There's a devil on your back, so shake him off

Jag kom på att jag aldrig skrev vad det var för en hemlighet jag hade, det där "köpet" ni vet? Det var i alla fall en lägenhet. Inte en köpes utan en hyres. Så jag flyttar in den 3:e feb. Vilket är nästa söndag. Helt galet. 
-
Det är en andrahandslägenhet, möblerad. Känns riktigt bra faktiskt. Känner han jag hyr den av mycket bra så jag behöver inte oroa mig för att inte våga göra om den till min. Jag får sätta upp tavlor som jag vill, hyllor som jag vill, möblera om som jag vill, ställa undan möbler som jag vill osv. Det kommer nog bli som min helt egna lägenhet tillslut. Sen slipper jag ju köpa en massa möbler också. Hur lyxigt är inte det då? Niiice. 
-
Är väldigt nervös dock.. Blir verkligen en helt annan sak att flytta nu än det var att flytta utomlands. Det var inte lika verkligt som det här. Eftersom jag nu kommer bli extremt ensam så tycker jag inte att ni ska banga för att höra av er så vi kan ses! Ni är välkomna hem till mig anytime.
 

To know me is hardly golden

Om det är någon därute som läst Joyce Carol Oates "Where are you going, Where have you been?" Så säg mig då vad i hela friden den handlar om!!!!! Eller om någon har tråkigt, läs den då.. Det är en novell på ca 11 A4 som man enkelt hittar på nätet om man googlar på titeln.. Sen efter ni läst den, kommentera då här på min blogg om vad den handlar om.. Eller, nej, inte vad den handlar om i generella drag utan vad den handlar om mellan raderna. Ska diskutera denna på skolan på måndag. Jag känner mig lost!
-

Everybody talks

Igår hade jag och min systeryster en übermysig systerdag då vi först var och tränade på iksuplus och sen åt frukost med nybakade scones och nybryggt kaffe. Scones är ju förbenat gott, ifall någon missat det. Kaffe är också förbenat gott men jag råder ingen som inte redan provat det att prova. Världens mest beroendeframkallande dryck. Älskar det!
-
I alla fall så gick vi ner på stan efter det och shoppade loss hur mycket som helst. Nu har jag massa nyheter i min garderob och jag älskar det. Hade kunnat köpa mig massor av mer saker men jag "köpte" en annan sak igår också som gör att jag måste börja tänka en del på mina utgifter. Återkommer senare om vad det är. Ni kan säkert lista ut det ändå men vågar inte skriva än vad det är, får vara en hemlighet tills senare. 
-
Min nygamla kärlek <3

I'm not all that you got

Så igår, som ni kanske märkte på mitt förra inlägg, var jag väldigt nervös och sur över hur mycket en matematikbok egentligen kan kosta. Men så igår på eftermiddagen sådär kring 17-tiden så ringde min älskade systeryster mig och frågade ifall jag ville följa med på en middag till en gemensam kompis. Det ville jag såklart. Vi bestämde också att vi skulle åka och köra ett bodypump-pass efteråt på iksuplus. Sidenote; Iksuplus är det bästa som hänt mig, träningsmässigt, sen jag upptäckte bassängen.. Vilket är sisådär 17 år sedan. Men ja, väl hos vår kompis så satt vi och snackade allmänt om studier och så kom vi in på min matematikkurs som jag ska läsa och tror ni då inte att människan sitter inne på en matematikbok, en i c-kursen, och exakt den jag precis köpt för 550kr. Eller beställt... Så jag fick köpa den av henne för ett betydligt mer värt pris. Jag var så sjukt nöjd typ hela kvällen så det gjorde ingenting att jag nästan dog av bodypump-passet och bröt tre naglar på kuppen. Jag hade fyndat en mattebok OCH jag slapp vara nervös för att kanske inte hinna få den innan kursen börjar. Phew!
-
Sen idag hände det en massa spännande saker också. Men det var vi mer om sen, kanske..

She thinks she's made of candy

Jag ska studera matematik C nu kommande vår. Jag är ungefär så nervös att jag blir bajsnödig. Sen läste jag också en recension om matematikboken jag ska använda mig av, den är tydligen hur svår som helst att förstå???? Why? Hoppas att personen i fråga hade dyskalkyli eller något annat så den egentligen inte alls är svår att förstå.. På distans, sa jag det? Att jag ska studera på distans?? Jag vill ångra mig jättemycket. Men jag måste! Om jag ska bli ekonom det vill säga. Kommer nog sluta med att jag inte alls läser det ändå. Skulle inte förvåna mig i alla fall. 
.
Boken var dyr också. 

