Paralyzed

Jag älskar konserter. Umeå Open är världens bästa festival, hehe som jag har varit på. Älskar känslan, trängseln och låtarna. Okej, jag kanske inte älskar trängseln, men det är lite coolt att känna den där enorma trycket när man står längst fram. Mando diao igår kväll var så underbart, helst med er också. Jag och Hanna som väntat i lite mer än ett år på att dom ska komma hit för vi missade amplified förra året. Gudars vad härligt det var när de spelade Long before rock´n´roll. Och att de småskrattade när vi skrek att de skulle spela den, de hörde oss, wiie.

The Perishers var inte de roligaste, de har ju typ ingen fartig låt. Visst Sway och vad den nu heter med pills var väl bra. Men sen kände man ju inte igen en enda. Lite småtråkigt faktiskt.
Men det mest tråkigaste var ju att Rowena var tvungen att fara. Egentligen skulle hon inte komma eftersom hon egentligen skulle vara i Taiwan, men sötisen kom ändå, fast hon var jätte sjuk med typ 39 graders feber och så hade hon spytt, fast bara för att hon flygit i 14h eller mer. Ååh det var jätte roligt att träffa henne, men samtidigt fick hon ingen kram eftersom jag inte vill bli smittad. Jag är lite av en hypokontriker, eller hur det nu stavas. Men sen blev hon jätte trött av att stå, så hon for hem igen bara efter några låtar av The persihers, fast ganska smart drag ändå, hon hade nog svimmat när mando kom in. Det blev inte nådiga trycket då alltså. Borde ringa henne nu och kolla hur det är. Ska göra det efter jag skrivit klart.

Det coolaste som hände idag var när jag gick på stan med mamma och pappa när Adam Tensta helt plötsligt kommer gående mot mig. Hehe, han tittade jätte mycket på mig, men det var lite av en "känn inte igen mig, känn inte igen mig" blick jag fick. Äsch, det kvittar, han tittade på mig. Wiie.. Inte för att jag är ett Adam Tensta fan, men jag har iaf sett han nu, kändis som kändis säger jag bara.

Nu ska jag fixa fridas kompis present eftersom frida duschar och inte hinner göra det innan hon kommer. Det är väl därför lillasyskon finns till, vad vet jag.

xoxo


The dream is over

Så nu sitter jag här, klockan är 13.37 och jag har fortfarande pyjamasen på mig. Det är lite av en tradition att ha på sig pyjamasen så länge som möjligt på lov. Fast det är klart, man känner sig sjukaste skabbig, i alla fall jag.

Jag hatar att vakna sent, jag vet det låter hur crazy som helst, men tänk efter. Vakna sådär kring 12 eller halv 1, då får man ju panik. Eller, okej jag är typ den ända människan som får det, men alltså. Jag tror det beror på min familj, jag har hurtigheten i generna även om de kanske inte är lika starka som hos min mamma och syster. Jag vill vakna i tid, annars blir jag stressad att jag ska tycka det är jätte jobbigt att vakna när jag har skola, eller att jag inte ska somna på kvällarna. Helst sjukt, men, vad ska jag göra när jag varit likadan hela mitt liv.

Men men, igår kväll var jag jätte duktig när jag kom ihåg att hämta mobilen så att jag skulle kunna kolla klockan utan att måsta slå på tvn. Det var underbart skönt.

Såg just klart Just like heaven med Syrran. Den är faktiskt riktigt bra, Reese Witherspoon är så söt. Hon gör alla sina filmer hur bra som helst. Filmen är regisserad av Mark Waters och huvudrollsinnehavarna är såklart, Reese Witherspoon och Mark Ruffalo. Filmen är ganska förutsägbar men det spelar inte så stor roll. Jag älskar Jon Heders roll som Darryl. Hans korta inslag är så klockrena. Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva om filmen, men se den om du inte redan sett den. Kom ut -05 så, ganska gammal film.
Den får 3F

Nej, nu ska jag fräscha upp mig och sätta på mig riktiga kläder.

xoxo

Clean Town

Jag har just städat klart alla mina gömställen. Asså, där jag har allt skit, nu har jag mindre skit. Det är skönt. Finns mer plats för allt nytt skit nu. Heheh..

