In the mystery time of cold and rain

Det var nog bara en låsning i ryggen i alla fall. Pjuh!!
Eh, jag fick veta att alla människor har till viss del skolios. Random. Och så fick jag veta att jag är komplicerad och att jag måste tillbaka imorgon. Trevligt.
Önskar verkligen att jag hade något roligt att berätta men så är inte fallet. Jag är på dåligt humör. Så just nu ser det inte ljust ut. Jag hade dessutom mindre pengar på konton än jag räknat med. Det var inte o.k.
Någon som känner någon som är jättebra på att planka låtar? Ni vet, någon som bara kan lyssna på en låt och sen lista ut vilka noter som spelas? Ni kan ju hojta till i så fall.

Rescue Me

Kände att det var dags för ett inlägg.
Min Rowena har flyttat till Borlänge nu. Känns konstigt att hon inte längre finns där, bara tvåhundra meter bort. Men, det blir väl roadtrip någon gång för att hälsa påååå!! Vore skojsigt. Öh, what else?
Jag är bajsnervös inför tisdag. Då ska jag fara åh knäcka ryggen. Jag har ju som trott att jag har haft ett hjärtfel nu sedan jag var och trängdes i trappen. Ibland kan nämligen mitt hjärta börja slå dubbelslag och jag blir helt matt i kroppen och kan knappt röra mig. Så, självklart har mitt hypokondriska jag trott att jag haft hjärtfel och ska dö vilken sekund som helst. Och jag ska säga er att det är värre när jag flyger, hur obehagligt som helst. Jag är ju som redan rädd, så sen när jag sitter där, instängd i ett farligt flygplan kör mitt hjärta igång och bara rusar som en galen häst!! Fyfan, inte ok. Men tur har jag ju, som inte flyger ofta. I alla fall, en dag i Cypern när mitt hjärta rusade som mest så fick jag en panikattack och började hyperventilera och allt, kunde knappt andas! Då kom mamma fram till att det måste vara någon låsning i ryggen som gör det. Så nu tror väl jag halvt på det med, fast om sanningen ska fram så tror jag fortfarande mer på hjärtfel. I alla fall, på tisdag ska jag försöka knäcka till den så kallade "låsningen" i ryggen och förhoppningsvis kan mitt hjärta lugna ner sig i processen! Blä, jag vill inte knäcka min rygg, tänk om han som ska göra det gör fel och jag får typ skolios eller nått. HAHAHA vilket skämt, jag kan inte få skolios av en felknäckning, snarare bli förlamad! AAAAAAAH. Orka att jag ska vara så här hypokondrisk, VILL INTE.

London Town

Bildbomb!!
Hur f*n vrider man bilderna?? Aja, London Eye var awesome!!
Fisheye bild utan fisheye
London City, grått
Hyde Park
Hyde Park
Tower Bridge (fail)
Cockfosters!!!!!
Näe, Rowena var inte alls livrädd!!
Japp, hon hade fast rumpa
Det hade han med!!
Mahatma Gandhi var lätt sötaste av alla
DREGGEL
Rowena Wolverine Lee
Picadilly Circus
Big Ben
Nej nu orkar jag inge mer!! Jag har dock de bästa posarbilderna på Rowena på mitt andra minneskort! Det får bli en annan dag. Eeh, London var skitkul, verkligen. Dock blev jag ej förälskad i staden, inte alls i närheten av New York. Fy tusan vad mycket folk det var, för mycket folk. Kunde knappt röra sig. Plus att expediterna i affärerna var mest bara otrevliga.. Utom han som kunde svenska och undrade ifall vi skulle bli tillsammans med han. Han var skitkul!!!

London Calling


Bloodbank

Gåshud över heeeeeela kroppen och världens myskänsla i magen!!! Bon Iver är min nya musikGud. Ingen kommer ju dock gå om Håkan men nog är det nära ibland med Bon Iver, jag gråter nästan, så bra är det.
Jag drar imorgon, till Sthlm och på fredag till London. Wihooo!!! Aptaggad.

RSS 2.0