en hemlighet, for now!!!
Idag var jag med syrran på min pappas jobb och fick vara med och välja ut skor till företagets nya kollektion till 2009, kan ni fatta att jag sett skor som inte kommer ut till butik förrän om 6 månader, jag har fått prova dom också. Det var såå roligt. Jag ÄLSKAR min pappas nya jobb, det är typ det coolaste, min pappa jobbar med SKOR, varje tjejs dröm, typ kanske, eller iaf min!! (Jag vet, jag skryter lite, men vaddå? det måste man få göra ibland)

Idag var det då inget barn som spydde, fast igår var det ett som kissade på golvet, Ellen fick panik och jag började skratta, ni skulle sett hennes ansiktsuttryck.. Men jag har ju varit med om samma sak förrut så jag började bara skvätta vatten ifrån bassängen på kisspölen och bad Ellen hämta badvakten som fick spola golvet. Kiss är ingenting jämnfört med spya !!! 

Åh, vilka fräscha inlägg jag har börjat skriva, hehe. 

Jag vill sluta jobba nu så jag ska kunna göra andra saker än att sitta hemma i mjukiskläder åh bara glo, jag vill ut, kunna ha på mig jeans utan att det känns uppklätt eftersom jag bara sitter hemma. 

Till dig Tovis: Jag har köpt andra delen av twilight boken, yeay me

Till dig Mysis: När ska vi se greys?

Till dig Sanna: VIsst, hör bara av er i tid så!!

Tog lite personliga meddelanden där, men det är ju typ bara ni som läser så

xoxo

Sleep all day

Asså.. fatta, jag har bara 7 dagar kvar på simskolan.. WIHOOO jag taggar.. för när det blir slut på jobbet ska jag SLEEPA ALL DAY LOOONG :P HAHAHA

Äckligaste ungen spydde i vattnet igår!! Haha fast det var inte mkt, det var bara kallsupsspya, men men, still typ äckligaste ever. Ungen är normalt sett en av mina favoriter för han är så söt, men inte nu längre ! HEHE

Jag har gått och blivit beroende av burnout revenge, ett bilspel på ps2, hahaha. Jag dör, det är typ skitskojj, fast guud vad nördig jag är som sitter typ klistrad och bara MÅSTE klara den där tiden osv, jag skyller allt på jacob!

xoxo

För sent för edelweiss

Ha.kan Hellstro:m <3

Jag fick Håkans nya CD av mamma igår, TACK!! Jag ÄLSKAR Håkan.. Helt galet vad bra han är.. Alla som inte gett honom en chans kan inte komma åh säga att han är dålig. Okej, jag kan hålla med om att han kan sjunga falskt ibland, men det är en del av hans chans. Det är inte sommar förrän man lyssnat på Håkan, det är sant!! Han ska va med på skansen ikväll, jag ska sitta klistrad såklart <3

Nu ska jag fortsätta mina recension..

Hairspray är skriven av Leslie Dixon (2007) och John Waters (1988) och regisserad av Adam Shankman.
Den handlar om Tracy Turnblad som är en riktig livsnjutare som älskar att dansa. Hennes stora dröm är att få vara med i corny collins show som spelas in just i hennes stad. En dag  när hon och henns bästa kompis Penny tittar på cornys show berättar de att en tjej ska hoppa av i 9 månader och att hon behöver en ersättare. Tracy ser chansen och far dit nästa dag för att provdansa. När de som jobbar med programmet ser henne börjar de skratta och mobba henne för hennes vikt och hon blir utkickad direkt. Hennes dröm krossas på bara några sekunder. En dag får hon kvarsittning och hamnar bland alla so dansar på negerdagen och de lär henne en dans som hon senare visar upp framför corny på skolbalen. Helt plötsligt är hon en regelbunden dansare på the corny collins show. Hennes nästa mål blir att vinna Ms teen hairspray tävlingen mot den trefaldiga vinnaren Amber Von Tussle.

Underbara låtar i den här filmen, en musikal för er som inte visste det redan, jag njuter när jag ser den. Man blir jätte glad av den, eller jag blev iaf första gången jag såg den. Inte nu längre, jag tror jag har sett den för ofta.. Men den får ändå 4,5F av mig

Sista filmen då.

