Bite hard

"I know you wanna..."

Asså jag kommer alltid cyklandes när volvo har skiftbyte, vilket betyder att jag blir stående på fel sida av vägen i typ hundra år eftersom femhundra bilar ska passera, det är helt sjukt att de lyckas komma samtidigt allihopa. Typ som om alla ställer en klocka på en precis tidpunkt och så kommer de i en bilkaravan tillsammans, ingen vågar komma först eller sist. Usch. 
Jag är överlycklig att My lyckades övertala mig att hålla mitt engelska tal, för jag hade verkligen tänkt skita i det. Men underbara känsla när jag var klar, och det gick inte skitskitdåligt, bara dåligt. Eller sämre än förra gången, men jag får skylla mig själv med den inställningen jag hade. Nu behöver jag bara plugga glosor, och det går alltid snabbt. Med glosboken.se, min bästa pluggkompis. Gosh vilket bra program. 
Det känns ändå lite redan nu att det är sista året, alla är typ glada och taggade. Helt random. Vi spelar musik på typ högsta volym och gör massa iceslush i vårat ultimata kylskåp. Det är awesome. Härlig stämning..
Jag fattar inte varför jag sitter och gör massa mellanrum mellan mina stycken när de ändå kommer åka ihop när jag publicerar inlägget, dampmacbooken fattar inte att jag vill ha dom där. Sjukt störande. Men men, jag kan i alla fall läsa det bättre nu, dock får ni andra kämpa. Eller något åt det hållet. 
Jag vill ha sommar och festival.
".. i know you wanna make love to me"

Shibby

Bad things

Försöker förgäves plugga in engelska talet men känner ingen pepp på att göra det, det suger och jag ORKAR inte. Jag måste börja motarbeta denna känsla om jag ska klara mitt mål med hela gymnasiet.. Gah
Idag provade vi studenmössor, så taggade vi var där ett tag, lite läskigt. Sen fick jag feberkänslor och blev mindre taggad. Men iaf, jag har storlek 55 på min mössa, ifall ni ville veta om ni tänkt köpa hatt till mig någon gång, gå på storlek 55 så blire nog bra ska ni se. 
Sen så har vi äntligen börjat seriöst på vårat småföretagande, jag är otaggad så in iiii men vad gör man? Bara att bita i det sura äpplet och göra skiten. 
Sen på dansen så dansade vi till ledmotivet i Trueblood, AWESOME, älskar den låten så sjukt mkt. Dock var inte dansen så rolig, hon ville utmana oss idag och jag var inte på det humöret så jag försökte inte så mycket, måste sluta vara så. Kommer aldrig utvecklas annars. 
Hmmmm... nu har jag vilat rösten tillräckligt, blir att öva talet igen
I wanna do bad things with you

Shibby

Stop Falling

Just do it

Söndag

Nu har jag sett Fightclub och Million Dollar baby, vilket gjorde att jag kunde kryssa för två till filmer från 1001 filmer du måste se innan du dör, vilket i sig gör att jag bara har kvar 966 filmer. Snart klar med andra ord alltså.

Fightclub ägde, Million Dollar Baby not so much.

Ikväll kanske det blir Gökboet, men något säger mig att den är sjukligt lång, orkar inte ställa mig upp och gå de tre steg det behövs för att nå filmen och sen se hur lång den egentligen är, orkar inte köra ctrl + t för att sedan gå till imdb.com och se hur lång den är, båda alternativen är för komplicerade och invecklade. Eller?

Nu måste jag fortsätta plugga talet.

