Talk dirty to me

Söndag, söndag, söndag. YES JAG HAR INGEN JOBBIG SÖNDAGSKÄNSLA IDAG. Solen skiner, reflektionen är klar, jag har städat rummet, jag har en asgod kladdkaka väntades på att bli uppäten och jag känner mig hur lycklig som helst. Jag älskar sommaren, den gör alltid att man mår bättre, även på söndagar.

Igår var underbar, först solade jag i typ 4h i sträck samtidigt som jag läste Georgia-böckerna och skrattade. Sen for jag och My till Tovaaa. Där spelade vi guitar hero och Tova ägde ut oss så totalt, hon spelade dock aldrig mot oss utan skröt bara och spelade nån cp-låt på Hard och fick typ 100%, crazy. Fast innan vi spelade gick vi till kronoparken för att köpa maten och då går vi förbi ett hus med en grön och fin gräsmatta där de satt upp en skylt där det står "Får ej överträdas". Detta kommenterar vi då väldigt högt och sen ser vi att det sitter en man på altanen och HÖR oss. Inte så värst pinsamt, men så kommer vi mer mot framsidan av huset och där ser man fetaste riktiga studsmattan och vi blir astaggade, sen, GISSA vem som kommer ut genom dörren. Våran tyskalärare, det var galet. Så vi fick gå på den gröna fina gräsmattan som ej fick överträdas och hoppa några hopp på den fetaste riktiga studsmattan. Det var roligt. Ja i alla fall. Så köpte vi mat, pratade med några småbarn påvägen hem och SEN spelade vi guitar hero. Sen åt vi och sen spelade vi wii. Det var roligt, fast vi blev rätt så trötta så vi orkade typ inte så länge. Sen var klockan ganska mycket också. Så då blev det greys resten av kvällen, natten, nästan morgonen.

Så idag har jag skrivit på reflektionen hela dagen, jag skojjar inte. Från att jag kom hem tills klockan var 16.00 skrev jag. Och den blev ändå inte mer än 2sidor. Jag fattar inte hur jag kan skriva så lite, jag brukar kunna ordbajsa 3-4 sidor, men icket. Så jag fick nöja mig med 2sidor där jag snackar skit om allt möjligt som har med utopia och problem att göra. Den är nog inte speciellt bra men jag är så less på skolan att jag inte orkar bry mig, sen kommer jag ändå få VG i betyg så då orkar jag inte försöka göra något asbra sista arbete.

Nej nu vill jag ha pengar på mobilen, det är typ första gången som jag inte har det som jag stör mig på att jag inte har det. Något har hänt..

Nu är jag äckligt taggad på peace and love. Det ska bli sjukaste roligt, satt och diskuterade packning idag med Rowena. Åh det är inte länge kvaaar. Måste boka festivalbussen dessutom, får ej glömmas.

Älskar dig mamma


Shibby Sunday

Chapter one

Jag har lust att skriva FETASTE inlägget, vi får se hur det går.

Hur deprimerande är man inte när man sitter och försöker tolka sms för att få veta saker man egentligen aldrig kan lista ut genom sms. Sen kanske det var mer något jag ville läsa för att det var länge sen.

Hatar ni inte också när någon säger att man är skyldig pengar och man själv känner sig 100% säker på att man inte är det? Jag gör det i alla fall. Helst om det har gått ett par veckor, typ mer än en månad, hur har personen egentligen tänkt att man ska komma ihåg skiten? Sen ibland kan man ju tycka att det är så lite pengar att det inte borde spela roll men den här gången är det faktiskt inte så lite. Jag vet inte hur jag ska lösa problemet, vi är liksom tre parter iblandade. Antingen är det enas fel för att denna är girig och vill ha mer pengar eller bara tror att denna inte fått pengar från mig, eller så är det jag som totalt glömt bort det och inte alls gett pengarna, eller så är det den minst oskyldiga som olyckligtvis kan ha glömt att lämna pengarna. Hur gör man för att lösa saken? Om ingen är 100%. Jag får hoppas att den jag är skyldig är hundra på att jag är det, typ om denne gjort någon sorts bokföring.

Kände ni också att det lät som om "denne" var någon hemlig person som inte vill nämnas eller som jag själv inte vill nämna. Så är det inte utan jag orkar bara inte skriva namnet för ingen som läser bloggen vet ändå inte vem denne är.

Jag har snart bokat teoriprovstiden och uppkörningen, det var egentligen redan bokat precis under peace såklart, men nu blir det efter det. Så jag har enormt mycket mer tid än vad jag trodde. Vilket betyder att jag kan slappna av och göra alla uppgifter jag har kvar i skolan utan att känna att jag MÅSTE plugga teori samtidigt, vilket jag är sämst på. Så nu kan jag fokusera på skolan i en vecka till och sen kan jag fokusera på teorin under typ hela juni. Skönt skönt.Det blir några Santa Barabara bilder nu. Så kan jag skriva kort om dem och så får ni se lite hur det såg ut där i underbara älskade Santa Barbara


Strandpromenaden i Santa Barbara som typ var en mil lång med palmer hela vägen. Som ni ser var inte vädret på topp, dock var det varmt och så blev man brun i alla fall. Jag hade världens fulaste bränna eftersom jag hade haft tights och en t-shirt. Men det solade jag bort sen.


