Samma himlar som jag

Jag kokar av ilska just nu. Jag vill göra allt annat än plugga. Jag vill städa i ordning min lägenhet som för tillfället ser ut som hej-kom-och-hjälp mig. Jag vill läsa i böcker som jag själv valt och inte min litteraturlärare. Jag vill se film. Jag vill se serier. Jag vill krypa ner i sängen och bara mysa. Jag vill INTE plugga. Får damp. 
-
Idag på gymmet var det en kille som sprang på löpbanden utan skor. UTAN skor. Barfota med andra ord. Det var extremt nasty. Vem gör så? Har sett personer som gått runt barfota förut och har tyckt att det varit ganska nasty det med, men att springa på ett löpband utan skor? Har personen i fråga inte råd med skor? Men hade råd med gymkort? Vilka prioriteringar man har då. Känns som det ska vara ytterst oergonomsikt. Förr i tiden hade man ju aldrig skor, men det var väldigt länge sedan. Vi behöver fan skor nu. Underlagen är alldeles för hårda. Våra trampdynor går ner sig och går sönder och då, då får man SKITONT. Lovar!
-
Nej, jag tänker fan städa nu. Även om jag egentligen inte borde. Jag borde skriva ett manus om stereotyper och sen läsa in det på voicethread. Men nu tänker jag vägra. Sen tänker jag få total panik imorgon eftersom det ska vara inne senast onsdag. Japp, det tänker jag göra!
-

Jag är en del av båda

Vilket stort misslyckande sista utmaningen blev! Jag har totalt glömt bort bloggen de senaste dagarna. Åh, hade ju varit kul att klara av det men ICKET. Men ja, ja man kan ju inte vara perfekt jämt! 
-
Men jag skriver om det nu, mina rädslor alltså.
Ni kan få en fin lista, som jag ska försöka korta ner så det inte verkar som om jag går runt som ett nervvrak konstant. 
Utan inbördes ordning;
- Jag är rädd för att kräkas. Inte typ, åh-nej-vad-jobbigt-det-är-att-kräkas utan typ snarare total-fobi-för-kräk-mitt-liv-styrs-av-det-rädsla! 
- Jag är rädd för att dö. Kan få hjärtsnörp och inte kunna sova pga detta. 
- Jag är rädd för att någon i min familj ska dö. Kan få hjärtsnörp och inte kunna sova pga detta. Då måste jag ringa till någon av dem och se så att de verkligen lever. 
- Jag är rädd för att bli ensam. Känns så tråkigt att en dag vakna upp vid typ 45 års ålder och inse att jag inte kan få barn längre och att jag är för gammal för att typ orka anstränga mig att träffa någon ny. 
- Jag är rädd för att framstå som bitter. Jag tror att man måste känna mig bra för att riktigt förstå när jag är sarkastisk och inte. Om man inte förstår så tror man ju direkt att jag är sjukt bitter och typ självmordsbenägen eller något. Måste skärpa mig. 
- Jag är rädd för mycket mer men nu hade jag tänkt ta tag i mitt liv igen så ni får inte veta mer.
 

En sommarkväll, en helt vanlig sommarkväll

Tänk om kanske är universums dummaste tankesätt. Helvete vad deprimerad man kan bli!! Jag kämpar ständigt med att inte tänka, tänk om. Det är så dumt. Gjort är gjort eller ogjort är ogjort. Man får fan leva med sina beslut. 
-
Jag har superduper bråttom så det där är allt jag bju på ikväll! Ha en underbar fredagsafton allihopa.
 

