I'm like a bird

Nu har jag färgat håret, blev inte så mycket klippa. Det är... blont. Det är väldigt blont. Jag ser ut som hon typ Snow eller vad hon nu hette som var med i första säsongen av so you think you can dance. Ni som såg kanske kommer ihåg henne, ryskan som dansade ballroom. Så, enkelt sagt, jag ser ut som en ryss! Nej men helt ärligt, jag är nöjd. Det är nog bara stylingen, som vanligt. Gillar egentligen inte när frisören stylar. Då brukar det alltid bli fel. Men men, imorn ser det nog bättre ut.
Kom ganska nyss hem ifrån Sex and the city 2 filmen och i LOOOOOOVED it. Den var så galet bra. Älskar verkligen SATC. Blir sugen på att se om hela serien men första säsongerna är inge bra men jag vill heller inte hoppa in någonstans. Bla bla.... Se den bara, SE DEN FÖR GUDS SKULL. Eller nej, se den för din skull och förläng livet med lite skratt och låt ögonen njuta av vackra vyer och underbara kläder, för att inte tala om killarna.. Gosh!

Relative

Om trettio minuter ska jag färga och klippa mig, eller bara färga, har glömt bort. Men i alla fall, ska bli skönt att sitta hos frisören i några timmer. Efter det blir det Sex and the city 2 premiär med mina älskade systrar.

Snart helt klar men ALLT skolarbete, och nu menar jag ju faktiskt ALLT. Helt sjukt att kunna säga så. Gymnasiet är snart slut, borta, föralltid. Läskigt. Jag vill göra något spännande med mitt liv, får se vad som händer.

She's a freak

Jag tänkte göra en Tova och berätta vad jag drömde om inatt trots att min dröm inte alls innehöll svältande pratande hästar eller andra konstigheter som alltid verkar förekomma i Tovas drömmar.
I alla fall så drömde jag att jag var höggravid och var på en sån där graviditetskoll och min gynekolog eller barnmorska eller vad det nu var sa att jag kunde ju faktiskt göra abort om jag ville, och det här kanske inte alls hade varit konstigt om det nu varit så att jag inte var så jäkla höggravid som jag faktiskt var i drömmen, men jag sa bara "Nej men jag vill behålla barnet, sen skulle det ju kännas lite väl dumt att döda det nu när jag ändå ska ha det om två dagar". Så jag behöll barnet och så kom förlossningsdagen och jag var skitnervös och jag trodde det skulle göra jätteont, men nej nej, det tog 7 minuter och sen hade jag krystat ut en liten pojke. Grejen är den att jag som inte födde han utan han bara var där efter 7 minuter. Sjukt snabb förlossning med andra ord. I alla fall så sa jag att han hette något hela tiden, kommer ej ihåg namnet. Tills en dag då jag fick fetångest och ba "Nej men han ska ju heta Nils, han MÅSTE ju heta Nils.. Varför har jag kallat han ..... för när han heter Nils?" Det här var sjukt random och jag mådde verkligen psykiskt dåligt i drömmen. Men för att göra drömmen ännu konstigare så kommer min mamma och ba "Men jag ska kalla honom Lucas" liksom out of nowhere. Jag var helt okej med det eftersom Lucas också är ett fint namn. Så jag hade alltså en liten Nils som även kallades Lucas som jag tog hand om i drömmen och allt var skitbra och han var en fin liten pojke. Men jag var nog ingen bra mamma för jag lämnade honom på jättekonstiga ställen hela tiden. Jag la honom i trappen när jag skulle fika och så började han gråta och jag gick och hämtade honom, MITT i trappen, asrandom, och sen slutade han gråta när jag hämtade honom så jag la honom bara på bordet och fortsatte fika. Ja och sen var drömmen slut för då ringde det i verkligheten och jag vaknade.

Mmm..

Idag kom jag fram till att jag är precis som ett barn. Ni vet, dom blir griniga och jobbiga direkt de är trötta. Precis så är jag med. Efter att ha varit ute sedan halv nio imorse till klockan två så kunde jag bara inte tycka att det var kul och jag var så himla kissnödig + helt sjuk huvudvärk, jag kände typ mina hjärnceller när de gick sönder. Inte okej!
Jag var hur less som helst och fick nått himla pmsutbrott och direkt efter skämdes jag ihjäl. Måste lära mig att inte få utbrott bland folk!

