Walpurgis night

Ooh jag vet vad valborg är på engelska.. hahaha såå coolt, NOOOT

Jag kan räkna till tio på kinesiska det kan inte du, moohahahahaha

okej, jag är galet flumm idag, tjohej

xoxo

Take the test

Ooh, första gången jag använder samma titel till en rubrik. Inte för att det var planerat men jag var tvungen, orkade inte försöka komma på en ny låttitel med ordet test.

I alla fall så har mitt internet varit dött i ett helt dygn, gosh, hur har jag överlevt?

Men nu är det igång igen och jag börjar med att uppdatera bloggen, självklart!!

Idag hade jag nationellaprov i engelska, läs- och hörförståelse.

Jag vill recensera något, men jag har inte sett någon film sen i lördags, kanske ska se wicker park senare ikväll, den är nog bra.

xoxo


Yep, I´m back

Haha, jag hittade en artist som hette fabolous, undrar om det är jag som stavat fel på mitt namn, äsch spelarroll. Coolt var det iaf.. NOOOT!

Nu ska jag recensera en SVENSK film, hör och häpna. Ioförsig suger jag på att recensera, men who cares, roligt är det iaf att få skriva om något annat än mitt übertråkiga liv...

Filmen heter Fjorton Suger och den är skriven av Martin Jern som även regisserade den tillsammans med Filippa Freijd.
Den handlar om fjortonåriga Emma som är påväg att byta gäng från sitt eget flickgäng till sin äldre brorsas coola partygäng, vilket brorsan är mindre glad över. På den första festen hon blir bjuden på blir hon sjukt full och brorsans kompis Patrik våldtar henne efter hon deckat. Allt förändras i Emmas liv, hennes kompisar tycker hon har blivit konstig och Markus (brorsan) börjar fatta att något hänt. Under tiden träffar hon skataren (hur stavas det?) Aron och tillsammans med honom lyckas hon ta sig ut ur skalet och tillbaka till den nära relationen hon haft med sin brorsa.

HAHA, guuud vad jag suger på att skriva om den. Inte för att typ ingen sett den, den är ju asgammal, men ändå. Jag tror jag ska börja läsa kurser på hur man recenserar en film.

I alla fall så tycker jag egentligen inte om  svenska "fjortisfilmer" som alla handlar om den lilla oskyldiga flickan som blir våldtagen och hur allt bara skiter sig och sen hur "jävla" tuff hon är när hon äntligen vågar stå upp för sig själv, men den här filmen är faktiskt helt okej. Jag gillar den karaktären brorsan har, beskyddande och orädd för att skapa konflikter. Det skadar ju aldrig att han är sjukt söt också. Sen så blir ju en hel massa scener galet pinsamma också, men det blir det alltid i sådana där filmer. Det ogillar jag starkt, jag skäms alltid hur mycket som helst då. Men, den här filmen får faktiskt hela 3F, vilket är typ det mesta jag någonsin skulle kunna ge en svenskfilm tror jag.

Jag orkar inte skriva vilka som spelar i filmen eftersom det är helt okända personer som säkert bara spelat i den filmen.

Jag har btw klippt min allra första kund, hehe, ett steg närmare drömmen att bli frisör.

xoxo

Talking shit about a pretty sunset

Hittade ingen bra låttitle att ha som rubrik. Men ville ha något med talking shit. Så de fick bli den där.

Kom just hem ifrån Göteborg. Hur mysigt café som helst, och de fanns hårspray och halstabletter som man fick ta gratis på toaletten. Sen fikabrödet var också ganska annorlunda. Och man fick en hel tallrik med den saken man beställde + 3 kulor glass med chokladsås på och sen en physalis, två apelsinklyftor, utan att betala extra till. Okej, det kanske kostade lite lite mer, men ändå. Hur coolt som helst. Fast jag beställde en glass med kladdkakebitar i och chokladsås, jag vet jag är tjockis, men såå gott. Jag vet inte hur länge vi var där, men kanske från 3 till 5, jag vet inte. Mysigt hade vi i alla fall. Pratade skit, som man alltid gör med sina väninnor. Hihi, vad roligt det kändes att skriva väninnor. Ska nog börja skriva det. Sött..!!

