4 o'clock

Umeå Open i helgen var underbart.. Banden var galet bra och stämningen var perfekt. Måste säga att årets open slår tidigare år, kan ju bero på att det fanns massa nya saker och vi kunde röra oss fritt i alla lokaler nu när man hade artonårsband. En ny grej som uppskattades var att de hade förvandlat studion till en klubb där de hade DJ's som spelade tecno hela natten och epilepsiljus som man blev sjukt taggad av. Bäst i år var nog Maskinen... Det var helt sjukt taggat när de spelade. Fast, Salem var underbar som vanligt, älskade underbara Salem. Puss på han.
Fibes, Oh Fibes
Melissa Horn
Salem Al Fakir
(Bilderna är tagna med min urusla mobil så ni får ha överseende med det)

Idag har jag bara försökt hålla mig vaken, är väldigt väldigt sliten. Pappa drog i alla fall med mig till hans jobb där jag fick fotografera lite skor och när han inte såg provade jag typ alla skorna. Jag har lite bilder från lagret, det är inte fint där just nu men här är i alla fall bilderna, även de tagna med mobilen
Världens skönaste och sötaste skor, vill ha dom NU..

Simple

Nu borde alla mina läsare gå in på 4ward och vara med i en tävling där ni kan vinna jättefina och bra skor från Simple. Tävlingen är hur lätt som helst och vem vill inte ha ett par ekologiska skor nu när det går så utför för klimatet.. Iaf var med!!!!!!

Bilden är en länk direkt till 4wards hemsida!!


Focus

Citat från Familjen
Vi pratar om pappas snarkningar och mamma berättar hur otroligt frustrerande det är;
Mamma - Ibland vill jag bara ta kudden och döda han, jag skämtar inte
Pappa - Men du skulle ju ångra dig sen när du upptäckt vad du gjort
Mamma - Tveksamt alltså.....
Efter ett skrattanfall fortsätter vi prata om snarkningar och jag nämner att man snarkar ju på grund av dåliga luftvägar.
Pappa - Men det har ju blivit mycket bättre sedan vi bytte fönster
Mamma - Jasså?
Pappa - Men det har det ju, nu är jag ju bara förkyld. Får man ara tät i näsan när man är förkyld?
Mamma - Det har gått tre veckor nu, har du hört talats om något som kallas nässpray?
Pappa - Jo, men nässpray är ingen bra idé, då blir jag toktät istället
Mamma - Åååkej
Mmm stackars utsatta lilla pappa.

Him

Sitter och njuter av lukten av kladdkaka, mumma!

Har precis duschat klart efter att jag tagit ut allt löshår, jag har kommit fram till att när håret klipptes med löshåret i måste mitt egna hår också klippts för det är inte så långt som jag kom ihåg det, eller så är det bara en illusion. Men det är underbart att ha tillbaka bara mitt hår, fast jag gillade det långa håret. Men det var helt enkelt inte bekvämt, jag skämdes. Det roliga är att det inte finns en bild i världen som kan bevisa att jag någonsin hade löshår, eller, det finns bilder från när jag satte in det, men ingen slutresultatbild.

Har försökt göra P.A nu i någon timme men det är fucking imposible för openoffice vägrar öppnas, jag klickar och jag klickar men inget händer. Så jag antar att jag måste starta om datorn, men det orkar man ju inte eftersom det kommer ta ungefär tjugo minuter att göra det. Sen har ju openoffice strejken gjort att jag fått en giltig ursäkt att inte göra P.A. Jag vet att jag kommer få det stressigt sen, men gud så underbart att slippa göra det ett tag.

Nu taggar jag morgondagen då det blir en heldag i vännesbacken, inte för att den är rolig, men ute i friska luften en hel dag tackar man inte nej till. Ber till gudarna nu att vi får lika fint väder som idag, då kommer jag nog nästan gråta av lycka.

Har btw massor av idéer som involverar fotografering, så jag tror faktiskt jag ska ta tag i det för en gångs skull. Göra mina idéer till verklighet. Så får jag väl lägga ut resultatet här på bloggen någon gång.

Nu ska jag se på lite Weeds


Benny

Tog bort lite av håret igår för det hade blivit inflammerat och infekterat. Inte kul någonstans, måste sett helt sjukt ut i hårbotten. I alla fall så känns allt mycket bättre nu, får se ifall resten av håret ryker imorgon. Nu ska jag dra på stan med finaste Rowena och förhoppningsvis håller jag hårt i de få pengar jag har kvar..

Take it off

Nu är UF-mässan över, lite tråkigt faktiskt. Jag gillar sånt där, kanske inte hur roligt som helst att stå själv i en monter, men mycket roligare än att gå runt i alla fall. Sen tyckte jag det var en mycket bra tillställning och vi lyckades ju otroligt bra i vårat företag. Trodde inte alls det skulle gå så bra som det gjorde men, yeay us!!
Nu VILL jag verkligen ha sommar. Jag vill jag vill jag vill...
Shibby

Whatever you like

Underbara sol som lyser idag. Gosh, jag blir alldeles varm i själen av den.

Sitter på skolan och nervösar mig inför tyskaföredraget om sexigdialekten. Tror egentligen inte jag behöver oroa mig men man vet ju aldrig om läraren tänker hoppa in och ta över hela skiten igen så man känner sig värdelös. Det kan ju hända om det hänt en gång förut.

Jag har även extremt långt hår nu, det känns verkligen inte normalt. Tjockt är det också.. Tänk alla frisyrer jag kan göra nu, vilken frihet. Wohoo.. Fast, frågan är ju om jag kan sätta upp håret utan att fästena syns, hmm det är frågan!!