Fick värsta nostalgin när jag hittade min gamla vanliga kamera, asså inte en digital, utan min allra första söta kamera, och vet ni vad!! Det fanns kvar plats i rullen, så nu ska jag fota med nostalgikameran. Wiiie

Imorse vaknade jag igen utan att veta vad klockan var och utan att ha någon klocka att kolla på. Måste skaffa en klocka, eller så måste jag bli bättre på att ha mobilen på sängbordet, den brukar få ligga i min jackficka under nätterna. I alla fall så satte jag på MTV, ingen top10 så jag gick vidare till menyn, klockan var 11.05. Så jag lät mtv så på tills jag var tillräckligt vaken för att orka kliva upp. Hann såklart se en ny video av Britney Spears, låten var break the ice eller nått sånt och videon var hur lik hennes toxic video somhelst. Eller okej, inte JÄTTE lik, men hon var en "superkvinna" i en serietidning (det är något med att göra en video som en serietidning just nu) som gick runt å mördade massa killar, och det gör hon också i toxic videon. Låten sög iaf, inte alls lika bra som pieace of me.

Gud vad jag vill se 27 dresses, den filmen verkar jätte bra även om den inte fått de bästa kritikerna.

Jag dog igår för att det inte var någon Gossip Girl, fick inte min vanliga dos av Dan Humphrey, snacka om drömkillen. Såg på So you think you can dance, inte lika bra som i måndags. Sen har jag typ fastnat för en ny serie, The starter wife. Helt sjukt rolig. Ikväll ska jag se på Greys Anatomy, det är den absolut bästa serien. Christina är lätt favoriten, hatar Lexi och börjar bli GANSKA irriterad på Meredith för att hon inte inser hur jäkla lyckligt lottad hon är som har Derek.

Nu ska jag vara hurtig och fara ut å springa, sen ska jag göra sit-ups på en pilatesboll för att få bort hullet.. hehe

xoxo

The wildfire (if it was true)

Jag har fått några få kommentarer om att jag borde fortsätta skriva om musik och film, så jag kör på med det.

Imorse satte jag som vanligt på top 10 @ 10 (måste börja skaffa en förkortning på det, tar aslång tid att skriva, nått förslag??) och jag hade otur, usch och blää. Det var tidernas bästa dansmusik, eller inte säger jag bara. Snarare tidernas sämsta dansmusik. Det var tecno hela tiden. Jag HATAR tecno. Usch, jag blev typ på dåligt humör, hur kan man gilla tecno egentligen?? Någon som läser det här och gillar tecno får gärna kommentera och förklara för mig vad det är som är bra?? Att det inte är någon text utan att man vara upprepar en mening hela tiden?? BLäää

Jag gjorde i alla fall våfflor samtidigt som jag försökte lyssna utan att få psykbryt, för er som inte vet det så är det våffeldagen idag. Mumma med det till frukost.

Efter frukosten drog jag ner på stan, lyssnade på Chris Brown på bussen, har bara hans första CD som heter Chris Brown, eller jag har två låtar från nyaste cdn också, men usch vad tråkig första är. Han har typ 3 snabba låtar sen är resten värsta balladerna. Det var sjukt drygt att lyssna på den. Asså, visst de var bra låtar, men snälla, en hel cd med bara ballader. Jag gillar Chris Brown i allmänhet, fast han har några svaga punkter..
- Han har MÅNGA ballader på sin cd.
- Han har 18-års gräns på sin konsert.
Hehe, okej jag kom bara på två, men jag HATAR att han har 18-års gräns på sin konsert, vem har de? Det är typ det mest korkade.  Jag som ville fara på den, älskar hans danser, och hans två små killar som alltid är med honom. Dom är typ de sötaste.

