Tiger Mountain Peasent Song

Jag kan inte få ut den ur huvudet, den är så sjukt bra!!! Gick och nynnade på den hela kvällen igår när jag var simskoleledare igen!

I´m back where i belong, near the water, teaching what i know best

Idag har jag varit med V och ÄV på stan och på bio. Och, det känns lite konstigt att säga detta, men vi såg faktiskt High School Musical 3, belive it or not. Men som sagt, har man sett de första filmerna måste man se den sista (jag var inne på imdb nyss, de ska spela in en fjärde film) . FICK PANIK när jag läste det.. VARFÖR??? Den kommer suga så fett mycket! Vem ska den handla om? Rocketman lr? Han var btw SKÖNAST i hela filmen, jag blev lite småkär där ett tag men sen när jag skulle kolla på bilder, för jag tänkte lägga in honom på bloggen, så såg han lite väl mycket ut som en tjej! Sad moment, han var iaf snygg på filmduken!

På fredag drar jag till sthlm med V, vi ska se Simple Plan på annexet!! Galet najs...
Sen på lördag ska jag försöka shoppa jävel, jag vet, jag säger det alltid men sen slutar det med typ ett linne och nått annat tråkigt.. Men jag ska faktiskt till beyond retro och där hoppas jag på många roliga fynd!!



Jag orkar inte med mig själv och mina utropstecken, men de är mina "substitue" för smileys som jag brukar använda flitigt men som jag lovade mig själv att ALDRIG använda i bloggen. Och hittills har jag lyckats galant med det och tänker därför fortsätta så..



Forgive me

Usch och fy och bläääääää
Leona Lewis (stavas efternamnet så?) nya singel är så FRUKTANSVÄRT DÅÅÅÅÅÅÅÅLIG. Jag får psykbryt.. Hatar när smörsångare försöker sig på en popigare låt och springer runt i ett för litet linne och försöker dansa tillsammans med riktiga dansare.. USCH

Okej.. har sett 1 enda film denna vecka och det var barnhemmet igår kväll. Så ska recensera den snabbt!

Barnhemmet
Skriven av: Sergio G. Sánchez
Regisserad av: Guillmermo del Toro (tror jag, fast det står en annan på IMDB)
Den föredetta föräldralösa Laura bor tillsammans med hennes adopterade son Simón och hennes man Carlos i samma barnhem som hon själv växte upp i. En dag berättar Simón att han har fem osynliga kompisar och Laura tror att de bara finns i hans fantasi. Under invigningen av hennes och Carlos nya barnhem för handikappade vill Simón visa Laura en av hans kompisars lilla hus men hon har alldeles för lite tid för sådant och säger åt honom att komma ner istället. Men Simón kommer aldrig ner och när Laura lite senare under dagen ska gå upp för att hämta ner honom möter hon istället en mystisk liten pojke med en hösäck över huvudet, hon försöker ta av pojken masken men då puttar han in henne på toan och låser henne inne. När hon väl kommer ut visar det sig att Simón är borta och det även pojken med hösäcken. Laura försöker fråga runt men ingen av gästerna har sätt pojken med masken. Månader går och Laura börjar känna att hon och Carlos inte är ensamma i huset och kontaktar därför medium för att se ifall de kan ta kontakt med de osynliga gästerna. Mediumet förklarar att det finns fem barn där som alla är sjuka och ligger inför döden. Kan det vara samma fem barn som Simón pratade om? Och kan barnen hjälpa henne hitta Simón?

Jätte jätte bra film, men mycket läskig. Jag hoppade till hur många gånger som helst och att det just var barn som  var de läskiga blev det bara TUSEN gånger jobbigare att se. Men den är mycket mycet sevärd för att slutet är så fruktansvärt bra. Den får lätt 5 av 5 möjliga! Hehe

 


Fredag

Japp, verkligen ambitiös låtval för rubriken. Men som jag skrivit nu det senaste gångerna så har det såklart inte hänt något speciellt idag heller så det fanns ingen speciell låt som passar till den här dagen.

