Photographs & memories

Jag håller på att rensa min laptop så att den ska vara lite fräsch och inte gå så himla segt som den alltid gör så jag bestämde mig för att flytta alla mina foton från den datorn till den stationära som ioförsig håller på att krascha, men jag ska göra kopior.. Så då tänkte jag lägga in några av bilderna här eftersom jag anser att de är några av de bästa jag tagit!!


Den här bilden är tagen i Ammarnäs i vintras, jag och kusinvitamin gick en fotorunda och väl ute på isen höll vi på att gå igenom så vi var dyblöta enda upp på vaderna båda två. Inte najs. Men fina bilderna lyckades vi fota..


Jag gick in i en av "husen" men gick ganska snabbt ut då jag fick för mig att jag kunde få råttpesten eftersom det var fullt med råttbajs överallt.


Det här var länge sen, typ i ettan på höstterminen skulle jag chansa på. I alla fall så fotade jag såklart blommor, även då.


Rowenas fötter fick dock också vara med på en bild som jag tycker blev ganska cool. Hon stod så sött. Hahah


Jag älskar den här bilden. Jag blev så sjukt nöjd med den. Färgerna och allt. Ascool!! Det är dock lite surt att den är kornig.

Önskar bara att photoshop kunde funka nu, har så himla lust att vara kreativ där. Men men, what to do? Jag suger på datorteknikgrejs så jag kan inte fixa det själv. Får tvinga pappa nån dag. Hehe

Shibby



 


Home is where your heart is

Jag kom hem från stugan i måndags och sen dess har jag bott hos systeryster. Väldigt mysigt men sjuukaste varmt på nätterna. Jag fattar inte hur hon överlever när det är bra väder, som ikväll, det kommer vara hundra grader varmt inne hos henne. Gosh.

Så vad gjorde jag i stugan då? Jag fick psykbryt pågrund av vädret, uttråkning och brist på godsaker. Jag skojjar inte den här gången, jag fick ett riktigt psykbryt som borde ha gjort så att jag hamnade på psykhem. Det var helt crazy. Först och främst började det klia i hela kroppen och jag kunde inte sitta still så jag började typ dampklappa händerna och stampa med fötterna tills mamma sa till och då slutade jag. Men så blev det ännu värre och så kom bristningen, jag började gapskratta samtidigt som jag grät. Jag kunde inte sluta. Jag låg där i soffan och skrattgrät medan släkten tittade på. Det var INTE normalt. Men sen så tog pappa med mig ut på en promenad och så följde syster med. Sen fick jag den briljanta idéen att jag skulle bära min syster på ryggen för att bli extra trött och göra mig av på all extra energin. Så jag bar runt på henne tills jag nästan ramlade omkull och hon nöp tag i mitt armfläsk så jag har fetaste blåmärkena nu. Trevligt trevligt.

Ja och så har jag träffat mina tremeningar som jag aldrig träffar nuförtiden. Förrut var vi hur tajta som helst och jag såg dom som mina mycket nära kusiner men sen så blev vi äldre och så slutade dom komma på alla släktträffar eller födelsedagar så jag träffade dom aldrig. Nu när jag äntligen fick se dom igen ville jag ju prata med dom men tror ni att dom ville det då? Nej, dom satte sig på andra sidan långbordet och pratade bara med varandra och sen for dom hem. Tråkmånsar. Jag blev oerhört besviken.



Jag bjuder på två bilder som jag tog när jag hälsade på hos SannaR förra veckan.





" Over you?
I'm never over you! "

Shibby

All grown up

Idag har jag samlat vuxenpoäng... Jag har sökt jobb på fem olika ställen plus att jag har ringt två jobbiga samtal. Det bästa med det hela var att jag inte ens var nervös när jag ringde vilket är typ hur ovanligt som helst. Jag blir typ nervös när jag ska ringa till mina släktingar och dom känner jag ju hur bra som helst. Men så idag ringde jag till ett jobb och jag har aldrig träffat människan och så var jag inte nervös och jag lyckades få till alla artighetsfraser som är dom jag oftast glömmer eller säger för fort för att någon ska höra vad jag säger. Jag är så stolt över mig själv.