Satt på fikabuffé idag i 2h 30min. Det var väl typ exakt lika länge som förra gången. Hihi, men det är värt att sitta där länge. Annars blire jue ovärt. Man måste käka mkt. HAHA, my höll på å kräkas för hon åt så himla mycket. Vi hade tänkt tävla mot några killar som också var där, men jag gav upp när jag såg deras tallrikar, det gjorde inte My. Helt seriöst tror jag hon vann.

"And we're having fun in the daytime
We'll chase the stars in the nighttime
And we'll take the sun in the morning
We just don't care if they see us fall
If it was true"

xoxo


If I don't live today, then I might be here tomorrow.

Hej!
Fanny kan fortfarande inte logga in så det är nu My (www.cheer.blogg.se) som skriver och passar på att göra reklam för min blogg! Hehhe, hursomhelst så kan jag hennes lösenord nu. Det ni! ;) Jaja, det här har iallafall Fanny skrivit:

jävla blogghemsida, kommer inte upp och jag är assugen på att skriva. Så då öppnar man anteckningar istället för att skriva av sig, men vet ni hur störande det är då? Jo, man kan nämligen skriva hur långt som helst utan att den byter rad, gaaah jag för psykbryt.
I alla fall så har jag bestämt mig för att börja skriva om en film som heter Into the wild.
Den är regisserad av Sean Penn och huvudrollsinnehavaren är Emile Hirsch som även har spelat i Aplha dog och Lords of dogtown.
Filmen är den mest sega jag någonsin sett. Den är cirkus 2h 30min och den är seg i cirkus 2h och 20min. Fattar inte att jag orkade se den, men det gjorde jag.
Den är så galet bra på slutet att det är värt det, men ändå inte. Jag kan inte beskriva det riktigt bra.
Man vill att en film ska ha en mening som man fattar direkt ifrån början, typ kärlek eller äventyr osv.
Men den här filmen är bara tom. Åh gud vilket passande ord, filmen är tom.
I alla fall så handlar det om ett rikemansbarn som är less på materialismen. Han vill leva som man gjorde förr i tiden.
Utan mobil, utan pengar och utan klocka. Efter collage ger han sig ut i världen utan att hans familj vet om det.
Han vill gå till fots i två år. Hans stora dröm genom hela filmen är att ta sig till Alaska. Varför vet jag inte, kanske för att det är allra farligaste klimatet där eller bara för att där får man verkligen vara själv.
I alla fall så får man följa hela hans resa i två år. Det enda bra med den här filmen är slutet och alla naturbilder.
Jag som älskar att fotografera blev jätte avis på Emile som fått göra den här filmen, hoppas verkligen att han hade med sig kameran.
Jag rekommenderar den bara till de som orkar se en seg början och ett jäkligt bra avslut. Annars suger den.
Den får två F av mig.

F kommer från och med nu vara mitt sätt att ge betyg på filmer/musik ja. Och högts är fem F.

Imorse vaknade jag utan att veta vad klockan var, jag hatar när man inte har någon klocka i närheten så man kan kolla vad den är.
Men smart som jag är satte jag på Tvn, MTV såklart, för om den var kring 11 skulle top 10 @ 10 ha varit på, men det var det inte så jag fick lov att gå in på menyskiten å leta tills jag hittade vad den var.
Hehe, 9:55 var hon. Så jag satte på MTV igen och väntade tills det blev top ten at ten. Och till min förvåning var det 10 timbaland låtar.
Så jäkla bra alltså. Jag tror jag har sett 6 st top ten at ten med Rihanna nu de senaste veckorna, så jag blev glatt överraskad.
Coolaste videon var Throw it on me när han sjunger med The Hives. Hur bra som helst. Påminnde mig lite om Sin city filmen.
Lite tecknat. Fast sin city är ju inte tecknad, men den känns teckand med det där konstiga ljuset och svart/vitt fast ändå inte.
Den filmen verkar iaf skit dålig, har bara sett 30min av den. Ioförsig säger Rowena att den är asbra, så kanske borde ge den lite mer än 30min,
jag orkade ju se Into the wild.

