Run

Haft löptest idag, eller konditionstest. Vi sprang 2km på tid sen fick man en "karta" där det stod vad man hade för kondition beroende på hur gammal man var. Hehe, jag blev ganska bra. Men det var typ ingen som fick över  bra. Så jag är nöjd. Min tid var typ 9.43 tror jag. Är ärligt talat sjukt nöjd.

Nu har vi Multimedia och jag har redigerat klart filmen vi gjorde "The humanking" HAHAH.. men det känns som om jag gjorde värsta slarvigt för de andra i min grupp håller fortfarande på. Det känns så fel när man blir klar före alla andra. Då känns det som om man gjort för lite eller för slarvigt även om jag kollat igenom den flera gånger och jag kan verkligen inte hitta något jag kan lägga dit eller ta bort, så jag antar att jag är klar. Usch, värsta velisen jag är...

Jag vill shoppa!

xoxo

Pose

SCHNYGGA människor igår på balen.. kanske lägger in bilder på min UNDERBARA storasyster och hennes kavaljer Jacob sen, men jag måste nog fråga innan. Man vet ju aldrig...

Haha från halv 4 till 7 stod vi där, jag och Rowena och fotade som värsta paparazzis.. hehe det är alltid lika kul med dig !!

Jag tänkte faktiskt recensera en film.. för en gång skull, haha roligt !

Filmen heter Pride and Prejudice och är skriven av Jane Austen och Deborah Moggach. Regissören heter Joe Wright. Den handlar om Elizabeth Bennet och hennes systrar i England under 1840-talet. Deras liv blir helt förändrat när en rik man vid namn Mr. Bingley och hans kompis Mr. Darcy kommer in till stan.

Helt ärligt finns det inte mycket mer att berätta om handlingen, för det enda det handlar om är att hitta en bra make att gifta sig med. Men enda så är det hur bra som helst. Jag älskar Keira Knightley i sådana här filmer. Gosh... Och Mr.Bingley var äckligt snygg, även om det inte handlade allt för mycket om honom.  Om det är någon annan än jag som ser  på Dirty Sexy Money kan jag ju säga att pappa Bennet i Pride and Prejudice spelar Mr. Darling i den serien.
Filmen får typ 3F av mig, jag vill inte ge för mycket för att det inte kändes som om den var bra förrän man sett hela. Helt sjukt konstig känsla

nu dör jag snart av hunger,, GOSH

xoxo

S.O.S

GOSH vad bra Jonas Brothers ääär!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kulturnatta idag, mysigt med mysan och Rowena fram till typ alldeles nyss. Får väl se vad jag hittar på senare.. om jag hittar någon som ska ner på stan ikväll, hoppas Rowena följer.

YEAY, jag har hittat svarta hotpants i min storlek, det fanns bara asstora förrut. Men så idag, äntligen hade de fått in mindre storlekar, wiihooo... Taggar dansuppvisningen, jag har tyvärr ingen klänning än, men det fixar jag.. hehe

Lite gladar inlägg nu även om det kanske inte är så

xoxo

-

I´ll always remember

Orättvisa värld

Jag finns alltid här!!

xxxx

Summer song

Gud vad jag längtar till sommarlovet, det är helt galet. Fast jag längtar såklart inte till mitt sommarjobb, men vad gör man inte för pengar. Får ju leka med småbarn också, plus att det kan vara rätt så skojj när de drar någon roligt kommentar, så lite positivt måste jag ju tänka. Men fatta sen, jag drar till KINA OCH TAIWAN, äckligt vad jag ska shoppa. Det blir en helt ny garderob tror jag.

Klart jag såg den klockan två Sanna, och du var jätte duktig och söööt..

Nu har jag samhälls, igen. Det är block så jag har det varje dag, guuu vad roligt NOOOOT..

- Hur mycket pengar lägger du ut på shopping varje månad?
- Vad lägger du helst dessa pengar på?

xoxo

Sam´s town

Hahah pussycat dolls programmet är hur roligt som helst att se på. Helst Asia, snacka om diva.. hahaha jag dööör.

Nu har jag sett två föreställningar av Umeå dansskola. Hihi, de är väl duktiga... måste säga att Sommarsagan föreställningen var bättre än trollkarlen från oz.