Jag ser en film som heter little voice just nu då Ewan Mcgregor är med och den är helt random. Värsta blyga tjejen som är hur bra som helst på att sjunga men BARA då hennes döda pappa uppenbarar sig i rummet. Så skulle hon uppträda men så fanns han inte där så då vågade hon knappt, men så helt plötsligt var han dar och hon typ dampade lös på scenen med "hey big spender". Det var det roligaste jag sett på länge. Helt sjukt. Hon som spelar little voice är typ hon som spelar moaning myrtle i Harry potter. Eller hennes röst är samma.. ska kolla upp det där. Nej det var inte hon, men gosh vad dom låter exakt lika. HAHAHAH Ewan Mcgregor äger sönder!!

Nej nu ska jag se klart filmen..





Lite update här.
Direkt efter Little Voice filmen började Thirteen och det var väldigt länge sedan jag såg den så jag tänkte se den igen bara för att. Så märkte jag att det var Nikki Reed, ni vet hon som spelar Rosalie i Twilight och Sadie i the O.C, i alla fall så spelade hon Evie, den där tjejen som får hon det handlar om att börja med alla droger och skit. Men så blev jag lite nyfiken på att kolla vem det var som skrivit filmen och snacka om att jag blev chockad, det var Nikki Reed som skrivit den. Så himla coolt, hon är 21 år nu vilket betyder att hon skrev filmen då hon var 15 år. Filmen är såklart baserad på hennes eget liv när hon var 12-13 år gammal. Hon skrev filmen tillsammans med Catherine Hardwicke på 6 dagar och den filmades på ungefär 1 månad. Jag tycker att filmen blev bättre nu när man fick veta det. Fast ni alla kanske redan visste!! Hehe, men har ni inte sett filmen så se den.



Shibby

All in All

All in all så har det varit en rätt så fylld dag idag jämfört med de senaste två dagarna. Det känns bra..
Tvättat bilen både invändigt och utvändigt har jag gjort och så har jag bakat tigerbrownies.

Och så nu har jag gjort den där listan på alla artister och band jag sett genom tiderna och den blev mycket längre än vad jag trodde. Är typ stolt över den! Något att skryta om.. Men jag har fortfarande några som jag är osäker på om jag såg eller om jag bara drömt det. Försöker få tag på vänner som kan hjälpa men de svarar inte på sms, pik till dig My!!!

Men här är listan i alla fall.

- Britney Spears
- Simple Plan
- Alicia Keys
- Zebrahead
- Salem Al Fakir
- Håkan Hellström
- Mötley Crüe
- The sounds
- Lykke Li
- Maria Mena
- Industri royal
- Miss li
- Sugarplum Fairy
- Mando Diao
- The hives
- Lars Winnerbäck
- Electric Banana Band
- Carl Barât
- Pete Doherty
- Babyshambels
- Milow
- Ola
- Danny
- Nanne Grönvald
- Alcazar
- Carola Häggkvist
- Lena Ph
- Martin Stenmarck
- Sebastian
- Bosson
- Anna Ternheim
- Jenny Wilson
- Backyard Babies
- Keane
- Razorlight
- Johnossi
- Daniel Lindström
- The soundstracks of our lives
- Follow him to the end of the desert
- Frida Hyvönen
- The Koo-koos
- Excellence
- Brolle
- Veronica Maggio
- Bubbles
- Emil Sigfridsson
- Gladys del Pilar
- Sandra Dahlberg
- Itchycoo
- Siw Malmkvist
- Autolove
- Afterdark
- Andreas Johnson
- Sonja Aldén
- Anna Book
- Marie Lindberg
- Måns Zelmerlöw
- Tommy Nilsson
- Sanna Nielsen
- Sarah Dawn Finer
- The Ark
- Velvet
- E-type
- Pernilla Wahlberg
- Charlotte Perelli
- Kayo
- Lasse Kronér
- Kalle Moreaus
- Florence Valentin
- Petter
- Tiger Lou
- Kleerup
- Stereo Total
- Randy
- The Pipettes
- Hello Saferide
- The Perishers
- The Breeze the breath
- This night without
- Ulf Lundell
- the kills
- caesars
- Linda Lampenius
- Mange Schmidt
Totalt: 84 (om jag räknat rätt)

Jag har inte skrivit in någon som jag är osäker på utan dom lämnar jag till senare om jag kommer fram till att jag faktiskt har sett dom eller inte. Så alla som står kan jag säkert säga att jag sett live. Vissa har jag sett flera gånger live och listan är ingen rangordning...