Idag hade vi matteprov, gaah, jag var typ jätte nervös. Men det gick väl sådär, efteråt kändes det JÄTTE bra, men sen på lunchen när alla börjar jämnföra, som man alltid gör, så blev jag bara mer och mer osäker. Gosh, får jag inte MVG eller VG+ dör jag. För det har jag fått på ALLA andra matteproven. Jag hatar när det går bra på flera prov i rad, för då får man ju värsta pressen på sig. USCH

Jag borde recensera någon ny film eller en artist eller vad som helst. Men jag har ingen att skriva om. Borde ta å se någon snart. Typ ikväll, kanske ska dra någon film som jag redan sett. Då skulle jag ioförsig kunna skriva om den redan nu, men det orkar jag inte. Jag är såå lat.

Jag är inne på Mozilla Firefox internet för första gången idag, Coooolt! NOOOT

xoxo

My love

Jag är kär...

Det är undbart varje gång man ser den, varje gång man känner den mot huden. Åååhh guuud vad jag älskar det!!
Solen och sommaren alltså!!

xoxo

We´re so starving

Undrar hur bortskämd man är när man börjar tycka att de restauranger man får välja mellan på lunchen är för få, och att de bara serverar jätte äcklig mat.

VÄLDIGT BORTSKÄMD!!

Stackars de som äter skollunch, jag kan inte fatta hur jag överlevde förrut. Den här skolan äger! I alla fall om man räknar datorn och maten. Annars är det typ en helt vanlig skola, okej, kanske inte. Det går cirkus 120 elever här och ALLA lärare vet vem man är. Ganska coolt, noooot!

Idag ska jag vara vikarie på simskola för Petra. Wiihoo, nooooot! Men det är bara från 16:15 - 19:15 så jag hinner iaf hem till SYTYCD, I know, I´m a neeerd!

Dans idag på gympa, dancehall. Me löööv. Jag vill börja dansa det som en kvällskurs alltså. Men jag vet inte om jag vågar eftersom jag sa till min streetlärare att jag tyckte dancehall var jätte svårt och ganska pinsamt, och såklart så är ju hon dancehallläraren. Men nu är jag hur taggad som helst, hur gör man då?

Vi har klassråd just nu och vi ska försöka komma på hur vi ska samla in pengar, våra förslag är något oseriösa, fast ändå seriösa, vet inte riktigt men förslagen är:
- Musikal
- Samla in lite pengar och sedan köpa en massa trisslotter och hoppas på det bästa
- Gatumusikanter med en tova på en enhjuling
- Cirkus
- Sälja saft när det är varmt
- Sälja fika
- Dansuppvisning

Ja, det var väl alla. Det kommer nog inte bli något, men det är alltid roligt att diskutera!

Okej, det sista nu då!
- Ja Arvid ägde sönder på konserten!!!
Till min andra kusin

xoxo

Elevator

Jag har inte skrivit på aslänge.. Hihi

Men nu skriver jag bara för att skriva.. Hittade iaf mitt matkort idag, wieee

Äsch, jag orkar verkligen inte skriva..

xoxo

If we were a movie

Det skulle väl ändå vara pretty cool?? HAhaha nooot.

Igår gick jag på stan med Nina, det var mysigt. Vi träffas ju inte så ofta nu för tiden. Det var mycket kallare ute igår än det hade varit på fredagen och torsdagen, jag blev väldigt besviken. Men vi stötte ihop med Rowena och Natalie klockan halv 2, så då blev det premiär glass ute på en bänk i solen. Jag höll på att frysa hjäl, vi satt hur tätt som helst och ändå skakade man hur mkt som helst. Jag köpte inte någonting förutom glassen även om det var meningen att jag skulle köpa solglassögon och underkläder, men det blev inget av.

På kvällen var jag med Rowena, vi hade inte planerat något så vi typ bara satt där. HAHAHA, så kan det gå ibland. Men halv tio började Raising Helen. En film om Helen som lever livet som modellagentur och typ festar hela tiden och har en jätte bra relation till sina systrar, Jenny och Lindsey. Båda systrarna har barn men inte Helen som inte känner sig redo. Men så plötsligt en dag dör Lindsey och hennes man i en bilolycka, och de har i testamentet överlämnat barnen till Helen. Så plötsligt börjar ett helt nytt liv för henne. I huvudrollen Kate Hudson, John Corbett och Joan Cusack. Hayden Panettiere är också med, plus Felicity Huffman från DH (Lynette).