Långt inlägg idag, orkar inte skriva mer förutom att jag fick värsta skrattanfallet nyss när jag såg på golf på tvn, (måste försvara mig med att det är pappa som har kontrollen över tvn så jag har inget val)
i alla fall så sa Göran Sackrisson, som kommenterar golfen, "bermudagräs, lika mjukt som fjunet på en tonårings haka"

xoxo

And I dont know

Hemma från Ammarnäs. Nu blire längre och bättre blogginlägg, hoppas jag iaf.

Jag måste hitta min egna "nisch" på bloggen. Jag har spenderat nästan hela helgen på att försöka lista ut vad jag är bra på, eller snarare vad jag kan snacka mycket om.

Mode: Nej, för det snackar ju varenda en om.
Smink: Nej, för jag använder knappt smink.
Politik: Öhh, vad är det?? HAHA nej jag skojja, men jag är verkligen inte intresserad.
Träning: Skulle kunna funka, men det är tråkigt och känns så himla fel att sitta å skriva om typ "Om du har hull på magen, gör massa sit-ups med en pilatesboll så ska du se att det försvinner" nej, inte jag.
Film: Joo, det skulle va skojj. Typ recensera en massa filmer å klaga på alla skådisar. Det skulle jag kunna göra.
Musik: Jag är mest taggad på att snacka en hel massa om musik. Skriva om konserter och vad jag lyssnar på och sånt. Men hur ofta går jag på en konsert? Inte så ofta att jag kan skriva om en ny konsert varje dag.

Jag skulle kunna blanda film, musik och mitt liv i allmänhet. Fast det är nog ganska många som gör det också, men det sägs ju att det skapas 1.4 bloggar per sekund, så det är jäkligt svårt att bli "känd" .
Asså fatta vad coolt, vara känd för sin blogg, den drömmen finns.
Så från och med nu ska jag försöka prata mer om allt som har med musik att göra och film.

HAHAHA, nej vad fel det kändes att skriva nu på en gång om en film. Försökte börja men det kändes konstgjort.

Okej, kan mina fina trogna läsare säga iaf det skulle va skojj å läsa om filmer å musik???
Pleease, need your help now.

xoxo


sheepdog

jag kör på mando låtar som rubriker, taggar till umeåopen.

idag har jag åkt bräda, det var galet bra backe. vi var bland de första där så det var pistat de första fem åken innan det blev sämre. snart ska vi käka. hoppas de blir göda.

jag hoppas även att mina x3m vänner oxå hade skojj igår. jag hade velat vara där men men vad gör man när man sitter i fjällen.


xoxo

you dont understand me

oh värsta coolt, jag bloggar från papis mobil. det kommer inte bli nå långt inlägg, drygt att skriva på nallen. iaf så är jag i ammarnäs nu. instängd i en stuga med 12 personer. imorn blire backen, hoppas jag. näe nu ska jag sluta.

xoxo från ammarnäs.....

Come on

Jag är helt slut, har haft fyra saker den här veckan som btw bara är tre dagar lång. Vad vill dom? Liksom, come on.

Matte provet igår gick väl ganska bra, tror jag. Hoppas iaf på ett VG. Annars blir jag ledsen i ögat.
Hade tyska muntligt igår också, ehm, übersetzer. Skrattretande dålig jag är på att snacka tyska, men men Birke tyckte de va skoj. Hon trodde iaf inte jag hade tagit knark igår, det var framsteg.

Idag har jag spanska och historia. Det blir nice, hoppas jag. Pluggade en massa spanska igår, typ försökte memorera två hela texter. Tror ändå jag lyckades ganska bra.

Haha, jag fick värsta impulsen att träna skriva ner dem här, men det blir nog inge vidare. Orkar inte skriva på spanska, helst inte när jag vet att jag har en å en annan spansktalande läsare (wickywonka) som kan rätta mig. Usch, då blir jag alldeles nervös.