Jag kommer aldrig dö, nej

Jag tål visst att se blod! Jag tycker det är sjukt fascinerande med vård och allt som hör till det. Förut ville jag jobba som läkare, men det vill jag inte längre. Inte för att jag inte tror jag skulle klara av det eller så, mer bara att jag faktiskt vill ha fritid och sådana lyxigheter som de som jobbar som läkare sällan har. 
-
Men idag ska jag alltså berätta hur en vanlig dag ser ut så tänkte försöka mig på en sån där tidslinje-grejsimojs som dom brukar ha i tidningarna!
08:00 - Väckaren (mobilen) ringer samtidigt som radion startar på p3. Jag ställer mobilen på snooze (9min).
08:09 - Stänger av väckarklockan och ligger kvar i sängen och lyssnar på morgonpasset. Kollar eventuellt facebook och instagram på mobilen. 
08:20 - Kliver upp. Går på toa. Startar kaffekokaren och lagar frukost. Oftast bestående av gröt och en knäckebrödsmacka eller scrambled eggs. 
09:00 - Börjar göra mig iordning för skolan. Sminkar mig alltid först samtidigt som jag försöker lista ut vad jag ska ha på mig. 
09:30 - Står fortfarande i underkläder och panikar över vilka kläder jag ska ha. Känner också megastress över att jag inte kommer hinna till skolan i tid.
09:40 - Bitter som få med klädvalet och på cykeln påväg till skolan!
10:15 - Lektionen börjar.. 
12:00 - Lektionen slutar..
12:30 - Kommer hem, käkar lunch.
13:00 - 17:00 - Antingen så pluggar jag den här tiden, eller så fördriver jag tiden med ingenting. Typ pill i naveln och tv-serie-tittande! 
17:00 - Börjar bli hungrig så lagar eventuellt mat, orkar jag inte det så letar jag fram en gammal matlåda. 
18:00 - Försöker mig på att plugga. Slutar med att jag sitter på facebook och gör absolut ingenting.
19:30 - Åker iväg till Iksu för att träna med systeryster.
21:00 - Kommer hem, hoppar in i duschen och dricker sen lite te och äter mer knäckebröd. Antingen ser jag på tv samtidigt eller så sitter jag vid datorn.
22:30 - Lägger mig i sängen, ser serier eller läser bok. 
23:30 - GODNATT
-
Ungefär sådär. Träningstiderna brukar variera, ibland tränar jag mitt på dagen. Nu senaste dagarna har jag dock jobbat varje eftermiddag så egentligen skulle det stå 13:00-18:00 jobb... Men det är ovanligt att jag jobbar vardagar sååå det fick bli sådär. Kuligt va?? Hahahaha
 

Give me nothing

Åh nu kom jag till den utmaningsdag som jag fruktat!! Vad mitt drömyrke är. Pratade med en klasskompis om det här igår. Slutade med att jag kände mig som universums tråkigaste människa. Tror inte riktigt det var målet med konverstationen men det blev bara så. Vi försökte lista ut vad jag skulle plugga till. Och så kom frågan; "Vad ville du bli när du var liten, vad hade du för drömyrke då?" Och allt i mitt huvudet blev bara blankt. Jag kommer inte ihåg om jag ville bli något.. Eventuellt så ville jag kanske bli frisör. Men tror faktiskt den drömmen började först på högstadiet. Åh vad irriterande. Så istället för drömyrke försökte vi lista ut vad jag hade för hobby. Så hände exakt samma sak där. Jag har ingen hobby. Så sjukt tragiskt. Blir ju deprimerad bara jag tänker på det. Men enligt min klasskompis så är det inte alls ovanligt att just tjejer inte har en hobby medans killar åh andra sidan alltid har en hobby eller fler. Men det hjälpte inte direkt för att få mig på bättre tankar. 
-
Så, jag har inget specifikt drömyrke. Mycket tragiskt. Men, jag har några kriterier som jag skulle vilja att mitt drömyrke innehöll. Och nu när ni läser detta och ni kanske förstår vilket yrke det är jag syftar på, så kommentera för h-vete!! Kriterierna är;
- Jag ska träffa mycket människor 
- Jag ska ha möjlighet att resa sjukt mycket (med jobbet)
- Gärna också möjlighet att placeras på ett utlandskontor fast med samma yrke
- Helst inte så stillasittande
- Gärna något halvt kreativt 
 
Ja det var väl typ det jag hade. Så om det för er nu började klarna så SKRIIIV. För här är det inte så klart. 
 