Surfarkillarna var heeeta. Han som jag fotade här var han jag "flörtade" med My, bara så du vet. Han tyckte det var skitkul att jag fotade så han stylade jättemycket och försökte göra massa trix så såg han jättestolt ut när jag fotade honom. Jag hade nog kunnat sitta där hela dagen men det ville inte systeryster och mamma. Så då var jag tvungen att gå, det var tråkigt.


"Driving down the 101" O.C låten och den riktiga vägen. Dock hade det varit coolare om jag fotade Route 66, men jag var nog inte ens i närheten av den vägen. Så jag fick nöja mig med denna och det gjorde jag!!


Här är också strandpromenaden som har gjort en liten sväng runt de riktigt stora dyra husen. Stranden man ser är surfarstranden och stranden nedanför hotellet.

Nu ska jag äta maaaaat. Det blir nog fler bilder så småningom, jag har så svårt att välja eftersom jag tog ganska många och det är drygt att lägga in eftersom det tar tid osv osv osv. Men jag ska, jag ska!!

Shine on

Sverige - Umeå - Böleäng
Home sweet home

Jag slog nytt rekord på att vara vaken igår, 27h utan ens en liten ynka minut sömn. Jag är STOLT. Fast det var riktigt jobbigt mot slutet, helst när jag åt middag, då ville jag bara sova.

Gud vad skönt det är att vara hemma, alltså hemma i huset och vännerna och umeå och den svenska maten, luften, vattnet osv. Men skolan kan ju bara dra åt helvete. Men jag ska tänka positivt det är bara att kämpa nu i, vad kan det vara, 10 dagar till kanske. Det kommer jag klara.

Jag, jag, JAG FICK MVG I SVENSKA B. Jag har nog aldrig någonsin varit så nöjd över ett betyg, det är helt ofattbart. Tack Linda..

Åh jag som trodde jag skulle ha massor att skriva, men jag är helt tom.

Shine on, shine on, shine on

New York New York

USA - New York - New York City - Chelsea - Holiday Inn

Klockan är alltså 23.00 och jag försöker plugga spanska men jag blir bara sur för jag kommer ändå aldrig få ett MVG på det här nationella eftersom jag missat genomgångar och vi ska typ kunna massa nya saker. Vilken korkad lärare lämnar flera nya saker till en vecka innan ett nationella? Jag är hur sur som helst, på riktigt. Fast mest är jag nog sur på mig själv eftersom jag egentligen haft alla kvällar att plugga men att jag istället har tittat på filmer eftersom man har ungefär 80 kanalar där 20st är filmkanalar med filmer från 2008 vilket ÄGER. Filmer här börjar gå på TV samtidigt som de släpper dem på DVD vilket är tusen gånger bättre än bajssverige där det tar typ fyra år innan de börjar med den på TV och när de väl gör det så visar de den alltid på tv1000 eller någon annan betalkanal.

Men här ska inte suras, jag är ju förfasen in the big apple. Fast jag drar imorn vid 14.00 från stan till flygplatsen och sen går planet vid 17.15 tror jag och då landar jag alltså hemma i Umeå 10.30 på onsdag vilket betyder att jag är på skolan vid 11.00 kanske, jag lär skicka sms och fråga vart ni äter bara så ni vet. Och så att vi har gjort klart det här med frågan varför jag kommer till skolan samma dag jag kommer hem så är det för att annars kommer lilla jag vilja sooooooova direkt och det får inte lilla jag får mammmiiiie, då är det nog bäst om jag går till skolan så typ musketörerna kan hålla lilla mig vaken med deras roliga samtal.

Kan jag sluta låta sur?? Vet inte riktigt vad det är med mig. Saken är den att jag har fått lite smått panik över min shopping, för det är ju som tänkt att jag ska ha pengar kvar när jag kommer hem och det är väldigt liten chans att jag har det. Och ja, jag har absolut ingen koll på hur mycket jag har shoppat för och ärligt talat, jag vill inte veta. Det känns lite jobbigt att jag har ångest över shoppingen eftersom jag kommer nog shoppa mer imorn och jag vill inte få dåligt samvete för jag vill kunna shoppa det jag vill.. höhö, får se hur det går, men jag kommer säkert sova bort ångesten, jag har nyss packat allt och då blev det lite mycket när allt låg uppslängt sådär på sängen. Thihihihi.....

Nej nu kanske jag ska sluta knappa så mycket på tangentbordet eftersom hela familjen sover utom jag som sitter här typ väääldigt pigg. Jag funderar seriöst på om det är mig det är fel på eller min familj. Jag är egentligen aldrig riktigt kvällstrött medan min familj börjar prata om hur skönt det vore att sova klockan 20.00 och sen vid 21.30 redan ligger och snarkar. Då sitter lilla jag oftast inne på mitt rum och läser, tittar på tv eller chattar. Fast sen så kommer mitt fina lilla samvete och tycker att jag nog också borde sova för "alla" andra gör ju redan det så då släcker jag oftast 22.30 och försöker sova då.