Här kommer bilder på de fem bästa live framträdanden som jag sett:


1. Håkan Hellström (han har jag sett tre gånger och alla gånger har han varit awesome)


2. The hives (Shiiiiit vilken energi Howlin' Pelle har, dom var verkligen hur bra som helst)


3. Simple Plan (Publiken var hur taggade som helst och jag kunde texterna till alla låtarna och det var helt enkelt underbart)



4. Pete Doherty (jag blev chockad över hur bra han var)


5. The Sounds (Crazy vad bra the sounds var, vädret var underbart när de spelade och människorna var übertaggade och låtarna ägde sönder. Dom måste jag se igen)

Nej nu ska jag ääta

Shibby





 


Try it again

The Hives måste vara det ultimata bandet att lyssna på i bilen. Man blir übertaggad och kan knappt sitta still.. Drömde mig tillbaka till deras konsert, en av de bästa jag sett!!

Jag vill göra en lista med alla band och artister jag sett live genom åren. Det kan nog bli en ganska lång lista om jag tar med de allra minsta banden också.

Alltså kan jag seriöst sluta ha söndagsdepressioner? Det är hur störande som helst, varje söndag går jag in i mig själv och blir hur lättretlig som helst. Det är crazy. Men idag har jag bestämt mig för att kämpa emot det. Min älskade systeryster bjöd med mig på bio så vi ska se the proposal senare ikväll och sen följer jag nog med hem till henne. Då kanske jag slipper tänka alla mina deprimerande tankar. Fingers crossed!!



Jag håller på att göra om en vägg i mitt rum. Jag ska nämligen fylla hela väggen med mina bilder, jag har väl hunnit halvvägs nu. Min egentliga vision av väggen var att det skulle vara med tidningsutklipp, låttexter och massa grejs, typ som om väggen vore en scrapbooking-sida. Men sen kom jag fram till att jag aldrig har varit speciellt konstnärlig vad gäller sådana saker så då fick jag nöja mig med bara mina bilder. Alla svartvita såklart. Jag är supernöjd hittills, nu vill jag bara att den ska bli klar! Jag tror jag ska fota den när det är klart men det lär dröja ett tag för jag måste dra ut fler bilder, har satt upp alla som jag redan hade.

Nu ska jag duscha

Shibby

Show you how

Så när man har tråkigt så brukar man ofta hamna vid datorn, i alla fall jag. Och just idag bestämde jag mig för att leta reda på bra fotobloggar och så hittade jag en som visade hur man tog macrobilder med en systemkamera som inte har ett macroobejktiv. Jag blev överlycklig och läste snabbt igenom och så provade jag. Det var AWESOME. Det var hur coolt som helst men supersvårt. Man kom übernära sitt motiv och det var väldigt svårt att få bra skärpa. Men jag tänkte ändå lägga in några bilder på mina första försök här. Så har ni något roligt att titta på..









Jag blev mest taggad på att fota bubblorna i ramlösan men det visade sig vara det svåraste. Det här är nog den som blev bäst av alla, och den här är inte ens så bra. Hahha men roligt var det.

The Escapist

In the end I'll make an escape

Jag har tråkigt. Jag har extremt tråkigt samtidigt som jag kämpar mot mitt samvete som säger att jag verkligen borde vara ute idag. Vilket jag har varit nu i två timmar och då tycker som lata jag att det borde räcka och att jag får vara inne nu men samvetet säger att jag borde ta vara på hela dagen och vara ute hela tiden. Men det är aptråkigt. Jag orkar inte. Jag får ont i huvudet och så tåras mina ögon för att det är så ljust. Jag säger inte att jag inte gillar solen och värmen och allt, för det ÄLSKAR jag. Men mer att jag gärna har sällskap när jag ska vara ute och typ sola eller att jag helst av allt ligger på en strand någonstans. Men men, what to do när man inte orkar höra av sig till någon, det blir bara att skylla sig själv..