You would go to Mykonos

Om jag vann 1 miljon skulle jag.. Först och främst typ hoppa runt i glädjeskutt i tio minuter. Sen skulle jag tro att det var ett skämt. Sen skulle jag bli alldeles chockad. Men så tillslut skulle jag ta mitt förnuft till fånga och helt enkelt bara dra ut på en resa. Typ jorden runt here i come. Skulle varit fett. Jag tror faktiskt att jag skulle vara galet egoistisk med mina pengar. Eventuellt dela med mig till min familj.. Men tveksamt! 1 miljon är inte överdrivet mycket känns det som. Dom kommer ju garanterat ta slut så det gäller ju att ta vara på de månader/åren man har användning för dem. 
-
Förlåt om allt börjar bli väldigt ointressant här men har fan inget att säga om de här utmaningarna.. TRÅÅÅK.
 

If i ever get to slumber

Men fy vad tråkigt!! Orkar inte lägga ut något recept. Ville inte vara tråkig och lägga ut ett bakrecept utan tänkte ta värsta gourmet-middags-receptet. Men då orkade jag inte leta reda på något. Jag är nämligen fruktansvärt dålig på att laga mat. Jag är inte dålig i köket, jag har bara noll inspiration. Så jag lever på mat som går snabbt att göra och som ändå är gott. Ibland får jag någon sorts överenergi och blir superduper taggad på att laga mat. Men det är sällan. Bland det värsta jag vet är att handla mat.. SKITTRÅKIGT JU.
-
Så istället för att lägga ut ett recept får ni ett helt vanligt inlägg. 
Idag på skolan så hade vi översättning och grammatik. Två lektioner som typ går hand i hand. Kan du inte grammatik så är det garanterat att du översätter fel. Mycket roligt. Jag älskar ju när man bryter ner ett språk in i minsta detalj och kollar på alla möjliga delar av en mening och ett ord. Väldigt roligt. Tror kanske jag är en av få som tycker det. Men men.. På lunchen satt vi dessutom ute och solade oss. UNDERBART. 
-
Äsch, jag är alldeles för uttråkad för att få ut något intressant på det här inlägget. Hoppas på en roligare utmaningsdag imorgon!

Just give me a reason

En talang är det jag ska skriva om idag/kväll. Kanske borde utveckla lite mer om mina jonglerings-skills. Finns dock inte mycket att säga alls. Jag började jonglera för att jag ville ha åtminstone lite bollkoll eftersom jag i vanliga fall besitter noll sådan. Pappa lärde mig. Han kan jonglera med fyra bollar, jag kan med tre. Det tog väl kanske någon vecka av intensivt tränande innan jag kunde. Att få runt bollarna var inga problem, det var snarare att stå stilla som var det svåra. Jag liksom sprang runt och jagade bollarna eftersom jag kastade dem framåt hela tiden. Det blev snabbt jobbigt kan jag meddela. Men sen när det väl lossnade jag och kunde stå stilla så var det ju exakt som att cykla. Spelar ingen roll om det var flera månader sedan jag jonglerade så kan jag i alla fall. Det är ändå ganska kul att kunna, det är ju inte übervanligt. 
-
Nu kändes det som om jag inte besitter någon vettig talang i överhuvudtaget. Men tycker det är svårt med det där ordet, talang.. För mig innebär det något utöver det vanliga. Inte att man är bra på sport eller ett instrument. Snarare att man typ kan trolla eller lösa universums svåraste mattetal på tre sek. Kanske. Allt annars känns så, vanligt. Jag räknar ju inte min jonglering som någon talang eftersom jag inte är värsta cirkusartisten. Jag kan bara. Punkt. 
-
 

Nu vet du allt om ingenting

JAG KLARADE MATTEPROVET!!!!!! BOOOOOOOM. 
-
Sådär, lite skryt i början av inlägget. Idag är det citat som står på schemat. Jag är besatt av fina citat. Älskar det. Oftast tycker jag lite skrytiga citat är bäst. Oscar Wilde har många sådana. Låttexter och repliker från filmer kan också göra djupa intryck. 
-
Men favoriten var det nu va? Den har jag faktiskt från en person som jag på håll beundrar. Han är lite av en idol. Men mest skulle jag nog bara vilja krama om honom! Han sa en gång;
"Det är när man slutar bry som vad andra tycker som man verkligen kan vara lycklig".
Det kan ha varit ett citat från någon annan som han bara sa. Det finns nog många andra som sagt det också. Men fan vad rätt han har! 
-
Jag kanske också borde vara lite mer optimistisk.. Men jag gillar att ha rätt för mkt!