BLABLABLA, nu har jag ordbajsat färdigt för ikväll

L.A

Nu var det ett tag sen jag skrev, men våran adapter har varit trasig så vi har letat ihjäl oss efter en ny och äntligen har vi hittat en. Så nu kan jag skriva. Dock är jag inte alls på skrivhumör vilket suger för jag har TUSEN saker att berätta. 
Where to start????

Santa Barbara var underbart, det går inte att beskriva.
L.A är GALET. Det är allt som man kan tänka sig att det är, och allt från filmer, serier osv finns på riktigt och ser exakt likadant ut som det gör i tv:n. Det är AWESOME. Jag har varit på wisteria lane och sett alla hus, sett en del ur filmen waterworld återspelas påriktigt och jag skojjar inte när jag säger att det var typ det coolaste jag sett vattenväg, hur gör man när man kör vattenskoter under vattnet?? Jag har gått house of horrors och typ dött i skräck, gick med vati och han kunde inte sluta skratta vilket var sjukt störande fast ganska roligt också. Tjejerna framför oss saktade in så de liksom gick med oss så började de säga till vati "don't laugh, don't laugh, it's not funny" då började jag också skratta.. Det roligaste var när vi kom in i frankensteins rum och vi var redan rädda innan han hade kommit fram så då när han egentligen skulle ha kommit fram snabbt klev han sakta upp från nån låda och typ halvskrattade åt oss. Det var humor när frankenstein inte kunde hålla sig för skratt. Gah det är svårt att förklara men men. ÖÖÖÖH vad har jag mer gjort??
Joo jag har varit på walk-of-fame och fotat typ alla stjärnor, eller inte, man blev less på att titta ner i backen så då orkade jag inte leta. Jag pratade med jokern och blev insvept i batmans vingar, vilket var helt sjukt random. Sen flörtade jag med Capten Jack Sparrow och pratade aslänge med spiderman. Oh, oh jag höll på att glömma, motorsågsmassakern försökte skrämma mig men jag blev inte alls rädd, tro det eller ej, men det var nog första gången någon med en asläskig mask stått bakom mig och jag INTE blivit rädd, vet inte riktigt vad det var med mig då men skönt var det att jag inte skrek rakt ut mitt på walkoffame. AAAAAAHHH jag kom på en till sak, han den där gröna minigubben i star wars utmanade mig på en match med sånna där lasersvärd men jag sa nej. Ville inte skämma ut mig.

Så idag har vi chillat på venice beach, alltså där baywatch spelades in. Det var ascooooooooooolt. Så badade jag där också, så nu har jag badat i stilla havet, yeay.. Så höll jag på att bli anfallen av en fiskmås, eller en, det var ett helt gäng som bråkade om en brödbit i luften och så flög hela högen rakt mot mig. Det var helt sjukt läskigt, då skrek jag dock rakt ut. Heheh, badvakten trodde det var någon som behövde hjälpt, det var humor.

Hmm allt jag INTE gjort som jag borde ha gjort då:
Pluggat spanska
Pluggat Bilskola
Inte hittat någon tröja till My
Köpt cookiedough i rulle
Sett någon cool kändis (dock har jag sett hur många stuntmän som helst)

Imorn blire New York New York

California

Ni får härda ut min urtråkiga rubrikfantasi. Vem orkar leta upp låtar som passar bra??? INTE JAG

Idag simmade jag och systeryster i hotellets olympicpool. Det var hur skönt som helst, dock typ dör man av dålig kondis direkt och tröttheten i armarna och benen går inte att beskriva, eller så är det så att det är precis så här alla andra känner när de simmar. Är det så? Jag har egentligen aldrig tyckt att simning varit speciellt jobbigt, men usch vad jobbigt det kan vara.

Öh, ja och så har jag väl shoppat lite, men inte alls mycket. Mamma säger att jag ska försöka hålla igen tills New York, men det är så länge kvar jue. Jag vill hitta en ascool bikini men det finns typ inte. För jag vill ha en bandå eller vad det nu heter, och det finns typ 10st totalt här. Helt random. Kanske finns fler i L.A. Får leta upp någon bra bikiniaffär där.

Svininfluensan diskuteras asmycket här hela tiden vilket gör att jag har PANIK hela tiden. Varenda person som hostar stämplar jag som smittad av influensan. Fast idag på CNN var det en expert som pratade och han sa typ att USA överdriver och att det egentligen är en vanlig influensa men med ett nytt virus bara, vilket gör att det blir lite läskigare, och de som dör har oftast någon annan sjukdom som grund.. om ni fattade det där. Det gjorde mig lite, lite lugnare, fast inte mycket. Vem vet, jag kanske har någon läskig sjukdom som jag inte vet om än och så blir jag smittad av svininfluensan och dör. Jag måste seriöst söka hjälp mot min hypokondri. 

