Private movie

Idag har jag fyra filmer på lager. Jag hade tänkt piffa upp det hela med bilder ifrån filmerna, men det tar ungefär 1h att ladda upp dem, så jag skiter helt enkelt i det.

Anyway, first one out:
Hancock
skriven av: Vincet Ngo & Vince Gillian
Regisserad av: Peter Berg
John Hancock är en alkoliserad superhjälte som under åren blivit deprimerad och ogillad av samhällets människor även om han har räddat flera av deras liv. Människorna tycker att han borde kunna göra det bättre och mindre agressivt. En dag räddar han livet på Ray Embrey som blir oerhört tacksam och erbjuder sig att hjälpa Hancock att bli bättre vän med samhället. Det första Hancock måste göra är att lämna in sig själv till fängelset där han ska nyktra till och sedan be om ursäkt till folket genom att rädda människors liv på rätt sätt. Hancock går med på detta samtidigt som Rays fru Mary börjar bete sig konstigt varje gång Hancock nämns i hemmet.

Jag antar att alla redan sett den här filmen men, den var väl okej. VÄÄÄLDIGT förutsägbar när det gäller frun Mary men också ett väldigt deprimerande slut. Jag har hört någonstans att det här skulle vara Will Smiths sista film, och det hoppas jag verkligen, verkligen inte. Fast det är klart, rykten stämmer oftast inte!!

Kung Fu Panda
Skriven av: Jonathan Aibel & Glenn Berger
Regisserad av: Mark Osborne & John Stevens
Po är en lat och klumpig Panda som drömmer om att bli en kung fu mästare när han en dag råkar hamna mitt uppe i en Kung Fu "uppvisning" där man ska utse drakkrigaren. Av någon anledning verkar det som om Oogway, templets mästare har hittat sin drakjägare i Po. Helt plötsligt hittar Po sig själv tränandes för att rädda den lilla byn från den oslagbara Tai Lung, till sin hjälp har han mästar Shifu som tvivlar starkt på att Oogway valde rätt kandidat. Men Shifu ger inte upp och upptäcker att mat är vägen till Pos framgång.

Rolig disney film med jätte bra karaktärer där själva skådespelaren lyser igenom. Pos röst spelas av Jack Black och det är så klockrent att man kan se hur Jack Black själv står och försöker göra dom där komplicerade Kung Fu rörelserna. Väldigt bra film tycker jag, men så är jag ju också ett stort fan av disney.

Saw II
skriven av: Leigh Wannell & Darren Lynn Bousman
regisserad av: Darren Lynn Bousman
Polismannen Eric Matthews leder en utredning på ett av Jigsaws nyaste offer när han ser ett meddelande riktat till honom själv på taket ovanför liket. Detta leder till att han hittar en ledtråd som hjälper honom till Jigsaws gömställe och väl där har Jigsaw satt upp tv-monitors som visar ett hus med 8 instängda människor. När Eric tittar närmare på skärmarna ser han att en av personerna är hans son Daniel. De åtta instänga människornas liv står nu på spel när det hela tiden andas in en livsfarlig gas. Det finns botemedel, men de måste först hitta dem och såklart, spela efter Jigsaws regler. Eric ser på hur var och en av människorna i huset dör och depserationen ökar medan Jigsaw sitter helt lugnt och säger att om de bara kan prata med varandra så ska Eric få se att hans son kommer att överleva.

Svårt att säga om den här var bättre än ettan. Den var iallafall mindre skrämmande än ettan då den innehöll såna där "tvär-scener" då man får en mindre hjärtattack. Men tvåan är äckligare, mer sjuka scener. Jag börjar ju typ undra vilka sjuka människor som egentligen skrivit den här filmen, vilken fantasi alltså, hehe.. Har man en gång börjat se Saw så måste man se alla Saw. Så är det ioförsig med alla filmer som kommer i serier, eller vad man nu ska kalla dem. Har man sett ettan så måste man se de andra också..

okej, dags för sista filmen för idag:

Chocolat
skriven av: Joanne Harris & Robert Nelson Jacobs
regisserad av: Lasse Hallström
Året är 1959 och i en idyllisk liten katolsk stad på den franska landsbygden går livet sin trygga gång. Tills en dag då den vackra, livsbejakande Vianne Rocher och henns dotter Anouk gör entré och väcker den slumrande staden till liv. På torget mitt emot kyrkan öppnar hon en exotisk chokladbutik. Stadens borgmästare, den fördomsfulle och konservative greve de Reynaud, ser dock Vianne som ett djävulens sändebud, ditsänd för att inleda hans plikttrogna medborgare i frestelse och moraliskt förfall. Att hon dessutom har fräckheten att öppna sin butik mitt under den pågående fastan gör inte saken bättre.

Man måste ha något gått att äta samtidigt som man ser den annars börjar "snålvattnet" rinna!! Jag tyckte den var bra, mysig på något sätt, och Johnny Depp var hetare än någonsin.....Nu ska jag plugga tyska!!

xoxo

Dom kommer kliva på dig (mig) igen

För en gångs skull är jag sjukt nöjd med mitt hår!
Provade ett hårtips från världens bästa frisör som jag såg på tv och det funkade ASBRA, hihi, jag är happy!

Har varit på stan idag och igår men ändå känns det som om jag inte sett något, ganska konsigt. Den här shoppingabstinensen kanske har gått över till ogillande av shopping... Näe det skulle aldrig hända!

Nu har jag ÄNTLIGEN hittat ett ställe där man kan ladda hem gilmore girls säsong 1, wiie.. jag taggar
Jag har också läst om en massa band som spelar Indie så jag ska dra hem lite sånt också, om jag kan hitta banden någonstans...

Jag tog fina bilder igår på hösten och på blommor med V, fast jag orkar inte lägga in dem för jag sitter vid fel dator. Kanske lägger in dem senare, när jag inte sitter vid den här datorn. Jag borde faktiskt bli bättre på att lägga in bilder, bloggen skulle se roligare ut, kanske! BTW så ser min blogg verkligen noobig ut, ska försöka komma på någon snygg design så kanske jag ändrar det senare...Dagens låt:
Teddy Picker - Artic Monkeys

"Asuming that all things are equal,
Who'd want to be men of the people
When there's people like you?"

xoxo

Lets dance to joy division

Ah, jag älskar när man hittar nya bra artister, idag hittade jag The Wombats, mee looove brittisk Indiemusik.
Sen är jag lite efter också med att berätta att den absolut finaste kärlekslåten heter The man who can't be moved och spelas av The Script. Jag börjar typ gråta och får värsta ståpälsen av det.
Sen kan jag fortsätta med ännu fler låtar som ni MÅSTE ladda hem eller köpa eller hur ni nu gör,
Hallelujah - Gavin Degraw (det är Jeff Buckleys låt fast Gavin gör den lika bra, eller bättre)
Mr.Brightside - The Killers (gammal låt men jag älskar den, från filmen The Holiday)
Standing next to me - The last shadow Puppets (ladda hem alla Last Shadow Puppets låtar, dom är asbra, eller ja, ifall du gillar Indie)


Iaf så var det inte alls det jag skulle skriva, jag är lycklig, jag kom äntligen ihåg det übersöta citatet från Jonas Gardell !!

"Alla kan sjunga och ingen sjunger falskt man säger bara att man sjunger alternativt"

Visst var det fint!! Inte för att jag håller med, men det var fint!


Jag vill rensa min garberob, alltså verkligen verkligen rensa den. Jag har funderat över hur mycket jag skulle spara och det skulle se ut ungefär så här:

• 5 t-shirts (varav 3 är oversized)
• 3 linnen (varav 1 tubtopp)
• 3 jeans
• 3 chinos
• 3 koftor
• 2 korta koftor
• 2 hood
• 1 långärmad

Jag skulle alltså ha JÄTTE mycket plats i min garberob då och jag skulle gilla alla plagg jag hade. För jag har typ alltid ångest när jag rensar, liksom "näe, den här tröjan fick jag i julklapp, den kan jag inte slänga" osv. ASDRYYGT.
Men om jag nu skulle göra sådär, så skulle jag slänga totalt 17 plagg om jag räknat rätt, ah jag önskar att jag var JÄTTE rik, för då skulle det inte kännas som om man slänger bort pengar, vilket det gör nu. Ehm, ja jag vet. Väldigt onödigt att skriva det här men jag skriver det bara för mig själv, liksom som en kom-ihåg lapp fast det inte alls är en kom-ihåg lapp. hehe, floooatyDagens låt:
The man who can't be moved - The Script

"I'm not broke I'm just a broken hearted man,
I know it makes no sense, but what else can I do,
How can I move on when I'm still in love with you...