Söta Alva som tog åt sig om mitt inlägg Blah blah, jag tycker såklart inte alls det om krullhåriga, jag vill ju vara en själv. Ibland blir man ju så fruktansvärt less på sitt platta hår, blir nog permanent snart..

Såg Alpha dog igår, GOSH vad jag grät. Jag typ hulkade.. heheh han var ju galet söt... wääh
Jag blev väldigt imponerad av Justin Timberlake, hans roll var sjukt bra. Och när han grät, shiiet.. det var kört för mig då..

xoxo

This song has no title

Joe har hjälpt mig tillbaka till min gamla kärlek The Killers.. thanks ♥

Jag lyssnade på låten My list nyss, GOSH jag relaterar verkligen till den. Den som känner mig, alltså verkligen verkligen känner mig, lyssna på den så ska ni få se vad jag menar. Hahaha

Vi har samhällskunskap nu, min lärare glodde aslänge på mig och använde mig i ett exempel, det var galet läskigt...

xoxo

Blah Blah

Onödiginformation är kuul

-Ordet "kuk" betyder "liten utväxt".

- På reklam för klockor är den ställd på tio över tio, för då ser klockan glad ut och då vill folk köpa klockan.

- En sorts hammarhaj kan göra abort bara genom att vilja det.

-41% av alla människor tar krullhåriga personer på mindre allvar.

-De flesta krullhåriga personer som går in på den här sidan blir stötta av den information som finns.

-I vissa delstater i usa är det olagligt att fånga fisk med lasso.

-Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.

-En cigarett tar bort ca 5 minuter från en rökares liv.
 
-Mer än 2500 vänsterhänta personer dör årligen av att använda produkter anpassade för högerhänta.

-Jaktpiloter får oftare döttrar än söner därför att X-kromosonerna (som ger flickor) i spermierna bättre tål den hårda påverkan av gravitationen än Y-kromosonerna (som ger pojkar).

-I USA är det enligt lag förbjudet att ta med sig ett lejon på bio i Baltimore.

-I USA är det enligt lag förbjudet att sova på ett kylskåp i Pittsburgh.

Nu orkar jag inte lägga in några fler.. men det lär komma !!!!

xoxo

Sverige

Jag gillar verkligen inte mitt hemland!
Varför är det så äckligt kallt när det är maj?
Det borde vara varmt och skönt, det borde typ vara så varmt att man kan ha shorts utan tights och skit, men icket
På söndag ska det vara minus 5 grader, GOSH, jag kommer dööö..

Jag längtar ihjäl mig till Taiwan!!!! Fatta vad skoj vi kommer haaaaaa


Nu har vi Svenska, vi ska analysera en dikt som någon i klassen skrivit... Den jag har är fiiin, handlar typ om döden, låter jätte hemskt, men den är fin..

xoxo

Lemme get that

SE WHAT HAPPENS IN VEGAS, typ årets bästa film, I sweeear !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sjukaste bästaste coolaste roligaste filmen ever. Wiiiie

Filmen är skriver av Dana Fox och regisserad av Tom Vaughan.
Det handlar om Joy som lever ett väldigt planerat liv där hon t.o.m planerar att planera. Hon har sin fästman som hon ska gifta sig med, men så på hans födelsedag gör han slut, mitt framför alla hennes vänner. Hela hennes liv går i krasch så hennes vän Tipper tycker att de ska åka till Las Vegas för att supa och festa och bara glömma allt, Joy går såklart med på detta och snart befinner de sig i Vegas. Samtidigt blir Jack avskedad från sitt jobb där hans egen pappa är chef, han känner sig hopplös och då, såklart, tycker hans vän Hater att de ska dra till Vegas för att festa. När de båda helt ovetande paren kommer till Vegas har hotellet råkat dubbelboka deras hotell rum så de hamnar i samma rum, det blir lite kaotiskt där ett tag, men så samlar de sig och går ner till receptionen där Joy fixar takvåningsrummen åt de båda. Men då tycker Jack att han också borde kunna skaffa sig något lyxigt, så han går fram till receptionisten och fixar V.I.P biljetter till stans alla klubbar. Så börjar en helvild fest natten lång, som slutar med giftermål mellan Joy och Jack. På morgonen upptäcker de båda vad de gjort, och berättar att de vill skiljas, inget snack om saken, skiljas ska de. Men bara för att, så sätter Jack en 25:centare i en enarmadbandit och vinner jackpot, 3 miljoner Dollar. Eftersom de är gifta tycker Joy de ska dela på pengarna, men det vill inte Jack, så det hela går till domstolen där domaren inte orkar med de båda, så han fryser pengarna i 6 månader samtidigt som han dömer Joy och Jack till partnerskap i 6 månader då de även ska gå i terapi för förhållande.