I'll at least try

Shibby

Please don't leave me

"It's just raining today"

Blä vilket skitväder det var imorse när jag vaknade. Inte kul, jag ville ha en till underbar fredag men det tog ett tag innan den känslan kom. Det tog faktiskt fram till 12.10, direkt jag slutade kände jag att jag kunde andas ut, vet inte varför, som om skolan var så jobbig. I alla fall så var det underbart att komma hem och bara slappa i soffan. 
Ikväll ska jag färga håret tror jag, se män som hatar kvinnor och baka kladdkaka. Känns skönt, imorn ska jag jobba och det är lönehelg, jag är typ nervös. Shit vad mycket folk det kommer vara. 
Haha det här var verkligen inte det jag skulle skriva men som vanligt är det bortblåst, det ursprungliga inlägget alltså. 
Om dom ändå vore mina, så här ser det typ nästan ut hos Rowena dock!!!!
"Why bother go out"
Shibby

Hanging High

"That's not my name"

Jag gillar inte hål, det är väldigt tråkigt. Man gör inget, försöker lyssna på bra musik men jag kan inte komma på något speciellt som jag vill lyssna på, så det fick bli the ting tings. De har sjukt bra beat, älskar det!

Sen så vill jag färga håret, NU. Ska typ köpa färg efter skolan och fara hem åh göra det! Blir vitt igen tror jag. Gillar det när det är sjukt vitt. Fast det får nog bli slingor.



"Are you calling me darling?"

Shibby



Come as you are

"Come as you are, as you were, as i want you to be"

Vilken härlig måndag det har varit hittills. Bara en lektion som var musik, idag spelade jag bas vilket var sjukt mycket roligare än piano (förlåt sanna!), och sen så hade vi inredningsdag vilket resulterade i en två timmar lång lunch och sen shopping på hemköp och sen var dagen över. Då blev det hemfärd och o.c tittande. Tre avsnitt för att vara mer exakt. Gud vad jag älskar säsong 4. 
Nu måste jag äta innan dansen, ska ta bilen dit idag, jag blir bara latare och latare!
Btw så kom jag fram till att jag kan sjunga med i tre låtar av Nirvana, hur kommer det sig? 

"Take a rest, as a friend, as an old memory"

Knock you down

"Not again"

Det blir sömn nu om typ 2min.
Ville bara uppdatera här lite, var ju ett tag sen. Måndags, för att vara mer exakt.
Gårdagen var great. Jag var så sjukt otaggad, men det gick väl bra, tills vi kom in. Då blev jag otaggad igen. Men, what to do! "Förfesten" var verkligen något, vin direkt ur flaskan och snart ligger vi alla fem i svinis. 
Idag jobbade jag min första dag på jobbet, för er som inte vet, jag fick extrajobb på min praoplats. Så nu hittar ni mig på skocentrum vissa helger. Trevligt! Det var stressigt, varmt och torrt i halsen. Vet inte varför men så var det. Jag längtar till första lönen. Då blire shopping.
Sen så kom ju familjen, släkt inräknad hem ifrån IKEA idag där de köpt möbler och krimskrams till min kusins lägenhet. Jag fick också några grejer, typ tre oväntade saker och en beställd vara. Kul. Imorn blire montering. Jag taggar, det får bli pausen ifrån allt pluggande. Måste läsa typ 200sidor i tyskboken, skriva på engelska talet och så hade jag tänkt skriva klart praosaken, får se hur det blir med allt det där. Låter lite väl ambitiöst. Men.
Nu ska jag sova en timme eller två innan kusin ringer och ska ha hämtning, japp jag är fyllechaffis inatt. Mysigt!
Godnatt
Shibby

Star Mile

Gah, första praodagen avklarad. Usch vad nervöst. Dom bara kastade ut mig bland kunderna och kassan. Det var extremt svårt eftersom man måste kunna så mycket om storlekar, tygtyper osv. Hur ska jag veta ifall skon går ut sig? Har aldrig haft på mig den skon ju. Hahaha. Men jag har lärt mig mycket, frågan är ju hur mycket som fastnade.
Jag åt för typ en, en och en halv timma sen och nu är jag hungrig igen!!! Inte bra. Måste börja äta mer när jag väl äter, jobbigt att ta igen ju. Det får bli någon macka.

