Before too long

Idag på universitetet spårade vår grupp ur lite med inspirationen. Vi hade lyckats bra, tycker jag i alla fall, med att komma överens om att det ska vara en klassisk logga med någon rolig färg. Så säger läraren att "företaget" som ska ha loggan gillar det som är lite galet och "out there". Jaha, bara att börja om från början då. Så vi satte oss och började spåna på massor av saker. Det slutade med att vi hade en uggla inklämd i en kondom. Ni kan va lugna, vi slopade den idén. Nu har vi nog en riktigt bra idé. Får se ifall jag visar upp den senare om jag får. Mycket skratt idag i alla fall.
-
random

Black wave

Nu sitter jag här med loggor igen. Det går inte bra den här gången heller. Mamma kom och ritade upp en hel sida med förslag. Varför har hon mer inspiration än jag? Funderar på att låtsas som om jag har så fin handstil som mamma och ta hennes papper och visa upp de loggorna! Hehe. Ibland måste man ta till fula knep för att överleva. Typ.
-
Glömde berätta att vi hade ett monster i vattenledningarna igår hemma. Jag var på toa och sen när jag spolade så började det bubbla och komma upp vatten i avloppet, i duschen. Sjukt ofräscht började det lukta. Och jag hade bara kissat så skyll inte på mig. Lät som om allt skulle braka ihop eller att allt skulle komma upp. Blev förbannat rädd. Det löste sig i alla fall. Det var inte bara hos oss. De som bor längst ner i längan fick bajsvatten utsprutat. Sjukt ofräscht.
-

The doctor in me

Jag har en ven eller någon stor jävla artär i min ljumske som lever sitt eget liv. Ibland harmoniskt med resten av kroppen, ej märkbar. Men ibland då får den damp och börjar rycka och pumpa eller vad nu den gör, märkbart. Väldigt obehagligt. Man kan lägga handen utanpå kläder och känna den som ett barn som sparkar. Man kan lägga handen innanför kläderna också men eftersom det är vid min ljumske så kändes det lite väl intimt.
-
Idag kom min granne förbi, ni vet han jag skrivit om tidigare. Jag är faktiskt lite rädd för honom. Vet inte om jag nämnt det tidigare men jag upptäckte det kanske först idag. Att jag faktiskt var det, rädd för honom. Han knackade på när jag var ensam hemma, faktiskt alldeles nyss. Jag brukar alltid kolla i fönstret innan vem det är men nu kom jag från ett annat håll och ja då skulle det bli så märkbart ifall jag rusade till fönstret och kika så jag tog mod till mig och öppnade dörren utan att veta vem det var. Så stod han där. Och var läskig. Han ville låna vår cykelpump. Jag hämtade cykelpumpen utan frågor för han lånar våran minst en gång var tredje månad. Så när jag rotar runt inne i förrådet så säger han "Ja, alltså jag har ju en egen pump men jag har tappat bort den, så kom jag att tänka på att ni ägde en så jag tänkte jag skulle få låna den tvärt". Jag säger bara att det går bra. Jag vet ju hur det egentligen ligger till. Han äger ingen pump, och det har han aldrig gjort heller. Inte på tio år i alla fall.
-
Sådär.. Typ Jack Nicholson i The shining. Rubbad...

Land of the bloody unknown

Jävla skitanimation. Blir så irriterad att jag hyperventilerar. Visade upp den icket klara versionen igår. Fick väldigt användbar kritik och försöker nu fixa skiten. Undermedvetet började det rulla texter från The Dark Knight i animationen. Blev mer och mer oseriöst och nu vet jag inte vad som är ut eller in längre. Skit. Försöker hitta ett bättre ord som kan rulla i början än mitt namn. Hur töntigt är inte det liksom? Mitt namn alltså! Men vet inte riktigt vad det skulle va om det inte va det. Typ Batman kanske? Så att alla kommer fatta sen att de andra orden kommer från filmen. Hmmm.. Hahaha nej. Inget batman. Kreativiteten ligger på noll just nu. Jag har kaffedarr av fjärde koppen och vill inget hellre än att lägga mig ner och se greys. Jag behöver bara ETT ord för att kunna va klar. En inledning av något slag. Kan va en mening, vad som helst. Gah, blir tokig.
-
Suddigt... men jag tar cred för den!

