In the morning

Home sweet home
Peace and love 2009 ägde

Wow, festival var typ det bästa man kan tänka sig musikväg. Tänk er fyra dagar proppad med musik. Man fick se massor av nya artister och flera av sina favoriter, vissa hade turen att få se dem flera gånger också. Till exempel alla Lars Winnerbäck fan fick se honom två gånger och The Sounds spelade två gånger och Thomas Dileva spelade två gånger och så vidare. Ascoolt. Det bästa med festivalen var såklart musiken, sen kom vädret och såklart människorna dock skulle jag gärna sluppit lukten, bajjamajjorna, tältet och bristen på mat.
Jag är som i extas hela tiden när jag tänker på det, vill tillbaka plus att jag blivit hur taggad som helst på att utbilda mig till något inom musik och evenemang. Dock vet jag inte om det kommer bli så, men just nu känns det så.

Jag är sjuk igen, jävla bajs festivaltältäckel

 Igår gick jag på stan med mig själv först i en timme och sen med mamma i kanske 30 minuter. Det är typ livsfarligt att gå på stan med henne, och min systeryster för den delen också. Man blir ju ruinerad, de är så himla bra på att övertala en om att man verkligen borde köpa den där tröjan eller den där klänningen. Jag kom hem med en tröja, en klänning och en väst igår. Sen så köpte jag ju en ny kjol och ett linne dagen innan jag for till peace. Så här mycket kläder brukar jag aldrig köpa direkt om jag nu inte befinner mig i USA eller Stockholm. Men jag är hur taggad som helst på att förnya hela min garderob plus att det stod i mitt sommarhoroskop att jag troligtvis skulle byta stil i sommar, spännande.

Jag bokade föresten klipptid igår också, hos en helt ny frisör och det mina vänner är väldigt ovanligt för att vara jag. Men jag är hur taggad som helst. Mitt mål i sommar är att verkligen hitta min stil och allt det där för jag ska alltid hålla på att ändra mig, men nu är det slut med det. Hoppas jag.

Och så klart så är jag fortfarande galet fotosugen, jag ångrar mig hur mycket som helst att jag inte vågade ha med mig kameran till peace, alltså jag såg hur många coola bilder som helst i mitt huvud men inte en enda fick jag ta. So sad, dock tror jag att My lyckades fånga sommarens roligaste bild på mig och Rowena. Jag dör bara jag tänker på den.

Nu ska jag fortsätta njuta av mitt underbara humör

Shibby

Kickstart

Kickstart my heart

Gosh nu far vi snart. Jag är nervös hela tiden och har varit det hela dagen idag. Varför? Jo för att jag inte kan sluta tänka på allt som kan gå snett. Vi kan börja bråka (störst sannolikhet men jag för min del tänker vara på det allra bästa humöret non-stop), vi kan bli sjuka, vi kan bli utan sömn under 5 dygn, vi kommer antagligen gå runt hungriga 24/7 (detta kommer dock inte My att drabbas av eftersom hon är onormal) ja och sen kan jag fortsätta med säkert hundra saker till som då är tusen gånger mer paranoida än dessa. Och det tror jag inte ni orkar läsa om.

Men för att se det positiva i det hela: 
- jag får se håkan för tredje gången
- jag får se mina älsklingar i the kooks
- jag får se legendarerna i Mötley Crüe
- jag får se massa asbra band och artister i fyra dagar i sträck
- jag kommer troligtvis träffa massa nya härliga människor
- jag kommer få sova i tält för första gången i mitt liv (dock är det kanske inte så positivt men försöker tänka så)
- jag får lära mig hur det är att leva utan fräscha toaletter (en bra livserfarenhet kanske, vem vet?)

Ja så jag ser väl ganska positivt på det hela trots att jag är så nervös att jag inte kan svälja 


 Idag köpte jag ett nytt linne och en pennkjol. ÄNTLIGEN. Jag har velat ha en pennkjol hur länge som helst nu men aldrig hittat någon som inte varit tantig men så idag hittade jag en. Fin fin är den. Det ska bli roligt att få använda den, vet dock inte när det blir då.