Nu känner jag av förkylningen på riktigt, det går nog inte att klara sig. Från svinis, visst, men inte från någon förkylning. Känns inte så iaf, alla är/har varit sjuka ju. Och du när jag handskas med pengar och kort och allt som alla tagit i typ hundra gånger varje dag så kommer det nog bli riktigt svårt att hålla sig frisk, friskare än vad jag är nu iaf.

"I can't make a sound"

Shibby

F

Ja, det finns faktiskt en låt som heter så.

Det blev faktiskt filmkväll igår med Kill bill 1 och 2. Dom var riktigt bra. Ettan bättre än tvåan men några grejer var riktigt coola i tvåan. Nästa film att se av Tarantino blir Pulp Fiction!

Det låter exakt som om det regnar ute men ändå är det blå himmel, jag fattar nada. Orkar inte ställa mig upp för att kolla vad det är som låter men jag chansar på en.... gräsklippare kanske..

Men nu ska jag följa mamma och köpa blommor.

"Du kan få mig hur lätt som helst"

Shibby


I can't win

"I've been dying to say this to you.."

Inglorious Bastards igår var så jävulskt bra. Ni som inte sett den än, SE DEN!! 
Jag hade inte sett någon Quentin Tarantino innan men att jag ska se typ alla hans filmer nu. Han var awesome. 
Blir att hyra Kill bill filmerna och Pulp Fiction. Dom jag vet att han gjort iaf. 
Jag har kommit in i en dålig månad, alltså inte liksom psykiskt dålig utan mer typ ekonomiskt dålig. Jag shoppar hela tiden, och om 20min ska jag ner på stan med Rowena. Inte bra det här, men roligt. 
Jag blev förkyld igår, SKITOCKSÅ. Jag som trodde jag skulle klara mig, men icket. Nu sitter jag här med tät näsa och smått ont i halsen. Får jag svinis bryter jag ihop. Kanske inte men jag vill verkligen inte, orkar inte ligga hemma i en vecka med ont i kroppen, feber och ont i halsen. Hoppas jag klarar mig. 
"Your all i want, all i have and all i need"

Shibby

Goodnight Freddy

"Is my message getting through?"

Ah underbara älskade Fredag. Bara en riktig lektion kvar och sen blire helg. Så underbart härligt. Tror jag ska ligga hemma och tjocka hela helgen, njuta. Äta onyttigt..

Nu ska jag hjälpa My att sälja cupcakes till hennes och Tovas projektarbete...
Det gick inte så bra som förra fredagen, fick bara sälja två..

Det blir strömpilen idag efter skolan med mamma. Vi ska shoppa, eller jag ska shoppa, blir nya leggings, kanske en ny t-shirt och förhoppningsvis en ipod. Hoppas hoppas verkligen på ipoden. Jag vill ha en ny, har ju fyra nya skivor som jag inte kunnat lägga in på ipoden för den är full!

Nu börjar filosofin, krångligt värre säger jag bara.

Shibby

Cath...

Kom tidigt till skolan idag för att jag for tidigare hemifrån för 
att det blåste så jävulskt idag.
Det jag inte visste var att jag hade medvind :D YEAY awesome.
Så då kom jag ju jättetidigt till skolan och sen visar
det sig att jag inte alls hade behövt komma på
första lektionen för våran lärare är sjuk. Kul liv.
Men jag är inte bitter..

Blogg.se dampar och gör så att jag kan skriva hur långt som helst
på en och samma rad innan den hoppar ner.
Roligt värre.
Får tvångstankar om att se hur långt jag verkligen kan skriva,
om det är liksom evighetens evighet
eller om det finns ett stopp. Men sen så vet jag ju inte
vad jag ska skriva tills det händer...
eller det verkar som om det finns ett stopp för det är
en såndär sidoscroll eller vad man ska kalla
det, som blir mindre och mindre ju mer jag skriver.
Fast nu slutade den minskas. Då kanske man kan
skriva i evigheter på samma rad.
Intressant. Or not. Jag har tråkigt.
Fast det visste ni säkert redan.
Hmm.. jag borde lägga ner bloggen snart, den blir
bara mer och mer random.
Jag kan aldrig vara seriös när jag skriver. Jag har
fått någon tvångstanke att driva
med mig själv när jag skriver, typ salta sanningen. Kul va?