Shibby

Sunshine

Ah äntligen lite sommarkänslor. Fast jag är fortfarande deprimerad över min himla bajssjukdom som aldrig verkar vilja försvinna. Men jag har kommit på lösningen, ignorera den.

Idag har jag försökt lägga in åtta nya skivor på itunes men det gick inte alls bra utan fick bara in fyra och en halv och sen så var det fullt. Det var drygt. Vati får hjälpa mig med att flytta det så det ligger på en annan disk så det klarar av fler skivor. Vet ej hur man gör och så är jag inte direkt teknisk av mig vad gäller datorer.

Efter det försöket tog jag en promenad på 45min, kände mig så himla nyttig och fräsch efter det. Eftersom jag legat inne nu i typ hundra år så var det awesome att äntligen få sträcka ut benen och suga åt sig lite d-vitaminer från solen. Sen när jag kom hem bytta jag snabbt om till bikini och så har jag legat ute och solat sen dess. Såhär mycket frisk luft har jag inte fått på år och dar så jag känner mig lite smått snurrig och illamående. Fast det tror jag beror på solsting, jag får alltid det de första dagarna jag vistas ute utan att dricka mycket vatten. Inte speciellt roligt.

Jag låg och tänkte på nästa sommar, då ska jag till Cypern igen och det ska bli hur underbart som helst. Försökte drömma mig bort dit men allt buller och bankande från volvo hördes så tydligt så det gick inte.




Jag har kommit in i en John Mayer period igen. Han är såå het! och så bra. Gosh

" We've got the afternoon
You got this room for two
One thing I've left to do
Discover me
Discovering you "

Shibby

A certain romance

Sunday bloody Sunday
Jag trodde att man skulle slippa söndagskänslan på lov men så verkar det ju inte vara. Min vanliga söndagsdepression är här.

Jag har ÄNTLIGEN kommit på hur man ändrar kategori på inläggen, eller ändrar har jag väl alltid vetat men snarare lägger till en ny kategori, det är ju skitsvårt ju. Jättestörande, men nu ni. Hehe.

Jag såg Trainspotting i fredags med min kusin vilket var ganska roligt eftersom den är väldigt äcklig vid vissa tillfällen och min kusin är otroligt känslig vad gäller spyor och skit så hon satt och kväljdes hela tiden men vägrade titta bort så jag var tvungen att hålla för ögonen på henne för jag klarar ju inte av verkliga spyor.
Jag gillar Trainspotting, den känns verklig och så tar den upp droger på ett bra och avskrämmande sätt trots att man kan skratta nästan hela tiden. Den har helt enkelt ett bra budskap. Jag rekommenderar den ifall du inte redan sett den.





Jag har så extremt tråkigt just nu att jag är väldigt nära att göra "listor" på snygga skådisar i olika kategorier. Typ snygga unga skådisar, snygga äldre skådisar, snygga nördskådisar osv osv osv.
Men det ska jag inte göra. Det slipper ni!!!

I've got a nasty habit called rock'n'roll

Shibby

Rock'n'roll

You know i like it loud
You should know me by now

Jag vill flytta från Sverige, fast så är det väl alltid. Man vill inte bo i det landet man är född i och man vill komma undan allt och alla. Men så är det inte för mig, jag tar gärna med mig alla mina släktingar, alla vänner och skolan. BARA JAG SLIPPER SVERIGES KLIMAT. Jag får damp. Varför ska det regna hela sommaren för? Det regnar seriöst HELA sommaren VARJE sommar i Sverige. Bajssverige.

Jag måste köpa en ny ipod för min nuvarande är full och jag vill lägga in typ 10 skivor till. Behöver en med större minne. Jag måste typ köpa den med 80gig. Jag är sjukt sugen på ipod touch bara för att då kommer det kännas som en iphone. Men jag tror jag köper en liten för jag vill kunna ha den i fickan utan att det ska se ut som om jag har tryckt ner hela cdspelaren där.