Cos if one day you wake up and find that your missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street."

xoxo

Moviestar

Söndag!

The Dark Knight
skriven av: Jonathan Nolan & Christopher Nolan
regisserad av: Christopher Nolan
Med hjälp av polisen Gordon och advokaten Harvey Dent har Batman snart avvecklat kriminaliteten i Gotham City och deras partnerskap verkar funka riktigt bra. Men så släpper stadens onda geni, känd som Jokern, lös värsta kaoset och Batman, Gordon och Dent blir tryckta till deras gräns. Jokern däremot verkar ha väldigt roligt undertiden med den kända frasen "Why so serious?"

Den bästa filmen jag NÅGONSIN sett, och jag har ändå sett många. Det tragiska med filmen är att det var Heath Ledgers sista film, hur kan en så bra skådis ta självmord? Helt seriöst, jag blir typ deprimerad av tanken på att han aldrig mer kommer spela i någon film, so sad! Har ni inte redan sett den så MÅSTE ni göra det NU, helst på bio också! Jokern var bäst i hela filmen, man skrattade hela tiden åt honom och scenen med sjukhuset, SÖÖÖÖÖTAST! Jag hade lätt valt jokerns sida iaf jag måstat välja! Mohahahaha

xoxo

Saturday night

"Ja, fysiskt är jag frisk men mentalt har jag aldrig varit frisk"

Jag skrattade så sjukt mycket när han sa så! Hihi, klockrent bara

Jag har varit på stan idag med hela familjen och så har jag fått en ny skinnjacka, ÄNTLIGEN, och ett danslinne. Det var snällt av mamie att ge mig det. 

Asså nu ska ni få höra vad bra att ni inte bokade åt mig, jag kommer hem ifrån Teneriffa den 9/12 och jag far den 1. Ganska tur där, jag som trodde jag skulle fara den nionde. Och nu känns det inte lika jobbigt att jag inte kan följa, för nu kan jag verkligen inte följa. Nu är det inga pengarproblem längre!

Jag hade ett jätte fint citat ifrån Jonas Gardell som jag hade tänkt skriva in, men jag glömde bort det. Tråkigt tråkigt!

Det har gått så långt att jag har blivit beroende av Greek, jag blir typ rastlös direkt jag inte ser på det. FY PÅ MIG SJÄLV! Måste sluta bli beroende av serier. 

Okej, en till sak sen ska jag sluta skriva. LM, du måste hjälpa mig med att ladda hem med hjälp av utorrent, hihi jag är typ sämst och fattar inte instruktionerna. Men men, om du bara kan logga in på msn nån gång.. 


Dagens låt
Jamie Cullam - Catch the sun

"I never really understood 
why I didnt feel so good"

xoxo

Untitled

i´m gonna be about quite when you guys talk about your trip, but it dosen´t mean I´m down or anything, just that I feel like I don´t have anything to do with it

Jag har typ börjat skriva en mening på engelska i varje inlägg, men det blir liksom mitt sätt att kommunicera med er då jag inte behöver skriva så låångt om allt. Hoppas ni fattar!