Men du sover ju, du hör ju inte på!

Min favoritsång.. Favoritsång som i singularis. Den är svår. Men som ett riktigt die-hardcore-fan som jag är av Håkan Hellström så måste jag säga "Nu kan du få mig så lätt". Den är så fin att jag får hjärtsnörp varje gång jag hör den. Det är många av Håkans låtar. Nästan alla. "Nu kan du få mig så lätt" är låt nr. 4 på Håkans första skiva "Känn ingen sorg för mig Göteborg", den skivan är min all-time-favorite. Den är genialisk. Låtarna liksom passar ihop också. Det är den skivan jag alltid, ALLTID, lyssnar på utan shuffle. För det är så den ska lyssnas på. Håkan tänkte allt till där! 
-
Vet inte om ni vet om det, men han har ju kommit ut med en ny singel. "Det kommer aldrig va över för mig" heter den. Jag är lycklig i själen för att min favorit gör nytt igen. Hörde den när den hade premiärspelning på radio. GÅSHUD. Bara för att det var han. Låten var tyvärr inte något att hänga i julgranen. Men han är bäst i alla fall. 
-
Och P.S, lycka till ikväll!

Back on my feet to call for you

Wohooo, halvvägs igenom utmaningarna. Nr.10 idag. 
-
"Något jag saknar" är temat idag. Hmm.. Det finns en hel del jag saknar, allt mellan gamla bekanta till simträningarna. Men den senaste tiden har jag börjat sakna barndomen något helt enormt. Låter kanske lite töntigt och sådär, men jag tror inte jag är ensam. Speciellt saknar jag tiden då man inte hade några måsten. Vilket borde ha varit när man var superliten, typ dagisåldern. Då det inte fanns läxor eller andra saker som man kände sig tvungen att göra. Då man lekte dagarna i ända och det inte fanns något bättre än att krypa ner i sängen och mamma eller pappa kom för att läsa en godnattsaga. Jag får helt sjukt ont i hjärtat när jag tänker på sånt. Att jag aldrig mer kommer vakna och tänka att "Jag har inga måsten, jag kan göra precis vad jag vill." Visst, det kommer komma dagar då jag kan göra vad jag vill, men det kommer bara vara på låtsas, för egentligen så vet jag att jag kanske borde städa, laga mat, åka och handla, betala räkningar, skriva den där uppsatsen, ringa det där samtalet eller åka och jobba. Nu låter det väldigt deprimerande, men det är inte riktigt det jag vill att det ska göra. Att vara vuxen har sina guldkorn också. Tror bara att jag just nu har lite ont i magen för jag ska försöka välja ett program som jag ska plugga och som jag sen kommer bli något av. Bli något på riktigt. Men, jag kommer ALLTID sakna barndomen. 
-
Kanske kan tyckas att denna bild är lite slumpmässig, men, den påminner mig väldigt mycket om min barndom. Såg nämligen den här filmen när jag var kanske 7 och då var det min favoritfilm. 
 

