Just like the movies

Jaha, tre svar fick jag, med tre likadana svar. Alltså ska jag recensera alla filmer jag ser under en vecka. Fast om jag sett en film som jag redan recenserat orkar jag inte skriva om den igen.. Jaha, det blir 4 filmer idag dåe!!

Bring it on: In it to win it
Skriven av: Alyson Fouse & Elena Song
Regisserad av: Steve Rash
Filmen handlar om två konkurrerande cheerleadinglag som under några veckor på sommarlovet är på samma cheercamp där de tränar tillsammans med massa andra lag inför en stor tävling i slutet av lägret. Ena laget. The Jets, har vunnit tre år i rad och nu är det andra laget, The Sharks, mer taggade än någonsin på att vinna. Redan första dagen på lägret träffar Carson, Sharks kapten, snyggingen Penn som visar sig vara en Jets cheerleader. Ska lagens hat mot varandra komma ivägen för kärleken och vad händer när båda lagen skadar sig? 

Carson spelas av Ashley Benson som ni säkert sett som Jenny i gossip girl eller som den lilla tjejen i Grinchen, vilket jag tycker är mycket irriterande för, hon ska inte vara sådär bitchig eller sådär, cheerleadingaktig. Och Penn spelas av Michael Copon som spelar Felix i OTH och det stör ännu mer att han är värsta cheerleadern i den här filmen. Så jag kunde inte sluta tänka på att de bara var fel skådisar i den här filmen, det finns andra skådisar som kunnat göra det tusen gånger bättre och jag hade sluppit bli så sjukt irriterad. Men, en bra Bring it on film var det väl. Man måste ju se alla.. Det finns fyra för en som inte redan visste det!

Juno
Skriven av: Diablo Cody
Regisserad av: Jason Reitman
Filmen handlar om 16 åriga Juno som blir gravid med sin bästa kompis Bleeker. Hon bestämmer sig för att adoptera bort barnet och tillsammans med sin kompis Leah väljer hon ut ett till synes perfekt par, Vanessa och Mark Loring. Under de nio månader hon bär barnet hinner mycket hända, och många känslor bubbla upp...

Filmen var UNDERBAR! Jag älskar den, skönaste musiken, skönaste replikerna och skönaste karaktärerna. Michael Cera som spelar Bleeker är så himla söt, typ min nya kändiscrush, och Olivia Thirlby är helt enkelt bäst. (Hon spelar Leah) Se den om du inte redan sett den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ladder 49
Skriven av: Lewis Colick
Regisserad av: Jay Russell
Filmen handlar om brandmannen Jack Morrison som en dag får jobb på brandstationen i Baltimore. Där blir han lärling till veteranen Mike Kennedy som även är chef över brandstationen. Under åren utvecklas Jack till en av de bästa brandmännen på stationen samtidigt som han startar familj med Linda som hans bästa vän hjälpte honom fixa. En dag förlorar han sin kompis i en eldsvåda och bara några år senare skadas han allvarligt av het ånga. Snart börjar han ifrågasätta sitt jobb och funderar på att byta till ett kontorsjobb. En dag rycker dom ut från brandstationen då de fått ett larm om att ett 20-våningshus börjat brinna. Jack hinner just och pass rädda en man innan han själv följer med ner i ett ras som förflyttar honom till våning 12. 

En sådär film. Finns inte så mycket att säga. Shiet, helt galet, jag vet seriöst inte vad jag ska säga om den. Det är helt blankt! 

Pearl Harbor
Skriven av: Randall Wallace
Regisserad av. Michael Bay
Filmen handlar om barndomsvännerna Rafe och Danny som tillsammans blir stridspiloter under andra världskriget. En kväll träffar de sjuksköterskan Evelyn och Rafe faller direkt för henne. De blir tillsammans men bara fyra veckor senare berättar Rafe att han ska åka till England för att hjälpa till som stridspilot i andra världskriget. Samtidigt som han åker blir Danny och Evelyn transfererade till Pearl Harbor. När Danny en dag får beskeddet att Rafe blivit dödad åker han till Evelyn för att berätta. Den bästa kompisen och flickvännen finner varandra och snart vänds hela livet upp och ner när Japanerna plötsligt dyker upp i Pearl Harbor. 