Imorgon är det schwedischprüfung och jag är typ nervös för jag vet hur svåra hennes prov brukar vara. Men nu orkar jag inte bry mig och det får gå som det går! Eh, lite weird att jag är nervös men ändå inte orkar bry mig! But, that's mee

Jag har absolut inget att säga så jag ska fortsätta med mitt Greek tittande som snart kommer övergå i värsta besattheten, eller, det kanske redan gjort det? Anyway, jag ÄLSKAR greek, det är ASBRA!Dagens låt:
Unsaid - The Fray

"I´m leavin' things unsaid"

xoxo

Make me smile

I know now that I´m gonna be okay, It´s just that I don´t know when

Dagarna flyter fram jätte sakta, typ som sirap, sjukt irriterande. Jag vill att det ska vara helg så jag kan umgås med mina vänner och sova ut LÄNGE. Jag längtar till fredag för du har jag dans och så kan jag vara med V.
Dans gånger 2 igår och orientering med B, vi var bäst och så var vi snälla och hjälpte några småpojkar ute i skogen att hitta rätt. Sen när vi var klara så var dom också klara och då frågade dom om vi kände igen dom! HAHAH så söta, och en av dom var lillebror till en kille som går ettan här på skolan, det visste B men inte jag, eller nu vet jag. Men men, sen när jag såg han på skolan så var det ju självklart att dom var syskon, ASLIKA!!

Sen var det dans både på kvällen och på morgonen, det var roligt fast jag hade jätte ont i huvudet hela tiden. Ganska irriterande. I alla fall så har jag jätte mycket träningsverk nu.

Nu ska jag fortsätta se på Greek så jag kan komma ikapp tv:n!!Dagens låt:
Plain White T´s - If I told you

"Do you care at all? "

xoxo

Something wrong with me

Jag orkar inte den här känslan mer, det kommer snart börja gå ut över alla och det vill jag inte.

Jag hade ändå en riktigt rolig dag idag med smörkastandet och SH i närheten. Fast seriöst, jag typ skämdes lite för jag skrattar så jäkla fult och högt men samtidigt hade jag ju såklart den där känslan "orka bry sig" och såklart "det kommer aldrig hända något du är för ful och för blyg" hehe. Nice, not. Iaf så vart LM nerskjuten med smör av mig, *stolt* , och smöret flööööög ändå upp på luftkonditioneringen (hur stavas det?) och smetade ut sig som värsta korven. BLÄÄ
Vi ska gå dit imorn lr när det nu blir och kolla ifall den är kvar!!!

Nu vet ju typ alla mina underbara förkortningar då bara en ända är svår att lista ut, hehe ganska smart där va.. Men det var ändå W som kom närmast på att lista ut varför..

Ni är jätte fina allihopa som vill få mig på bättre humör och så och jag tar emot all hjälp jag kan få. W´s förslag med SH var lätt bäst, eh,. HAHAHAHAH.. Iaf PUSS PÅ ERDagens låt:
Radar - Britney Spears

"I don't think you know
I'm checking you
So hot, so hot
Wonder if you know
You´re on my radar"

nu ska jag fortsätta se GREEEK som är asbra

xoxo

Freakshow

Its been kind of a freakshow here lately but not anymore.

Det är söndag och jag ska egentligen skriva filmrecensioner men i veckan har jag inte sett någon film. Eller jo, 1 och det var pride and prejudice och den har jag redan recenserat. Om ni frågar mig så känns det ganska skönt att jag inte ska recensera någon idag..

Jag kom nyss hem ifrån mina far/morföräldrar och det är såå skönt att komma tillbaka till civilisationen. Jag har egentligen inte offrat något under den här helgen och det har inte kännts speciellt jobbigt det är bara det att jag gillar när jag har bara kan vara utan att MÅSTA vara social. Så nu kan jag sitta vid datorn och vara osocial igen!Dagens låt:
En vän med en bil - Håkan Hellström

"Du måste va sjuk, sjuk sjuk sjuk
Du måste va blind, blind blind blind
för du kan inte se, när löven faller ner, hur ful jag är"

xoxo

Sweet about me

"There´s nothing sweet about me"

Jaha, nu sitter jag här på en JÄÄÄÄTTE seg dator hemma hos min vatis eltern. Men det är ju kul att dom har en dator i alla fall. Då har man något att göra! Men samtidigt så känner man sig jätte osocial för att man inte sitter och pratar med dom, fast jag redan gjort det ganska länge. Men jag kände hur datorn lockade på mig, och jag kunde inte hålla emot. Så nu sitter jag här och skriver alldeles för fort för den här stackars datorn så jag ser inte vad jag skriver förrän en halvminut senare. Så ursäkta mina stavfel. !!