Jag är värsta überlycklig för mysans skull. Hon ska få operera sig SENAST i maj. Fatta vad bra. Jag, Tovis och Joe diskuterade igår hur hemskt det skulle vara ifall hon inte ens skulle få operera. Usch, då hade det varit döden. Men det slutade lyckigt. And she lived happily ever after....

Jag ska fara till Ammarnäs imorn, det var länge sen jag var där. Ska bli kul, kanske inte att vi ska vara 12 st inproppade i den lilla stugan, helst inte när många blir sjuka under lov. Hoppas ingen får magsjuka, då dör jag. Alla lär ju bli smittade då jue.

Wie vilket långt inlägg.. okej kanske inte. Men det får vara nu. Förlåt alla jag har inte skrivit på typ två dagar, men jag har haft mycket i skolan, det är mitt försvar. I alla fall ska jag försöka vara aktiv nu under påskisch.

xoxo

Hero

Förlåt, men jag var tvungen att ha den som rubrik nu när Charlotte vann med den på melodifestivalen.

Ärligt talat så gillar jag inte melodifestivalen, bara finalen då, i Sverige. Jag tror inte jag såg den stora finalen förra året. Aja, vem bryr sig. Men jag ÄLSKAR Björn Gustavsson, så det är väl därför jag har sett kanske två delfinaler. Annars har jag kollat in honom på youtube.

Jag har faktiskt inte sett finalen ikväll, jag har hört den, på radion. Jag har nämligen varit i Sundsvall och kom hem för cirkus 5min, så det första jag gör är att öppna datorn å skriver, haha vilken nörd, men jag gillar att skriva. I alla fall så var jag på Ikea idag, det var ganska kul, fast inte överdrivet. Jag har aldrig gillat Ikea, bara när jag hittar saker, men det blir nog roligare när jag blir äldre och har en egen lägenhet. Men idag hittade jag lite grejs till mitt rum, eftersom jag håller på åh göra om. Bara rosa och svarta saker har jag köpt. Hehe, jag är typ galen i de färgerna ihop. Min blogg är rosa/svart, min mobil är rosa/svart och nu är mitt rum snart rosa/svart. Fast väggarna kommer behållas vita så som alla möbler. Men kuddar och filtar och ramar och annat smått å gott kommer vara svart eller rosa. Det blir najs, hoppas jag. Jag har rosa som min favvofärg på allt annat än kläder, jag har inte ett enda rosa klädesplagg.

Ehm, kanske ska gå tillbaka till ämnet, Sundsvall. Jag var inte bara där för Ikea utan min syrra tävlar i helgen å Sundsvall cup eller om den heter e.on cup, jag kommer inte ihåg. I alla fall så var det roligare än vad jag trodde att titta på simning. När jag simmade var det ett av det tråkigaste man kunde göra, men det är faktiskt riktigt skojj. När man har massa vänner å heja på och sånt, då blir det roligare. I alla fall så såg  vi bara en av Fridas lopp och sen for vi till min nya tremening och kollade in honom. Han är hur söt som helst, han kommer bli galet snygg också när han blir stor, om man tänker på hans gener av hans pappa och mamma, om han nu får dem. I alla fall så heter han Vilgot och har världens finaste ögon. Han fick kläder av oss, en skjorta och en piké tröja med matchande jeans, allt detta och han är bara fyra månader. Min mamma som alltid är rättvis köpte även kläder till Vilgots storasyrra Tuva, hon fick en cerise rosa tröja och tights med en regnbågensallafärger-randig klänning. Det var jag som valde det. Hehe stoolt.

Efter Vilgot for vi till pappas moster och åt middag. Sen for vi hem.

Gud vad jag inte orkar skriva mer nu. Det blev ett ganska långt inlägg. God natt

xoxo

Fields of regret

Midgård är som ett minfält, man måste se efter vart man går så man inte dör. Idag gick jag på fyra minor.  Sanna, Sanna, Oskar och Hampus. Jag mår jätte bra samtidigt som jag bara längtar ihjäl mig tillbaka till nian. Jag vill också stå på scenen, njuta av deras sällskap och helt enkelt bara ha kul. Visst jag trivs jätte bra på min skola nu, men seriöst, jag vill ha musik. Jag vill ha en konsert att planera och genomföra. Jag vill ha 9mu. Jag vill allmänt ha mu-klassen tillbaka.