Japp, så är det. SJUKASTE BRA FILM. Skit i min recension om den lät dålig, SE DEN BARA!!!!!!

Det allra bästa i HELA filmen "WHY?" - "You know why" - "Yeah you know why"

JAG DÖÖÖÖR, ingen fattar något av mitt citat, men det gör ni efter ni sett filmen !!!

xoxo


I don´t get it

Jag som trodde att mitt fina inlägg igår var lätt att förstå, men icket. Det är ju underförstått vad jag tycker om filmen, HALLLÅÅ?? HAHA, jag tycker den var dålig för er som inte fattade. Men några låtar var faktiskt riktigt bra, typ maskerad låten och phantom of the opera låten...

Vi har multimedia nu, fast det går inge bra för Tovas brorsas videokamera sög, för alla klippen hamnade på en och samma klipp och det gick i hundraåttio km/h när man spelade upp det. Så kort sagt, det såg förjävligt ut. Så nu ska vi filma om allting, MYYY vi behöver dig verkligen nu, så det är bara att palla sig hit!!

Snart har vi svenska, vi håller på med dikter, jag suger på det. Skulle hört min om en kladdkaka igår, HAHAH jag dööör.

Ikväll kommer Mormor och Morfar, och jag ska på bio åh se what happens in vegas... (och den kommer jag våga recensera)

xoxo

Don´t bother

Really, don´t bother

VARFÖR? Ibland orkar jag verkligen inte med mig själv...

I alla fall så har jag nu sett en ny film, Phantom of the Opera, men den slipper ni en recension till eftersom jag inte vågar recensera den. Detta beror på att Josefine och Tova har sett den fler än en gång och då kommer de bara rätta mig och säga att jag tolkat den fel, åh så kommer jag inte få ha min egen åsikt und so weiter....

xoxo

Kingston

sitter och lyssnar på Sean Kingston, vet ni hur härlig han är??
GOSH, me love jamaica-song-voice.

Jag har aldrig lyssnat på hela hans skiva, men nu så. Fast han kanske hunnit göra en andra skiva nu när jag just upptäck hur somrig han är. Naaw, han är sööt också. Älskar videon till Beautiful girls. Men den ALLRA bästa låten av kingston är got no shorty, sen gillar jag Love like this också, men då är det ju mest Natasha Bedingfield som sjunger, oj nu kom jag att tänka på killen i den videon, GOSH, snygging där alltså. Check it out säger jag bara.

Vet inte riktigt om jag ska göra det, men jag har tänkt på att kanske börja skriva biografier om olika artister och sedan säga några låtar som är bra osv. Ska jag?

När jag kommer hem ska jag ut och cykla, jag ska nämligen dela ut lappar om sommarsimskola på alla dagisar, förskolor och lågstadieskolor över hela andra sidan älven Umeå. NOOOT so fun säger jag bara. Sen efter det när jag kommer hem ska jag plugga tyska och baka och se klart Phantom of the opera, den var asläskig igår, den timme jag såg det. USCHA, jag gillar inte mörka filmer, Fast dom sjunger underbart bra, så det ska nog gå bra.

BTW min papi dissade mig på MSN, wääääh, NOOOT.. HAHAH random

xoxo

Meaning of life

Hejsan svejsan, det var länge sedan sist, känns det som iaf..

Tyckte jag hittade den mest passande titeln till kvällens inlägg, jag har nämligen precis kommit hem ifrån en livräddningskurs, inte för att det är det som är meningen med livet, men det är ju väldigt viktigt att kunna HLR och framstupasidoläge osv. Och det kan jag nu, värsta pro:et är jag också.
Jag tycker det är jätte roligt att lära mig sådana saker, inte för att det är ett roligt ämne, men för att det är v'äldigt bra att kunna, plus att det känns tusen gånger bättre att gå en kurs hos en riktig sjuksköterska som jobbar inom akut ambulans, då vet man till 100% att det är riktigt det man lär sig.