Jag vill shoppa... Massor.. Helt ny garderob nu tack!!
Blir typ kanske stan med kusinvitamin i eftermiddag. Hoppas hoppas..
Fast jag fattar inte varför jag vill shoppa för jag är ju så
jäkla snål att jag aldrig köper något,
eller jag har ju kommit över det lite. Bara lite. Bla bla bla.

"Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill"



Leaving so soon?

"We could be good together, don't you think?"

Det är bara tisdag, känns ungefär som förra veckan då jag var helt säker på att det var onsdag fast det bara var tisdag. Imorse när väckarklockan ringde var jag inte ens i närheten av att vakna, det blev sådär att signalen passade in i drömmen så det tog typ hundra år för mig att fatta att det inte var i drömmen. Vilket sög, för jag tror att jag hade en bra dröm.

Sen så var jag så sjukt trött att jag aldrig trodde jag skulle klara av att ställa mig upp, men jag gjorde det. Och sen kom jag på den briljanta idén att jag kunde ha på mig bara ljusa kläder idag, så kanske jag skulle känna mig piggare än vad jag är. Det funkade!!

Nu ska jag gå och ringa min pappa.. hmm, det känns som om det där var första gången jag nämne pappa på bloggen! hahaha, men nu vet ni. Jag har faktiskt en pappa också!!! Hahahahahahah

"No, I'll break your heart"

40 ft

"So if your lonely, you know i'm here waiting for you"

Skola, skola och åter skola. Det är livet. Man vaknar, går till skola, far hem, fortsätter skolan hemma med pluggning och sen sover man och allt börjar om igen.
Den är extremt tragiskt att jag redan nu är så himla less. Jag borde ju vara übertaggad på skolan och så för det är ju bara ett år kvar. Ärligt talat ser jag inte att jag kommer överleva så länge. Jag har alltid varit så, jag kan inte se allt för långt in i framtiden, hatar typ att planera saker långt fram.

Jag fick punka idag på väg till skolan, det var jobbigt. Men det gick bra. Så har jag lärt mig ta fyra ackord på pianot idag, visst är jag duktig Sanna?? hahah..  G, D, Am7 och C kan jag ta. Vilket resulterar i att jag kan spela knocking on heavens door, HAHAHAHAHAHA.. Jag höll på att somna på slutet av lektionen eftersom låten i sig är överdrivet tråkig och långsam plus att vi spelade den femhundra gånger.

Jag cravar livemusik. Vill att det ska vara umeå open, eller sommar och dags för festival. Fast det blir nog ingen festival till sommaren.. eller, vem vet!


"I know i wont be leaving here with you"

4 songs and a fight

Gosh, söndag.. ni vet...
Jag vill se rainman men samtidigt har jag typ suttit framför tvn hela dagen så det känns dumt, men liksom, hur mycket bättre är datorn?? Hahahahaha.. 
"Im just waiting for something that will never come"

Wait it out

Jag önskar att jag hade jättebra tålamod, så att jag inte gick runt och väntade på en viss grej och sen typ fick sådan ångest att den inte hänt än att jag tror att det aldrig kommer hända.. hahah det där var random men var liksom tvungen att säga det. 
Jag är übertaggad på fest, "jag vill knarka".. hehe or not. Men My fattar!!!
Vill vara social med massor av nya roliga, fräscha människor. Men det blir inge av ikväll. Kanske nästa helg!!
Idag köpte jag två nya tröjor, ena måste jag dock byta storlek på, det får bli imorn. Så på måndag kanske det blir ny tröja på skolan. Kul kul!!
Vilket waste of time att sitta och skriva ner massa ointressanta saker. Fast jag måste typ dra nu! Ska väl hämta systeryster. Ni vet, Lisbeth Salander. 
It's truly a random day today

"I think i'm a little bit inlove with you"