Bra film! Den är typ asgammal och alla har typ sett den, så jag orkar inte skriva så mycket mer om den. Förrutom att Josh Hartnett är hur bra som helst i rollen som Danny, och att han förövrigt är hur bra som helst, i alla sina roller. Speciellt i Crazy in love.. Den måste ni se!!!Jag är föööörkyld !! Erat fel Tovis å Mysis!

Dagens låt:
So What - Pink

So, so what I'm still a rock star
I got my rock moves

xoxo

 

So what?

Woohoo, I´m happy! Pink har gjort en ny singel och en ny cd.. Det är värsta nostalgi för jag var största Pink fanet förrut och sen bara försvann hon, det var saaad! Men nu har hennes nya låt kommit som heter So what? Den är säkert inte speciellt ny, men jag har då inte hört den förrän idag. Den är jätte bra med värsta härliga beatet..

Jag ska inte skriva så mycket, men tänker bara meddela att jag funderar på att recensera alla filmer jag sett under en vecka på söndagar. Men ni får säga vad ni tycker! Ska jag recensera den bästa filmen jag sett under veckan eller alla?

xoxo

Tree Hugger

Helt random rubrik idag från Juno soundtracket...

Senast jag skrev var i tisdags, ganska dåligt av mig, fy skäms!!! Men det är ju inte roligt att läsa helt random inlägg heller, så det är bättre att jag skriver när jag har något att säga.

Jag, Tova och Lilla-My blev klar med våran första uppgift på Fek, jag var ganska slapp idag på lektionen och gjorde typ inget annat än gäspade och skrev av deras förslag, men men, ibland måste man få vila!! Däremot är jag sjukt nöjd med vad vi presterade, visst skulle ni alla vilja ha en Myminime?? Om ni inte fattar något så är det en mobil med hologram, inte på riktigt då, men om det skulle finnas så skulle jag lätt ha en.. Heheh

Sen hade vi dans med ny lärare, Anna-Carin eller Karin vet inte riktigt och tror inte det spelar någon roll, alltså om Karinet i Anna-Karin stavas med K eller C, alltså inte iaf hon heter Anna-Karin eller bara Karin, om ni inte fattade på en gång! Vi hann bara lära oss en uppvärmningsdans för hon snackade så sjukt mkt, + att vi i klassen skulle berätta lite om oss själva vilket jag totalt misslyckades med för jag tror hon fick intrycket att jag var värsta tråkiga personen.. Men men, jag kanske är det!

Sen blev det fika med Hanna, det var mysigt. Vi satt på waynes åh snackade i typ 2h om allt och alla. Det ska bli roligt när loftet börjar om igen, tror jag iaf!!Dagens låt:
Kom igen Lena - Håkan Hellström

Sluta dröm om det ljuva livet,
(vi kommer aldrig va med om det)
Och be aldrig mer om ursäkt
(för sakerna du aldrig gjorde)

Någon person som tänker efter kanske fattar vad jag menar med HH's låt idag!!


xoxo

Just dance

Dans idag med skolan, har saknat det även om jag är sjukt osäker hela tiden och typ nervös för alla andra är så himla bra... Anyway, fick veta att vi inte ska ha någon street under hela året, alltså bara modern och jazz. På ett sätt huuuuuuur roligt som helst eftersom jag ÄLSKAR modern och jazz men också tråkigt för, street var också roligt även om jag typ aldrig våga ta ut det.. Fast, jag ska ju dansa dancehall som kvällskurs så det är väl lugnt antar jag!!

Idag på Fek lektionen blev vi GANSKA flum tror jag, asså, vem började snacka om nudister?? Var det du MYSAN??
Iaf så skrattade vi ganska mkt, det var skönt att känna att vi kommer nog ha ganska roligt det här året också..Dagens låt:
Razorblade - The strokes

"Oh no, my feelings are more important than yours.
Oh, drop dead, I don't care, I won't worry.
Let it go. Your feelings are more important of course.
Ofcourse
"

Älskar den låten, ironin flööödar, just my style!!!!


xoxo


Hoodie

I know Lilla-My, du får hjälpa mig att hitta på en lösning sen, för just nu orkar jag inte bry mig..