Nu ska jag krypa upp i soffan och inte lämna den på hela kvällen, typ.


Just human

Provar en ny grej och dricker svagt kaffe istället för det normala, vilket för mig är starkt kaffe. Smakar liiiiite lite kaffe nu och det känns som om jag dricker te med kaffesmak. Det är äckligt med andra ord!


Kick ass (we are young)

Idag fick jag ett skrattanfall av att My kom fram snabbt bakom godisautomaten på skolan, något står ju inte rätt till där uppe hos mig. Men till mitt försvar förstärktes skrattet åt att Tova sa; "Jag vill också ha roligt" och lät extremt deprimerad. Det värsta med det här skrattet var att det som aldrig gick över, det bubblade hela tiden och jag fick fnissattacker hela vägen hem från skolan också. Folk måste ha trott att jag var mentalt instabil eller att jag tycker att det är extremt roligt att cykla, vilket som så är jag ett mongo.

Sen hade vi en allmänt rolig lunch idag också. Vi skrattar lite smått åt en grej och jag tycker det känns lugnt att ta en tugga av maten men ack så fel jag hade för precis efter utbrister My; "Hon är för rolig". Och nej, det är inte meningen att någon som inte var där ska fatta men galet vad roligt det var. Jag trodde någon skulle måsta göra Heimlich Manöver på mig för jag höll på att svälja maten fel. Sen lärde jag mig en hel del under lunchen också, som till exempel att My hämtar ut pengar från en automat helt sjukt snabbt och att jag tydligen låser upp min cykel ovanligt fort. Kan ju vara användbar information, eller inte.

Nej nu ska jag börja med skolarbeten!


The number of the beast

Jag tror jag blivit hjärntvättad. Vi såg Heavy Metal dokumentär idag på musiken och jag hade rysningar på kroppen från första minuten, LOVE IT. I alla fall så nu när jag satt och läste bloggar så kom jag in på Erikas blogg där det stod "iron man 2" men nej det var inte vad jag läste.. för mig stod det "iron maiden 2". Det tog skitlång tid innan jag såg att det inte stod det. Sen att jag inte tyckte det gick ihop alls med iron maiden 2 brydde jag mig inte speciellt mycket, tänkte typ att det var en dokumentär det med eller något. Eller, min allra första tanke var att hon hade gått på en konsert som hette så med iron maiden och blev galet avundsjuk men sen förstod jag att så kunde det ju inte alls vara.

Nu ska jag skriva bröllopstal

Riverside

Jag gillar verkligen den nya spotify.. roligt att kunna sno playlists från folk, som typ min systeryster som har kanske femmiljoner playlists. Då slipper man göra egna!!!!
Jag hade i alla fall tänkt lägga ut lite bilder från valborg.. bättre sent än aldrig tycker jag..
Det finns fler men jag vet som inte riktigt vilka jag får lägga ut för Sanna som var så snäll och ställde upp på att bli fotograferad... Jag är galet nöjd över de flesta bilder och börjar tagga rejält till fotokursen till hösten!!!
Kanske ska lägga till att ingen av bilderna är redigerade eller klippta. Jag borde ju som försöka ta bort sladden på den första bilden och den sista har någon himla lampa där i hörnet som måste bort.. Aja, det kan inte alltid vara perfekt

Fembot

Jag är överlycklig just nu.. Robyn har släppt två nya singlar på spotify, GUD vad jag har längtat!!!! Och jag längtade inte förgäves, shiiiiet vad bra de är.


One more cup of coffee

Ja, alla vet redan det här men, jag är läskigt beroende av kaffe. Det var inte tänkt att det skulle bli så här, fast det förvånar mig samtidigt inte att jag är så fast nu. Jag kommer ihåg när jag var liten på helgerna när mamma satt med sin fina kopp och drack rykande varmt extremt goluktande kaffe och jag blev helt vattnig i munnen. Det såg så gott ut, den beiga färgen och mysigheten av att hålla i en varm kopp. Mitt beroende började ju redan då, när jag inte ens fick smaka. Men så någon gång vid kanske tio års ålder fick jag smaka, och oj så konstigt det smakade. Inte alls så som jag trodde att det skulle smaka men fortfarande inte äckligt. Men jag fortsatte några år till med att bara sukta efter kaffet. Så en dag blev jag tretton och jag kände mig vuxen nog att börja dricka kaffe på riktigt. Så på helgerna satt jag äntligen själv där med en kopp. Då drack jag nog bara för att det luktar så gott och såklart, mysigheten av att hålla i koppen. Men så gick åren och jag tror att det seriösa beroendet började i ettan på gymnasiet. För nu fick jag helt plötsligt möjligheten att dricka kaffe efter luncherna på restaurangerna. Mm-mm-mmmm vad gott det var. Jag drack och jag drack tills jag en morgon vaknade av mitt sug efter kaffet. Resten är dagar av abstinens eller allt ifrån abstinens. Men jag ska vara glad att mitt beroende inte är rökning, snusning eller alkohol..