 Det var ascoolt idag på hotellet. För det finns två olika poolområden, det ena är olympicpool och det andra är chillarpoolen. Så idag låg vi vid chillarpoolen bara för att prova och då kommer det fram en servitör som ba "Hello and welcome to fourseasons poolarea, im Mark and im your personal waiter this afternoon, is their anything i can do for you? Maybe I can get you a bottle of water?" osv osv osv. Det var sjuuuuuukt vad lyxigt. Jag ville ju såklart utnyttja honom så sjukt mycket, inte bara för att jag fick chansen men också för att pojken var så sjukt snygg så jag ville snacka mycket med honom. Men mamma och systeryster ba "NEEEEJ låt honom vara stackarn" Så det blev bara en flaska vatten och en banansmoothie. BOOOORING. Thihihi jag lever äkta lyxliv här.

Ehm, what else to tell....
Ah, vi korsar route 101 varje dag när vi går till vårat lilla frukostställe och varje gång vi åker taxi till santa barbara downtown åker man på den. Vilket jag tycker är ASCOOOOLT. Jag är lite O.C nörd jag vet.
Och en sak till, jag såg en av the hills stjärnorna på stranden igår med en kille som inte är med i programmet, awesome. Första kändisen!!!!!!

Nu skyndar min syrra på mig, så jag får skriva mer senare..

California

USA - California - Santa Barbara - Four Seasons hotel
Det är var jag befinner mig just nu.

Resan hit tog exakt 24h, det var vääääldigt drygt. Första flygresan var dock väldigt rolig med egen tv-skärm och typ 10 filmer att välja på. Spelen sög dock, fanns typ bara kortspel, memory och tetris. Musiken var inte heller så bra men då hade man ju sin ipod man kunde lyssna på istället. Väldigt lugn flygresa med enstaka turbulensperioder då man flög in över land och lämna land ut på vattnet, precis som det alltid är. Så det var chill. Sen flygresan mellan chicago och L.A var INTE ROLIG. Det var turbulent i en HEL TIMME. Det tog aldrig slut, jag bröt ihop på riktigt av lesshet. Jag var egentligen inte rädd det var snarare att jag blev så sjukt less på att sitta och skaka. Som tur var hade min syrra tagit nå orolighetsdämpande tabletter så hon sov igenom hela turbulensdelen... Men så, efter 3h och 45min landade vi i L.A. AWESOME. Då var det bara kvar bussresan till Santa Barbara, som tog 3h, VAD HÄNDE? Säger jag bara, det skulle ju ta 1h. Men jag sov hela vägen för jag var så trött. Sen kom vi fram, FINALLY. Och det var världens service, det var såna där piccolos eller vad det nu heter som bar våra väskor till rummet och så beställde vi mat via roomservice. Det var mysigt.

Äsch, jag orkar inte skriva så mycket mer förrutom att JAG SKA FLYTTA HIT. Det är underbart. Älskar allt här. Så fiiiiiint.

Nu ska vi dra på shoppingrunda..


California

California here we come

Nu äre mindre än 24h kvar tills jag landar i chicago, PÅ EN ANNAN KONTINENT. Det blir en första för mig. Ascoolt. Dock är jag äckligt nervös.

Idag hade jag och mina musketörer en liten avskedsfika då vi satt på apberget och drack frappistor.  Det var roligt, men lite tragiskt eftersom det är så länge kvar tills jag kommer tillbaka, tills jag får se dem igen. Tänk, tänk om jag glömmer bort hur de ser ut?? NOOOOOOO det får jag inte göra.. kommer jag nog inte göra heller..

Idag hade vi HBT-dag på skolan, det var mindre intressant eftersom jag har forskat om det en gång innan och för att det känns så himla självklart allt sånt där med fördomar och grejs. Fast det är klart, det är ju alltid bra att ta upp det i alla fall.

Det här skulle ju vara värsta hejdåinlägget men det går inge bra.
Vet ej vad jag ska skriva.. Men jag kommer nog skriva där borta..

Nu ska jag DUKA


Sex on fire

This sex is on fire

Thank god för att mattenp är bortgjort..
Så hur gick det då?
- Ingen kommentar......Så börjar vi på en ny era utan ett kommande matteprov. AH VAD SKÖNT, äntligen kan jag andas igen. Dock har jag ju fortfarande spanska np kvar. Tyska imorn, samhälls imorn, geografi typ helst torsdag men det tror jag inte vi hinner och så när jag kommer hem religionsgrejs som jag inte kommer kunna så mycket till eftersom jag missar genomgångar. Men jag får fara till USA det får inte ni. MOHAHAHAHAHAHA

NEJ KAN JAG SLUTA SKRIVA SAKER JAG INTE TÄNKTE FRÅN BÖRJAN OCH GLÖMMA BORT DET JAG SKULLE SKRIVA FÖRST?????????????

Förlåt, jag har mina små damputbrott ibland, men det får ni leva med.