Måste bara lägga in världens sötaste citat från Horton filmen, för att ni ska fatta gå in på youtube och kolla in sötaste tecknade varelsen. Sök på Katie i Horton

"In my world everyones a pony and they all eat rainbows and poop butterflies"

Idag ska jag rensa bort skor, men jag kommer typ inte kunna göra det. Mamma tvingade mig nyss att slänga ett par av mina Vans, usch. Det var jobbigt. Jag vill ju ha ALLA mina vans, fast hon har samtidigt rätt. När ska jag använda dem? Jag använder ju typ bara de svarta.

Orkar inte skriva mer nu
xoxo

Glassigt

Jag vaknar upp, ah, solen skiner igen
dags för mig att gitta från lägenheten
men först alltid en dusch inte lukta usch det står högt i kurs
för det är GLASSSIIIIIIGT

När det är sommarlov och du håller hov är det GLASSSIIIIGT

Jag vill ha sommarlov, nueee.

Vicky fyllde år igår utan att säga något, jag känner mig sådär lagom dum. Jag glömde bort min väns födelsedag (fast jag visste inte ens om den). Vi ska i alla fall hitta på något någon dag bara för att lindra smärtan från att typ alla hade glömt bort.

I onsdags var jag på 8mus konsert, de var riktigt bra sångmässigt men seriöst så ägde min f.d klass ut dom musikmässigt. Sen hade vi mkt mkt bättre konferencié, vi började ju i alla fall inte prata när vi inte ens kommit fram till micken, jag störde ihjäl mig på det. Jag hörde aldrig de första orden de sa. Sen hon som pratade mest såg drogad ut. Hihi, det var skoj. Min kusin var iaf sjukt cool när han sjöng mustang sally, hahah.. Sötaste..
PUSS PÅDE ♥

Jag saknar min f.d-klass och en person speciellt.....

xoxo


Take the test

Kom just ut ifrån skrivsalen, har haft  nationella prov i engelska skrivning. Inte så svårt ämne, jag tror det gick bra. Men jag vågar aldrig säga något, för när jag själv tycker att det gick bra då blir det bara ett G.

Vi hade balett idag på gympan, det var hur roligt som helst, men jätte jätte jätte jobbigt, för jag stod precis i solen och så hade jag på mig svarta kläder, fy fan säger jag bara. Tänk dig balett i en bastu, urscha.

DET ÄR 17 GRADER I SOLEN IDAG, SNART ÄR DET SOOOOOMMAR, WIIIIEEEEEEEEEE

Jag har inte så mycket mer att säga förrutom att jag ska leka på ps nuuuue

xoxo

Wedding song

Kom just hem ifrån bio med mina underbara vänner. Vi såg 27 dresses.
UNDERBAR, förlåt, men jag älskar kärleksfilmer som  man vet innan man ens börjat se filmen att den ska sluta underbart!

Filmen är lite väl ny så jag kan inte fuska på internet om vad regissörerna heter osv. Men jag VET iaf att det är Katherine Heigl som har huvudrollen som Jane Nichols, hennes motspelare är James Marsden och flera andra som t.ex hon svensken Malin Åkerman. Jag orkar inte skriva så mycket om filmen, förrutom ett sjukt bra citat som Josefine aldrig slutade skratta efter.

"I feel like i just found out about my favorite lovesong was about a sandwich"

Jag var Media idag på FN-rollspelet, det var hur roligt som helst. Jag och My gick in i rollen lite väl mycket i början, men sen orkade man inte. Hihi, roligt var det iaf. Imorn är det propert klädd på skolan med blus och pennkjol. Gosh, det blir lite konstigt att se alla så uppklädda.