Nu ska jag gå igenom allt jag måste ha med mig och ser så att det är med för bussen går 06.55 imorn. 
Skriver nästa gång antingen på Söndag kväll eller måndag nån gång. Shibby 

Hurtful

I used to pull a sunshine story in a pouring rain

Erik Hassle är bra!
Det som är störande är att jag alltid ska lyssna på en låt på youtube med någon som lagt in texten och så ska personen alltid ha antingen dyslexi och stava fel eller så har den hört nått annat ord och meningen blir jättekonstig. Men som sagt, man tycker alltid att man själv kan göra det bättre.

Idag har jag och Rowena köpt stormkök och provat sätta upp tältet. Jag måste då säga att Rowena chockade mig totalt idag, jag bara stod där med nån random pinne medan hon sprang runt som värsta scout-flickan och satte upp tältet på typ 2minuter, jag skojjar inte. Det var en syn det, tänk er typ Carrie Bradshaw sätta upp ett tält fast att hon är hur bra som helst, så var det. Awesome
Nu är vi i alla fall klara för avfärd. På Onsdag far vi med Festivalbussen till Peace and love. Gosh

Körkortet kommer bara närmare och närmare, snart kan jag nog snudda vid det. Men med min inställningen kommer nån surgubbe stå där med det i handen och rycka undan det varje gång jag kommer för nära.

Shit vilka liknelser jag fått till idag. Roligt roligt, eller?

Hoppas ni fattar mitt eller? nu

Shibby


En rättning

Det verkade inte framgå så tydligt vad jag menade med mitt tidigare inlägg om mitt första alkoholintag så jag ska förklara.

jag skrev att jag kände av det efter ett halvt glas och sedan pinsamt värre, eller?

Jag menade att jag inte tyckte att det var pinsamt alls och vääääldigt skönt. Det där eller? skulle representera att jag tyckte tvärtom. Det är svårt att få fram tonen på eller när man skriver. Men när jag använder eller när jag talar så brukar jag oftast mena det som tvärtom. Ni som känner mig och har hört mig säga det vet nog vad jag menar.

Jag tycker bara att det är bra att jag kände av det och att jag känner som jag gör vad gäller alkoholintag. Så det var inte menat som det verkar att ni trodde att jag menade!!

Nu vet ni det

Shibby

Lost

Just because I'm losing, doesn't mean I'm lost

Jag älskar seriöst coldplays låt Lost. Jag får rysningar direkt trummorna sätter igång. Så är jag huuuuur avis som helst på systeryster som lyckats fixa biljetter till dem, NU. Jag säger då det, jag och min syster har otroligt tur att ha de föräldrar vi har. Utan dem skulle vi inte ha så bra kontakter som vi har.

Jag som hade tänkt lägga in bilderna jag tog igår.. Men det blir inget av för nu sa jag äta rabarberpaj.

The garden

Midsommarafton var det igår, nu är det midsommar dagen. Eller midsommarafton igår och midsommarafton igår men för 7minuter sen.
Och midsommar dagen måste ju bli midsommar natten.


Idag har jag fotat en blomma som jag just glömde bort vad den hette, något på P tror jag. Inte pelargon, heter det pelargon eller pelagon? Pelargon va? Anyway så blev bilderna otroligt bra och jag är hur taggad som helst på att börja fota mer. Jag ska försöka fota varje dag och så har jag massor med projekt jag vill fota i huvudet, dock krävs det människor i alla och jag har seriöst ingen gullig liten vän som gärna ställer upp. Eller jo en, SannaE men hon träffar jag så sällan. Får se ifall hon är taggad senare i sommar.

Sen så har jag druckit min första snapps. Dock drack jag inte hela utan delade med mamma. Det var verkligen hur äckligt som helst. Det brände rejält i strupen kan jag lova. Sen till middagen delade jag och Rowena på en cider men vi klarade inte av att dricka upp den. Eller jag hade nog klarat det men jag ville inte bli full bland familjen så jag vågade inte. Jag tror seriöst att jag kommer bli full efter en cider, jag kände seriöst av det där glaset. Pinsamt värre, eller?

inte någon bild jag tog idag

Shibby

Hail the sunny days

Jag hade samma rubrik förra året under sommarens första soldagar så det får bli så iår igen.