Hoppas det blir något på lördag, då ska jag fara dit, åh träffa alla.

Men till Sanna, Hampus å Oskar, galet bra konsert/teater/dansföreställning, och ni var såklart bäst.

xoxo

The Band

Jag ska på Umeå Open, förlåt Hanna ifall du hinner läsa det här innan jag har ringt dig. Men det löser sig.

Mando Diao is the band....

Long before rock'n'roll ist the song ...

Gustav Norén  is the man....

Björn Dixgård is the voice...

Carl-Johan Fogelklou is the hyper....

Mats Björke is the beard...

Samuel Giers is the chillar´N

xoxo


D.A.N.C.E

Do the D.A.N.C.E.
Stick to the B.E.A.T.

Mycket dans idag. Först street, vi fick våra projekt grupper. Jag är i fem-gruppen. Jippi
Det känns ändå rätt okej, tyckte vi kom på bra tema och ganska cool början. Om vi får till det, hehe

Sen Modern nu ikväll. Kom just hem faktiskt. Hade kontaktimprovisation idag. Det var skoj. Fast, jag var ganska dålig i början för jag var så nervös, men det gick över. Hade bara skojj sen. Blev lite av en styrketräning också, det var kul.

Imorgon är det Sannas konsert, jag längtar. Ska träffa Sanna utanför så sen ska vi gå in tsm och titta på Sannas konsert. Hehe, lite mycket sanna där, men jag pratar faktiskt om två olika Sannor.

Hehe för att göra det ännu mer confusing så kommer Sanna och Rebecka hit på fredag, en anna Sanna än de första två.

Japp så är det, jag känner fyra sannor. Fast jag har inte nämnt det sista än. Hon går i min klass och fyller år samma dag som jag, det tycker jag är coolt.

Gud vad jag ordbajsade på slutet. Nu ska jag sova. Godnatt, Guten Nacht, Kallinikta och Buenos Noches, God night

Jivohavane (bonska, för er som trodde det va finska)

xoxo

Laughing out loud

"Men, Fanny går du på knark eller något?"

Japp, det var vad min fina lärare i tyska sa till mig idag när jag skrattade för mycket på lektionen. Visst, jag kan förstå att jag kanske skrattade lite mycket, men det var roligt, och som många vet, skrattar jag ganska mycket.
Äsch, jag orkar inte skriva så mycket om just det, bara att, "Ich habe das bücherregal selbest gemacht" ,

Jag gillar tisdagar, engelska, tyska och sen spanska. Lite förvirrande, men skoj med massa språk på rad. Engelskan var jätte skojj, vi ska göra "role plays". Våran grupp ska spela upp matsals-scenen från Mean Girls. Det blir kul. Jag ska vara Regina, "Is butter a carb?"

Jag är lite orolig för virus på min dator just nu. För jag använder nog inte en direkt bra hemsida för att se filmer, men men, ett virus går väl att ta bort? Eller? Det finns väl "pencillen" för datorer?

Nej, nu ska jag se klart filmen, eller i alla fall se lite mer av det.

xoxo


I´m Shakin'

Alicia var kung. Hon var tusen gånger bättre än jag trodde. Mina förväntningarna var typ en flygel och en Alicia som satt och spelade/sjöng lugna låtar. Men nej nej, det var full rulle. Hon dansade t.o.m.

Hennes dansare var ascoola och körsångarna var jätte bra. Åh, just det. Salem Al Fakir var förband. Yeay. Fast jag var typ den enda i hela hovet som visst vem han var. Rowena satt som ett frågetecken och hon bredvid mig frågade t.o.m om jag ens visste vem det var. Men hallå?? Vem vet inte vem Salem Al Fakir är, han är ju hur skön som helst.
"I wanna give you a good song...."