På väg hit upp så lyssnade jag på en massa ny musik på min SS iPod och jag blev astaggad på att ha med dom på en konsert men sen kom jag på att det är lite omöjligt eftersom jag inte längre går musikklass. Snacka om att bli deprimerad, buhuuuu.

Moving on så kan jag ju säga att jag var sjukaste floaty idag på dansen, jag ville typ springa runt och vara floaty, eeh, okej den där mening var cp men så kändes det. Jag hade överflödigt med energi och jag tror det berodde på att jag visste jag skulle måste sitta stilla HELA helgen och jag var som tvungen att ta ut all energi då. Eller något i den stilen!

Efter mitt oerhört dåliga försök till förkortningar som skulle vara lite kryptiska igår eller när det nu var så ska jag nu komma på nya. Och dom ska vara låååångsökta. Eh, om jag nu kommer på något långsökt om mina ytterst kortsökta vänner, ehm! Jag = Mentaltstörd just nu

Här kommer förkortningarna:
B
SH
HR
V
W
L
LM

Ha så kul åh försök lista ut dom!!Nu är det slut på floaty shit och dags för dagens låt

Disturbia - Rihanna

"What´s wrong with me?
Why do I feel like this?
I´m going crazy right now

Put on your brake lights
You're in the city of wonder
Ain't gon' play nice
Watch out you might just go under
Better think twice
Your train of thought will be altered
So if you must falter be wise

Your minds in disturbia"

xoxo


Anytime you need a friend

Alltså vad har jag gett mig in på? Seriööööööööst jag har fetaste ångesten över alla möten, inte över att måste komma på roliga idéer inför trivseldagarna och så, sånt verkar roligt. Men allt annat. Buhuuuu

Jag tycker ändå vi lyckades rätt så bra med vårat klassrum idag, det  blev en hel massa bilder och fika. Men vad ska man säga, det är ju våran klass!

Jag har varit stressad hela den här dagen utan någon som helst anledning. Jag kan verkligen inte komma på vad det är jag är stressad över, men jag känner det liksom i hela kroppen, det är sjukt obehagligt. Jag har läxförhör i morgon i matte och i svenska, matten är gjort men inte svenskan. Jag tänkte läsa det snabbt innan lektionen imorn. Hehe, den vanliga strategin. Och sen på måndag så har jag spanska prov, som kommer gå bra, tror jag. Om jag får sitta nära TV och långt bort från AM  så blir det bra. Sen så är tyska läxan tills nästa fredag, men något säger mig att det är tills imorgon och att hon kommer bli assur på oss iaf vi inte pluggat till imorn, så jag har pluggat..

Okej, jag tänkte börja med förkortningar istället för hela namn, så.. ni vet vilka ni är. Antar jag!!!

Jag har också fetaste ångesten över igår, allt är förstört nu LM, WTF ska vi göra nu??

Verkligen lyckat med ditt uppdrag idag! Men jag ska kanske inte säga något eftersom jag ALDRIG kommer göra något! Fast jag vill....

Okej slut med floaty inlägg nu, eller inte. Jag är nästan alltid floaty!!

xoxo


A moviescript ending

Söndag = Filmrecenssioner!!
Taggad = NO

Anwway here goes:

Saw
Skriven av: Leigh Whannell & James Wan
Regisserad av: James Wan
Två män vaknar upp tillsammans på vardera sida av ett smutsigt gammalt badrum fastkedjade vid varsitt rör med en död man mellan sig. Den döda mannen ligger i ett blodbad och håller en pistol och en bandspelare i sina händer. Det enda de två levande männen hittar som ledtrådar är varsitt kassettband som det står "Play me" på. De spelar bandet och en av dem, Adam, får veta att han med stor sannolikhet kommer dö i rummet han nu befinner sig och den andra, Lawrence, får veta att hans familj är tillfångatagna och att om han inte dödar Adam innan klockan sex dör dom.  Lawrence upptäcker en låg ledtråd inspelad på bandet och i toaletten närmast Adam hittar de två bågfilar, desperat försöker de såga igenom kedjorna men utan att lyckas. De är de två nyaste offrerna som den omtalade Jigsaw mördaren har tagit. "Let the game begin".