Idag fick jag och Tova i alla fall tillbaka den tredje musketören, ÄNTLIGEN. Gud vad skönt det var, och härligt.
Så såg vi Angus thongs and perfect snogging filmen om Georgia Nicolson, SOM ÄGDE. Den var dock inte überlik boken men annars var den rolig. Fast sexguden hade sina bögmoments som jag stördeihjäl mig på. För han ska ju vara manlig och ashet, det var han dock, men inte hela tiden.


och ja, alla som känner mig vet att jag har en thing för killar med mörkt hår och blåa ögon

Nu måste jag gå och laga mat med vati.

Shine

Hejhejhallååååååååååå...

Jag är på galet bushumör, önskar jag hade någon att jävlas med, som inte blev sur direkt. Fast jag tvivlar på att det finns någon sån i hela universum. Gud, jag övningskörde nyss och började med att packa hur snabbt som helst så pappa fick minihjärtattack, direkt efter det fick jag skrattanfall (alla som känner mig vet jag menar med skrattanfall) och typ började hacka på gaspedalen så vi typ hoppade fram i flera meter innan jag kunde kontrollera det. Så sen försökte jag lugna ner mig för jag ville ju inte krocka eller något, så jag klarar mig hela vägen till systers hus och sedan kör jag in på ett ställe så jag vet att jag kommer få backa lite mer. Så backar jag i rallyfart ut från hennes parkering och så kör jag lugnt och sansat hela vägen tills vi kommer till volvo, där får jag för mig att köra små snabba korta svängar.. Det var roligt. Om blickar kunnat döda att jag nog inte levat just nu, så arg blev vati min. Hahahahaha jag orkar inte mitt humör längre.

Fast nu dog det lite... jag kom att tänka på hela den här bajsveckan som är kvar.. USCH


Mr. Maker

Heart beat, stay heavy
Love us all please, stay on your feet


Nu är det fem dagar kvar till USA, FEM DAGAR. Det är crazy. Jag trodde aldrig jag skulle få fara dit med min familj, utan att det skulle bli senare, själv, när jag sökte jobb eller något. Jag är lycklig för det, att jag får fara med familjen alltså.

Jag vill boka peace and love nu, men jag vågar inte.. Eller jo jag vågar, men det är en annan grej jag inte vågar.

Jag har inte pluggat alls på hela helgen, vilket betyder att typ nästan hela denna dag kommer gå åt till det. Vilket suger. Men man får skylla sig själv ifall man har skjutit upp skiten så länge. Åh, jag ville lyssna på the kooks gamla skiva men jag hittar den inte längre. Så då får jag nöja mig med Konk, som är bra, men jag har ju så många minnen till den gamla skivan. Hela förra sommaren typ, jag var beroende. Och i sommar kommer jag troligtvis se dem LIVE. Ascoolt.
Hoppas också jag får se Kings of leon nu i USA. Det skulle vara AWESOME.

Nu borde jag börja göra mig iordning, ska försöka ta mig in på balettakademins föreställning, frågan är ju om det går att köpa i dörren, jag får för mig att det bara gick att reservera platser och hämta ut dem innan. Men men, det blir ju roligt att få ta sig ut i alla fall.'Cause it feels like love, love, love

Emma Lee

Jag ville ta Veronica Maggios låttiteln Jajaja, men det fick jag inte av Fay för hon hade nämligen redan gjort det. Jajaja whatever.. Jag vet inte vad jag ska skriva men Fanny ville att jag skulle skriva någonting.. MEN VAD SKA MAN SKRIVA?
Fay sitter bredvid mig och äter äckelgodis, lakris.. Blähhh..

Aja.. nu orkar jag itne skriva mer.. höhöhö heeeeeejsvejs!

Dancer in the dark

Asså på riktigt..
Klockan är 00.11 och Rowena dansar runt som en galning medan jag skriver ett inlägg på bloggen..
HAHAHA vad roligt man kan ha alltså.

Nej men seriöst, jag skulle bara säga att nu är det slut. Påriktigt, allt är över.. Livet går under för mig!!!

Rowena skriker, GÅ IN PÅ YOUTUBE GÅ IN PÅ YOUTUBE
Jag går alltså in på youtube, sen så skriker hon
aDJK ajskDJAd (alltså något otydbart med massa popcorn i munnen)
Jag ba, WTF?
Sen hon ba, MEN GÅ IN PÅ JKSDJLAHFW
Jag ba, MEN PRATA TYDLIGT SÅ MAN FÖRSTÅR VAD DU SÄGER
Så säger hon: Men gå in på Adam leaves tyska
Jag ba, WTF? Vad är det???
Sen dör hon i skratt och säger HÖST på engelska. Jag ba, JAHA
Autumn leaves tyska skulle det vara. Det var roligt.. I alla fall halv 1 på natten ..

I guess this is goodbye, forever

Baby goodbye

Ja, jag har dålig fantasi på titlar för att ha som rubriker, så det fick bli lite E.M.D. Sjukt najs. 

Är hemma hos systeryster och tittar på hockey, eller tittar och tittar. Jag lyssnar nog snarare. Vi har ätit soppa och nu har vi massa goda nötter som vi kan äta.. Väldigt mysigt. Mitt jättebra humör sjönk lite smått idag när min käraste vän Rowena påminde mig om en sak som jag har förträngt, vilket verkligen suger. För min del i alla fall. Usch det får bara inte hända!!