Dans idag, jag och LM tänkte verkligen positivt under lunchen, det lät ungefär såhär
LM - jag orkar inte dans idag
Jag - Inte jag heller
LM - men jag har VERKLIGEN inte lust
Jag - Jo det har du, kom igen (försöker tänka positivt, men misslyckas)

sen fortsatte vi så typ under hela lunchen, förrutom då vi inte lyssnade på ettorna som pratade om en snygg lillebrorsa, bh:ar, någon konstig frågelek och vem som var grisigast av tjejerna! Och det var bland det roligaste som hände under den lunchen!
Sedan vidare till dansen, jazz med AK som lärare, hon är hur bra som helst och väldigt knasig.. (hihi vilket ord jag använde) Vi körde styrka idag för första gången, och det var så SJUUUUKT taggande, jag längtar redan till nästa fredag, ME LOOOOOVE STRYKETRÄNING. Asså det var typ omöjligt att orka, men jag ska fan göra det innan terminen är slut.
Sedan dans till Money,Money,Money must be Fannys!! som vi ska visa upp på öppethus typ den 12 november.

Efter dansen gick jag och LM runt på stan för att fördriva tiden tills min buss gick...

BLABLABLABLA osv



Jag lider med B idag för hon har jätte ont i halsen och det är hur jobbigt som helst.. Hoppas hon blir frisk fort !!
Krya på dig SötB

Dagens låt:
Fleet Foxes - Tiger Mountain Peasent Song


Viva la vida

Jag blev helt plötsligt jätte sugen på att lyssna på coldplay, crazy. Jag brukar tycka att dom låter enformigt men jag ÄLSKAR fix you och en annan låt från X&Y skivan som jag inte vet vad den heter.. hehe

Okej det här kommer låta helt sjukt men jag vill typ jätte gärna sätta mig och lyssna på en jätte sorglig låt eller romantisk eller whatever och gråta.. HAHAHAHA jag döör värsta emo jag är men det skulle typ vara skönt..
CRAZY PERSON säger jag bara.. men men, hårda tider kräver hårda metoder eller vadfan man nu säger..

YES DET ÄR LOV IMORGON KLOCKAN 12

Jag har aldrig något att skriva nu för tiden, sjukt tråkigt liv jag har.. det går ut på att: Sova, Äta, Skola/Plugga, Dansa
yeay vilket liv.. men jag får skylla mig själv, vill jag ha ett annat liv eller "roligare" liv är det väl bara att ta tag i det..



Jaha, det var veckans emo-inlägg.. Kanske borde färga håret svart och bara gå i svarta kläder och cutta mig själv.. vad tycker ni?? Passar jag som emo??

Dagens låt:
Coldplay - Fix you

"And I will try to fix you"

Random

Lalala, jag har inget att göra, som vanligt dåra!!
Jag borde plugga lite historia, men JAG ORKAR INTE. Heheh jag har blivit äckligt lat, jag tror man blir det när man slutar träna så mycket, för direkt jag kommer hem vill jag inget hellre än att bara sitta åh dega. Fast det är klart, behöver jag plugga så gör jag ju det men om det är lite valfritt och ifall jag pluggat på skolan också så skiter jag oftast i det. Men jag tror jag ska se klart avsnittet av smallville och sen ska jag läsa lite historia. Då kommer jag känna mig duktig!

Jag har varit duktig med bilder tycker jag, men det får samtidigt inte bli för mycket. Så jag skippar bild idag..

yeay, nu har det snart laddat klart!

Nedräkning till höstlov nu.. Bara 3 dagar kvar, 2 ifall jag har tur och vi får ledigt i alla fall på Fredag, det skulle vara sjukt nice!

Big Sister, Little Sister

Jag såg I hennes skor igår och den var hur bra som helst. Den var lite som jag och min syster, fast hon är inte ful och tjock och jag är inte dum och populär.. Hehehe, det var mer bara att vi också är hur olika som helst och (iaf jag) kan känna hur jobbig hon kan vara mot mig ibland att hon alltid ska bestämma att hon alltid är bättre osv. Men ärligt talat så är jag ingenting utan henne och jag älskar henne verkligen.. Så här kommer det allra finaste citatet jag någonsin hört tillägnat min fina och bästaste Bigsister!!!

" I carry your heart,
I carry it in my heart"
Av: E.E Cummings


See the world

Do you want to see the world?

Eftersom jag inte har något att göra så kom jag på den brillianta idén att göra en lista över tio platser runt om i världen som jag MÅSTE se innan jag dör. Jag har till och med tänkt lägga in bilder!