Jag trodde den skulle vara skitäcklig och helt psykopatisk, men inte så värst. Ganska psykad kanske men annars var den som CSI eller criminalminds. Jag tyckte den var jätte bra och nu måste jag bara se de tre återstående Saw-filmerna. Visste ni att Adam som spelas av Leigh Whannell också skrev filmen. Onödiginformation men jag tyckte det var coolt!
Sevärd film BTW

Knocked up
Skriven av: Judd Apatow
Regisserad av: Judd Apatow
Ordningsamma Alison och slarviga Ben träffas på en bar och kvällen avslutas med ett one-night-stand, 8 veckor senare visar det sig att Alison är gravid. Hon bestämmer sig för att behålla barnet och tillsammmans med Ben försöker de på något sätt ha en någorlunda relation, för barnets skull.

Väääääldigt förutsägbar, men rolig. Det är en såndär film som man ser bara för att ha något att se men sen visar den sig vara ganska bra ändå. Jag tycker den är sevärd!

Forgetting Sara Marshall
Skriven av: Jason Segel
Regisserad av: Nicholas Stoller
Musikern Peter tror att han är i det perfekta förhållandet med den perfekta tjejen som älskar honom när hon en dag gör slut med honom. Han blir helt förstörd och låser in sig själv i lägenheten. En dag kommer hans halvbror förbi och tvingar ut honom i livet igen, tyvärr misslyckas försöket och Peter för ett utbrott på jobbet och halvbrodern förstår att han behöver semester. Peter åker till Hawaii, dit Sara alltid ville, och kan ni gissa vem han träffar på där? Såklart, Sara med hennes nya pojkvän. Som tur är finns receptionisten där, Rachel som hjälper honom ur svåra situationer och snart verkar det som om semstern var en bra idé i a f.

Låg humor med massor av "underbältet" skit. Men jag skrattade !! Samma sak här som i Saw, han som spelar Peter är han som skrivit filmen. Den här filmen var också förutsägbar och två av skådespelarna från knocked up var med i den här filmen också. Eh, ja......

I now pronounce you Chuck and Larry
Skriven av: Barry Fanaro, Alexander Payne & Jim Taylor
Regisserad av: Dennis Dugan
Brandmännen Chuck och Larry är bästa vänner och en dag när Larry räddar livet på Chuck lovar Chuck att han ska göra vad som helst för Larry. Larry, som är änkling, behöver hjälp av för att få skriva av hans pensionfördelar på sina barn och det enda som måste göras är att gifta sig med Chuck. Nu måste de bara låtsas vara bögar för att det ska gå vägen men många har sina misstankar. 

Ja, en klassisk Adam Sandler film, fast den här var tuuuuuuusen gånger bättre än You don´t mess with the Zohan!!!!!!
Jag orkar inte skriva något mer om den för jag antar att ni alla redan sett den! Annars kan ni ju se den.xoxo  

Jobb

"Om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm"

Jag har jobbat idag på pappas jobb med att försöka hitta par. Jag hade typ seriöst 10lådor proppade med skor som inte hade någon vänster/höger sko så mitt jobb var att hälla ut allt på golvet och sen sitta där och leta nålen i höstacken om ni fattar vad jag menar... Men det är ett jobb och det betyder lön som betyder att jag kommer kunna fara till sthlm utan att ta av mina sparpengar, det mina vänner är ren lycka!Jag vet egentligen inte varför jag skriver, men jag har absolut inget annat att göra.. BOREDDagens låt:
Details in the fabric - Jason Mraz

"If it's a broken part, replace it
If it's a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it"


xoxo 


RocknRoll, blåa ögon - igen

Jag har just ätit mat och jag tror att maybe I got a foodbaby !! Helt sick vad gott hemmagjorda chicken nuggets är. CRAZYY SHIT

Sen har mamma köpt den nya smaken av marabou (lr hur det nu stavas). Den heter Amigo och det är mosad "chips" i den, alltså det är inte chips, chips men typ något liknande snacks som jag inte vet vad de heter, de ser iaf ut som koner fast dom är ihoptryckta. Iaf så smakar det choklad + chips. Hehe, ganska självklart kanske. Men jag känner mig floaty!!Jadu, det går ju bra det här med mode grejset jag ville skriva om. Men eeeh?? Jag vet inte vad jag ska skriva om än!!

