In the morning

Home sweet home
Peace and love 2009 ägde

Wow, festival var typ det bästa man kan tänka sig musikväg. Tänk er fyra dagar proppad med musik. Man fick se massor av nya artister och flera av sina favoriter, vissa hade turen att få se dem flera gånger också. Till exempel alla Lars Winnerbäck fan fick se honom två gånger och The Sounds spelade två gånger och Thomas Dileva spelade två gånger och så vidare. Ascoolt. Det bästa med festivalen var såklart musiken, sen kom vädret och såklart människorna dock skulle jag gärna sluppit lukten, bajjamajjorna, tältet och bristen på mat.
Jag är som i extas hela tiden när jag tänker på det, vill tillbaka plus att jag blivit hur taggad som helst på att utbilda mig till något inom musik och evenemang. Dock vet jag inte om det kommer bli så, men just nu känns det så.

Jag är sjuk igen, jävla bajs festivaltältäckel

 Igår gick jag på stan med mig själv först i en timme och sen med mamma i kanske 30 minuter. Det är typ livsfarligt att gå på stan med henne, och min systeryster för den delen också. Man blir ju ruinerad, de är så himla bra på att övertala en om att man verkligen borde köpa den där tröjan eller den där klänningen. Jag kom hem med en tröja, en klänning och en väst igår. Sen så köpte jag ju en ny kjol och ett linne dagen innan jag for till peace. Så här mycket kläder brukar jag aldrig köpa direkt om jag nu inte befinner mig i USA eller Stockholm. Men jag är hur taggad som helst på att förnya hela min garderob plus att det stod i mitt sommarhoroskop att jag troligtvis skulle byta stil i sommar, spännande.

Jag bokade föresten klipptid igår också, hos en helt ny frisör och det mina vänner är väldigt ovanligt för att vara jag. Men jag är hur taggad som helst. Mitt mål i sommar är att verkligen hitta min stil och allt det där för jag ska alltid hålla på att ändra mig, men nu är det slut med det. Hoppas jag.

Och så klart så är jag fortfarande galet fotosugen, jag ångrar mig hur mycket som helst att jag inte vågade ha med mig kameran till peace, alltså jag såg hur många coola bilder som helst i mitt huvud men inte en enda fick jag ta. So sad, dock tror jag att My lyckades fånga sommarens roligaste bild på mig och Rowena. Jag dör bara jag tänker på den.

Nu ska jag fortsätta njuta av mitt underbara humör

Shibby

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag njuter med dig! :)

2009-06-30 @ 16:41:55
URL: http://stmr.blogg.se/
Postat av: m

bahaaha. btw. lars spelade hela 3 GÅÅNGER! han spelar 4 på hultsfred tror jag det var.. eller någon annan festival minns inte.._event__.html" rel="nofollow">http://www.hogskoleguiden.se/_event__.html Kolla jag tror det var nån av dom utbildningarna han på P&L gick om ja minns rätt. typ i kalmar. btw... hitta din stil wtf?! du har väl en stil. och jag gillar den!! :D fast du passar nog i alla stilar, så vad du nu än kommer fram till så blir det nog bra haha... lyckaa till med DU VET VAD! heheheh.. hoppas du fattar vad, för det är du som håller det hemligt.

2009-07-01 @ 18:24:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0