Sist tänkte jag bara svara till en mkt rolig kommentar jag fick idag av någon som är anonym.
Självklart vet jag att det är hur töntigt som helst att skriva xoxo på slutet, men vad ska man göra när man föddes töntig??

xoxo

Painting

Jag tror jag har lärt mig nu att jag har lugg, det går ju liksom inte att ändra på. Hihi, men det känns mkt bättre nu när jag fått släppa ut mitt hår från den där überfina frillan Malin gjorde på mig igår. Jag ska nog ha den någon dag. Även om det kanske inte var precis jag, men det kan alltid bli, sen lovade jag ju också att ha den frillan någon dag, och jag håller alltid vad jag lovar.. hihihi

Idag har jag och mami målat mitt rum, fast det blev inte klart plus att färgen tog slut. Så imorgon ska vi köpa en ny färg och måla klart. VITTT, äntligen är mitt rum den färg jag vill att den ska vara.

Efter jag målat for jag till Antonia, middag och sen typ fest. Fast jag drog, jag vet jag är astråkig, men jag kände typ ingen och jag var asmobbad satt bara där. Äsch, jag orkar inte bry mig. Men det är ju alltid roligt att träffa Antonia. Hennes fisk var jätte jätte konstig. Den bara låg i växterna och typ "chillade". HAHHAHAHAHA, den var sjukt tjock också.

Nej, nu ska jag göra något annat.

xoxo


My new haircut

Gosh, jag har klippt lugg.... HJÄLP.

Jag ska lägga ut bilder, när det funkar.. för just nu funkar det inte..

Men jag är sjukt nervös över vad alla ska tycka, jag brukar inte bry mig iaf jag själv är nöjd, men nu vet jag inte ens själv vad jag tycker, så om mina kompisar tycker det är snyggt kommer väl och att trivas i det, men tycker ni att det är fult, ja då är det kört

xoxo


Ice cream

Ice cream makes me loose controll!

Iaf nästan... hahaha

Sitter och väntar spänt på att sytycd ska börja om, de var bra, men inget att jämföra med usas sytycd, det var lite sad. Men men, vad ska man göra, vi är Sverige kanske är noobiesarna medan amerikanarna är eliten. Koregrafierna är inte ens i närheten så coola som i usa. Hahah, gud vad jag klagar, men thats mee.

Jag har aldrig skrivit så här många inlägg som jag gjort idag. Har haft värsta skrivar "cravings". Hehe, så då skriver man för att bli av med den. Just nu har jag cravings för lite mer glass, men jag tror jag ska låta bli.
Jag tänkte skriva lite om teveserien The O.C, jag har sett precis alla avsnitt, det är faktiskt den enda serien som jag sett alla säsonger av och alla avsnitt, tro det eller ej. Nu har det börjat om igen på tv och de är väl på säsong tre tror jag och från början började jag se på den för att liksom nostalgi följa den, men jag upptäckte ganska snabbt att jag fortfarande kom ihåg precis vad som hände och att jag inte alls tyckte de var bra, så jag såg inte på det, förrän idag. Det var de avsnittet då Seth och Summer blir tsm igen. Ett av de bästa enligt mig. Åh gud så bra det är, jag älskar Adam Brody, finns det en bättre skådis lr? I alla fall så passar han så fruktansvärt bra i rollen som Seth Cohen, klockren, underbar och den sötaste/snyggaste och härligaste människan på denna jord, enligt mig. I alla fall som Seth Cohen, hihihi. Sen drömmer jag mig alltid bort och önskar jag skulle få spela Marissa bara för att få ha hennes kläder, hon har ALLTID snygga kläder i den där serien. Klänningen hon hade på balen, OMFG, jag ska lätt sy upp en sån till min bal. Gosh..
Nej nu ska jag sluta nostalgera i O.C (HAHAH, kan man säga nostalgera?)

BTW jag ska klippa mig imorn, GAAAH... Fast jag litar på min frisör. Önska mig lycka till

xoxo

Feeling a moment

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world.
Some are running scared. Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth.
Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil.
Six billion people in the world. Six billion souls.
And sometimes --
all you need is one.


xoxo


Thursday

Jaha, då var det provdagen. Jag är nervööööööös, tänk om det kommer en fråga och jag bara inte kan den, usch jag hatar prov med saker som jag känner att jag inte pluggat för mycket, och det här har jag verkligen inte pluggat för mycket på, bara lite smått så jag förstår ungefär. Gaaaah

Nu ska jag prova lägga in en video här, istället för bara en hemsida, en riktig youtube video. Det känns coolare, sen är min blogg så himla tråkig för att jag bara skriver, det är aldrig bilder eller något. Fast jag ska snart lägga upp bilder på mina nya skor som snart kommer ut i butik också. Gör lite reklam för papie..