The thought alone is killing me right now

Dom är utmaningsdagarna funkar ju ändå relativt bra. Har ju skrivit ett inlägg om dagen sen jag började. Det är typ mer än jag skrivit på flera år. Kom ihåg att jag hade en regel att jag skulle skriva minst två ggr om dagen när jag precis öppnat bloggen. Den dagen jag har tid med det igen...
-
I alla fall så vill utmaningsguden att jag ska välja en favoritserie nu. Jag har ingen favoritserie. Eller kanske.. New Girl eller Cougar Town. Gillar verkligen komediserier. Det är så härligt att få skratta åt människor som verkar ha underbara och roliga liv. ÄLSKAR Courtney Cox i Cougar Town. Hon är störtskön. Hur dum som helst men på ett urgulligt sätt och så blir det superroligt. Kan ibland sitta och tänka på vissa avsnitt och skratta för mig själv. Typ som när hon inte visste vilken film The Untochables va och trodde det var samma som The Bubbleboy. Sen tror jag hon påminner mig litegran om min egen mamma. Att hon inte riktigt känner av gränser. Allt bara pluppar ur henne. Bästa föräldrarna är ju så. Haha åååh nu började jag sakna min egen mamma. 
-
New Girl går ju inte att inte tycka om heller. Skrattar varje avsnitt. Inte ljug. Jag kom ihåg ett avsnitt speciellt då jag skrattade så mycket att jag grät. Jag är inte en människa som sitter och ser en serie typ helt tyst och tycker typ i huvudet att "ja det där var ju roligt" utan istället brister det bara. Oavsett om jag ser med någon eller själv. 
-
Tips på andra serier ifall någon annan också gillar komediserier;
- Happy Endings (Vänner fast nyare version)
- The office US (Har inte sett UK så kan inte uttala mig om det men US är mkt bra)
- The big bang theory (Sheldon <3)
- Modern Family (Herregud, nu kom jag på att jag inte sett det på hundra år. Det har säkert hunnit komma nya avsnitt)
-
Jag ser självklart på andra sorters serier också. Jag ser på allt i princip. Har ett schema under veckorna på vad jag ser vilken dag. Det har gått lite överstyr. Men nu är det många serier som har mitt-i-säsongen-paus så jag har ganska mycket tid över till annat viktigt, som t.ex. skolarbete. Men andra bra serier;
- Game of Thrones (Börjar snart om igen, LÄNGTAR)
- Greys Anatomy (Har nästan börjat gå för långt men är fortfarande helt ok)
- True Blood (Har spårat rejält, men kan inte sluta se)
Så då fick ni ett långt inlägg om INGENTING. Varsågoda!!
 
 

Satte mig i baksätet

Mitt tidigaste minne... Mitt tidigaste minne... Mitt tidigaste minne... Jag vet faktiskt inte alls hur gammal jag va, men vi höll i alla fall på att bygga ut köket. Var någon period då alla på gården ville ha större kök och så kom mamma och pappa på den briljanta idén att bara förlänga köket! Så, vi rev väggar och ut kom en massa gul isoleringsgummi, eller vad det nu heter. Jag hade väl relativt nyligen sett djungelboken eller något liknande så jag tog en stor sådan där gul isoleringsgummi-bit och låtsades att jag var Baloo. Slängde den bakom ryggen och låtsades att det var ett träd som jag kliade mig på. Som han gör.. I filmen ni vet.. Efteråt ångrade jag mig SÅ mycket. För tydligen så är det något i sånt där gult isoleringsgummigrejs som gör att det börjar klia förbenat mycket. Jag tror till och med att jag grät för det kliade så mycket men jag inte kunde klia.. Misstänker att jag var cirka 5-6 år. 
-
Ett väldigt konstigt minne. Jag vet inte ens själv varför jag kom att tänka på det. Eller varför jag vid 5-6 års ålder skulle låtsas vara Baloo och av alla saker man kan göra som honom så skulle jag klia ryggen mot ett träd. I'm a freak. 
-

Don't you wanna go?