Vi shoppade iaf ganska mycket på lördagen också, en t-shirt och en tubtop. Roligt hade vi, fast vi började typ nästan bråka där nån gång runt tre, vi hade inte ätit lunch. Jag ville hitta en subway och Rowena ville också det till en början, men när vi frågat tre personer och typ alla trodde vi menade tunnelbanan ringde jag pappa och han fick leta upp på internet var det var. Då hade vi redan ringt en gång och han sa att det var på Norrlandsgatan, så vi var där, fast vi hittade det fortfarande inte. Så vi gav upp och gick in på Mcdonalds. Rowena fick sitta medan jag stod i kön och var fortfarande assugen på subway. Just när det var min tur att beställa ringer pappa och säger att han vet exakt var subway ligger, på kungsgatan 63, jag trodde såklart det var i närheten av norrlandsgatan, men i mitt face att det var, det låg vid drottningsgatan. Jag tog självmord och Rowena fick stå med mig i kön på Mcdonalds, vi sket i subway. Efter lunchen mådde vi lite bättre, men vi var hur trötta som helst. Så vi gick bara på en affär till sen tog vi tunnelbanan in till Slussen där Rowena skulle köpa en väska på monki, men vi gick upp på fel ställe så vi visste inte riktigt vart vi skulle gå, men duktig som jag är hittade jag. Och, tro det eller ej, men en subway låg där, mitt framför ögonen på oss. Jag tog mitt andra självmord då. Vi gick vidare med tunga steg, varför var vi tvungen att hittan en subway just då? Usch

Efter vi köpt väskan åkte vi tunnelbanan till hotellet och slängde oss utmattade på sängen. Det tog ungefär fem sekunder innan vi brast ut i gapskratt. Jag har ingen aning om vad vi skrattade åt, men vi skrattade.

Jag orkar inte skriva mer om sthlm. Eller jo om flygresan, det var inte kul å landa i Umeå när det var snöstorm, då ville jag bara tillbaka till Sthlm, där var det ju vår.

"and now I´m so cold, oh so cold, I´m sho sho shakin' sho shakin' ...."

xoxo

stockholm i mitt hjärta

"Stockholm i mitt hjärta låt mig besjunga dig nu
åldra din ungdom i grönskan öarnas stad det är du
av städer jag känner i världen är du den stan som har allt
genom mälarens kärlerk till havet, en blandning av sött och salt
"

Så då var man i sthlm då. Flög klockan 9.50 imorse, var ganska så nervös måste jag säga. Gillar inte att flyga, helst inte utan mami å papi. Men man måste ju lära sig någon gång, helst om man ska till Taiwan i sommar, 14h flygresa. Wiihoo. Nej men allvarligt det gick jätte bra. Vi hade skoj, sjöng på låtar och lekte. Vi hade en hund på sätet bakom oss och den gnydde och skällde jätte högt. Rowena visste först inte att det var en hund, så hon trodde det var en människa, jag dog i skratt, hennes min var klockren. I alla fall när vi kom fram på T-centralen tog det ett ganska bra tag innan vi hittat oss till vårat tåg. Men men, väl på kändes det äntligen helt lugnt. Vi droppade väskorna på hotellrummet och sen bar det av ut på stan. Vi hittade en massa roliga affärer som vi inte har i Umeå, men de var ganska dyra. I alla fall så köpte jag en oversize t-shirt på blammo. Den är hur fin som helst.
Vi har även ätit en 250g muffin från muffinsfabriken. Det var jätte mättande. vi åt den lite väl nära middagen, så det var jätte pinsamt när servitrisen kom och skulle fråga om vi ätit klart, eftersom vi just och pass ätit halva maten. Vi åt på en grekisk restaurang, det var mumma.

Imorn är det Alicia Keys. Wiiiiie

xoxo

Kiss Kiss

Till Lisa: Jag fotar med en canon eos 350d !!!