Skin

Klar med animationen. Den blev inte som jag tänkt mig. Men man kan inte va bäst första gången man gör något. Nu ska jag göra pizzadeg och titta på TV.
-

Lick the palm of the burning handshake

Hemma från Barcelona. Har haft det hjärtskärande bra. Så där så att det gör fruktansvärt ont att lämna staden. Överallt vackra byggnader, överallt glada människor, överallt strålande sol och överallt inget Umeå. Nu måste jag börja med animationer..
-
La Sagrada Familia
La Pedrera
Casa Batlló
Nou Camp
La Muralla Romana

I´m from barcelona

Barcelona i fem dagar. Vi hörs när vi hörs
-

Video Games

Idag var jag ofantligt effektiv på universitetet. Gjorde till 95% klart arbetet. På endast tre timmar dessutom. Var dock tvungen att fly fältet eftersom jag höll på att förtvina av hunger. Så tänkte att jag skulle göra klart det sista här hemma. Sen får jag ju inte vara med och redovisa min extremt coola mediaspelare på måndag. Jag ska åka utomlands lite. Men det är ju inte förrän på söndag. Så tills dess kan jag göra klart arbetet och så får jag redovisa för skönaste läraren på fredag istället. Har jag skrivit att han ser lite ut som Albert Einstein? Supersöt liten tomte typ. Vad hemskt ifall någon i klassen eller självaste tomten läser det här nu men jag menar inget illa och gör för guds skull inget åt ditt förträffligt ruffsiga hår. Jag älskare!
-
På förfrågan från en läsare kommer här mitt självporträtt. Den skalliga varianten!
Den är inte helt klar och jag har fortfarande några kanter att rätta till osv. Work in progress typ. Snälla var inte för hård mot mig. Tror inte jag klarar av att få hård kritik just nu! Andra saker jag ritat och gjort helt själv på datorn är headern. Inte alls komplicerad eller så, men tänkte bara säga att den är mitt verk.

Vagabond

Kan. Inte. Få. Nog. Av. Radical. Face.
-
Idag var universitetet helt underbart roligt. Som skrivet, vi har haft i uppgift att göra självporträtt. Idag var det "redovisning". Det var jättekul att se alla andra porträtt och alla olika tekniker. Vi hade halvklass så det var inte lika läskigt att visa upp och det blev mycket mer diskussioner. Underbart! Jag blev totalt kär i ett porträtt som en person gjort. Helt sjukt coolt. Den var nog den som stack ut mest. Vill också kunna göra så. Får träna helt enkelt. Jag blev glad i hjärtat när jag fick beröm för min. Nu känns allt mycket bättre.
-
Lyckliga dagar nu!
Var ute och fotade Umeå by Night igår.. Har dock inte bilderna här så kan inte ta åt mig någon cred för ovanstående bild.

Ghost town

Ah jag DÖR vad bra Radical Face är!!!! Har lyssnat på skivan på repeat sedan klockan 11. Låten som pryder rubriken är helt groteskt bra. Bara lyssna på texten. Vill gråta.
-
Annars har jag bara lyckats producera två självporträtt. En som är så o-innovativ som den kan bli. Bryter ihop av min icket existerande inspiration. Den andra är näst sämst som sagt. Så, får se ifall jag orkar göra mer ikväll. Just nu är jag bajsless på allt som har med PS att göra. Sen när alla i klassen lägger ut deras klara porträtt vill jag ju bara hoppa av kursen. HALLÅÅÅ?? Det stod nybörjarkurs. Okej, kanske bara är jag som är sämst eftersom jag aldrig i hela mitt liv målat. Och det här påminner ju mycket om det. Sket.
-
Får se ifall den dagen kommer då jag lägger ut egna bilder.....

Always gold

Ah, Radical Face har släppt ny skiva. Man tackar man tackar. Då har jag inspirationsmusik så det räcker och blir över. Idag har jag nämligen bara planer på att göra skoluppgifter. Har gjort klart ett självporträtt. Det var inte vackert. Men tänkte att jag skulle visa upp den i alla fall bara för att kunna säga att det här var allra första gången jag målade på photoshop. Så egentligen är den inte sämst. Men näst sämst kanske. Så nu håller jag på med en ny. Med en helt annan bild dessutom. Universums finaste bild på mig också. Det var inte ironi. Jag lovar, det finns inte en enda bild som är så fin som den. Fattar inte ens att jag kan säga att jag gillar mig själv på den bilden. Känns ganska skönt att faktiskt äga en bild där jag inte ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Okej, vet inte vart det där egosnacket kom ifrån. Måste skynda mig nu. På med kläder och sen ut och fota hösten med far rar.
-
Känner att allt skulle vara så mycket enklare med ett wacom bord.

