Jag vill ha allting

Jag älskar, älskar, älskar värmen! Det är så här lyckligt och varmt och förjävla skönt livet ska va. 365 dagar av 365. Inte 10 av 365!! För visst är det så att humöret blir bättre och människor tinar fram och blir lyckliga med leenden på läpparna när solen skiner?. Och så blir alla så grymt snygga! Visst är det så? Jag dansar runt på gräsmattan och har energi över till att lysa upp en hel stad. Så jävla lycklig. Allt tack vare värmen. Ikväll har jag varit en duracellkanin och pratat nonstop tills öronen blödde på familjen och sen när ingen orkade lyssna längre pratade jag med Ernst i en timme och sen åt jag middag och pratade lite till och sen skickade jag sms till fem personer samtidigt och bara socialiserade! Fast via text. Inte okej egentligen. Men jag har fortfarande telefonfobi. Inte heller okej. Men jag jobbar på det.. Jag lovar. Kanske!
-
Jag har varit ute ungefär hela dagen idag. Var tvungen att infinna mig på jobbet för information imorse och sen klockan halv tolv var jag hemma igen. Sen dess låg jag ute och solade fram till klockan fyra då jag drog på mig löparutstyrseln och tog mig en runda runt bölesholmarna. Varmt som tusan men vem klagar? Älskar att svettas när jag tränar. Det var kanske femtio pers som badade i älven kring bölesholmarna. Jag var avundsjuk så in i bomben. Ville också bada!
-
Någon som märker av min energi?
-
Btw, Olivia, vem du nu än är. Jag har svarat på dina kommentarer som en egen kommentar på förra inlägget!! Hoppas allt löser sig!!

Kommentarer
Postat av: t

Yay jag är en av de fem!!!

2011-06-10 @ 23:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0