Igår brände jag ut fem skivor också så jag kan lyssna på någon vettig musik i bilen. Jag klarar inte av radion ibland och de skivor som är där nu är min systerysters och vi kommer inte direkt överens vad gäller musik. Så nu har jag mina favorit skivor där. Mycket roligare att köra nu

I gave my heart to rock'n'roll

Shibby

Hit me

Okej så här ligger det till..... Jag ogillar Kevin Costner OTROLIGT mycket just nu, han förstörde allt jag lyckats trycka bort. Den jeveln, hur vågar han?

Jag har lånat Rowenas O.C boxar nu så om det kommer få uppdateringar de kommande dagarna så vet ni varför. Hehe, jag kan bli lite uppslukad.

Jag for till vårdcentralen idag för att kolla upp mina mycket igentäppta bihålor och jag var helt inställd på att få antibiotika, men tror ni jag fick det? Nej nej jag fick bara nån receptbelagd nässpray som tydligen är det första steget mot friskheten och om det inte funkar får man komma tillbaka för att få antibiotikan. De tyckte inte att jag hade varit sjuk så länge. LITE LÄNGE? Jag har varit sjuk sen i tisdags. För mig är det ÄCKLIGT länge. Jag kommer seriöst aldrig bli frisk, ska ett nässpray fixa det åt mig? Snälla jag ber till Gud att det gör det.



Jag sitter och lyssnar på The sounds nu och kan konstatera att de är hundra gånger bättre live. Låten Hit me var AWESOME live men guuud vad mesig den är på albumversionen. Maja tar inte ens i.

Jag vill tillbaka till Peace and love, till konserterna och värmen. Det var livet, tänk er en eftermiddag då det är 25 grader i skuggen klockan 17.00 och ni går runt bland livemusik och hur trevliga och snygga människor som helst och så får ni se massor av sjukt bra band och kanske några av era favoriter också. Åååh vad jag älskade det.

Jag har egentligen aldrig tänkt på det men Jesper i The sounds är galet het. I alla fall på scen.



Inte den bästa bilden men jag gillade den!!

Hit me hard, hit me right between the eyes
Wanna see the stars, hit me, hit me
Hit me hard

Shibby

Stopp

Såg just på All Access på MTV där temat var red hot red carpet rules och så var en grej att man inte alltid ska säga det man tänker. Joaquin Phoenix kom på röda matten, troligtvis hög, och svarade först normalt på frågorna men sen så började det gå utför han ba
"Har jag en stor padda på huvudet?"
Reporter svarar:
"Nej, du ser jättebra ut"
"Men nu pratar jag inte om utseendet. Det känns verkligen som om en padda kryper ut ur mitt huvud"
"Hahaha, men du har ingen padda på huvudet"
"Jag är bara rädd för att mitt huvud ska bli uppätet"
Han var gravallvarlig också. Sen pratade han med sin manager och så började han massera journalistens örsnibb. Nååw, Phoenix vad gulligt.

Var bara tvungen att dela med mig av Joaquins fina pratstund



Här kommer massa ophotoshoppade bilder som jag tagit.











Det enda jag fotar nu förtiden är ju typ solen och blommor. Snälla, är det ingen som har jättelust att stå modell nån dag??

Shibby

Black or White

Stackars lilla jag har fått bihåleinflammation vilket medför att jag har ont i överkäken och kan inte tugga hård mat.
Sen har jag ont i bihålorna (såklart), i huvudet och så har jag feber. Jag älskar verkligen denna sommar, den har börjat så underbart bra.

Nej jag ska inte klaga, jag har ju världens tid till att se alla filmer jag har hemma som jag inte sett än och så kan jag läsa massa böcker. Sen så tajmade jag ju sjukdomen med det dåliga vädret så mig gör det egentligen inte så där överdrivet mycket.

Nu äre slutpratat om sjukdomen.



Igår for jag ju som skrivit till strömpilen med mor min för att få köra utan övningskörsskylten och för att shoppa. Jag köpte tre par trosor, en väska och ett par skor. Jag måste lugna ner mig med shoppingen, har ju inte direkt något jobb att få in pengar ifrån plus att jag ska till stockholm i slutet av sommaren och där brukar det alltid gå utför.

Det blev dessutom hemmarsittakväll igår också eftersom febern kom redan då, och det är jag otroligt glad över att jag gjorde, stannade hemma alltså. För hade jag dragit till sommardroskan igår hade jag nog inte stått på benen idag.

