Hun tog min gitarr

Nu, nu är det bara 10min kvar och sen har jag semester i fyra hela dagar. Woooooohooooo. Har längtat så det gjort ont nu de senaste veckorna. Jag ska få åka hem till fina underbara Sverige och njuta av lite regn. Kommer mig dock endast till hufvudstaden så he blir inget besök hem till Umeå. Hade kanske önskat det nu såhär i efterhand men man kan inte få allt. Jag ska ju få se Coldplay och det är ju inte varje dag man får göra det. Sen ska jag SHOPPAAAA SÅÅÅ HÄÄR MYCKET. Ungefär.
-
Har varit superdupermegahärligt att systeryster och Linnea varit här. Vi har solat, bada, ätit gott och druckit väldigt mycket sangria. Nu ska vi njuta fullt ut av den sista eftermiddagen här och imorgon tidigt åker vi ut till flygplatsen.
-
Har fortfarande ångest över Cypern och vet inte riktigt hur jag ska göra än. Men vi ser väl vad jag gör. Ska ju få prova på Sverige igen nu i några dagar. Så kanske jag blir avskräckt av kylan eller så känner jag att jag bara måste hem. Så, efter helgen borde jag ha mer koll på läget.
-
Om jag hade mer tid nu skulle jag skriva om;
Den där gången när jag och Fie körde hem från Palma på i princip tom tank.
Den där gången när vi gick ut och jag tydligen drack så mycket att jag nu har minnesluckor..
Den där gången när jag och Julia fick gratis solsängar.
Den där gången när jag och Christofer (en busschaufför) bråkade på spanska om att jag skulle jobba på hotell.
Den där gången då jag fick en hjärtinfarkt 3min in i ett välkomstmöte.
Osv, osv osv..
 

Te he echado de menos

Okej, så nu har ju alla listat ut att jag fick sämsta möjliga vinterdestination eftersom jag inte skrivit här vad det är. Så, här kommer det.... Jag fick Cypern. Ja, jag vet, jag ÄLSKAR cypern. Det gör jag verkligen. Men inte på vintern. Det är ingen "riktig" destination på vintern vilket betyder att de enda som åker dit är pensionärer som är där minst 1mån och max 6mån. Vilket i sig betyder att jag kommer arbeta på ett, med brist på andra ord, ålderdomshem. Inget illa menat med det. Bara det att jag sökte inte det här jobbet för att ta hand om äldre människor. Jag sökte det här jobbet för att få ha roligt, träffa massor av unga och nya människor. Mitt team på Cypern kommer också endast bestå av 6 personer. Det är alltså 6 personer på HELA ön. Här på Mallorca är vi ca 40st. Det är ganska stor skillnad. Dessutom är 4 av dessa personer som bor på Cypern året om och har familjer där. Så det kommer vara jag och en till tjej. Som jag ioförsig vet vem det är för vi gick Blue Academy tsm... Men ja, jag är helt galet besviken. Det finns ingen chans att någon läste min ansökan. Jag trodde aldrig jag skulle få det jag sökte, men jag var helt inställd på någon Kanarieö, och det hade varit awesome. Istället fick jag Cypern. Jävla skit helvete.
-
Så, nu har jag mitt livs största dilemma framför mig. Åka till Cypern och prova på arbetet där, eller åka hem till underbara vackra Sverige. Jag saknar Sverige helt enormt mycket, jag saknar min familj helt ENORMT MYCKET. Men det är ändå en svår sak att bestämma sig om. Jag har haft roligt här på Mallorca, jag har fått massor av härliga nya vänner och jobbet är för det mesta väldigt roligt. Men, det kommer vara så SJUKT annorlunda på Cypern. Jag kommer träffa en person i min egen ålder, de andra är 35+ och jag kommer endast möta 65+ människor på service. Det finns inget uteliv, isåfall ska jag stå och dansa med håriga,svettiga Cyprioter.... Ja, ni märker ju hur positiv jag är över det här. Och ja, jag har försökt få byta destination och det är tydligen helt omöjligt. Vilket är FUCKED UP.... GAH.
-
Näe, nu ska jag försöka prata om något annat. Min älskade systeryster kommer tillexempel på tisdag. Kommer bli awesome. Sen om mindre än 2veckor ska jag få besöka Sthlm. I fyra dagar har jag semester i favoritstaden. UNDERBART.
-
Btw har vi det förbannat varmt här på la isla bonita. Sjukt härligt. Dock har jag aldrig svettats så här mycket som jag gör nu, idag på välkomstmötet så rann det konstant. Freeeeshhh. Not.

Earth

Så, nu har jag ansökt om min framtid. Herregud, bajsar ju typ ner mig av nervositet. Förstår inte ens varför jag tar det så hårt, fast ioförsig har jag tagit hela livet jävligt hårt så. De som bestämmer kollar säkert inte ens på ansökningen, de kastar bara ut en där det finns en position ledig. Yeay. FUCK. Kommer va ett nervrak nu fram tills nästa torsdag. Men iaf, lovar att uppdatera så fort jag vet!!

RSS 2.0