VET NI VAD, VET NI VAD?
Jag har gjort klart geografin och äntligen lämnat in det, och VET NI VAD, VET NI VAD? Jag är på riktigt nöjd över min prestation. Så himla skönt. Trodde verkligen aldrig jag skulle bli klar. Dock är jag ju lite rädd för att jag ska få tillbaka den och så ska det stå ett IG eller att jag fattat uppgiften fel och måste göra om den, då skulle jag seriöst börja gråta. Gillar inte min mentor just nu, han har alltid för krångliga uppgifter, eller för flummiga, eller för långa, eller för oseriösa.. Fast de oseriösa är ju bara roliga. 

MEN KOM IGEN DÅ SVERIGE, TJECKIEN HAR JU FÖRFASEN EN UTVISNING.....

Okej, förlåt, var tvungen. Jag blir ju irriterad på riktigt. Det måste ju vara lättare att spela mot en spelare mindre. Här kommer massa underbara bilder på California och Los Angeles.. Underbart Jag älskar den här bilden, den är dock lite suddig vilket stör en aning. Men annars LJUVLIG. Hoppas jag får chansen att ta liknande bilder. I will still be laughing

Don't leave me now

Alla som läser denna blogg MÅSTE gå in på fmylife och skratta. För asså det finns seriöst ingen roligare hemsida på internet just nu. Jag dör.

Jag har alldeles för mycket att göra på skolan nu, samtidigt som jag gör allt annat än arbetar med det. Jag skyller på att jag blivit lat efter att ha slutat simningen, och för att jag då har tusen gånger mer fritid.

Jag fick dessutom veta att vi har spanska"prov" på måndag, vilket bara lägger till ännu en sak jag måste plugga till/göra tills nästa vecka. Och jag är FORTFARANDE inte klar med geografiskiten. Jag MÅSTE ta tag i det när jag kommer hem från skolan idag.

Shibby

Charmer

Oh, you're such a charmer....

Jag är lycklig. Jag har kommit fram till att det inte alls blir sådär jättemycket skolarbete när jag kommer tillbaka. Om jag nu lyckas bli klar med alla gigantiska uppgifter vi har i samhälls och geografi. Sen verkar det inte som om jag någonsin kommer bli klar med uppgiften jag har jobbat med i typ sex veckor snart. Den är fan omöjlig.

"OMG DEN ÄR GIGANTISK, det kommer aldrig gå"
- Jag om Mys nya örhängespinne i Tyskland. Äkta humor

Jag var tvungen att skriva det efter att jag skrivit ordet gigantiska om uppgifterna. Jag vet inte riktigt varför men jag tänker jämt på det där nu när någon säger gigantisk. Tyckte det var ganska roligt. Det är så typiskt mig också. Jag kan dra fler saker jag sagt.

"Jag suger alltid av kulorna först"

"Nu vill jag ha den hård och kall"

Okej, det finns säkert tusen till men de här är de enda jag kan komma på just nu. Det är sånt här som gör ens dag. Så galet roligt man kan ha. Jag tänker på fredagslunchen på balder för nån vecka sen, har nog aldrig haft så ont i magen.

Nej nu ska jag gå och väcka vati och sen så ska vi ut och promenera.

Shibby


Dumpa mig

Det var ju det som var grejen

Jag tror jag ska slopa hela den här grejen med att inte skriva namnet. Alla vet ju ändå vem jag menar. Så från och med nu blir det förnamn på alla på bloggen!! Så ni alla är beredda.

Idag har nog varit den mest ovärda dagen ever, först dans som inte var någon dans eftersom vi bara satt och pratade och tittade på solon, sen gympa där vi spelade lite fotboll, inte så värst roligt alltså. Så lunch, som var rätt så värd eftersom jag var hungrig och clubsandwich är väl alltid gott, sen så hade treorna projektredovisningar HELA eftermiddagen vilket resulterade i att vi i tvåan och ettan bara fick sitta hela eftermiddagen. Förrutom fikapausen, som var lika äcklig som vanligt. Dock tog jag tre kakor, bara för att jag är alltid är sugen på sötsaker. Sen så när man trodde att man skulle få gå, nej då ska man samlas i klassrummet och diskutera allt man fått "lära" sig under dagen. Okej, alla fattar att man inte ska skjuta upp projektarbetet nu, ALLA sa det ju förfasen, vi är inte direkt efterblivna.

Jag låter värsta negativ hela tiden, men det har ändå varit en rolig dag. Jag har varit på bra humör och så tittade jag och Tova på filmen vi gjorde i ettan om lejonkungen. Det var roligt. Jag fick jättelust att klippa lugg igen efter att jag sett filmen. Men det blir nog inget sånt. Orkar inte att man måste typ klippa den varje månad för annars ser man inget.

Nu vill jag bara att de här två veckorna ska vara över så att jag får fara till USA och slippa skolan ett tag. Dock kommer det bli skitjobbigt när jag kommer tillbaka, men det får jag ta då.