Nu börjar det dra ihop sig till peace and love. Är nådigt nervös om jag ska vara ärlig. Längtar till musiken men campingen känns inte lockande för fem öre. Ska försöka tagga campingen också men hittills har jag inte lyckats. Det hjälper inte att ni blir sur på mig nu Rowena eller My, om annat så skriv bara positiva saker om camping till mig om ni ens nämner det. OK?

Det var otroligt skönt att vakna till sol idag, dock var jag inte sugen alls att sola, ville hellre fotografera men eftersom jag inte kunde komma på alls vad jag skulle fota så tvingade jag mig själv att sola i 2h. Jag måste säga att jag är otroligt bra på att göra saker jag inte vill.

Igår var det min födelsedag, vilket betyder att jag är myndig nu. Jag kan köpa folköl på ica och ta körkort B för personbil. Så jag började dagen med halkbana som alla jag känner som varit på har tyckt att det var det roligaste man gjorde. De sa att man bara ska ta det på lek och ha roligt. Jaha tänkte jag, men varför är det ett prov då? Som man kan bli underkänd på? For dit, väldigt nervös och inte bara över det jag skulle göra men också vilka jag skulle fara med. Det visade sig vara fler äldre än yngre men alla var väldigt trevliga och pratglada så det var skönt med ingen pinsam tystnad. Det enda jag riktigt sett framemot var att få slira och snurra runt där ute på banan men jag måste säga att jag blev smått besviken. Ni som sagt att ni snurrat 5-7 varv måste ha varit otroligt dåliga på att lösa uppgiften. Förlåt (jag måste säga det, har tvångstankar) men nu kommer det låta som om jag skryter men i alla fall, uppgiften går ut på att du får en hastighet, oftast över 50km/h sen ska du gasa upp till den angivna hastigheten och vid två utställda koner göra en hård inbromsning och sedan veja för fyra utställda gummisaker(?) och försöka att inte tappa kontrollen över bilen vilket är samma sak som att snurra runt och slira. Så jag gasade upp i 70km/h och bromsade, försökte svänga men gick inte så bra, gled rakt in i gummisakerna och sedan började jag svänga lite okontrollerat men sedan fick jag stopp på den, jag kanske snurrade max 2varv, jag säger 1 1/2 halvt varv men är inte säker. Så sen fick jag en till chans på 60km/h och då klarade jag det galant. Svängde undan för hindret och lyckades med en total kontrollerad bil köra vidare. Det var egentligen inte så svårt. Jag fattar verkligen inte hur man skulle ha gjort för att få en mer okontrollerad bil och snurra 5-7 varv?? HUR? Jag blev ju sur på mig själv att jag klarade det så bra. Jag var så himla taggad på att snurra runt. Aja, blev i alla fall godkänd med två kommentarer med ordet perfekt Fanny och en Jag är imponerade, det trodde jag aldrig i den hastigheten. STOLT.
Det roligaste med halkbanan var definitivt utdelningen av bilarna och att man körde heeeelt själv i bilen. Sen var det roligt att prata i walkie-talkiesarna också, såklart.

Nu har jag snart körkortet, förhoppningsvis, om jag inte failar beroende på mina nerver som alltid lyckas försämra min förmåga att köra och se skyltar.

Sen fortsatte såklart födelsedagen med fika och presenter och allt annat som hör födelsedagen till. Underbar dag var det faktiskt. En av de bästa födelsedagarna.

Jag är hur sugen som helst på att fota, imorn ska jag ha kameran i högsta hugg hela tiden och så har jag lovat mig att någon gång i sommar gå upp riktigt riktigt tidigt för att fota gryningen. Eller så stannar man uppe till skymningen. Har ju faktiskt redan flera gryningsbilder men inga skymningsbilder. Men i sommar ska det fixas.

Vill se dude where's my car också. Vi får ta en filmkväll snart Rowena och se den och minnas.

ShibbyDisturbia

Alltså nu måste jag fan klaga på mina icke existerande kommentarer. Så tråkigt när man inte får kommentarer. Dock kanske jag inte kan klaga så mycket för jag skriver inte så där jätteofta kommentarer.

Idag blev jag ÄNTLIGEN klar med teorin på körskola, så nu kan jag allt. Säger vi som.
Imorn har jag körlektion först i 1h och sen ska jag plugga mer teori i 2h för att verkligen printa in det i skallen. Sen på onsdag så blire halkbana. Kuligt värre, jag är dödligt nervös för jag lär skrika som en galning inne i bilen. Men det är alltid roligt att sladda runt runt i en bil, för det har jag ju gjort så himla många gånger.