Åh vilken trevlig utmaningsdag. Vart jag vill resa någonstans? Det finns alldeles för många ställen som jag vill resa till för att kunna välja ett. Men en drömresa är en eurotrip. En riktig tågluffning. Då skulle jag besöka alla ställena i Europa som jag alltid drömt om att få åka till. T.ex. Berlin, Köln, Nice, Amsterdam, Wien, Prag, Rom, Milano, Venedig och kanske Aten. Som ni ser skulle jag ju behöva ha åtminstone en månad på mig. Jag skulle självklart slänga in flera städer jag redan besökt också, som t.ex. Paris och Barcelona. Två underbara städer som jag absolut skulle åka tillbaka till. Jag har tusen andra ställen jag också måste besöka innan tiden är ute. Irland är ett land som lockar förvånansvärt mycket. Liverpool är den staden i England som lockar mest nu, det skulle vara otroligt ballt att åka dit. Kina. Australien. Sydafrika. Argentina. Ja, you name it. 
-
Om man ändå hade lite mer tid över och lite, lite fetare bankkonto så skulle jag ju börja beta av denna lista. Europa är ju enklast. Varför åker man inte på fler weekendresor? Så himla enkelt egentligen. Någon som är sugen på att följa till Berlin? Eller Dublin? Vore fett. 
-
Det jobbiga för mig med resor är att jag är så flygrädd. Nej, rädd är fel ord. Orolig. Jag är flygorolig. Men efter att ha flugit så mycket som jag gjorde under 2012 så borde det ha släppt lite i alla fall. Hoppas jag. Får vänta och se. Den enda inbokade flygresan jag har hittills är till Stockholm i April. Systerhelg i hufvudstaden väntar. Längtar!
-
 

Unknown brother

Okej, jag hoppar över gårdagens utmaning. Det var ändå bara ett ögonblick. Jag inte komma på vad spännande jag skulle kunna berätta om det.
Så istället kör vi itunes på shuffle. Kan meddela att sist jag hade igång itunes var förra året vid det här laget då jag fixade iordning min ipod inför flytten utomlands. Jag safe:ade lite ifall spotify inte skulle fungera. Tur det för det gjorde det inte heller!! 
-
Låt 1: Unknown Brother - The black keys
Helt galet bra band. Har ni inte hört dem förut har ni verkligen missat något. Rock när det är som bäst. Typ.
Låt 2: Negative Creep - Nirvana
Har aldrig hört låten förrut. Nirvana var ju ett ascoolt band men jag måste va ärlig, den här låten SUGER. 
Låt 3: Splendor - M83
Haha alltså vad är det här? M83 har ju många bra låtar, det här är inte en av dem. Fan vad tråkigt det var att shuffla på itunes. Jag har ju bara en massa skräp där. 
Låt 4: Winter is coming - Radical Face
Okej här kom något intressant. Radical Face var en av mina favoritartister förut. Sen glömdes han bort lite. Åh så underbart bra musik han gör. Det är lite av alternativ indie folk. Galet bra! En låt med honom som jag inte kan få nog av är Ghost Towns. Den är underbar. 
Låt 5: Lover to lover - Florence + the machine
Också sjukt bra bortglömt band. Var besatt av Florence + the machine förut. Dem är ju galet bra så har ni missat dem också, vilket jag tvivlar starkt på att ni har, men OM ni har, så lyssna NU! 
-
Nej nu får de va nog med musik från itunes. Ska försöka att inte missa några fler utmaningsdagar. 
 

If you dare come a little closer

Jag är född i juni, nästan i mitten av månaden, vilket betyder att jag är född i tvillingens stjärntecken. Så här står det på wikipedia;
"Enligt astrologin sägs Tvillingarna vara talet, intelligensens, språkens och all kommunikations tecken vilket gör dem väldigt sociala. Egenskaper: Anpasslig, tydlig, kommunikativ, nyfiken, intelligent, charmig, underhållande, vitsig, busig, äventyrlig, smart. Stark drivkraft, stort självförtroende, självinsikt, självkänsla och har många olika talanger och förmågor. När de kommer på hur de ska ta dessa förmågor och talanger i anspråk uppnår de sina mycket högt uppställda mål. De blir mycket framgångsrika och hittar så småningom rätt relation. Inspirerar och motiverar omgivningen med sin inkännande personlighet.". 
-
Måste säga att jag tycker stjärntecken är väldigt intressant. Helst när det stämmer bra in på människor. Jag tycker väl att jag passar in i mitt stjärntecken ganska okej. Många saker stämmer, som att jag är väldigt pratglad, ÄLSKAR språk och är nästan alltid social. Men det här med självförtroende och självkänsla stämmer inte. Tror knappt jag har något av det. 
 

