Rock your body

Jag for faktiskt ut och sprang igår efter skolan, precis som planerat.. Mina ben vägde ungefär ett ton vardera och jag trodde aldrig jag skulle orka hela vägen hem. Jag tänker inte skriva ut hur pinsamt kort jag sprang, men i alla fall, jag sprang!!!!!
Och en annan sak som jag är sjukt stolt över, jag började skriva på p.a rapporten idag. Skrev en hel sida på kanske tio minuter. Vet inte vad som for i mig men shit vad jag ordbajsade snabbt.. Sen så har jag mitt alldeles egna rock band nu och är galet nöjd! Ehm, ja och så har jag fått ett par studenten skor nu som kommer bli perfa till min klänning. Måste bara försöka lista ut om jag fick dom eller om jag ska betala. Aja!! Det tar jag imorn..
Jag hade lite tråkigt när jag kom hem från skolan idag!!! (här ser ni bevis på hur äckliga mina ben är när jag böjer dom bakåt, fast här anstränger jag mig typ för att INTE göra det)

Until we bleed

Det finns en fara med att aldrig hitta vägen
Det finns nåt vackert med att vandra den ändå

Nu längtar jag till skolan är över. Tills jag slipper känna stressen och pressen över till exempel projekt arbetet. Det har följt med en enda sedan trean började. Men jag längtar inte till friheten, till alla valmöjligheter. Jag känner pressen i att veta vad jag vill göra och vart jag vill. Känns som om det finns alldeles för många arbeten och utbildningar att välja på för att verkligen hitta något som jag vill göra. Sen som min mamma alltid säger "det finns aldrig något man kommer vilja göra hela livet" och jag tror till viss del att jag håller med. Men sen finns det ju också människor som i princip aldrig ledsnar på det de gör, jag avundas dem. Just nu skulle jag vilja jobba med något av följande;

Event
Musik
Fotografi
Film

Inget av dessa har jag inte ens en grund till. Kul liv!

Nej det jag ska satsa på innan jag helt bestämmer mig är att se världen. Och ja, den jävla klyschan som i princip lämnar varenda students mun säger även jag! Men helt ärligt, jag vill se och försöka hitta ett ställe där jag vill leva. Men tryggheten man känner i Sverige kommer nog aldrig förändras, så det blir säkert Sverige tillslut i alla fall, hur tråkigt det än låter.
Night owl

Mmmmm nu ska jag sooooooova efter flera timmars fotograferande.. USCH vad hemskt det var i början, men sen blev det liiiiite lättare, men inte mkt. Kan konstatera att jag inte kommer jobba som fotograf på tillställningar i alla fall. Här kommer en bild som jag tog idag, vet inte om ni känner igen honom men det är Cimon från Paradise Hotel


Rich and famous

Så sitter jag här på Nordic Light hotel i den kungliga huvudstaden Stockholm. Jag är skitnervös och måste snart börja göra mig i ordning, men först tänkte jag hinna skriva detta inlägg.

Vädret här är verkligen pissdåligt, det är snöblandatspöregn och isiga vindar som blåser åt alla möjliga håll. Jag gick på stan i två timmar och sen gav jag upp. Kom fram till att stan här är överskattad, kan dock bero på att jag var på dåligt humör och inte hade med mig någon som kunde hjälpa mig att bestämma mig. Denna skitambivalens jag lider av. Jag har i alla fall bytt humör och snart är jag på topphumör!!! Vill ju inte framstå som någon bitch, inte för att jag någonsin tror att jag kan framstå som en sådan.

Jag har skakat hand med Kent och Gudrun Forsberg och sett två stora bloggerskor, och ja, hon den där som skriver krönikor i varje nummer av veckorevyn tror jag. Har totalt glömt bort namnet men i alla fall, hon har jag sett.

Sen har jag agerat inköpare av kläder till alla som ska jobba med eventet, köpte 16st nitbälten och 6st svarta t-shirtar i olika storlekar, det var roligt. Blev smått sugen på att plugga till stylist men sen kom jag på att jag aldrig någonsin varit intresserad av det så då försvann den känslan!

Nej, nu ska jag börja göra mig iordning, tror verkligen inte det kommer gå bra att måla mig nu med mina nervöst skakandes händer!

Armbandet som Johnny har på sig, man ser bara spännena, det är det märket jag ska fota för!! Rock bands heter det och ja, som ni ser, så är det crazystort bland hollywoodkändisarna och Johnny var en av de första att äga ett..

 


Technologic

Ska snart dra iväg till Sanna men innan dess hade jag tänkt slänga in några bilder jag precis tog med nykameran.. Inget fancy direkt men jag hade roligt iaf!!!
Min älskade rosa Buddha (stavas det så?)
Kärlek...
Det underbara ljus som strömmade in från fönstret fick bli min siluett!!!
Jag är så taggad på att fota just nu, så förhoppningsvis kommer det mer och mer bilder på bloggen, men man vet aldrig. Jag brukar ju ändå aldrig behålla de bilder jag tar!

Tastyboy

Solen skiner, akvariet är rent och idag ska vi ut... AKVARIET ÄR RENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min pappa kom ej iväg till London igår och jag tycker extremt synd om honom och hela hans gäng som skulle med. Eller egentligen är jag lite, lite skadeglad men jag vet att jag själv hade brytit ihop om jag inte tagit mig iväg. Det får väl bli en annan vecka antar jag. Så, då kan jag lika gärna börja om med min avundsjuka.

Nu är det bara, få se, 54 dagar kvar till studenten va? Inte hundra på det där, men något sådant i alla fall.. Jag har min studentklänning så jag slipper oroa mig över att hitta den, vilket är mycket skönt.

Jag hittade precis tillbaka till ett gammalt svenskt band som det nog inte går speciellt bra för men i alla fall så har dom en låt som jag älskar!! Så nu ska jag spela sönder den igen och börja jobba med engelskan, vilket jag egentligen ska ha gjort under tiden jag skrivit det här.


Non, Je Ne Regrette Rien

Nu har jag gjort om bloggen.. enkelt och, ja enkelt!

Har dessutom köpt balbiljetter idag, kände mig lite taskig när jag gick före typ hela kön eftersom Tova stod längst fram. Men, gjort är gjort. Så, nu behöver jag i alla fall inte oroa mig för att inte få någon biljett. Nu är det bara massa grejs kvar att klara upp och sen kan jag slappna av. Ska ju träffa min sömmerska nu i helgen, förhoppningsvis, om jag vågar ringa henne. Men det MÅSTE jag göra. Fan att jag ska ha telefonfobi, inte kul alls.

Jag kanske ska tillägga att headern är provisorisk tills jag lyckats göra klart den det ska vara.


Katharine Hepburn - Oh, Goodgolly
Rude boy

Har funderat nu i flera dagar om jag ska ta bort bloggen eller ej. Men jag tror jag ska behålla den trots allt, jag kan dock inte lova så många inlägg. De kommer väl komma när jag känner för att skriva. Sen vill jag verkligen verkligen göra en ny design, men det är typ omöjligt att veta vad jag ska ha för färger osv. Så, ni får se denna tråkiga tills jag bestämt mig. Igår såg jag Remember Me med Sanna, det måste ju vara den bästa film jag sett på flera månader. Jag rös nästan non-stop genom hela filmen, och slutet, GOOOOSH vad bra. Nej nu ska jag försöka göra klart yearbooken, bara framsidan och baksidan som fattas.. Typ omöjligt att komma på vad det ska vara på den, så jag tror det blir bara en enkel med bara text!!

RSS 2.0