Nr. 1

 
Kinesiska Muren

Nr. 2


Golden Gate

Nr. 3


Taj Mahal

Nr. 4


Opera Huset i Sydney

Nr. 5


Eiffeltornet

Nr. 6


Big Ben

Nr. 7


Venedig

Nr. 8


New York Times Square

Nr. 9


Klagomuren Jerusalem

Nr. 10


Tablemountain Kapstaden



Om jag någonsin far på en jordenrunt resa så lovar jag att jag kommer stanna till på alla dessa ställen..
Känslan att stå mitt under Eiffeltornet
Överväldigandet som slår emot en vid Klagomuren
Det mäktiga över Taj Mahal
Filmscener vid Golden Gate
Krigen vid Kinesiska muren
"On top of the world" känslan högst upp på tablemountain
Rusandet vid times square
Historiken i Venedig
Hitta nemo symboliken vid operahuset
och så klart Harry Potters hemland England vid Big Ben

Allt det här vill jag uppleva.. Någon som är på att börja spara till en jordenrunt??

(Jag glömde Sydamerika, men dit far man väl bara för karnevalerna.. hahaha)



Save me

Det blir inga filmrecensioner idag för jag har bara sett en enda film, Aladdin, och jag antar att ALLA har sett den förrut.
Det gick inte så bra den här veckan med filmer, men snart äre lov och då jävlar ska det ses filmer..

Jag MÅSTE skaffa ett jobb. MÅSTE, MÅSTE , MÅSTE, MÅSTE skaffa ett. Någon som känner någon som behöver en arbetare? Heheh

Jag har inget att skriva..



Dagens låt:
Remy Zero - Save me

"Somebody save me
I don't care how you do it
Just stay with me
I've made this whole world shine for you"

Ironic

JAG ÄR KÄR I LARS. Alltså det är typ seriöst också, jag blir typ nervös, jag har ALDRIG haft en så seriös crush på en "kändis" förrut. PINSAMT

Jag har nu sett Aladdin för allra första gången i mitt liv och det är också lite PINSAMT, jag fick låna filmen av snälla AB. Tack tack! Så nu ska jag vara duktig och lämna tillbaka den snabbt så han vågar låna ut till mig fler ggr, hehe, jag brukar vara asseg på att lämna tillbaka filmer. Inte bra där, måste skärpa mig..

Min Mormor och Morfar är sötaste i världen, alltså, när jag kom hem ifrån skolan satt dom vid matbordet och läste tidningar tysta för sig själva och sen när jag kom blev det fart i dom och vi pratade jätte jätte länge om typ allt. Mysigt, och sen får Mormor värsta rycket och vill att vi ska spela poker. Så jag springer upp och hämtar kortleken och sen spelar vi, och så får Morfar kåk och färg typ HELA TIDEN så jag och Mormor blir sura och anklagar honom för fusk och så spårar allt nästan ut just innan Mami å Papi kommer hem. Eh, okej väldigt ovärd berättelse men jag har typ inget att berätta så ni för nöja er med det.

YES YASMINA ÅKTE FRÅN IDOL, DET FINNS EN GUD!!!!!!!!!!!!!!!!



Dagens låt:
U2 - One

"Have you come here for forgiveness
Have you come to raise the dead
Have you come here to play Jesus
To the lepers in your head
"

You have no idea

Andas in.... Andas ut..... Andas in..... Andas ut.....

GAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH jag får seriöst psykbryt, jag vet egentligen inte varför, men jag tror och gissar på att matteprovet imorgon stressar mig och att jag är förkyld och har ont i halsen och att jag var tvungen att städa toan. Det är inte najs med den här känslan, jag hade den igår också när jag övningskörde. Jag var så himla nära att slita av ratten när jag bara fick motorstopp hela tiden. Nu är det precis som den känslan fast HELA TIDEN, jag har typ lust att gå ut och skrika allt vad jag kan. Fast, då kommer jag få ännu ondare i halsen. Jag tror jag ska tröst-äta lite kladdkaka snart bara för att unna mig något nu när jag är på så himla dålig humör.

JODER



Namnleken är helt seriös underskattad !!!!
Hehe man glömmer jämt bort kompisar som heter på samma bokstav, typ som när jag sitter bredvid LM och glömmer helt bort att man kan heta det.. HAHAHHAA sry
Man blir helt klart beroende av den, jag tänker typ hela tiden på namn nu och sen ba "shit, hur kunde jag glömma den" osv.. hehe roligt värre

Jag MÅSTE bli bättre på det där med bilder i bloggen, ska verkligen försöka förbättra mig..

