Glömmer nuet

Åh vilken fin lördag. Jag är så sjukt nöjd att jag inte jobbar idag. Det händer så sällan att jag har en helg ledigt. Borde ju använda dagen till att kanske plugga, men vem vill göra det en lördag liksom? Sååå istället ska jag ha en systerdag med världens bästa systeryster. Ska försöka hitta en ny halsduk eller sjal eller något för den jag har nu är ÄCKLIG. Man kan ju tycka att jag kanske bara kan typ, tvätta den nuvarande halsduken, MEN då ska jag säga er att, det orkar jag inte. Så det så. Jag köper en ny. Istället. 
-
Jag borde verkligen städa min lägenhet också. Tänk om Farmor och Farfar vill komma och se den imorgon? Vilken total panik jag skulle få isåfall. Faaast, det vill dom nog inte. Det är ju inte min lägenhet. Dom får helt enkelt vänta tills jag flyttat in i MIN. Wiiie. Jag har ett förstahandskontrakt! Är så nöjd. 
-
Äsch, nu ska jag i alla fall orka diska. 

Du är en sång på mina läppar

Folk viskar om oss
Säger att vi inte hör ihop
Du bryr dig inte om dom
Tittar rakt fram, inte runtom, ser in i mina ögon
Kan gå vår egen väg
Du kan gå din egen väg
Jag är din ...
I regnet som aldrig ss.. Slutar
Du är en sång på mina läppar
En klassiker, och när trummorna rullar igång
Är jag säker
Du kan gå din egen väg
Om jag kunde säga, ord som egentligen är... enkla
Att jag älskar ditt skratt
Dom som kommer så sällan
Jag höll orden gömda i åratal
Du kan gå din egen väg
Jag vet att... svalan inte jagar myror
Men ta aldrig handen från nån som älskar dig
Ja håll det tätt intill mig
Vi kan gå på vår egen väg
Du kan gå din egen väg
 
Håkan Hellström har släppt ett nytt album! Jag dör lite inombords. Så vackert!
 
 

Put on a brave face

Jag har fått halsontet från helvetet. Jag måste gunga fram och tillbaka och ha ett peptalk med mig själv inför varje gång jag ska svälja. Jag ser ut som ett cp. Jag står för det också! Jag hade skrattat ihjäl mig om jag sett någon annan göra så här. Men jag får kallsvettningar och ilningar i öronen varje gång jag sväljer. FInns det något värre på denna jord än halsont? Eventuellt magsjuka då, men jag har ju aldrig haft det, ta i trä, så jag vet ju inte. Herregud. Det är tredje dagen idag som jag har såhär ont. I onsdags och i går så hade jag också sjukt ont i hela kroppen. Ni vet sådär öm som man blir när man har feber? Så hade jag. Fast ingen feber. Och jag har ju som skrivit förut att jag är väldigt, väldigt dålig på att vara sjuk. Så i onsdags så cyklade jag till Lerstenen och skrev kontrakt på min lägenhet som jag fått!!!! Efter det for jag hem, pluggade och ja, sen sov jag väl lite då, erkänner att jag mådde väldigt dåligt i onsdags, men sen vid fyra så for jag iväg för att göra en tenta. Fick värmeslag inne i tentasalen och det bara rann svett. Extremt ofräscht. Men jag överlevde tentan och sen for jag hem till mamma och pappa där jag fejkade att jag mådde bra och lekte med pappa och lagade mat och försökte verkligen "put on a brave face". Men sen tog smärtan över och då förstod nog mamma att jag faktiskt var ganska sjuk. Så då skjutsade de hem mig. Och i torsdags när jag vaknade hade jag ännu ondare. Om det nu är möjligt. Så då hade jag först tänkt ligga hemma hela dagen men då fick jag dåligt samvete, åt en alvedon och cyklade ner på stan för att äta lunch med systeryster och våran plastsyster. Har inte träffat henne på fyra år. Helt galet vad kul det var att träffa henne igen. Efter vi hade gått runt ett tag tyckte jag att jag var typ frisk, så jag pysslade på hemma och kände inte så mycket av halsen längre, hade tryckt halstabletter som domnar av halsen, så kan ha varit därför. Anyway. Vid 19 kom Rowena och då käkade vi ton med glass och tyckte synd om oss själva, hon är också sjuk. Så jävla gott med glass när man har ont i halsen. Fan.. Nu måste jag svälja igen!! AJ. Är det bara jag eller måste man svälja oftare när man har ont i halsen? Väldigt irriterande. 
-
Åh nu kom mamma med nödproviant! Mer halstabletter och honung och modetidningar. Yeay! Borde ju ta all den här tiden till att plugga men vem vill plugga när man är sjuk liksom? Snaaark. 
-
Vet att My ville höra av Open men jag var ju aldrig på det. For bara på Openklubben på TC. Så det var som en vanlig utekväll fast det var Umeå Open folket som bokat djs. Kvällen var så GALET lyckad. Var länge sen jag hade så kul när jag var ute. Träffade massor av trevligt folk och dansade till sjukt bra musik. Jag älskar festivalstämningen. Varför ska folk bara smälta fram då? Varför kan man inte alltid vara sjukt social? Det finns fan inget bättre än människor som är galet sociala. Love it. 
 

Come back to bed

Jag är så galet hungrig just nu. Alltså, JÄTTEHUNGRIG. Tror helt ärligt jag ska göra pannkakor, så jävla gott. Mmmmmmmm... Nu började snålvattnet rinna! (Bondskt uttryck, ni borde alla ha hört det)
-
Tycker inte alls om att vintern bestämde sig för att komma tillbaka. Hörde varningarna igår, tänkte att ja men så mycket kommer det nog inte. Men tji fick jag, för mycket kom det. Massor.. Verkligen superduper tråkigt. 
-
Jag borde städa. Som alltid. Men det är megastökigt och grusigt och dammigt hos mig. Äckligt. Sen har jag hårnålar fulla golvet. Vet inte om jag orkar leta dem speciellt mycket, kanske bara drar dammsugaren över allt. 
-
Borde försöka hitta en ny utmaningsgrejs. Har för lite att skriva om annars. Jag ska ge mig ut på en nätsökning! 

By tomorrow

Sitter med solen RAKT i ögonen. Och njuter av det. Jag kan låtsas att jag befinner mig någon annanstans. Att jag inte i precis detta nu har ont av allt mitt analyserande och att jag i precis detta nu egentligen borde plugga lite engelska. Kanske skriva en till sida om the Great British Empire. Fuck the British Empire. Ungefär så känner jag.
Solen hjälper lite mot mitt humör. Jag är på rätt okej humör. Men jag önskar att jag vore någon annanstans just nu.
-
Lagade en paj igår. En matpaj, inte en dessertpaj. För första gången. Den blev god. Smakar i och försig relativt mycket vitlök. Så gillar man inte det är den nog inte så god. Men jag gillar vitlök, så he é luuuugnt.
-
Nu känner jag mig fruktansvärt ambivalent. Att plugga eller att inte plugga, det är frågan? Jag har tenta på fredag. Plugga it is, typ.. 

RSS 2.0