Fortfarande inga bilder att lägga in för att jag fortfarande inte orkat lägga in dem på datorn. Är jag nådigt lat eller vad?

Shibby

Here comes the anxiety

Jag måste ha världens fulaste mailadress

Jag älskar att blogg.se och bloglovin.se har ändrat sin layout, känns skönare nu. Vet inte vad det är men sjukt härligt. Random

Jag har typ blivit sjukare idag, eller jag vet inte men jag känner mig helt slut i hela kroppen, inte feber dock. Det är bra och så har jag inte ont i halsen lika mycket som igår. Dock kan det ju vara så att jag tog ut min fake friskhet lite i förtid i morse när jag städade toaletterna, dammsög mitt rum och nedervåningen plus att jag plockade ur och in i diskmaskinen. Jag trodde att det skulle ta hur lång tid som helst men jag var värsta übersnabb och blev klar efter typ bara 1h. Så stolt över mina städningsskills.



Jag har beslutsångest över vad jag ska göra ikväll, kan inte bestämma mig. Stanna hemma och bli friskare eller fara till sommardroskan och ha kul och bli sjuk? It's a tiebreak

Borde lägga in alla bilder jag tagit de senaste dagarna men orkar inte gå och hämta kameran. Jag vet att jag är lat men det gör så konstigt ont överallt just nu.
Ska snart fara till strömpilen med mamma, jag ska köra för första gången utan övningskörsskylten, yeay me..

Shibby

And then I died

SannaR fick välja låt ikväll och den passade faktiskt väldigt bra in på dagen idag, i alla fall min känsla där kring halv 3 ..

Tänkte bara säga till alla som inte redan vet om det men jag tog faktiskt körkortet idag. Det var det mest underbara jag gjort i hela mitt liv, alltså känslan när uppkörningsledaren eller vad man ska kalla han sa att jag var godkänd. Jag har svävat fram hela dagen, jag tror jag tappade typ 10kg idag bara sådär. Sen så träffade jag Simon vid 22 tiden och han tog också körkortet idag, vi blev lite hypade där ett tag men coolt vare i alla fall.

Nu vill jag bara bli frisk och sen så kan sommaren börja på riktigt..
Kanske, kanske blire sommardroskan imorn också, skulle vara roligt.

Extreme Shibby

Run it

Jag har haft en extremt tråkig dag idag så då tänkte jag att jag skulle bjuda på en låång lista och förvarna för den som inte vill läsa..

1. Hur gammal är du om fem år? 23år, NOOO jag vill vara typ 10 om fem år, inte 23. USCH

2. Vem var den sista du träffade? Öh, Mamma tror jag

3. Hur lång är du? 168cm tror jag, dock kan jag vara längre nu, jag kommer aldrig sluta växa

4. Vilken var den senaste film du sett? X-men 3

5. Vem ringde du senast? Hmm, det var Mamma

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Hej. Du vet du nått ställe man kan få spotify från?" Till My
7. Vad är dagens planer? Dagen har ju redan varit men kvällens är att hämta vati på flyget och sen övningsköra och sen typ se en film tror jag. Underbart och otroligt spännande liv
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Jag tycker det är sjukt roligt att ha värsta långa samtalen på hemtelefonen men om jag bara har mobilen så skickar jag hellre sms. Jag har dock ringfobi till folk jag inte känner

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta i 19 år igår

10. När såg du senast din mamma? För typ 10minuter sedan

11. Vilken ögonfärg har du? Blå,Grön, Gråa beroende på vad jag har för färg på kläderna och hur ljuset faller

12. När vaknade du idag? Väckarklockan ringde klockan 09.00 så jag skuttade upp och tog en sittande dusch för jag var för trött för att stå
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej, men min kompis har och då hjälpte jag henne att mata den.
14. Vilken är din favoritplats? sjävklart hemma men annars älskar jag Fig Tree Bay på Cypern, Santa Barbara var underbart och New York var verkligen drömstaden. Sommarkvällar i Byske är också favoriter, beachvolleyboll på stranden vid 7 tiden. Love it!