This stranger that you would be

Nu har jag kommit till den utmaning som är svårast. 10 saker ni inte vet om mig. Jag har så svårt att komma ihåg vad jag tidigare skrivit om mig själv, så det kan komma en del upprepningar. Men jag ska försöka vara påhittig nu. 
-
1. Jag är väldigt bra på att jonglera.
2. Jag har noll bollkoll förutom när jag jonglerar..
3. Jag skrattar alltid åt kiss- och bajsskämt samt alla skämt som är under bältet. 
4. Jag har sjukt svårt för att vara dålig på nånting. Och nu menar jag SJUKT svårt. Jag mår psykiskt dåligt av det och skäms alltid så jag vill sjunka genom jorden. Därför har jag svårt för att prova på nya saker.
5. Den absolut värsta saken som folk kan säga om mig är att jag är tråkig. Det är värre än att jag är ful, dum eller sämst. Det tar så jävla ont. Lång historia bakom det dock!
6. Jag är sämst på artighetsfraser. Helst i telefonen. Det blir pinsamt, nästan alltid. Därav min telefonfobi. 
7. Jag är EXPERT på att överanalysera saker. 
8. Jag har noll empati för djur. Det här låter brutalt och hemskt men jag har verkligen inte det. Jag kommer alltid, alltid att "låtsas" att jag gillar att gosa med djur men verkligheten är något helt annat. Jag tänker inte gå in på det för det känns som om jag förolämpar vissa personer men snälla ta inte åt er. 
9. Så värdelös som jag kände mig de första veckorna efter jag kom hem från min utlandsvistelse har jag aldrig känt mig. Detta beror på att i princip ingen verkade förstå varför jag ville komma hem och de uttryckte det som om jag var dum i huvudet. Det tog mer än en månad innan jag kunde vara stolt över mitt beslut och verkligen känna att det var rätt.
10. Jag är väldigt klumpig. Jag brukar vara den personen som slår sönder saker första gången jag är hemma hos någon eller så spiller jag alltid något över mig själv. Gärna något som färgar av sig väldigt mycket och är svårt att få bort i tvätten och om jag nu ändå ska råka slå sönder något så varför inte den dyra vasen eller den ovanliga porslinsprydnaden? 
-
Det här var svårare än jag trodde. Jag tror att de flesta sakerna visste ni redan. Men jag gjorde mitt bästa så klaga inte! 

Now you know

Okej.. 1h kvar på den här dagen så jag har inte glömt bort utmaningen.. Vart jag vill vara om 10 år.. Om 10 år är jag 31. Då vill jag ha ett yrke. Gärna något där jag trivs. Helst vill jag ju såklart ha träffat min man och om jag får drömma stort så vill jag ha barn. Herregud. Kan man ha mer klyschiga drömmar. För första gången på ganska länge så bryr jag mig inte om vart någonstans jag kommer befinna mig om 10 år, tänkte i världen. Om jag är i Sverige, fine. Jag är ingen Sverigehatare längre. Thats for sure.
-
Sorry för universums tråkigaste inlägg men det där var universums tråkigaste fråga. 
 

Me and my eyes, me and my heart

Så dag 1, min familj. Hur mycket vet ni inte om dem redan? Allt ungefär. Men här kommer i alla fall en hyllning till de bästa människorna jag vet.
 
Jag har den bästa familjen som existerar.
 
