Hermit the frog

ÄLSKAR NY MUSIK

Wisconsin

I'm bringing sexy back, and all the boys don't know how to act
Alltså, va fan? Varför sitter jag här? Jag har absolut ingen aning. Borde försöka klippa lite i skjortan, men jag vet inte var jag ska börja, så jag sitter här. Jag är dödshungrig. Sist jag åt var klockan 09.00. Sen dess har jag käkat nötter. Och druckit tre koppar kaffe. Jag är lite smått skakis. Men bara därför jag har vattenbrist. Har kissat ut all vätska jag hade i mig innan och nu har kaffet sugit åt sig det sista. Nej, haha, kaffe suger inte åt sig kiss. Det skjuter på. Aja.
HAHAHAHAHAHAH åh så roligt.. FAIL

2 steg från paradise

Jag är så besviken på dig Håkan. Vad fan hände? Han gick ut med att hans nya skiva skulle vara mycket mer upp tempo och mer sprallig. Men efter att ha lyssnat på den nu låter det ju för fasen som karln var deprimerad när han skrev den. Usch! Men, jag tänker fortfarande köpa skivan och jag tänker inte sluta älska honom för det. Puss!
JAG VILL KUNNA SKRIVA UPPDELAT MEN JÄVLA APPLE ÄCKEL MAC LÅTER MIG INTE GÖRA DET. Så, ni får helt enkelt leva med att allt jag skriver flyter ihop i en enda stor gröt och det ser bara ut som om jag byter ämne hipsvips utan att göra fina rader emellan. Någon som också har mac som vet hur man gör? Tell me please!!
Mina fingrar luktar timjan upptäckte jag nu. Jag gillar inte timjan. Det är en mindre god krydda! Men rosmarin är fan apäckligt. Det gör ju i princip ont att tugga för det är så hårda "barr". Ni vet, rosmarin ser ju ut som granbarr. I alla fall i min värld.
Usch alltså kan man hata ett slut på en serie så mkt som skins slut?? I DIE.. Luke är i alla fall hetaste av hetast!!

The Face

Jag har fortfarande kvar min arm!!! Wohoo.. Jag skäms faktiskt lite. Jag blödde ju väldigt väldigt mycket efter att läkaren tagit bort mina defekter. Så jag trodde ju att såren skulle vara stora och ha en skorpa eller nått annat roligt att pilla på. Men ICKET. När jag tog bort den äckliga bindan med blod i, HAHA åh överdrivet JA, eh, vad skrev jag, ja just det, bindan med blod i, som satt under armen och inte mellan benen. KAN JAG SLUTA ELLER? Äsch. Såret var i alla fall minimalt litet. Jag såg det knappt. Ingen skorpa eller något annat för den delen, bara en minimal liten liten röd fläck. Jahapp. Jag har i alla fall kvar ärret på ryggen, and that's gonna stick with me!! Han sydde ju nämligen tre stygn på mig, så tråden ska bort, typ på fredag. Jag är nervös.
Idag klev jag upp kvart i SJU på morgonen. Jag har inte klivit upp så tidigt sen, typ augusti när jag drog till London och klev upp klockan fem. Jag skulle nämligen skjutsa min kära systeryster till skolan och sedan fara iväg till pappas jobb för att skriva in adresser på datorn. Ja det är faktiskt ett jobb det med. Mycket spännande när man ska skriva danska ö:n osv. Man lär sig mycket. Plus att man får en härlig nackspärra också för man tittar ner så mycket. Underbart. Men jag klagar inte. Jag blev klar på två timmar och sen dess har jag varit hemma och gjort absolut ingenting. Nu sitter jag i mörkret i vardagsrummet och funderar på vad jag ska ljuga ihop att jag gjort hela dagen när mamma kommer hem och frågar "Vad har du gjort idag då Fanny?". Jag som skulle träna, eller jag VILLE träna. Men jag vill inte springa, jag vill typ fara åh spinna eller simma eller köra något annat roligt, typ bodycombat. Men nej, jag är pank. Så jag måste vänta tills på måndag innan jag kan göra något som involverar att öppna börsen. Äsch, jag tänker inte ljuga för mamma. Jag tänker säga precis som det är "Ja du mamma, jag har gjort absolut ingenting, kul va?"