Tyckte den här dansen var rolig att kolla på, hände saker hela tiden och den var bara allmänt cool, för den var så sjukt annorlunda.. hoppas det funkar nu då

xoxo

Time to dance

Jag dööör vad nervöst.

Vi hade uppvisning idag av vårat projektarbete som vi gjort under de senste fyra veckorna. Jag, Lovisa, My, Ida och Evelina har världens sämsta låt som inte ens har någon text, det är inte ens en låt det är mera en beat. I alla fall så ska vi föreställa dockor (tänk pinoccio), vi hade gjort cirkus 30sekunder av låten när vi helt plötsligt typ astressar fram 1min till dans, HAHAHAHA, usch. Jag var enda nöjd att vi kom så långt som vi gjorde idag på bara 45min, efter det var det time to dance, inför ALLA andra som har dans, ALLA andra som är 100 ggr bättre än mig, 100 ggr bättre än våran grupp är. Men vi började i hopp om att de sedan skulle glömma bort vårat pinsamma uppträdande som vi för övrigt kommer måsta visa upp vecka 22 inför allmänheten, me diiie. I alla fall så gick det skit första gången för vi tappade bort oss totalt, men vi fick göra det två gånger och då tyckte jag ändå vi satte det ganska bra. Men jag har aldrig skakat så mycket av nervositet och ångest förrut, jag dog typ. Kunde inte stå stilla, bara skakade som om jag hade epilepsi-anfall. Efter vi visat upp var de alla andras tur, fy satan vad bra alla var. Jag älskade dancehall dansen som Sanna, Malin och Mikaela hade gjort, sjukt bra. Sen var de andra danserna också hur coola som helst.

Nu är jag vrålhungrig samtidigt som jag är nervös inför bajsekonomiskitprovet imorgon, hoppas jag kan få ett G. Tova förhörde mig idag på lektionen, hon tror jag kan "skrapa ihop ett G". Tack sööt ♥

xoxo ♥

Inga stora rubriker

Min andra rubrik med en svensk titel, wiiie..

Jag vet inte ens vad jag ska skriva, kände bara att jag ville skriva.

Hörde en ny låt igår, 4 minutes med Madonna ft. Justin Timberlake. Jag lovar att typ alla som läser det här har hört den redan, jag brukar alltid vara sist med att höra en ny låt. I alla fall om jag ska berätta om den för typ Nina, då är hon redan less på den.

I alla fall så kan ni få se videon här: http://www.youtube.com/watch?v=nfUjfioAnKY

Nu börjar historia på skolan, hoppas Rowena kommer snart, hon ska hälsa på, wiie va roligt det ska bli
Dans idag också, vi måste jobba som galningar för att bli klara idag, det är sista gången innan vi ska visa upp

xoxo♥

Run

Vaknade klockan 9.35 idag, 10min innan min klocka skulle ringa. Jag älskar när det händer, för allvarlig talat är jue att vakna av en väckarklocka bland det jobbigaste man kan göra. Det är mycket bättre att vakna av sig självt, eller att någon väcker en, försiktigt. Inte typ skriker eller kommer inte och typ ruskar om en tills man vaknar. Fy och blä och usch.

Jag vet inte varför jag klev upp och gick ner när jag ändå inte skulle äta frukost, men det gjorde jag. Satte mig bara vid matbordet, och satt där. Hahah, så himla mobbad. I alla fall så började jag läsa tidningen, vilket jag gör kanske 1 gång per vecka, och då läser jag bara ung sidorna och serierna, det enda som är bra. Efter jag läst tidningen vaknade min syster, jag gick upp igen, hon gick ner. Satte på tvn på rummet istället och la mig igen. Top ten at ten började jue. Hihi, det var ganska bra idag faktiskt. Temat var boys. Första låten Gnarls Barkley med Run. Den var väl bra. Mycket färger, ungefär som Alphabeats video. Fick lust att göra om bloggen igen, men vet fortfarande inte vilka färger jag ska ta. Får se om jag kan komma på det senare.
Justin Timberlake var med i run videon, han introducerade den, han såg bra ut som vanligt, fast lite nördig. Jag tror temat på själva videon var typ 80-talet eller senare, jag är sämst på sånt där med årtal. Men det årtalet då det var mycket färg och "over-the-top".