Idag fikade jag på Sandys med systeryster och jag åt världens godaste brownie. Det var vanlig browniebotten sen vare mörk chokladmousse sen ljus chokladmousse och sen krossade oreos uppe på. GOSH.

Ikväll blire att se Juno..Night time

Jag kom att tänka på en grej som jag inte berättat om tidigare. Eller så har jag berättat om det för någon men inte för alla här på bloggen så jag gör det nu.

I USA finns det en butikskedja som heter Abercrombie and Fitch, de säljer rätt så vanliga kläder, inga speciella enligt mig. Det är t-shirtar, jeans, skjortor osv. Men alla dessa har deras tryck på, antingen bara Abercrombie eller Fitch eller så både och. Sedan har de tillverkat en parfym som luktar väldigt starkt, fast gott i mindre mängd, tror jag, har nämligen inte känt lukten av den i mindre mängd. För deras koncept är att spraya varje plagg i HELA butiken med denna parfym, och då menar jag VARJE plagg. Så det stinker på flera meters håll när man kommer i närheten av butiken. Man behöver inte ens veta att den är där utan man känner bara lukten som kommer mot en och vet det. Eller så tar man det på folkhopen utanför. Det är nämligen så att alla killar i butiken jobbar utan tröja och alla har extrema magmuskler. Så folkhopen består väl mer eller mindre av dreglande tjejer. I de större butikerna, alltså de med tre eller fler våningar jobbar det alltid två stycken killar i dörren som hälsar alla välkomna samtidigt som de dansar till den extremt höga musiken som spelas. Sen så kommer man in och där möts man av dansande tjejer och killar över allt. Alla tjejer har Abercrombie and Fitch skjortan på sig och alla killar har jeans och bar överkropp. Sen om man köper något så frågar de om man vill ha mer parfym på klädesplagget. Det är helt sjukt vilket koncept de byggt upp. Men vad de tjänat på det, OJ OJ OJ.

I New York finns den mest kända av butikerna, på fifth avenue nånstans vid 57 gatan tror jag att den ligger och där rullar de ut röda mattan varje dag och så får man, ibland köa för att få komma in. Sen var butiken typ 5 våningar tror jag, jag gick bara upp till tredje sen orkade jag inte mer. Fick ont i huvudet av lukten plus att (det måste sägas) jag inte kunde sluta dregla över den där killen som stod i ena kassan. GOSH. Han var het.

Om man tänker efter har de ju typ den bästa affärsidén någonsin, liksom att ta den enklaste vägen till snabb vinst och snygg marknadsföring. Sex säljer, inget snack om saken. Eller sex och sex men halvnakna extremt hunkiga 18 - 25 åriga killar.

Här kommer lite bilder på deras reklamer och så på fifht avenue butiken


Rätt så dålig bild men jag orkade inte leta upp någon där röda mattan var utrullad. Det var den dock då jag var där..Osv osv osv.. Alla bilder är i svart vitt och det finns inte många då killarna har tröjor på sig. Och är det en tjej med så är det alltid i denna situtation..

Ja ja jag har tråkigt men nu vet ni det..
Ett måste är att besöka butiken när ni far till New YorkSoul meets body

Det var så fint

Jag mår mycket bättre idag trots att jag hostar lika mycket. Mina lungor sitter nog mycket högre upp nu än vad de gjorde förrut.

Min syrra hade nog den knäppaste idén på en födelsedagspresent till mig idag, eller knäpp och knäpp men väldigt, VÄLDIGT random var den och jag hade otroligt roligt åt den i typ tio minuter.
(fråga inte var det var för jag kommer inte berätta)

Så har jag övningskört idag och det gick bra och jag tyckte själv att det gick bra idag. Det är extremt ovanligt. Så himla nöjd jag blev över typ allt jag gjorde. Det behövde jag, jag har varit/är så himla negativ vad gäller övningskörningen, teoripluggningen och allt som har med körkortet att göra så nu kanske det äntligen kan börja gå bättre.