Shibby

No lies, just love

Jag älskar fredagar, oavsett om det egentligen är en dålig dag. Som att det spöregnar och att man bryter nageln det första man gör på skolan. Det är ändå underbart, fredag, helg i två dagar och sovmorgonar. 
Nästa vecka är det slut på att sluta tidigt och att ha sovmorgon ibland, för då är matte C blocket över och det blir filosofi och psykologi. Men det gör inget, jag har ju ändå aldrig något att göra efter skolan. Om man inte räknar att plugga då. Äsch, gud vad jag ordbajsar om skolan. Väldigt intressant eller hur.. 

Det blir nog ett nytt projektarbete för mig, vill inte göra det jag först ville. Ska ta ett snack med min "mentor" och se vad han säger. Jag måste ju få byta.. hehe
My's muffin idag på skolan ägde, dom var übergoda. Tack tack!!
Nu har jag fått prata av mig lite... 
Shibby

Death cab for cutie

Systeryster a.k.a Lisbeth Salander

Idag blev jag tre skivor rikare! Yeay me. Är lycklig. Nu fattas bara den lila ipoden, vart jag nu ska få tag på den?

Vet ni vad jag mer gjorde idag? Jo, jag bäddade sängen imorse. Helt insane ovanligt. Vet inte vad jag fick för mig, men det var otroligt mysigt att komma hem till en bäddad säng som jag kunde slänga mig på och börja plugga.

Jag såg ganska nyss dracula 3 på tv1000, den var extremt förutsägbar. Sen stod det att det var en skräckfilm men efter twilight tror jag aldrig någonsin att man kommer tycka vampyrer är läskiga. Jag kom ihåg när jag såg Van Helsing med Nina, jag typ dog av rädsla. I och försig var jag yngre då, mer rädd för livet. Hahahahah vilket skämt, jag är ju förtusan lika rädd nu.



Här är mina nya skivor;







Nu blire mer vampyrer i True blood

Shibby

Plans

Det trodde jag aldrig

Sitter här vid köksbordet med kusinen mittemot som håller på med något jättetråkigt, verkar det som. Hon suckar. Vi har försökt lägga in musik på hennes alldeles nya ipod som hon fick av oss igår men den vill inte funka, vilket är väldigt frustrerande. Men så kom hon på en briljanta idén att byta dator och prova på hennes dator eftersom det ändå är där hon ska ladda ipoden och där hon vill ha musiken. Så vi tar min ipod och stoppar in i hennes dator, drar över all min musik till itunes biblioteket och sedan byter vi till hennes ipod. Voila! Det funkade. Yeay us. 
Jag avundas hennes dator, den är blank och fräsch och fin. Sen så har den ingen gul missfärgning på skärmen. Fast jag ska inte ha min dator så mycket länge till. Sen blire förhoppningsvis en macbook. Eller en fin hp dator med färg. 
Jag borde skriva på psykologin men jag kommer inte fram till något så då skiter jag i det tills det lossnar. 
Bla bla bla.. jag är imponerad av alla som fortfarande läser min tråkiga blogg. 
Shibby

Soul meets body

I wanna live where soul meets body

Tisdag!
Jag trodde det var onsdag idag, jättelänge, tills jag kom fram till att det bara var tisdag.

Min engelska ligger ungefär på lågstadienivå just nu, det var väldigt tragiskt att komma fram till den slutsatsen.

Sen så har jag bestämt mig för att boka tid med syon idag. Måste försöka styra upp framtiden, hur nu det ska gå.
Eller idag blir det ju inte, det blir på måndag nästa vecka.. Men men.. eller, ja. Vi ser väl.

Jag är förvirrad, eller nej, jag är inte förvirrad. Jag är på ett väldigt oförklarligt konstigt humör. Om någon skulle fråga hur jag mådde skulle jag bli tvungen att svara jag vet inte. Jag har absolut ingen aning. Helt blank. Tom.

Nu blire psykologi!!

Shibby

RSS 2.0