Guldkompassen är skriven av  Chris Weitz, baserat på romanen skriven av Philip Pullman. Chris Weitz har även regisserat filmen. 
Den handlar om den föräldralösa flickan Lyra Belacqua som bor på ett internat där hennes bästa kompis plötsligt försvinner men Lyra vet redan att han har blivit slukad av slukarna. Zigenar barn och föräldralösa barn har nämligen försvunnit en efter en den senaste tiden. Lyra bestämmer sig för att ta sig till Norden där hon ska försöka hitta sin bästa kompis och de andra barnen och rädda dom, och såklart så vill hon veta vad de gör med barnen. Med på sin resa har hon en guldkompass som endast hon kan läsa av. Kan den verkligen hjälpa henne på hennes resa?

Filmen var... krånglig, jag tyckte inte alls att den var bra. Usch, fast jag fattade typ inte mycket heller. Det roligaste var deras daimonds, alla djuren som människorna hade. Det var typ som deras själv hade en egen kropp att leva i. Lyras daimonds röst spelas av Freddie Highmore, som vi alla känner ifrån Kalle och chokladfabriken och Spiderwick.. Anyway den får 1F av mig.. SE DEN INTE !! haha

xoxo 

If it were up to me

If it were up to me , i would go to cyprus with rowena and live with my friends

Ååh, varför måste de fråga jätte seriöst om jag ska följa?? Klart jag vill följa, men får jag?? Ingen aning, blir det ens kul om jag ska bo med dom, jag vill ju bara vara där för att vara i CYPERN

Okej jag ska ta några recensioner idag, men jag orkar inte skriva alla..

Börjar med Sex and the city
Filmen är skriven av Michael Patrick King som även regisserade den. 
Filmen är som en fortsättning på serien vid samma namn. Nu i filmen ska Carrie och Big gifta sig, Charlotte och Harry har fått sitt adopterade barn, Miranda och Steve bor kvar i brooklyn med deras barn och Samantha har flyttat till L.A med Smith där hon är hans agent. Man har alltså hoppat tre år framåt från serien. Den är riktigt bra faktiskt, vart mycket rädd att någon skulle dö eftersom flera spoilers var så, men icket, tur det säger jag bara... 
Filmens stora ord är Kärlek, allt handlar om kärlek. Carrie ska skriva en ny bok och den ska handla om kärlek. Hmm, hur ska det gå?? HAHAHA

Snälla se den inte om du inte sett serierna, för då blir det inge bra, man måste kunna deras förflutna och deras personligheter utantill, annars är den nog skitdålig. Ärligt! Jag tyckte den var HUUUR bra som helst. Lätt 5F av mig !!!

Okej, nu ska jag recensera en annan film som jag såg i fredags på midsommarafton

The truth about cats and dogs 
Filmen är skriven av Audrey Wells och regisserad av Michael Lehmann.
Den handlar om Abby, en känd veterinär och radiopratare med eget programm som har mycket dålig självkänsla. En dag ringer det in en kille in och vill ha hjälp, efter att de pratat bjuder han ut henne på en drink för att han tycker hennes röst låter sexig. Men eftersom Abby har mycket dålig självkänsla ber hon sin bästa vän modellen Noelle om hjälp. Samma sak fortsätter ända tills både Abby och Noelle är kär i honom, men han vet fortfarande inte vem som är den riktige Abby eftersom han pratar i telefon med den ene och dejtar den andra.

Filmen var ganska bra. Väldigt gammal men ändå fin story. Såklart listar man ut hur det ska gå när man läser om den i tidningen, men man måste ju se. Eller hur??
Den får 2F av mig, inte så värd att se. Jag tror seriöst det var en av Uma Thurmans första filmer!!

Ah, nu orkar jag inte skriva mer. Ska försöka ladda mig inför ett springpass som jag ska tvinga mig själv ut på!!

xoxo

 

No more cloudy days

Pleeease let it be like that

Ja, så har våra fina vänner ifrån sthlm tagit sig hit för att fira midsommar med oss.. Trevligt, då har jag i alla fall något att göra på dagarna. Idag t.ex. lekte vi med barbiedockor och såg på film. De är 6 och 10 år, så klaga inte. Plus att det var värsta flashbacks ifrån min fina barndom, NAAW, jag kom fram till att jag typ hade en miljon barbiesar när jag var liten, jag var BORTSKÄMD UNGE, haha, men inte nu längre, nej nu får man klara sig själv! (eller inte) fast jag är inte bortskämd!