Bättre sent än aldrig!

1. Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?
- Jag skrev min allra första universitetstenta, flyttade utomlands, flög minst 20ggr helt själv, åkte på semester till mitt eget hemland, festade utomlands, lärde mig danska, bodde med danskar, snackade en hel massa spanglish osv osv osv ... Vet inte hur den här listan skulle kunna sluta, har hänt alldeles för mycket i år. 
 
2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Som skrivet nu på var enda nyårslista jag gör så nej eftersom jag inte avger nyårslöften!
 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2012?
Ja, finaste My fick en liten flicka i november och sen har andra bekanta också kläckt ur sig några bebisar.
 
4. Dog någon som stod dig nära?
 - Nej, och tacka gud för det..
 
5. Vilka länder besökte du?
Cypern, Mallorca, Grekland, Tyskland och Danmark.
 
6. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013?
- Hmmm.. Nej det är det väl inte. Eller jo, mer pengar kanske?!
 
7. Vilken månad från år 2012 kommer du alltid att minnas?
 - Skulle kanske säga April bara för att det var då allt började... Men sen har många månader varit fantastiska! 
 
8. Vad var din största framgång 2012?
 - Jag blev en av 45st svenskar som fick jobb som reseledare efter att 1711 hade sökt. 
 
9. Största misstaget?
 - Jag har inte gjort några misstag i år. Inte så stora att jag grubblar över dem ännu!
 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
 - Ja, jag har varit lite förkyld, haft lite feber och haft magvirus. Typ.. Inte så jobbiga saker. 
 
11. Bästa köpet?
 Känns inte som jag köpt något speciellt.. Kanske att jag betalade för att få åka till Cypern och gå den tio dagar långa utbildningen, men de pengarna fick jag ju tillbaka så det var ju i sig inte ett köp.. 
 
12. Vad spenderade du mest pengar på?
 - Definitivt resor. 
 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad i år?
 - Alla underbara nya vänner jag fått. Vilka fantastiska månader de gav mig!
 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
 - En del av mitt hjärta - Tomas Ledin!!! Te he echado de menos - Pablo Alborán!!!!
 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 - Absolut gladare.. Men mina dippar var riktiga jävla djupa när de väl uppstod!
 
16. Vad önskar du att du gjort mer?
 - Tränat? Kan man säga det? Ja, jo.. Önskar att jag inte fläskat till mig så
 
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
 - Tänkt kanske? Jag ska alltid överanalysera och rationalisera allt tills det enda som finns kvar är ett negativt tänk, ungefär. 
 
18. Hur tillbringade du julen?
 - Med familjen och Mormor och Morfar här hemma.
 
19. Blev du kär i år?
 - Niet..
 
20. Favoritprogram på TV?
 - Så mycket bättre och Vem vet mest?. Har knappt sett tv.
 
21. Bästa boken du läste i år?
 - The 44 child. Jag säger det bara, LÄS DEN!
 
22. Största musikaliska upptäckten?
 - ?? Vad är det är för fråga??
 
23. Årets bästa film?
 - Har helt ärligt inte sett en enda ny film och då vet jag inte vad jag ska svara.. Måste se the dark knight rises, den kanske är bra?
 
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
 - Jag fick inte speciellt många presenter eftersom jag inte bodde hemma.. Men min familj kom och hälsade på mig bara några dagar innan jag fyllde år och det var den bästa presenten.
 
25. Något du önskade dig men inte fick?
 - Jag har slutat önska mig saker, så nej. 
 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Jag jobbade.. Höll i ett välkomstmöte på Viva Blue hotell på Mallorca och sen så åt vi nog middag ute på Bodega des Port, om jag inte minns helknasigt. 
 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
 - Nej, jag tror inte det. Eller det hade kanske varit helt magiskt att jag nu egentligen satt i Thailand och skrev det här men det gör jag ju inte så då vet jag ju inte hur det skulle kunna kännas.. 
 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012?
 - Uniform, uniform och åter uniform. 
 
29. Vad fick dig att må bra?
 - Solen, vännerna och alla äventyr. 
 
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
 - Richard Madden
 
31. Vem saknade du?
- Min familj så enormt mycket!
 
32. De bästa nya människorna du träffade?
- Julia, Sandra, Gitte, Anna, Fie och Johanna! 

RSS 2.0