Jag var på mediamarkt idag och köpte filmer och medan jag var där satt det två killar vid rockband spelet och spelade. Jag tror att de hade varit där sen kanske 2 och jag kom dit vid halv 5. De hade tagit av sig jackorna och såg helt slut ut. Det var ganska roligt. Jag tror mediamarkt kommer få en massa stammisar som bara kommer för att spela spelen. Komiskt.

you're the only song I want to hear

Boom boom pow

Jag borde sova. Jag borde verkligen sova, men jag är torr i halsen, tät i näsan och så är jag inte trött. Jag är sjuk. Jag hatar att vara sjuk. Det är mysigt första dagen för då ligger man och tittar på filmer och dricker té och har det hur skönt som helst. Men sen då blir man bara mer och mer uttråkad. Man tror att man aldrig ska bli frisk och så vet man inte hur sjuk man egentligen är. För man mår så olika, olika tider på dygnet. På morgonen mår man värst, i alla fall jag. Jag har extremt ont i halsen och hostar direkt jag andas in lite för hårt eller för fort och så är jag öm över hela kroppen vilket är ett bevis på feber och så har jag groteskt mycket ont i huvudet och så kan jag inte titta upp, ner eller åt sidorna med ögonen så jag måste titta exakt rakt fram hela tiden annars dör jag av smärta i ögonen. Sen tar jag alvedon och äter något gott så jag slipper vara extra svag av hungern. Så då mår jag lite bättre. Sen börjar jag dricka vatten och prata och halsontet går över lite smått och hostningarna blir mer kontrollerade, febern går ner och jag kan börja titta liter mer runt i ögonen. Så sen vid tre fyra tiden mår jag hur bra som helst. Det enda som känns av är hostningarna, jaha, är jag frisk lr? Vem vet, för så kommer kvällen och näsan täpps igen och hostningarna blir fler och febern känns av igen. WTF? Kan min kropp bestämma sig. Seriöst? Jag vill ha ett riktigt sommarlov med massa härliga dagar och kvällar. Dock tror jag knappast jag att missat något. Vilket är skönt. Men men, det är inte roligt att hosta längre. Jag har träningsvärk i lungorna och det gör ordentligt ont.

Så nu har jag fått klaga av mig lite.


Dance with somebody

Hahaha jag märkte också nu när jag läste min förklaring till min tvångstanke att den var typ omöjlig att fatta för jag hade glömt skriva andra halvan av den. Jaja, jag ska försöka förklara den lite bättre nu då.

Alltså, jag kan inte äta glass från förpackningar (2liters förpackningar, B&J osv) på dagen, alltså från morgon till 19.00. Då om jag ska äta glass mellan morgon och klockan sju så måste det vara antingen pinnglass eller mjukglass, kulglass osv. Vet inte riktigt varför men direkt efter 19.00 kan jag äta vilken glass som helst, fast då helst förpackningsglass eller vad man nu ska kalla den. Hoppas ni fattar nu??

Jag är säkert hur efter som helst men jag märkte nyss att MTV är precis som radion. De spelar exakt samma låtar i exakt samma ordning varje dag. Det är lite tråkigt tycker jag. De borde ju finnas hur många olika videosar som helst att välja på, varför spelar de då, kanske 15st om och om igen i flera timmar??

Idag har jag nog ingen feber, men OTROLIGT ont i huvudet + att min hosta har blivit värre, när jag väl hostar. För det är lite som om jag kan bestämma själv ifall jag ska hosta eller inte. Så nu kommer vi till en ny hyponkodri sak, och den här kan jag faktiskt skylla på Nina. Men i alla fall så ifall man har hosta och typ slemäckel som man borde försöka hosta upp men inte gör det så får man lunginflammation. Jag vill INTE ha lunginflammation. Så nu när jag har valmöjligheten att hosta eller inte hosta så vet jag inte vad jag ska göra, för det gör ont när jag hostar och jag får ändå inte upp något men tänk om jag inte hostar och får lunginflammation?? Jag hatar min hjärna.

Jag har jättelust att vara kreativ på photoshop men då måste jag troligtvis byta dator och det orkar jag verkligen inte, så jag ska försöka få upp photoshop här som för övrigt brukar ta ungefär hundra år.