Jag har sett tre filmer den senaste tiden som jag inte recenserat, men de kommer i värsta långa inlägget, lär det ju bli, + att det kan bli en till.
Hairspray, om jag inte redan recenserat den?
Guldkompassen
Flood
Eurotrip

GLAD MIDSOMMAR

xoxo


Stay Young

Åh livet bara rusar på, redan 17 år är man, helt galet.. usch

Bara fyra timmar kvar arbete idag och sen är det bara 11 dagar kvar på simskolan, jag hoppar snart av glädje, men jag har faktiskt fått ta bort en timme, så jag jobbar bara 6 timmar nu..

Jag fick två barn att doppa huvudet idag, jag är överlycklig, jag är sämst på att ta hand om de där pyttesmå som typ börjar gråta direkt dom går ner i vattnet, men idag var dom jätte duktiga och båda kunde hämta upp en delfin från botten och samtidigt he ner huvudet under vattnet, jag ville nästan gråta..

Mysan ska opereras idag, LYCKA TILL MYYY, det kommer gå bra ska du se !!

xoxo

Time

Jag har lite lite tid att skriva ett kort kort inlägg.. Hade inte alls tänk skriva, skulle ju bara kolla om jag fått nå kommentarer!
Ska snart tillbaka till jobbet, bara fyra timmar kvar denna dag och sedan är det bara 12 dagar kvar, Im counting !! HAHAHAHA, anyway, hände inget speciellt idag, inga roliga kommentarer på förmiddag, tråkigt tråkigt.

Buhuuu, jag har just sett klart de sista avsnittena med Tyler Hilton... inte kul, men som tur är har man han på dvd, så man kan se näär man vill, och han ger ju faktiskt ut riktiga skivor, yeay for mee..

Oj oj, måste kila, the time is running out!!

xoxo

Survivor

I´m a survivor not gonna give up... !!

Jag orkar inte kolla hur skiten stavas eller om den ens går såå, anyway, jag överlevde första dagen, bara 13 dagar kvar nuuue!! Jag taggar sommarlov

Sötaste ungen
- Jag ritade en elefant en gång
(Jag) - Jaha, vad roligt
- Men.... den bajsade

Jag dooog

Fortfarande fetaste crushen på Tyler Hilton, heeeeeet, ooh ja, och rösten,  wohooo!!

xoxo

Glad

Tyler Hilton <3

Jag börjar jobba imorgon, jag tror jag skulle kunna ta vilket annat jobb som helst, eller okej jag skulle aldrig jobba på ålderdomshem, men allt annat. Ååååh vad jag ljuger för mig själv, det ska bli ganska roligt faktiskt, och jag hatar verkligen inte att jobba som simskolelärare, det är typ ett ganska bra jobb, jag får lära barn något som är LIVSVIKTIGT, de ni!!! och, jag är jävligt bra på det !!!!

Nej, jag måste typ sova snart ifall jag ska kunna komma upp imorn kl 7, blää

xoxo

Eddies Gun

The Kooks <3

Ja, då var jag tillbaka, ska recensera filmerna från igår... Jag börjar med The mist

Filmen är skriven av Frank Darabont som baserat den från Stephen Kings roman, det är även Frank Darabont som regisserat filmen.
Filmen handlar om David Drayton som bor i en liten stad någonstans i USA där han och hans familj, fru och ett barn (Billy) råkar ut för en hemsk storm och deras fönster går sönder, David bestämmer sig för att åka in till centrum för att köpa någon typ av presening att sätta för fönstret då hans son Billy ser något konstigt ute på sjön. De går och kollar och ser en tjock dimma komma över, de bryr sig inte direkt utan David tar med sig sin son och sin granne in till centrum där de går in i affären. Plötsligt kommer en gubbe springades och skriker att det är något i dimman, affären hamnar i chock då det plötsligt känns som en jordbävning och de inte längre kan se något för dimman har lagt sig över affären. Snabbt märker de att gubben har rätt och de börjar bli riktigt rädda. Nu gäller det bara att överleva och se ifall de kan kämpa emot de konstiga varelserna som finns i dimman.

Jag tycker att filmen var sådär, visst, specialeffekterna var jätte bra gjort och riktigt äckliga med mycket blod och inävlor och sånt skit, men jag blev bara riktigt rädd en gång, vilket är dåligt när det ska vara en skräckis, det var mer en Sci-fiction tycker jag. Det var ett jätte jobbigt slut på filmen, så den får bara 2F av mig, inte alls värd att se alltså.