Jag såg just klart en film som såklart kommer recenseras på söndag..

Sen har pappa fixat mig lite mer extra jobb på hans jobb.. Wieee, money just keep rolling in!! Eller inte..

JAG VILL OCKSÅ BO I LONDON! Jag har kommit fram till att jag är äckligt avis på Joe, men jag ska fara dit någon gång och snylta en stund på hennes liv, om jag får för hon alltså!

Sen ska jag ändra bloggen så man kan läsa vad jag skriver.. Skulle ju vara najs va?

Nu ska jag sluta skriva helt random meningar i olika rader.. Börjar bli lite vääl floaty!!Dagens låt:
Uppsnärjd i det blå - H.akan Hellstr:om

"Och jag står framför spegeln, jag vill förändra allt, och allt som jag ser i den.
Du har vart ute i världen i flera år, när jag bara stannade på mitt rum och såg dagarna gå.
Så uppsnärjd i det blå."

xoxo

Bombay

Igår var fetaste floaty dagen ever. Vi skrattade oss igenom HELA historia lektionen och sen gjorde jag bort mig TOTALLY på engelskan när jag drog värsta blondie repliken.

Citat:
Jag: Vilket år är hon född??
Tova: 13 + 1995 = 2008. Ja hon är född -95
Jag: Woow, Är det alltid så? 17 + 1991 = 2008. FAN VAD COOLT!!

jag lovar, jag var heeeelt seriös, och sen när jag väl upptäckte hur sjukt dum jag var trodde jag aldrig jag skulle sluta skratta. Men vad gör man, det spelar ingen roll vilken hårfärg jag har, kommer alltid vara blondin innerst inne !!!!!Åh vad vi hade vilja ha Josefine igår hos oss, du hade varit perfekt för att rita våran tidslinje under 1800-talet på Historian, och du hade fått hur mkt material som helst till dina underbara serier. Gosh, vi satt typ hela tiden "Nu skulle Joe varit här", "Det här skulle Joe ha ritat bättre", "Det här hade varit en perfekt serie till Joe" osv...

Idag har jag bara två lektioner, JIPPIIIIIE det är så skönt.

Jag ska börja skriva mer om mode och sånt, tror jag.. Jag har alltid velat men men vi får se hur det blir, jag säger alltid att jag ska göra saker men sen blir de typ aldrig av...Dagens låt:
I kissed a girl - Katy Perry

"It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight"


xoxo


When I grow up

Första september = ny månad = aktuella konserter

Så här kommer min allra första konsertlista som bara kommer innehålla konserter i Umeå åh i Sthlm.

UMEÅ:
Inga stora artister men den 25 är det en tvådagars festival. Eller ska man kalla det festival? Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, för det heter 2 new days of hip hop och är årets motsvarighet till Pump up the Jam. Och det var ju ingen konsert. Bara dans, battles. Men det stod något om en fest med DJ, men sen vet jag inge mer. Jag rekommenderar att gå på Pump up the Jam till er som gillar dans (street). Förra året var det då riktigt bra.

STHLM:
5/9 Neverstore
7/9 R.E.M
17/9, 18/9 Coldplay
19/9 Stevie Wonder
27/9 Jason Mraz (den skulle jag vilja se)Inget speciellt idag, bara skola med en föreläsning om mentalhälsa.
Vi började snacka en massa om hundar och jag vill seriöst ha en hund nu.
Sen läste vi en tjejs blogg om hur hon har det i USA på sitt utbytesår, det vill jag också göra fast det kommer aldrig hända. Kanske pluggar universitetet där, eller inte, jag vet inte, men jag vill...

Dagens låt:
Fakebestfriend - Anorexia

"Oh my god, I'm fucking scene
Gastro bypass for me"

xoxo

RSS 2.0