Shibby

Thats not my name

DET ÄR LÖÖÖÖÖÖÖÖÖST

Namnet på ungen som vi försökte lista ut igår är nu utlistat.
Ungen heter inte Nicklas, jag kan ju börja med att berätta. Vilket sög, eftersom jag bara väntade in min seger så jag kunde äga ut alla andra. Ingen hade dock rätt, vilket kändes skönt.

Det var allt

Waiting on the world to change

I got a crush on you - Gavin Degraw

Asså jag var så sjukt bitter igår att det inte ens går att förklara. Det var typ nära depression, jag satt vid datorn i 3h utan att snacka med någon på msn, fast typ ALLA var inne, lekte på PS utan att det var det minsta roligt, uppdaterade bloggen och lyckades nog låta ganska glad, lyssnade på John Mayer och tänkte på, gick in på Facebook och gjorde typ TUSEN quizzes, skrev ett meddelande till V om hur bitter jag var och sen gav jag upp och gick ner till de andra för att se slutet på en asbra deckare. Det var min kväll. Inte alls roligt.

Jag vill ha sommarlov så att man kan göra saker ute, typ brännboll. Och sen på kvällen cykla ner till kajen och dricka en milkshake eller äta en glass. Det skulle vara så skönt. En varm sommar hoppas jag på.

Jag har ont i huvudet och borde egentligen gå och hämta något att dricka så det kan försvinna så att jag kan fara ut och gå/springa. Har tänkt börja träna, idag inför bip-testet vi ska ha på skolan. Jag vet inte ifall det är nu på tisdag eller om det är nästa tisdag, men jag har för mig att han gick med på att flytta det till nästa tisdag. Hoppas hoppas.

Jag är typ fortfarande bitter. Måste sluta upp med det här nu. Men det finns ju INGET att göra, HATAR söndagar. Fyfan alltså. Finns det någon värre dag? Man går ju bara runt och väntar på att det ska bli måndag, så har man ångest över all godis man åt på lördagen men så finns det alltid kvar så då går man runt och äter ännu mer idag. Sen så är alltid min syrra och mamma värsta träningsnarkomanerna och ÄLSKAR att träna på söndagar så då MÅSTE jag följa med för annars får jag äckligt dåligt samvete.

Ehm, okej positiva tankar nuuu...


Slowdancing in a burning room

John Mayer ♥

Mormor och Morfar är här just nu och då brukar alltid våra samtalsämnen vid middagen spåra ut. Idag gjorde det dock inte det så där överdrivet utan bara lite. Vi började prata om våra grannar och så försökte vi lista ut vad ett barn heter men det gick inge bra. Vi kom i alla fall fram till att namnet var ett "hårt" namn med något ck - ljud. Så börjar mamma med att säga att det nog börjar på M.
Så jag börjar skrika ut massa namn jag kan på M men inget verkar vara det rätta.
Tillslut bestämmer vi oss att vi ska försöka lista ut namnet tyst för oss själva, detta bara för att de börjar störa ihjäl sig på mitt skrikande om massa m-namn som inte stämmer. Så jag börjar fundera och utbrister plötsligt.
"NICKLAS"
Men nej, det var det inte heller, tror de i alla fall. Jag tror fortfarande stenhårt på det namnet, alla fattar väl att ungen heter Nicklas. Pappa tror på Tobias, Syrran på Elias, Mamma på Marcus och Morfar på Per. Det roliga är att morfar ALDRIG någonsin sett ungen, men han är helt övertygad om att han heter Per. Fast alla vet ju att han heter Nicklas.....

Ja, så mycket roligt hade jag att berätta.

Nej men seriöst, jag gick på stan idag med min syrra och köpte fyra nya plagg. Jag som snart ska till USA, inge bra där. Dock ÄLSKAR jag allihopa.

Nu har jag ont i magen, vet ej av vad det kan vara men det enda jag kan komma fram till är att jag nog har svininfluensan.
Jag är sån typisk hypokondriker, och jag hatar det. Jag kommer nog inte kunna njuta av USA-resan för jag kommer springa runt och vara rädd för svininfluensan hela tiden. Fan ta media....