Okej, det var The mist, nu ska jag skriva om Good Luck Chuck.

Filmen är skriven av Josh Stolberg och regisserad av Mark Helfrich, den är baserad på en novell skriven av Steve Glenn.
Filmen handlar om Charlie Logan som är en tandläkare och verkar ha en förbannelse över sig att varje tjej han har sex med hittar sin drömkille direkt efter honom. I början tänker han inte alls på det, men när hans kompis Stu Kaminsky kollar upp alla hans ex och märker att de alla är gifta och lyckliga blir han rädd. Stu, som är besatt av sex och bröst, tycker att Charlie ska utnyttja tillfället och ha sex med alla tjejer han kan, vilket Charlie gör i början och det blir ungefär 30min non-stop sexscener. Men sen träffar han sin drömtjej Cam Wexler som han inte vågar ha sex med, och det blir jobbigt, hur ska han nu göra för att behålla henne? Han och Stu börjar leta lösningar med Cam glider längre och längre ifrån Charlie.

Rolig film, men väldigt uppenbart hur det skulle sluta, sen var det ju överdrivet mycket sexscener, men gillar man det så var det här en toppenfilm, verkligen!!! Men den får 4F av mig för att den var så rolig, plus att Cams brorsa var SCHNYGG, han hade ju inte direkt någon stor roll i filmen, men han var med ofta +++ för det... Jessica Alba spelar föresten Cam, till alla killar som tycker hon är så sjukt snygg! HAHA, jag vill ha hennes klänning som hon hade i sin första scen, hahaha, gud vad jag är bra på att babbla på..

xoxo

Money

Hejhej! Nu är det Rowena som skriver här! Whiihoo! Jag har ingen aning vad Fanny hade tänk skriva här, men någonting om pengar. Jaa, jag kan säga att jag är ganska rik nu! Jag jobbar hos pappa och har fått pengar från don't know where. Men jag fick ändå pengar, ooch pengar är bra, sådetså!
Men nu bakar vi muffinsaar! Gootti=) Det blir chokladmuffinsar med glasyr på. MMM! Sen blir det movienight! Vi ska se Good Luck Chuck och The Mist, whaohauoo! Fanny kommmer att skriva om filmerna senare=) Men nu har jag inget mer att skriva om, ska fritera räkchips, mums! Men nu skricker Fanny på mig så jag måste nog gå! HEJ DÅ ALLA SOM LÄSER DET HÄR!

POK

Take a bow

FÖR MIN SYRRA HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR MIN SYRRA HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD HON É BRAAAAA!!!

Sjukaste snygg också, btw

De närmaste släktingarna har varit förbi idag, myys. Sen kom typ hela elitgruppen från simningen och jacob och Chatarinas och Thomas och, och, och jaa..
Rowena var också här, det var roligt, nu har hon träffat typ HELA min släkt, haha iaf de viktigaste!!

Hon glömde hälsa ifrån mig till en viss person, buhuuuu

Nej, nu ska jag snart ner på stan med Sannorna åh Rowena, det ska bli näjs..

xoxo

(Heja Sverige i EM)


Summer

WOHOOO sommarlooov..

xoxo

Little black curly hair

Japp, inte för att jag har svart hår, men jag har värsta afro idag. WIIE hahaha, jag skulle bara kolla ifall mitt gamla trick funkade på långt hår, och JA det gjorde det, HAHAHAHA, jag döör.. Men men, jag har ju haft premanentat så här så jag är van.  Låten är by the way skriven av Phoebe Buffay HAAHAHAHAHAAH

Jag fick värsta mysbesöket av Sannorna i Lördags. Helt plötsligt fick jag ett sms att de var i närheten, jag ba, ååh vad roligt, haha det var jätte mysigt. Fast de stannade typ bara i en kvart, men ändå, vi hann snacka, iaf jag å sannaE, hahah..

Imorn är det skolavslutning, det är NÄÄÄJS, det blir stan med typ hela tjocka släkten, eller kanske bara en släktning men shit the same, jag ska iaf va med mysis och se på YOU KNOW WHOOOO

xoxo

When the children cries

Vet inte riktigt om det hette cries eller cry, men shit the same.

Mamma är barnvakt åt en jätte liten pojke som sitter och tittar på Kim Possible, såå söt han är.. Fast han är förkyld och hostar hela tiden, stackars liten..