-
Jag har en så otroligt klok, underbar och omtänksam pappa som jobbar med världens coolaste jobb och har exakt samma humor som jag. Är det någon som jag kan prata med om allt och aldrig, aldrig känna mig dömd så är det pappa. Han älskar mig i alla lägen. Han har alltid ställt upp, i vått och torrt. Han blev speaker och ordförande för vårt simsällskap trots att han aldrig haft något större intresse för sporten. Han har alltid suttit trogen och lugn och hjälpt till med läxor. Alltid med de kloka orden nära till hands. Pappa, du är bäst, jag ÄLSKAR dig!
-
Jag har den absolut snällaste, vackraste och mest kärleksfulla mamman som man kan tänka sig. Hon har alltid, alltid haft full koll på vad man har för intressen och läst på så att hon ska kunna vara med och inte "skämma" ut en. Det har varit viktigt för henne att jag och systeryster alltid trott på oss själva trots att jag vet att hon inte tror på sig själv. I hennes värld finns det inget som är viktigare än jag och min syster. Vi kommer alltid först och det får kosta vad det kosta vill. Mamma har alltid ställt upp med läxhjälp, skjuts till vänner och bara varit där när man måste gråta utan anledning. Hon kan läsa mig som en öppen bok och hon kan lösa alla problem. Alltid med kramar och pussar i överflöd. Mamma, du är bäst, jag ÄLSKAR dig!
-
Jag har universums bästaste systeryster. Hon är världens vackraste människa, utan och innan. Ett hjärta av guld och en omtänksamhet som alltid överraskar. Hon har tagit hand om mig när mamma och pappa varit borta, hon har torkat mina tårar när jag varit ledsen och hon har alltid satt mig först. Aldrig har jag varit den pinsamma lillasystern och aldrig har jag varit jobbig. Fast jag vet att jag varit det. Men aldrig i hennes ögon. Om jag fick bestämma så skulle min systeryster få exakt allt hon ville ha och mer därtill, för det finns inget som hon inte förtjänar. Min bästa vän, den jag alltid vänder mig till när jag vill prata av mig eller när jag har problem med något. Den som aldrig dömer. Bästa systeryster, du är bäst, jag ÄLSKAR dig!
-
Dom sju månaderna som jag inte var med min familj var de absolut tyngsta i mitt liv. Jag är inte hel utan dem, något saknas. Jag skulle aldrig vara den människa jag är idag utan er, Ni är mitt allt <3

We could be heroes

Igår så såg jag min nya favoritfilm. The perks of being a wallflower. Den finns också som bok, den ska jag köpa asap. I alla fall. Har ni inte sett den. Se den. Så underbar! 
-
 
-
Jag har förövrigt bestämt mig om att försöka mig på en sådan där 20-dagars utmaningsgrejs till bloggen. Så den får lite liv igen. Men döm mig inte om det går dåligt för jag har väldigt mycket i skolan!

När alla säger nej

Jag skulle vilja göra den där utmaningen som My hade på sin blogg.. Men jag tror fan ni redan vet allt om mig, blir ju lite tråkigt då ifall jag ska skriva åtta sanningar om mig själv och det bara blir upprepningar. Får tänka lite på den.
-
Klarade vokabulärtentan med bravur, klapp på axeln!
-
Gjorde fonetiktenta idag och det kändes ju förvånansvärt bra. Nu är det bara att vänta och se. Hoppas verkligen jag klarade den. Tror helt ärligt inte jag är en person som kan ta en omtenta lätt. Kommer nog känna mig värdelös isåfall! 
-
Sitter förövrigt och käkar middag en fredag klockan 17.. Extremt tidigt för mig men ska iväg åh hänga lite med klassen vid 18 så får ju fan ta och skynda mig lite nu! Är så galet otaggad.. Vill typ lägga mig under täcket och sova i fyra dygn. Men jag ska bli en ny Fanny.. Jag ska bli den nya Yesman, fast Yeswoman! Så jag ska försöka säga ja till så mycket som möjligt. Lära mig socialisera med alla möjliga och fylla dagarna med människor och inte tv-serier. Hittills har det gått bra. Idag är första motgången.. Min säng skriker på mig och jag känner mig jättetråkig, hade det här varit en fredag för typ två veckor sen hade jag definitivt suttit hemma hos mamma och pappa nu och inte haft några planer. Men nu har en ny era i mitt liv börjat. YESWOMAN!
-

RSS 2.0