Give me fire

Stop this train

Because of you

Jag har kommit fram till att jag kanske borde skriva lite mer om Tyskland. Men eftersom jag är lat och inte orkar rabbla upp allt lägger jag in lite bilder och skriver kort om dem. Sen får det vara nooog. Jag har ältat denna resa nu i två dagar och är redan asless, inte bra. Hahaha, plus att jag äter ritter sport som en galning vilket gör att jag har sockerkoma 24/7. Känns mindre bra.Varning för face på typ alla bilder....Här är vi i alla fall på tisdag kväll på mcdonalds på arlanda. Det var trevligt och det genomgående snacket om bajs börjar alltså redan här. Jag var hur chill som helst hela dagen och kvällen, men så när vi vaknade klockan halv 5 eller vad den nu var på onsdagen ville jag bara åka hem igen.Berlin vid 11 tiden. Vackert väder och det känns verkligen att man inte är i Sverige längre. Jag blev väldigt taggad på att åka in till stan och shoppa, men vi hade bara några timmar så vi hade aldrig hunnit. Ångesten över resan blir bara värre och värre...Träffar Annabell på S - bahn. Känns sjukt nervöst och vi snackar inte sådär överdrivet mycket. Som tur är har jag LM och hennes tysk Julia där också. Sen bär det av hem till Annabell där vi äter middag, träffar mamman och sjunger singstar med hennes pojkvän....Så gick vi in till staden som var världens gulligaste med jättefina hus överallt. Nu var även Annabells bästa kompis med, Linda. Hon var trevlig och pratade jättemycket med mig, det kändes bra eftersom Annabell hela tiden var med sin pojkvän.Dag två äter vi lunch i skolans cafeteria som gav äkta USA känslor. Det var coolt, och onyttigt. Sen gick vi en rundvandring i Waiblingen där vi kollade på stadsmuren som är GAMMAL. Jag kommer dock inte ihåg årtalet.Här är vi påväg in i muren/tunneln eller vad man nu ska kalla det. Läskigt, mörkt och fullt av spindlar = MYS.Samma kväll på en bar med tyskarna. Jag och LM drev med dem och pratade svenska hela tiden typ. De tyckte nog vi var ganska random, men jag kan ju inte säga emot så.Fredag drog vi till Stuttgart och for upp i ett utkikstorn eller vad man nu ska kalla det, är ganska nöjd över den här bilden faktiskt. Efter det blev det Ludwigsburg Schloss och Märchengarten (Ludwigsbrug slott och sagogården). Där lekte vi med sagoberättelser ifrån börderna grimm och åkte en asläskig "karusell" som jag blev jätte yr av. Man satt i en gunga i ett rum och sen började man gunga sakta samtidigt som väggarna började snurra så det kändes som om det var gungan som gungade helt galet mycket. Jag blundade typ hela tiden medan de andra skrattade och tyckte det var skitskoj. NO WAY att jag gör det igen.Här är en liten bild av rummet med gungan..B tyckte det var skitskoj med vattensprutande grodor. Det tyckte typ alla andra med, när andra gick och blev blöta låg vi där och skrattade åt dem. Det var lite skadeglädje och mycket HUMOR.På lördagen drog vi till Wasen, frühlingsfest som var ett tivoli. Tro det eller ej men jag åkte faktiskt bergochdalbanan där, det var sjukt roligt. Jag har tusen bilder härifrån men jag orkar inte lägga upp dem, och hör och häpnas, jag är med på FLERA bilder därför att Julia och Stefan lånade min kamera och fotade mig. Det var läskigt. Fast jag tyckte jag var duktig som gick med på det, OCH behöll dem. Hehe, ett steg närmare målet att sluta ha fobi för att bli fotograferad.

Jag har inga bilder ifrån Söndagen då jag, Annabell och hennes pojkvän drog till Schorndorf och badade och sen for och var hos hennes mormor och morfar hela dagen. Det var väldigt misslyckat att missa kameran den dagen eftersom det var hur fint som helst där.Måndag var det först presentation av vårat projektarbete som gick bra, jag körde dock stenhårt på mitt fina tics. Kommer nog aldrig bli av med det. Efter det åkte vi bil till Rittersport fabriken där vi gick på en utställning av hur rittersport chokladen görs och hur den sett ut genom åren (paketen). Det var inte så jätteintressant, men rittersport affären ÄGDE.Det var billigt och man kunde köpa hur MYCKET som helst och VILKEN smak man ville. Det var HEAVEN.På kvällen bjöd klassen vi hade vårat projektarbete med på middag. Det var inte så värst gott eftersom vi hade ätit så mycket choklad. Men roligt hade vi, i alla fall vi svenskar. Blev inte så mycket prat på tyska, eller jag lärde mig säga "Jag måste bajsa" på tre olika sätt. Det var roligt!Sista dagen åkte vi in till Stuttgart för att shoppa. Det blev ingen shopping för min del, fast jag hittade HUR mycket som helst. 3 par skor, 2 linnen eller klänningar (beror på hur man ser det) och säkert något mer men det kommer jag inte ihåg. Jag tyckte jag var jätteduktig som stod emot mitt köpbegär.
På kvällen träffades alla svenskar och några tyskar på CBC baren där vi körde "jag har aldrig". Jag tror tyskarna tyckte vi var mental störda. Dock for vi hem ganska tidigt för vi skulle upp så otroligt tidigt för att hinna med S-bahn till flygplatsen.
Jag och Annabell sjöng hela vägen hem från CBC, vilket betyder genom hela staden. Det blev som våran lilla grej vi gjorde när vi inte visste vad vi skulle säga.

Onsdagmorgon sa vi adjö på S-bahn och sen åkte vi hem. Det var lite ledsamt, Annabell grät och jag visste inte vad jag skulle göra. Jag ville egentligen bara hem. Men vem vet, kanske man åker tillbaka någon gång. Det skulle vara ganska roligt att träffa henne igen, dock inte bo i hennes hus. Det var inte det roligaste! Hahaha, förlåt.

Nu ska jag ha bildvisning för familjen, har inte haft det än.

.... När du rör vid mig

RSS 2.0