Underdog

Nu är jag en leverfläck fattigare!! Plus att jag tog bort två andra defekter, och nej inte något äckligt, bara något som jag ej ville ha kvar. Vet ej vad det kallas, men typ leverfläckar fast ändå inte. Haha.. Eh ja jag tog bort två av dom utan bedövning, det tyckte jag var badass av mig. Inte. Han erbjöd aldrig bedövning! Nu sitter jag väl, hypokondrisk som jag är, och väntar på att infektionen ska börja sprida sig och så ska jag måste amputera armen. Jag återkommer ifall det blir så!
Idag har jag i princip tapetsera min vägg med alla bilder jag beställde hem för någon dag sedan. Det blev jättebra, förutom att alla inte är uppsatta för min häftmassa tog slut. För er som inte visste det redan så är det ju den internationella suit-up dagen idag. Så jag hoppas verkligen ni sitter där hemma i era kostymer för det gör jag. Inte. Men jag hade på mig! Eller vafan, jag äger ingen kostym, men jag hade på mig mina finaste byxor, som inte är jeans, och en skjorta plus kavaj så nästan iaf. Det var det närmaste jag kunde komma kostym, så ingen får klaga på mig!!

Utan dina andetag

Läs och häpnas mina läsare, igår var jag, Fanny Stenlund, på INNEBANDY. IBK Dalen mot Umeå City, japp. Där satt jag på rad ett och typ, tyckte det var roligt. Att man gör framsteg ibland!!!! Mest gjorde jag det för att vara social med familjen men sen visade det ju sig att vara riktigt underhållande också, för att inte tala om allt ögongodis!!!
Idag har jag städat hela huset, eller alltså, jag har dammsugit hela huset. Och städat mitt rum in i minsta detalj. Sen for jag ut på en mycket kort springtur i stormen, jag fick cp ont i öronen som vanligt. Spelar ingen roll om jag har hörlurar på mig, det gör ändå hur ont som helst. Sen har jag faktiskt inte gjort ett skit. Mycket bra dag med andra ord! Vettetusan vad jag ska skriva om nu då. Eh, titeln är i alla fall en Kent låt och nej jag är inget kent fan. Jag ogillar dom skarpt! Men det finns en tjej som gjort covers på några av deras låtar och hon däremot är mycket mycket bra. Så nu vet ni det. Roligt vetande eller hur? INTE!

Love the way you lie

Om man ändå kunde blogga lukter, då skulle jag nog ha allra flest besökare just nu för fytusan vad det luktar gott här på äppelvägen!! Jag bakar chokladpecanpaj. Den du! Jag har haft mysfredag idag utan jobb. Eller jag jobbade 1 1/2 timme imorse på pappas jobb men det räknas ju knappt eftersom jag inte gjorde något ansträngande. Förutom att jag nog kommer få arbetsskada i nacken, inte o.k! Jag har värsta kärkänslan i magen. Sjukt random, tror det beror på chokladlukten. Så JÄVLA GOTT DET LUKTAR. Alla som sett tv4 programmet Elvis i glada hudik räck upp en hand! JAAAG. Underbara älskade utvecklingsstörda människor. Jag vill bara vara med och få ta del av all glädje. Snacka om att sitta och le non-stop i en timme åt så fina människor. Ica-Jerry är med och Bosse och Toralf och Maja. Mina favoriter.
Bosse; Jag gillar när man kramas, då är man på gladhumör. Så man inte går runt och är så där, nere hela tiden.
Maja; Ja, jag höll på att dö men så gjorde jag inte det. Men då slutade jag växa så det är därför jag är så här, kort i rocken.
Toralf; Ja tjejer är vackra. Mumsilimumsilemums mums. Hoppas det sitter några vackra pumor i publiken!RSS 2.0