Nu har jag spanska, och jag arbetar ingenting, för våran lärare bara sprang iväg och hade individuella samtal med någon så jag och Tovis kan inte arbeta med vårat projekt om kungafamiljen för vi behöver hjälp. Tova pluggar seterra och jag skriver bloggen. Hihi, vilket spanska lektion.

xoxo ♥ (älskar det där lilla hjärtat, det är så sött)

Fascination

Jag kan inte släppa hur cute en kille får vara. Han är seriöst min nya "kändiscrush". Hihi, jag tror jag snodde det där ordet av Jo, men det är så fint, önskar det hette crush på svenska också, orka säga förälskelse, det är alldeles för långt. Crush, det ultimata ordet, eller det finns typ en miljon engelska ord som jag önskar skulle ingå i de svenska språket, fast det kanske har något att göra med att jag önskar att jag var engelsk, att jag bodde i Calfiforna, typ Orange County eller något, det ser alltid så coolt ut. Hihihi, men jag får hoppas att min daddy blir befodrad och typ blir chef i californa för deras skobolag, det skulle vara det coolaste. Jag skulle inte tveka en sekund över att följa med eller inte. Cali here i come..

I alla fall så var meningen med det här inlägget att jag ville att alla skulle ta en titt på Alphabeat och bara se hur söt Anders är och sen bara höra hur galet bra de är, jag mår så bra när jag hör den låten, sen är ju även de andra låtarna bra, men fascination klår allt.

xoxo ♥

29

Jag är så stolt över att jag haft 29 besökare på en dag. Men jag har bara min friend My att tacka det för. Hon kommer ju typ bli askänd, hon målar av folk på ps. Kolla in mig



Jag tror aldrig jag varit så snygg, hahahaha. I alla fall så står hennes blogghemsida på bilden, om ni inte kan läsa det  klicka här.

xoxo

Sunday Bloody Sunday

Jag hatar söndagar. Jag trodde att det skulle bli bättre när jag slutade simma, för jag hatade söndagspassen. Men jag hatar fortfarande söndagar. Man har typ ångest, man blir deprimerad och man bråkar lättare med andra.

My har blivit galet bra på Photoshop, ni ska se bilden hon gjort på mig. Naaaw

Jag har inget att skriva, för jag måste snart fara å jobba och jag är sååååå otaggad. Jag orkar inte med barnen, jag kommer nog vara värsta sträng idag. Det är så jobbigt att jobba när man vet att man ska jobba med samma sak imorgon...

Men men, vad gör man inte för pengarna

xoxo

A lack of color

Jag fick jätte jätte lust att göra om min blogg. Den är så, så, så tråkig. Jag vill ha roliga, pigga glada färger..
Inte som nu, värsta punk färgerna, inte för att jag inte gillar rosa å svart, men mer att jag vill att det ska kännas som sommar. Jag fick idén av den här videon, för den var så färgglad, och sjukt bra..

http://www.youtube.com/watch?v=QvD6maGRh7c

Jag har också märkt att jag får värsta crushen på killar som är söta och kan sjunga gudomligt bra. Helst Anders SG i Alphabeat (de är danskar). Sen finns det andra också, som t.ex. Brolle (helt sjukt snygg han äääär) Gustaf Norén, Carl Norén & Victor Norén (Mando Diao resp. Sugarplumfairy) Sebastian (Idol) ja osv. Det blev ioförsig bara skandinaviska pojkar, och jag kan lova att jag har hundra till crushar från andra ställen i världen. Men de orkar jag inte räkna upp. 
 
Jag har lovat My att börja bli bättre på att ladda upp bilder, vi får se hur det blir med det.. Men jag tror det blir roligare då också, jag gillar ju att fota, kanske ska köra på något projekt någon gång, jag har faktiskt listat ut ett som jag jätte gärna vill göra. Men det krävs flera modeller, vi får se om de jag tänk på går med på det. Hoppas på det.