Jag rensade garderoben idag bara för att jag vill bli av med kläder för det ser för jävla proppfullt ut i min mini-mini garderob... Jag skryter inte, jag LOVAR.. jag skulle döda för att ha lite kläder!!! För, lets face it, då skulle det vara roligt att köpa kläder och känna att man verkligen behövde det ! Fast jag ska inte ljuga, min stora dröm är ju att ha fetaste walk-in-closet som i SATC filmen... Jag ska seriöst köpa en lägenhet och göra det största rummet till en garderob så kan det minsta rummet vara mitt sovrum, där behöver man ju ändå bara en säng !!!!!Jag såg en sjukt bra film igår, och eftersom denna vecka är slut efter klockan 23:59 idag så måste jag nog utnämna den till veckans bästa film.. Jag tror inte jag sett så många filmer, jag kommer bara ihåg Hitta Nemo i måndags...

Beyond Borders
Skriven av: Caspian Tredwell-Owen
Regisserad av: Martin Campbell
Sarah Jordan är en amerikansk kvinna som 1984 gifter sig med Henry Bauford,  en rik engelskman. På en svart-vit bal tillägnad Henrys pappa bryts plötsligt festen av att Nick Callahan kommer instormandes med en utsvulten afrikansk pojke som han använder som ett bevis på hur det ser ut ute i världen och att allt inte bara serveras på silverfat. Ingen verkar bry sig och snart blir Nick och pojken tillfångatagna av polisen. Sarah däremot blir djupt rörd av Nicks historia och bestämmer sig för att åka ner till Afrika för att skänka mat och pengar till de behövande. Samma dag som hon anländer till Afrika startar en livslång farlig resa som leder till kärlek och krossade hjärtan....

Angelina Jolie spelar Sarah och det första jag tänkte när jag såg att hon spelade huvudrollen var att det var just den här filmen som gjorde att hon började adoptera barn. Jag har nästan aldrig blivit så rörd av en film förrut, jag menar inte tår-rörd utan rörd, som när man verkligen får se hur det ser ut ute i världen. Även om det var en film så skulle det verkligen inte förvåna mig ifall det såg ut så på riktigt. Ni borde se den !Jag ska lägga in en sådan där musikspelare på bloggen men det går inte, jag har inte den där himla koden som designadinblogg.se säger att man ska ha i kodmallar, sick! Men någon snäll person, Lilla-My, kanske kan hjälpa mig med det när jag får tillbaka datorn från skolan. 

Dagens låt:
Hoodie - Lady Sovereign

 Fling on an A D I D A S hoodie and just boogie woogie with me
Ohhhhh...
Or you can just. put on your dancing shoes and get loose
Can you get loose can you??


xoxo

Absolutely zero

Såja, nu var bloggen fin och ny igen. Vi kan väl låtsas som om det är en helt nyfödd blogg istället för "bara" en renoverad.

Med en ny blogg kommer nya rutiner:

- I början på varje ny månad kommer en lista på aktuella konserter (i sverige)
- En filmrecension per vecka (jag kommer bara recensera bra filmer)
- Dagens låt!!!Jag är i desperate need av ett jobb. Jag har slutat som simskoleledare vilket var ganska dumt gjort eftersom jag behöver pengar mer än jag brukar behöva pengar det här halvåret. Jag har redan planerat en sthlm-resa som inkluderar "crazy" shopping och en konsert, en till konsert, och en utlandsresa i slutet av året. Vem vet mer vad jag ska göra! Det här kan bara sluta dåligt. Som tur är ska min fina vän lägga ett gott ord om mig på hennes familjs restaurang, men det är tveksamt eftersom de egentligen inte behöver mer personal. Så jag har en back-up som inkluderar ett cv och en Fanny som springer runt och delar ut det på olika arbeten. Jag har ioförsig ett inofficiellt jobb hos min vati men nu har ju skolan börjat så jag kan inte jobba på dagarna. Men jag ska säga till honom att jag kan hjälpa till typ närsomhelst någon helg ifall det är nått skitgöra som de egentligen inte orkar göra själva. Jag får ju för fasiken jobba med skor, vem säger nej till det??