Ooh imorgon far jag. Jag är nervös, men det ska bli jätte jätte roligt. Jag och Rowena ska shoppa som galningar (hoppas jag iaf) och så ska vi leva lyxliv på sthlm finaste hotell. Tack pappa för att du har världens bästa bästis.

Jag satt vid photoshop i två timmar i sträck idag. Det var pinsamt att jag inte gjorde något speciellt heller. Eller, jag gjorde sannas header till hennes blogg. Det var skojj. Hoppas det blev bra nu också.

Jag sprang/gick eller vad det nu heter när man är på en sån där maskin som man jobbar med både armar och ben och det inte ska ta något på knäna? nån som vet. Aja jag gick på en sån i 1h i sträck. Sen styrketränade jag magen och balanserade på en balansbräda för att få upp balansen. Det var skojj. Nu känner jag mig jätte nyttig.

Jag mår illa, åt nyss popcorn och lite nötter (jag är alltid onyttig efter jag varit nyttig)

Jag som hade lust att skriva värsta långa inlägget. Men det blir nog inge av. Jag har inget att skriva om. Det kanske blir längre imorgon. Ja, det finns gratis datorer på hotellet. Det fanns då det sist iaf. Så jag ska försöka leta upp dem igen så jag kan fortsätta skriva under helgen också. Annars bli det ett jäkligt långt inlägg på söndag.

xoxo

Feeling Lazy

Jag hade värsta dåligt samvete imorse när jag valde att stanna inne istället för att följa systern min på stan. Men sen ringde jag Rowena och så tog vi våra kameror på en sväng runt volvo. Det tog 1h 30min att gå 3km. Vi är inte direkt snabba. Men vi fotade ju hela tiden så man ska inte klaga.

Sen när vi kom hem från våran nyttiga outdoors aktivitet bakade vi onyttiga black/white muffins. Dom var hur mäktiga som helst. Och jag brukar aldrig tycka något är mäktigt. De var ju såklart galet goda. Men mäktiga. Man orkar just och pass en.

Snart drar jag till Sthlm med Rowena. Det ska bli så galet skoj. Shoppa hela dagarna, äta på restaurang, hotellfrukost och vi ska se Alicia Keys. WIIIIE

Snackar just nu med min älsklings Sanna om gamla minnen, det gör lite ont i hjärtat. Saknar alla så mycket. Men mest Sanna, puss på dig.

Nej, nu ska jag snart sova. Eller, snarare kolla på tv.

xoxo

Det går bra nu

Wohooo, min första rubrik med en svensk låt.
"Det går bra nu, pengar rullar inte som det ska, det går bra nu"

Fast det är inte så jag menar, menar snarare att ÄNTLIGEN funkar det här jäkla tangentbordet som det ska igen. Min siss kanske bytte batteri. Inte var det jag i alla fall.

Jag har varit hos Rowena hela dagen idag, eller från halv två. Vi bakade kladdkaka och fick varsin pizza av Sally från eurasia. Det var gött, länge sen jag åt pizza faktiskt. Ända sen 15 december, då vi hade julfilmsmaraton. ( vi såg bara två filmer)

I alla fall så provade jag min kinesiska på Sally, hon tyckte jag var jätte duktig.
Ni hao - Hej!
Ni hao ma? - Hur mår ni?
Woh Jao.. - Jag heter...

Ja, och lite till kan jag, men jag orkar inte skriva ner allt, + att jag ska äta nu

xoxo

PS, ska på bio ikväll.. Jumper

Just words

When I see you, when I hear your name,
Memory gained, bringing it all back

Jag hatar vårat tangentbord

xoxo

Yo

Jag hatar vårat tangentbord, det går på batterier och igår ville det inte funka.

Hade skojj igår med girslen. Choklad-fondue är hur gott som helst. Jag smakade smälta marshmellows för första gången i mitt liv igår, det var också gott.

HamburgahInc <3

Nu ska jag till strömpilen med mamis å sissen

xoxo


RSS 2.0