15. Vilken plats föredrar du minst? Landet där civilisationen ligger typ mer än 5 mil bort och närmaste granne är det 1km till.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis har jag ett jobb jag älskar och bor nog inte i Sverige. Om jag får som jag vill har jag en underbar man och ett barn påväg. Hahahaha

17. Vad skrämde dig som barn? Mörkret, shit vad jag var rädd. Hade nattlampa och ändå gick jag alltid till mamma och pappa när de gått och lagt sig.

18. Vem fick dig att skratta senast? Min underbara systeryster

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nja, jag skulle lätt köpa om det fanns bra skivor på vinyl, de flesta görs väl inte på det längre?

20. Har du stationär eller bärbar dator? Ja min egen är en bärbar men den sugerballe så jag sitter mest på familjens stationära.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med

22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre, en gigantisk (hihi) och två perfekta

23. Hur många landskap har du bott i? Tragiskt nog bara ett

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej och jag strävar efter att aldrig göra det heller

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Definitivt skor, strumpor har jag alltid om jag har skor som kräver det men annars är typ det ganska äckligt egentligen. Barfota är sjukt somrigt och jag blir alltid fylld av värsta sommarkänslan när jag ser folk som är barfota men själv är jag typ aldrig det
26. Är du social? Ja, extremt. När jag vill, dock kan jag vara världens blygaste också men innerst inne är jag väldigt social.

27. Vilken är din favoritglass? B&J såklart. Fast inte alla sorter.

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Oj, köpa en stuga på Cypern eller ett hus i Santa Barbara och flytta dit. Sen skulle jag nog shoppa upp resten. Egoist, Javisst
29. Tycker du om kinamat? Ja, alltså den som finns i Umeås restauranger men jag vet inte om jag gillar äkta kinamat, har bara provat få rätter hemma hos Rowena.

30. Tycker du om kaffe? Ja jag är beroende

31. Vad dricker du till frukost? Juice eller Kaffe

32. Sover du på någon särskild sida? Nej jag är väldigt allsidig, kan somna på vilken sida som helst men skönast är definitivt höger sida.

33. Kan du spela poker? Ja. Men alla vet direkt när jag har bra kort för annars lägger jag mig.

34. Tycker du om att mysa? Ja om jag är på humör, men jag kan vara väldigt rastlös för det också. Sen beror det ju också självklart på sällskapet.

35. Är du en beroendemänniska? Jag är beroende av min familj, mina vänner och musik men det andra klarar jag mig nog utan.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja

37. Vill du ha barn? Ja

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, tyska och spanska.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

40. Föredrar du havet eller en pool? Självklart havet, pool suger ju.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och musik

42. Äger du dyra smycken? Det beror på vad som är dyrt (jag tycker inte att det är överdrivet) men jag antar att det är dyrt.

43. Har du någon gång testat narkotika? Nej aldrig

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ingen aning, säkert typ fingret eller nått.

45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag skrattar alltid mest med Rowena eller med My så någon av dom.

46. Välj ett ärr på din kropp? Har bara ett och det sitter under hakan.

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja typ alla fast det var ju inte direkt jag som valde att spara dom.

49. Flirtar du mycket? HAHAHAHA folk säger det. Men det är nog som min sociala sida, jag kan välja själv. Men innerst inne är jag nog otroligt flörtig.

50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma för typ lite mer än ett år sen. Vill byta men orkar inte och har typ inga nyare bilder heller.

51. Kan du byta olja på bilen? Ja

52. Har du fått fortkörningsböter? Nej inte än och kommer nog inte få det för jag kör lika sakta som en gammal tant.

53. Vilken var den senaste bok du läste? Catcher of the Rye tror jag och den ägde.

54. Läser du dagstidningen? Om jag inte har något annat att göra.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej inte veckotidning men månadstidning

56. Dansar du i bilen? Ja faktiskt.

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Oj, vet ej men jag tror att det var P3

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Det var frågorna som Hanna ställde i sitt superlånga sms som typ bara innehöll frågor så för att svara var jag tvungen att skriva ner dem för att komma ihåg. Mitt sms blev värsta novellen.

59. När var du i kyrkan senast? Gosh, det var längesen kanske när min kusin konfirmerade sig.

60. Vilka personer utmanar du?  Ingen

Åh vilket roligt liv jag har


RSS 2.0