Jag har nu börjat i tvåan på gymnasiet.. Jippi!! bara 2 år kvar totalt av ALLA år i skolan. Det känns mycket bra måste jag säga. Igår hade vi aktiviteter med de nya ettorna. Det var faktiskt ganska roligt, inte alls som när jag gick i ettan. Vi skulle bygga en kulbana och få kulan att stanna inom en 15x15 cm stor area utanför själva banans område. Vi lyckades efter flera försök, jag tyckte våran grupp hade coolast design (NOT). Sen skulle vi göra en liten sketch och bryta mot en samhällsnorm, vi fick e buss-situation där jag och mickan trängde oss före två gamlingar och snodde de sista platserna i bussen. Det var roligt !!

Jag träffade Jo för sista gången på typ ett år eller om jag har tur bara på ett halvår igår, det var tragiskt. Kommer sakna henne, helst hennes alldeles egna besattheter som byts lite då och då.

Never forget that your living my dream sweetie !!!!!

Dags för dagens låt: 

Crush - Gavin Degraw

"I want to
I need to
I have to
have you...
"

Remember, somethings never change:
xoxo

I´m back

Nu har jag inte skrivit på ett tag och jag har verkligen funderat över om jag ska radera bloggen eller inte. Jag ska inte radera den, men om ett tag kommer en "total makeover" ske. För, lets be serious, min blogg ser förjävlig ut.

Men orsaken till att jag skriver nu är för att jag nyss såg en film som heter In the land of women och Kristen Stewart var med i den och alltså jag har verkligen inte gillat idén med att hon ska spela Bella Swan i Twilight. För hon var med i Into the Wild och då hade hon den sämsta rollen ever, men nu, i In the land of women spelade hon en jätte bra roll och nu längtar jag så sjukt mkt till Twilight filmen kommer ut. Hon kommer passa perfekt som Bella. Och jag ser på MTV just nu och såg nyss en liten liten snutt av inspelningen av Twilight.. tyvärr varnar regissören för att fansen kommer bli besvikna eftersom de har varit tvungna att ta bort vissa scener som vi möjligen vill ha med. Men så är det ju alltid så man ska inte klaga. Sen känns det ioförsig som om jag redan sett filmen för att böckern är så sjukt bra, det är helt underbart. Nu längtar jag snart ihjäl mig efter fjärde boken Breaking dawn, den kommer vara sjukt nice tror jag, man fick nämligen läsa ett kapitel från den i slutet av Eclipse. ME LIKE!!

Så, nästa gång jag skriver kommer bloggen se annorlunda ut, kan jag lova...

"It´s time for a BIG makeover"

xoxo

Tonight

Jag har inget speciellt att skriva så jag recenserar bara filmen och sen skiter jag i resten!

House of wax
Skriven av: Charles Belden, Chad Hayes & Carey Hayes
Regisserad av: Jaume Collet-Serra
Filmen handlar om sex vänner som ska åka och kolla på en match. Halvvägs framme bestämmer de sig för att övernatta. Dagen efter upptäcker Wade att en del från hans bil fattas och de  bestämmer sig för att leta upp närmaste mack. De hamnar i en till synes övergiven by där de hittar ett hus helt gjort av vax. De smyger in och upptäcker att vaxfigurerna ser nästan levande ut. De upptäcker snart att staden inte alls är övergiven utan att två bröder lever där och att vaxfigurerna inte alls är gjorda av vad de trodde från början.

HAHAHA jag döööör, jag är verkligen sämst på att beskriva filmer. Men jag måste ursäkta mig för att jag är verkligen inte taggad.. Men men. Filmen var bra men den platsar inte alls in på skräck, det var mer som ett riktigt spännande avsnitt av CSI.. Men den får 3F

Äsch, jag tror jag ska lägga ner bloggen snart!

xoxo

RSS 2.0