Såg step up igår och blev hur sugen som helst på att dansa. Så till våren blir det nog kvällskurser i både jazz, modern och kanske musikal. Fast jag är tveksam på modern för jag vill inte ha någon jobbig lärare som är hur random som helst, jag vill ju ha Jenny. Men det betyder att jag måste dansa typ fortsätting 2 eller vad det nu är och då vet jag inte om hon tycker att jag klarar av den nivån. Får se hur jag gör. Frågar nog henne innan jag anmäler mig.

Nu ska jag göra massa viktiga saker som att skriva mail till pappa och skriva önskelista..Fever

I'm sick of laying down alone With this fever, fever yeah

Jag har feber och jag är så himla dålig på att vara sjuk. Det är helt enkelt inget för mig. Jag lovar det är nått himla karma skit bara för att jag hela tiden säger "jag blir aldrig sjuk"....

Jag har sommarlov nu så det gör ju som inget att jag är sjuk plus att det aldrig händer något de första veckorna på sommarlovet så, det är lugnt.

Gosh vad jag är sugen på glass. B&J såklart. Det skulle vara mycket mycket gott med det just nu. Fast jag har nån himla tvångstanke att jag inte kan äta glass från lådor eller förpackniningar från dagen utan då om jag ska äta glass får det bara vara pinnglass eller mjukglass eller mcflurry, ah ni fattar. Det är lite störande, men men. What to do??
Tror jag ska be mamma min att fara åh köpa en B&J åt mig senare. Gottigottgott

Nu ska jag njuta av tanken att jag har sommarlov och har all tid i världen till allt..

Yeah, I know we both know
 It isn’t time
 But would you be mine?

Loving You

Sucks

Jag överlevde gårdagen. Inte för att jag tvivlade direkt men jag hade kunnat dö av godisätning men jag började inte ens må illa. Jag är ganska stolt. Not

Jag måste ut och övningsköra snart, men jag är väldigt otaggad på det för det känns ändå inte som om jag kommer klara av att ta körkortet.

Idag har jag köpt ett vitt linne och ett par svarta pumps.

Oh loverboy

Naive

Hur många gånger har jag inte haft just den låten som rubrik? Säkert över 5 gånger. Dock slumpades den fram idag eftersom min urtråkiga dag har gjort att jag är på skithumör och då orkade jag inte leta fram någon låt och så slumpade jag den på ipoden och så fick det bli den.

Jag hatar verkligen de dagar man verkligen verkligen vill göra något men kan inte för alla som man vill hitta på något med bor för långt borta eller hade redan planerat något. Jag har sån SJUKT lust att göra något så det känns som om jag har abstinens eller något. Jag vill samla ihop ett gäng och spela brännboll. Det skulle vara så himla roligt och det roliga med att jag vill göra just det är att det aldrig skulle gå eftersom jag inte känner så mycket folk som bor inne i stan vilket betyder att en brännbollskväll måste planeras ungefär en månad innan den kan hända om jag vill att det ska komma folk utanför stan.

Jag kan berätta om min hypokondri bara för att ha något att skriva om. Jo så här är det. Jag läste nämligen i tidningen om hjärnblödningar och så har jag ju sett på greys om sånt skit också. Min skräck är då att man kan leva med en blödning i hjärnan utan att veta det och så helt plötsligt en dag kan den spricka och då dör man eller får seriösa problem med balans eller tal. Så vet ni vad jag har nu? Jo, jag har kronisk huvudvärk som jag tolkar som en hjärnblödning. Jag orkar inte, jag är seriöst lika rädd som den där tjejen i greys som fick lov att äta bajs. Dock tänker jag egentligen aldrig på sjukdomar och sånt när jag gör saker. Det är bara när jag sitter stilla i min ensamhet och tråkar mig som jobbiga sjukdomstankar ploppar upp. Jag måste börja ha ett hektiskt liv med massor av planer non-stop. Vilket aldrig kommer hända....Igår var roligt. Helst promenaden hem till Idil och så spelet som nästan spårade. Jag och Idil bytte nämligen skor under kvällen för hon hade så ont i fötterna och då fick jag gå hem till henne i typ 10cm höga klackar (jag överdriver säkert på klacklängden men det kändes som om de var så höga) medan hon gick med mina väldigt komfortabla converseskor. Så jag fick mig en riktig träning där jag samtidigt fick groteskt ont i fötterna. Men skorna var mycket mycket fina, och promenaden var mycket trevlig. Sånt gillar jag. Kvällspromenader..
Sen spelet då, som såklart var sanning och konsekvens, jag skyller på mitt hyperhumör och att Mikaela hade med sig spelet. Iaf så kan man ha mycket roligt ibland. Vi slickade grädde från varandra, tittade på när en kille blev avklädd, två stycken bytte kläder, en tumme blev avsugen, en mage blev slickad och hade helt sjukt roligt åt misstolkningar.