Just precis nu kom jag på att jag ska ha tagit fram en dikt idag, skiiit. Det blir bara att börja söka en nu då.

xoxo


Get low

Min rubrik är random, det är bara den låten som spelas på MTV nuu..

Jag har sett en till film i helgen.. men den orkar jag inte recensera, för typ alla har sett den.

Vet inte ens varför jag loggade inte på  bloggen, det var nog meningen att jag skulle skriva om filmen, men sen kände jag bara nej, jag orkar inte..

xoxo

Party People

Jag har sett två filmer nu, så det blir två recensioner på varandra. Hihihi..

Först såg jag Moulin Rouge igår med Rowena.

Filmen är skriver av Baz Luhrmann och Craig Pearce och den är regisserad av Baz Luhrmann.
Filmen handlar om författaren Christian som flyttar ifrån London till Paris för att gå med i den bohemiska revolutionen i den drog och prostituerade undervärlden som finns i Paris. Han har hört talas om en nattklubb vid namn Moulin Rouge där de rika männen går för att bli underhållna av dansarna. När Christian skaffat sig en lägenhet alldeles bredvid Moulin Rouge träffar han på pjässkrivaren Toulouse och hans mycket underliga skådisar. Till sin förvåning slutar det med att han jobbar för Toulouse och samma kväll finner han sig sittande inne i Moulin Rouge för att prata med ägaren Zidler och hans dansare Satine för att försöka få dem att nappa på hans pjäs. Samma kväll har Zidler (klubbägaren) bjudit dit hertigen "The duke" för att visa upp Satine och försöka få The duke att ta med henne och göra henne till en riktigt skådis. Satine tror att Christian är Hertigen och bjuder upp honom till hennes rum där han förklarar att han bara är en författare och vill ha med henne i en pjäs, den riktige Hertigen kommer in och allt blir hur knasigt som helst. I alla fall så tycker hertigen att pjäsen (som Toulouse, Zidler, Christian, Satine och alla andra kommer på precis där) verkar riktigt bra och säger att de ska göra den. När Christian och Satine börjar jobba ihop slutar det i en kärlekshistoria med riktigt starka känslor, samtidigit har Zidler skrivit ett kontrakt med Hertigen om att Satine ska bli "Mrs Duke". 

Filmen är hur knasig som helst med en massa bra musik. Jag tycker den var jätte bra och den är verkligen värd att se. Jag vet att min recension sög men jag kan inte skriva det på ett mer kortfattat sett, man måste se den för att fatta också. Helt sjukt konstig, men helt sjukt bra, men helt sjuka skådisar.  Det får 4F av mig.

Okej, till andra filmen.

Wicker Park är skriven av Gilles Mimouni och Brandon Boyce och den är regisserad av Paul McGuigan.
Filmen handlar om Matthew som en kväll sitter på en restaurang och har en sen middagskonferens med några ifrån Kina som han gör affärer med när han plötsligt tycker sig se sin försvunna flickvän Lisa. Hans liv tar en snabb vändning när han blir besatt av att försöka hitta henne och få henne att förklara varför hon stack. Hela hans liv hamnar på sidan medan jakten fortsätter. Flickvännen har varit försvunnen i två år och under tiden har han flyttat till New York där han träffat sin nuvarande flickvän Rebecka som han t.o.m är påväg att fria till. Allt detta får vänta medan han letar.

HAHAHA, jag dööör vad jag suger. I alla fall så är det här en galet bra film. Josh Hartnett gör ett underbart spelande som Matthew och man sugs in i filmen. Man vet aldrig hur den kommer sluta och det är det som gör det snäppet bättre en alla andra kärleks/drama filmer. För oftast brukar man kunna lista ut hur den ska sluta. Men verkligen inte den här. Gosh, ni måste se den. Den får högsta betyg 5F.

Nu ska jag inte skriva nå mer, eftersom det blev ett ganska långt inlägg. Det blir iaf taggen nu till f.d klassfest ikväll WIIIHOOO

xoxo

RSS 2.0