Ikväll skiter jag i allt

Okej, så nu har jag nästan 100% bestämt mig för vart jag ska söka till hösten. Meeeen, jag kommer inte skriva något här förrän jag vet vart jag ska. Kommer mest troligt veta redan 9 aug. Spännande så man blir alldeles nervig. Vi hade destination unknown igår då alla som varit på en destination tidigare fick berätta om dem. Hela 17 olika destinationer fick vi höra om. Det är ganska mycket ändå. Kan ju säga att jag slog dövörat till när de snackade om Egypten. Är det någonstans jag inte ska så är det dit. Men sen lät nästan alla andra destination intressanta. Jag taggar typ. Vilket jag inte gjort alls de senaste veckorna när alla andra varit helt hypade. Känns skönt att jag åtminstone vet att jag vill fortsätta nu.
-
Annars så har jag städat en massa idag. Dödat två stora spindlar. Varit helt skakig i typ en timme efter morden. Hatar verkligen spindlar. Helt sjukt äckliga. Dödar hellre kackerlackor då. Dom är större och lättare att hitta av med sopen.
-
Har jag sagt att vi har wifi i vår lägenhet just nu? Det är naaajs för då får jag äntligen använda min mobil som dator ist.. Kan till och med ringa gratis och skicka sms gratis nu. Awesome! Tackar Idas far för det. Mycket snällt av honom. Ska inte gå in på hastighet osv för det hade gärna fått vara något snabbare....
-
Borde verkligen städa uteplatsen nu men orkar inte. Har verkligen storstädat inomhus så känns drygt att springa runt och jaga löv och skit i den här vinden som råder för tillfället.. Får bli att tvätta några maskiner och se lite modern family. Ikväll har jag förberett kyckling och potatis i ugn. MUMS

Bränner

Idag är en flygplatsdag. Det var det igår också. Herrejesus vad man kan svettas av att bara stå stilla. Solen gassar och det finns noll tid till att dricka vatten. När man väl kommer tillbaka till Alcudia så har man torkat ut, svettats ner hela uniformen och dött av hunger fem gånger om. Japp, det är så hårt det är att vara reseledare.
-
Gud vad negativt det lät. Jag älskar det!!! Man känner att man lever...
-
Gammal bild från maj tror jag.. I alla fall, flygplatsoutfit!
-
Nästan hela teamet här på Mallorca
-
Port d'Soller, helt underbart vacker hamnstad!
-
På en tågresa mellan Soller och Palma.
-
Port d'Alcudia = Heeeemmmma!!!
-
Viva España!!! Anna och Erika var supertaggade
-
När familjen var här tog vi en tur till Palma och träffade Julia på Wineing. Det är en restaurang där man kan äta tapas och lite annat men mest är det ett vinbibliotek. Man får ett kort som man går runt med och så finns det två fulla rum med massor av viner att välja mellan. Så kan man smaka antingen bara två klunkar, ett halvt glas eller ett helt glas. Av vilket vin man vill. Helt-sjuk-underbart-gott!
-
Här är en mongo-bild från Whiteparty på Piero Rossi. Min föredetta roomie Rasmus (han som ligger ner och ser ut som ett cp) + Andreas som bor i Palma och Gitte som är min nuvarande roomie!!
-
Och jag och fina Julia!!
-
Nu är det slut på bildbomb.. Orkar inte lägga ut fler bilder plus att jag inte har speciellt många.. De flesta är dessutom tagna med min kassa mobilen. Förlåt för det. Ska försöka rasta systemkameran oftare, promise!
-
Nej, om 1h måste jag åka tillbaka till flygplatsen för lite mer grillning!

RSS 2.0