Just give me one more cup of coffee

The Modern things

Helt sjukt vad jag är sugen på att skriva, skriva, skriva, SKRIVA. Har suttit och kollat runt på fotografibloggar och vill inget hellre än att börja fota regelbundet. Men jag har ju som ganska dålig fantasi och därför blir bilderna väldigt lika och det är ju enormt tråkigt i längden. Men bilderna jag tog på valborg måste ju vara de snyggaste jag tagit på mycket mycket länge, om inte de snyggaste jag tagit i överhuvudtaget. Det var hur roligt som helst, måste göras om. Snarast! Vet ni vad? Jag lyssnar på Björk, ja, ni läste rätt. Björk. Liksom, vart kom det ifrån? Helt random. Men jag läste i Rowenas 1001 skivor du måste ha hört innan du dör bok, alltså jag chansar på titeln men tror det var något sånt, att Björk var värd att lyssna på, så jag tänkte, varför inte och letade upp henne på spotify. Och jag måste säga, kvinnan sprider en härlig mystisk känsla som gör att man bara vill höra mer. Mmm, älskar när jag hittar ny musik. I det förra inlägget lyssnade jag faktiskt på Johnossi, och det har jag inte gjort tidigare. Så, två helt nya artister idag, gosh. Jag känner mig som en helt ny människa, med riktiga framtidsdrömmar och en positiv livssyn för en gångs skull. Hoppas den känslan bestämmer sig för att bosätta sig i mig och inte bara komma på besök, vore ju lite tragiskt. Nu när jag fått känna på hur det känns att se världen ur ett par positiva glasögon vill jag ju som inte bara ta av mig dem. Allt blev så mycket ljusare!!

Ja, jag flummar.


Äre bara jag eller ser hon lite ut som en blandning mellan en asiat och MJ?


Up in the air

"I can't keep waiting for you"

Maj, maj, maj, MAJ. Det är Maj.. Förstår alla innebörden av det? Alla 91:or och ja, alla ni som går trean på gymnasiet i Sverige tar alltså studenten om en månad, eller för att vara mer exakt, en månad och en vecka. Önskar verkligen att jag och Rowena hade kunnat köra våran Eurotrip nu i sommar istället för nästa sommar, men what to do liksom. Jag får njuta av friheten till hösten istället, känns som om min sommar är proppad med inplanerade saker. Men det är ju bara bra, då slipper jag tristessen som jag hade förra sommaren. Enda ljusglimten då var peace and love. Blää, jag vill ju på festival i sommar också ju. Vilka är på att hänga med till Way out west i augusti? Någon? Säg till så drar vi!!!

Nu ska jag ta tag i skolarbeten och tänka positivt nu sista månaden.

Haha jag kände hur hela mitt humör vände på cykelturen hem, från att vara irriterad på allt och alla på skolan till att känna att jag nog klarar det här i alla fall. Wihooo, cykelturer can do that to you!!



"Hur ska det gå? Ja hur ska det gå?"

Dansa med vapen

Mmm la la la la
Borde skriva på p.a rapport men har ingen lust!! Har precis skruvat ihop min nya lackhylla från IKEA helt själv, so proud. Igår såg jag och Rowena Year One och Zombieland. Jag tyckte båda var helt okej, year one snäppet bättre trots att den hackade sönder. Nu har jag väldigt lust att ha ett Michael Cera maraton, killen äger ju sönder. Juno, Year One, Supersugen osv osv.. Mkt bra filmer!!
Mikaela i Fredags när jag fotade efter dansen!! Fick några riktigt bra bilder, tack för att du ställde upp!!

RSS 2.0