Jag är på superduperbra humör idag. Vill bara göra hoppsasteg och skratta och vara allmänt random, försöker tagga igång en viss My på sms men det går inge vidare!!! Vi pratar om schnygg H igen.. Eller alltså, han har förlorat en del av sin charm, eller, väldigt mycket av den. Tråååååk.. Hahahahaha shit, kom just ihåg en gång när jag skrattade så mycket att jag inte kunde stå upp på grund av ett samtal kring honom.. Haha så jävla roligt!!!!! Gud vilken underbara moments jag kommer komma ihåg från den här skolan.. Blir smått tårögd.

Nej, nu har jag nostalgiat mig ett tag här.. får se vad jag hittar på mer under mitt tråkiga hål.

Vilket sjukt ovärt inlägg.. aja

Keep on walking

Jag ser på melodifestivalen, japp, ingen lögn! Jag brukar faktiskt inte se detta, men jag kunde ju ej missa Björn Gustafsson comeback under favoritkillen Salems låt. Gosh, jag får lust att bara rufsa håret på Salem, sötare får man ju leta efter. Åh snart får jag se honom live dessutom, igen!! Hoppas han drar med sig Gustafsson, tveksamt, men det vore ju klockrent.

The time is now

Osh, jag chockar och skriver två inlägg på samma dag, till och med bara inom några knappa timmar. Jag skyller på skrivabstinens och tankar som skramlar runt inne i min så kallade hjärna. I alla fall så ska det här inlägget bli kort, jag tänkte bara skriva om det extremt underhållande och bland de bästa programmen som visas på tv nämligen På spåret. Älskar det!!!!! Skratta ni bara, men gosh vilket bra program!!! Sen att Fredrik Lindström är domare är ju bara pricken över i:et, han är för rolig han den där Lindström!! Men, så till poängen med hela det här inlägget.. Marcus Birro och Johanna Koljonen blev den här säsongens vinnare, YEAY.. Mitt favoritlag!!! Hihi, blir många utropstecken men men!!!!!!!!

Secrets

Jag gjorde ett riktigt mesigt försök till att designa om bloggen vilket resulterade i att jag lösenordsskyddade bloggen och gjorde en ny bakgrund på PS och sen gav jag upp.. lät bloggen vara lösenordsskyddad i några dagar, vet ej hur många, och tog sedan bort det för att skriva det här patetiska inlägget. I alla fall så har vårt vardagsrum fått ny belysning och det ser mycket lyxigare ut än vad det redan gjorde. I och försäg gjorde den här ombelysningen att jag vaknade klockan kvart i åtta imorse och kunde inte somna om för elektrikern borrade. Så det gör nu att jag sitter i soffan och kan knappt hålla ögonen öppna, så felstavningar beror på för långa blinkningar!! Eller för snabba fingrar. Ibland får jag typ för mig att jag kan skriva i ultrarapid fart, så då bara "svischar" mina fingrar över tangenterna, det jag dock inte märker då är att vartannat ord är felstavat så då måste jag ju sudda och skriva om, vilket tar längre tid än om jag bara kunde komma ner på jorden och förstå att jag inte alls kan skriva i ultrarapid fart utan i normal-mänsklig-fart. Fast, jag skriver ju snabbast i familjen, vilket bara pekar på vilken otrolig datanörd jag är, vilket jag får höra ungefär femton gånger per vecka, ibland per dag. Fast jag tycker ju själv att jag börjar ta mig ur denna datanördighet mer och mer, helst på lov. Jag sitter ju knappt vid datorn. Hahah, vilken lögn. Jag sitter vid datorn hela jävla tiden ju, fast, jag är inte social på face eller msn, utan jag sitter och ser på serier. Mm så mycket bättre och mer värt än att vara social, jag vet ju ändå att Ernst kommer ringa förr eller senare. Nej, det här är ingen pik till att du ska sluta ringa, jag gillar när du ringer, det påminner mig om mina telefondagar. De där dagarna då man faktiskt använde telefonen för att ringa och inte för att skriva sms. Och så slipper vi ju missförstånd och andra jobbigheter som lätt uppstår vid smsskrivning. Idag spenderade jag pengar på stan med älskade systeryster. Det är livsfarligt att gå på stan med henne, eller med mamma. Då hittar jag alltid massor av saker, och de säger alltid, "ååh vad fiin, du måste köpa den" och jag bara "såklart" och så slänger jag glatt fram visa-kortet till kassörskan. "500kr blir det då, tack".. Fast, jag ångrar inget av mina köp, inget på hela denna vecka. Jag har köpt massor av saker, en helt ny garderob med andra ord. Är säkert pank, men jag jobbar ju, så pengarna kommer så småningom tillbaka.

Supermassive blackhole

Jag taggar Alice in Wonderland ikväll.. I 3-D dessutom, yeay!!Såg på Jonas Gardells program om gud igår, jag tror han hade den bästa versionen av gud någonsin..

"Min Gud är en svart lesbisk kvinna som kokar macaroner till alla som vill ha"

Sen också det här med ateister, jag har alltid sagt att jag är ateist, men hur vet jag säkert att jag är det? vet jag till hundra procent att gud inte finns? och vad tror jag då händer när jag dör, hemska tanke om jag bara dör och allt är svart och kallt och tomt då tror jag hellre på en fin himmel med en svart lesbisk kvinna som kokar macaroner. Fast, allt det här med religion och tro och att tillbe gud, det känns överdrivet och inget jag tror kommer göra mig till en bättra människa. Så, jag tror på himlen, men inte på gud.

Oh, det där var ett riktigt riktigt random inlägg.. Men men, Jonas Gardell got me thinkin'

RSS 2.0