Bara sådär btw så ska jag göra matte imorn, jag kommer känna mig sååå duktig

xoxo

Smells like teen spirit

Vaknade imorse precis under top 10 at 10, det var nirvana. Det var riktigt bra, förutom att jag hatade alla videosar. Dom var jätte dåliga och bara sämsst... Men låtarna ägde, det var ju tur det.

Jag håller på att dö av skam, jag ser på Sweet 16 på MTV, det är sååååå pinsamt, dom tror att dom är hur coola som helst.. HAHAHAHAHAHAHAHA jag dööööör..

Hihi, vilket fjortissinlägg det blev idag, och kort.. orkar iaf inte skriva nå längre

xoxo

Si tú me dices ven

Sitter på spanska steg 3 lektionen och jobbar med tyska. Lite förvirrande sådär. Fast det går ganska bra.
Just nu sjunger dom en spansk låt, så det känns som om jag är utomlands, det är jätte mysigt.
Fast My håller på åh skämmas ihjäl, ganska söööt...

Jag har fortfarande inget att skriva om, det händer inget i mitt liv.

Ska vara med Annie ikväll, det ska bli skojj, länge sen vi sågs nu.

xoxo

Ja må hon leva

Jag fick värsta ångesten över att jag inte körde på min låt som jag alltid sjunger eller skriver till de jag känner som fyller år.. så here it comes

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag för det är Tovas födelsedag
HURRA HURRA HURRA

GRATTTTIIIIIS TOVIIIIIIIIS.. puss påde

xoxo

A study in economics

Fy tusan vad tråkigt det är med ekonomi.
Jag läste igår om våra val som vi ska göra nästa vecka för årskurs 2, vår profil, eller ja. Och jag vill läsa språk inriktningen, kollade upp vilka kurser man ska gå då, nämen hej säger jag bara till den lilla jäveln ekonomi. Varför, vad har det med språk att göra? Blääääääää...

Näe, nu ska jag sluta tjata på ekonomi och skriva om filmen som vi såg klart idag på historian. Gladiator.

Den är regisserad av Ridley Scott. Huvudrollsinnehavare Russell Crowe, Joaquin Phoenix och Connie Nielsen. 
Handlar om spanjoren Maximus (Crowe) som jobbar för kejsaren Marcus Arelius, han är generalen i roms armé. Kejsaren ska snart dö och ska utnämna en ny kejsare, han har en son Commodus (Phoenix) som är helt säker på att de ska bli han. Men kejsaren väljer Maximus istället och innan själva kröningen för den nya kejsaren blir Marcus mördad av hans egen son, så att Commodus automatiskt blir den nya härskaren. Istället för att jobba under Commodus bestämmer Maximus att han ska åka hem till sin fru och sin son. När han vänder ryggen till Commodus väntar hans nya öde, som slav. Han blir köpt och snart är han den ultimata gladiatorn.

Okej, jätte dålig sammanfattning, men det har aldrig varit min starka sida. Vem bryr sig, se den bara. Världens bästa film, typ. Men i alla fall en av de bästa, jag rös hur mycket som helst på slutet.

5F utan tvekan på Gladiator.

Lyssnade på Rooney imorse på bussen. Dom är hur bra som helst, hörde dem först i ett avsnitt av O.C i  säsong 1. När Oliver fixar in dem på deras konsert, "Shakin". Jag har inte hela deras CD, men en del av den, och den är riktigt bra. Sorry, Sorry låten är så sjukt medryckande att man bara sitter där och ler, även om den kanske inte alls är så glad, jag syftar på texten, men vad gör man. Älskar den bara.

xoxo

Smoothie King

Smoothie.....KING

Ehm, vet inte riktigt ifall ni fattade det där, men i alla fall.

Skönt att bloggen funkar igen. Har inte haft något att skriva om, så egentligen har det inte gjort så mycket att den varit avstängd eller vad man nu ska säga. Men nu så...

Vi ser på Gladiator på historia på skolan. Den är fruktansvärt bra och jag är kär i Joaquin Phoenix, så sjukt snygg han är i den filmen. Fast, han är typ snygg i alla filmer. Vi har inte sett klart den än, men jag ska skriva mer om den när jag sett ut den.

Jaha, så mycket hade jag att skriva om. HAHAHAAH

xoxo

RSS 2.0