Det var roligt att träffa nytt folk, det händer faktiskt inte så ofta i mitt väldigt rutinmässiga liv.

Nu ska jag gå ner och hetsäta godis och tycka synd om mig själv

I'm on a boat

Snacka om dålig fantasi på en låttext, har ni hört den?
I´m on a boat med The lonley island och T-pain??
Snälla lyssna på den, den är, låt mig säga, väldigt enkel att lära sig att sjunga med i.
Typ bara I'm on a boat motherfucker (blablablabla) I'm on a boat bitch osv osv

Det är ju typ sommarlov, det känns definitivt som sommarlov, om man inte tittar ut genom fönstret. Vad hände med det underbara sommarvädret som man blir så lycklig av?

Igår var det balen för studenterna. Jag och Rowena var såklart där och tittade. Jag hann se alla jag ville se men Rowena missade en av sina kompisar, det var lite tråkigt för jag ville också se henne. Men nu får vi istället leta upp henne på vk.se.

Jag har inte skrivit om kläder eller film på väldigt länge känns det som. Sen har bara musiken nämnts väldigt kortfattat. Tråkigt värre tycker jag. Kanske borde dra några filmrecensioner. Jag såg ju faktiskt 7 filmer i USA, 5 stycken på planet. Så det finns några att välja på. Fast just nu borde jag duscha, äta lunch och sen dra ner till stan för att sitta på körskolan i 2h för att plugga teori. Shit alltså jag är snart klar med min utbildning vilket betyder att jag borde kunna teorin nu, MEN DET KAN JAG INTE. Och jag har panik över det. Man ska vara klar med teorin när man gör sina riskutbildningar och jag har min om två veckor, och och det är alltså bara två veckor att bli klar med teorin och det känns som om det aldrig kommer hända. Jo, jag ska inte vara negativ. Jag ska klara teorin och sen ska jag ta mitt körkort och så blir jag fri som en fågel. Not.

Nu hoppar jag in i duschen

"Cool men don't look at explosions"

Indifferent

You don't want to say hello like i want to say hello

Här kommer en bit hur Georgia boken som jag just nu är väldigt inne i

"Askungen tar helt klart priset på den tråkiga och deprimerande fronten. Handlingen är så här: Askungen bor med sina fula styvsystrar. De hatar henne för hon är så söt, även om jag måste medge att jag förstår fulingarna. När man tittar på bilderna av Askungen får jag också lust att ge henne en omgång. Hon har en väldigt irriterande uppnäsa. Jag läste historien så fort jag kunde för att få det överstökat: "Askis städar. Någon fjantig kille i peruk bjuder systrarna på bal. Askungen kan inte gå därför att hon är klädd i trasor, och sedan dyker det upp någon brud i vingar och förvandlar hennes klänning till en balklänning och några katter och möss och pumpor till en vagn och hästar. Klaganade Karin (Askungen) dansar med en annan fjantig kille i peruk (inte den första), lämnar balen vid midnatt, provar en sko och gifter sig med prins Peruk. Slut"

Det kanske inte går att fatta riktigt lika bra som när man inte läst någon av georgiaböckerna men jag dog av skratt igår. Det går inte att inte skratta när man läser dem. Just det här stycker är när hon läser godnattsaga för sin äckliga lillasyster Libby och inte orkar läsa den men måste. Det är så sjukt klockrent..

Ska se ifall jag kan hitta ett citat där man kan tro att det är My som säger det. Det är hur äckligt som helst ibland när det börjar bli likt Mysan...

"Put on your dancing shoes, you sexy little swine"

This boy

"You give me something that makes me scared alright
 this could be nothing but i'm willin to give it a try"

Gud vad jag älskade New York. Morgonen, dagen, kvällen och natten. Underbart.Jag har aldrig något roligt att skriva

RSS 2.0