Mushaboom

Sitter och gnuggar ögonen i förtvivlan över tröttheten. Det brinner och det rinner tårar och jag vill bara lägga mig ner och sova förevigt. Har blivit så lat att jag hela tiden måste övertala mig själv att göra saker. Jag önskar alltid att det ska vara dåligt väder så jag kan åka buss till universitetet och jag har inte tränat regelbundet på över tre månader. Nu har det gått så långt att jag överväger att aldrig mer träna. Fast det kommer inte hålla i sig för jag kan inte, inte träna. Måste dessutom designa en "Välkommen till Saltoluokta" skylt, måla ett självporträtt i PS och göra en banner som ska gestalta en känsla. Älskar att vi får uppgifter i skolan men jag älskar det mindre att han inte har några genomgångar på hur man kan göra olika saker. Han förväntar sig alltså att man sitter på kunskaper om sådant eller att man ska googla sig fram till hur man gör. Smått irriterande men man kanske utvecklas iaf?!?!
-
Tror jag ska försöka mig på en sådan där.. NOT

Dom sista drömmarna

Jag ser inte på Idol. Jag tål inte uttagningarna och jag klarar inte av att se original förstöras av idolprogrammet. Jag har sett vissa program. Råkat zappa förbi och fastnat ett tag. Så jag vet vilka som är med. Vad i h-vete gör Amanda Fondell där? Snälla söta rara UNDERBARA, vad tänker du med? Idol är absolut inget för dig. Du är så jävla mycket bättre än alla andra. Jag ber till gudarna att du får skivkontrakt hos något bra indiebolag istället för hos någon av de i idoljuryn. Sen till den andra Amanda, vad heter hon?..(googlar) Ah, Amanda Persson. Ursäkta? Vet inte ens vart jag ska börja. Hon kan sjunga, inget snack om saken. Men på något sätt verkar det som om hon vill det FÖR mycket. Tagga ner och landa. Jag totalt brann av ikväll när jag tvär såg återblickarna och märker att hon sjöng en David Guetta låt... Sen när väljer man en David Guetta låt? USCH. Jag kokade!! Hur gammal är ens människorna som är med? Dom har ju knappt fått sin riktiga röst. Småbarnen.. Borde vara 19 årsgräns på idol. Så åtminstone alla gått ut skolan och verkligen hunnit tänka klart att idol är något de helhjärtat vill satsa på. Är det så att man inte kan hålla sig och hoppar av skolan i alla fall så fine, det är ditt val. Men det ska fan i mig inte vara ett program som gör valet åt dig!! Grrrr...
-
Förlåt, jag är egentligen på grymt bra humör. Winnerbäck var störtskön ikväll!!

The beast

Klev upp kvart i sju imorse för att fara på en kurs på jobbet. Jag är ledig idag. Klev alltså upp skittidigt imorse och for sedan hem tre timmar senare för att somna om. Jag tyckte det var väldigt värt. Kursen var ofantligt användbar med en Fredrik som inte kunde sluta säga ofantligt. Har absolut ingen aning om ifall jag var den enda som märkte men jag skojar inte när jag säger att han sa det minst i varannan mening. Visste inte att det gick att använda ofantligt så ofantligt mycket. Men tydligen.
-
Annars så känner jag mig extra lat och lite halvt sjuk idag. Det gjorde jag dessutom igår. Även fast universitetet igår var riktigt kul. Redovisning av alla logotyper vi gjort. Jag går med massor av talangfulla människor. Sen var det förbenat roligt när en kille skulle förklara sin bild och det var en naken tjej och istället för att säga underliv eller något annat mer normalt säger han sköte. Tyckte det var ganska fint. Sen gapskrattade jag i mitt huvud också. Hans logotyp var grym. Igår kväll jobbade jag på Winnerbäckkonserten tillsammans med systeryster. Det var mysigt. Ska göra samma sak ikväll och imorn. Och nej, jag är inte något Winnerbäck fan. Tycker bara det är mysigt att vara på livekonserter.
-
Läste en artikel på VF om Metallicas nya skiva. Dog lite... Jag vill också vara kritiker.
-
Bild från igår, inte tagen av mig dock, jag sitter ju mycket närmare scenen. Hallåå!!

Solen i ögonen

Igår när jag körde hem ifrån universitetet lyste solen så mycket att jag nog var farligare än ett rattfyllo. Tårarna bara rann och jag såg i princip ingenting. Jag är överdrivet känslig för ljus. Irriterande är vad det är. Sen har jag fått för mig att jag inte får ha på mig solglasögonen efter augusti. Om jag har det så känns det som om alla i hela världen tittar snett på mig. Måste lägga ner med det där tänket att jorden snurrar kring mig. Inte fan är det någon som bryr sig ifall jag har solglasögonen på mig, oavsett årstid.
-

Nothing is ever finished

Jag har fått nackspärren från helvete. Herregud. Är handikappad. Har oavsett denna extrema nackspärr lyckats städa mitt rum, gått en timmes lång promenad och suttit med skolarbete fram tills nu. Jag sov till klockan 12 idag. Det var välbehövt. Men det tog ju extra lång tid att ta sig upp pga mitt nya handikapp.
-
Det här projektet vi har i skolan just nu är väldigt, väldigt svårt. Jag har tusentals idéer men ingen vill riktigt fastna på papper. Leker på ps och ai i timmar men inget blir som jag vill. Lägger ner för idag men hoppas att jag ska lyckas snart. Vi ska ha fem klara skisser på torsdag. Hehe, jag ligger väldigt efter.
-

RSS 2.0