Jag såg på Sleeping with the Enemy igår med Rowena.. Har läst boken och sett filmen en gång tidigare.
Jag orkar inte kolla upp vem som regisserat filmen men boken är skriven av Nancy Price.
Den handlar om Laura och hennes man som från utsidan ser ut att vara ett lyckligt gift par, men så är det inte. Martin misshandlar och kontrollerar Laura så mycket att hon planerar sin egen död för att kunna komma undan honom. Så en natt gör hon det, rymmer iväg till en stad där hon startar ett eget liv, men är hon verkligen i säkerhet?

Filmen är bra men ganska odetaljerad så man förstår inte lika mycket som man gör ifall man läst boken. Sen måste jag säga att slutet i filmen är mycket mycket bättre än det boken.. Filmen är från 1991 så den är gammal, hahaha, men bra med Julia Roberts i huvudrollen. Jag blev lite besviken på Ben i filmen, han är så mycket snyggare i boken. HAHAHA

Den får 3F av mig...

nu ska jag se Pippi Långstrump på de sju haven

xoxo

Addicted

Åhh jag är addicted till VÄRME, det är det bästa som finns, typ.
Jag älskar solen, jag älskar att slippa ha jacka och jeans på sig och jag ÄLSKAR att man äntligen kan äta glass ute utan att förfrysa sig. Idag var det typ 30 grader i skuggan, och det my friends är lllöövly

Jag vill se en bra film, det var längesen, buhu..

Tänk om jag stavade mitt namn med ett tyskt y istället för ett vanligt y, så himla fult det skulle vara Fannü, HAHAHAHA eller om Mysan skulle stava med ett ü, HAHAH Mü HAHAHAHAHAHAHAH

Förlåt, har tråkigt

xoxo

Radios in heaven

Finaste låten av Plain White T´s , iaf i dessa svåra tider

YEAY, sista provet imorgon och sen är det finito!! Inge mer skola på tre månader, kan det bli bättre?? NIET

Jag taggar konsert ikväll med 9mu, lär ju komma en update senare med hur dåliga dom var, för ärligt talat, ingen klår våran!!

Inte hänt mycket, Fabulousfay har halkat tillbaka in i OTH träsket och kan inte sluta tänka på det även om hon sett alla avsnitt t.o.m säsong 3 tusen ggr om.. Men nu fyller hon snart år och då ska det bli en ny box, yeay, hoppas hon

HAHHAA så jävla fult att skriva i tredjeperson.. HAHAHAHA det ska jag börja göra! Typ Chris ifrån OTH all over again

Flummigt värre, fabfay är less på spanska, därför är hon väldigt flummig nu när hon har tagit paus ifrån pluggandet

xoxo

Här kommer update ifrån 9mus konsert!!

Började skakigt, inte alls bra, jag skämdes galet .. Sen trappades det upp, mer och mer faktiskt helt sjukt vad dom ägde ut oss på sista låten. Men annars var vi lätt bättre, jag tror våran konsert var mer genomtänkt och bättre låtval, man kände ju knappt igen låtarna, tråkigt tråkigt. Annars över förväntan!! Good job guys
Jag måste erkänna att en av killarna som spelade gitarr, vet ej namnet, var så äckligt HET när han spelade. Typ hur nonchalant som helsst med tuggummi, woho ME LIKE!

Jag har tyvärr fått den mycket  mycket tragiska nyheten att tc-skolan fått den sämre tiden på skolavslutningskvällen, blää på det, men jag ska ändå vara där med mysan och stå längst fram och dregla över HAN som inte får nämnas vid namn !! You know who MYYYYYY

xoxo

Naive

"You´re so naive"

Jag dööör, kan det inte bara bli sommarlov?? Orkar inte med en vecka utan något vettigt att göra. USCH

Vart är mysan??

xoxo

Jackie big tits

Ursäkta valet av titel men älskar den låten.. The kooks ♥  för er som aldrig hört talas om dem. Me die!!

Har varit med mamiee på stan hela lördagen, köpte äntligen mina solisar och sedan inget mer. Gjorde absolut inget roligt igår, tänkte se en film, men sen började den så dåligt så jag såg på OTH istället

Idag har jag varit med Rowena hela dagen, vi har spelat mariokart eller om det nu stavas med C, vad vet jag. Iaf så sög jag på det, men det är hur roligt som helst!! Jag har gigantiska cravings för att shoppa, men jag har så lite pengar.. buhu

xoxo

RSS 2.0