PEACE AND LOVE 2009 = I'LL BE THERE




Let me entertain you

Alltså jag var helt seriöst dum i huvudet idag, alltså inte dum mot någon utan KORKAD, STUPID, DUMKOPF osv,
men jag kan skylla på LM och B för de var jätte tråkiga idag så jag var tvungen att underhålla mig själv, eller?

eh, det var länge sen jag skrev, jag brukar vara bättre på det här men jag har inget att skriva, eller, jo jag ska inte ljuga, jag skulle kunna skriva fetaste inlägget nu men det skulle bli så fruktansvärt EMO att jag tror jag skiter i det för annars kommer några börja undra och den här gången är det seriöst att jag inte orkar med frågor, det kommer bara bli sämre då, jag kommer förstöra det!

Jag var såå fruktansvärt nära på att försäga mig idag om .... men jag hann stoppa mig i sista sekunden, pjuh säger jag bara!
Och ja, jag skriver det här för det är roligt när ni blir nyfikna och så har jag fått den fina sidan av min underbara vati att jag ÄLSKAR att jävlas, hehe (jag lovar att ingen blir nyfiken nu, HAHAHA)

Det har inte hänt ett skit idag, bara att jag för typ fjärde gången skolkade från gympan, OMG, det här får inte fortsätta, men vi har ingen lärare så han kan inte ens kontrollera om man gjort skiten, så why bother liksom! LM har vääldigt dåligt inflytande på mig + att hon trycker ner på mig så jag får dåligt självförtroende, och jag som redan har det sämsta ever..



Dagens låt:
The Script - Breakeven

"Cos when a heart breaks no it don't breakeven"


Sofa song

Jag har 6 filmer på lager, förra veckan hade jag 7, och nu har jag 6. Det går sjuukt bra för mig och mitt mål med 500 filmer till julafton, det kommer nog gå om jag fortsätter i det här tempot, nice nice!
Idag tänker jag bara recensera fyra av sex, för två av filmerna känns lite väl onödiga att recensera då jag bara såg dem för att få lägga till dem på listan och btw dom är inte ens bra. Så fyra filmer idag..

A beautiful mind
Skriven av: Akiva Goldsman som baserade filmen på boken av Sylvia Nasar
Regisserad av: Ron Howard
John Nash är en asocial matematiker som strävar efter stor framgång och lösningar på gamla matematiska formler. När han går på Princeton hittar han en ny lösning på en matematisk formel som funnits i många år och för det får han ett jobb som doktorerande lärare på MIT där han lär ut avancerad matematik och jobbar på egna projekt. En dag blir han kontaktat av CIA för att hjälpa dem lösa kryptonerade meddelanden i tidningarna för att, enligt CIA, ska Ryssland bomba USA och de behöver veta vart exakt bomben kommer sprängas så de kan förhindra katastrofen. John tar uppdraget på största möjliga allvar och när han märker att han är förföljd förvandlas allt till en enda stor mardröm.

Den här filmen är baserad på en riktigt händelse och den är hur fin som helst. Jag älskar filmer som handlar om utsatta personer som, oftast, men inte alltid har någon psykisk sjukdom. Exempelvis Crazy in Love, den är också jätte jätte bra.
A beautiful mind rekomenderas verkligen!

Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö
Skriven av: Martin Asphaug som baserade filmen på novellen av Håkan Nesser
Regisserad av: Martin Asphaug
Erik och hans klasskompis Edmund ska tillbringa sommaren i Genesaret tillsammans med Eriks äldre bror Henry. Allt är frid och fröjd och det verkar som om det kommer bli en höjdarsommar när de en dag får syn på deras vackra vikarie Ewa Kaludis, aka Kim Novak, inne i staden. Det visar sig att hon också ska tillbringa sommaren där tillsammans med hennes fästman Berra Albertson. Samma kväll som de träffat Ewa berättar Henry att han träffat en ny tjej och om de ser en slips på flaggstången får de inte störa. Några dagar senare är det precis vad som händer, en slips hänger på flaggstången men Edmund blir nyfiken och vill veta vem den nya tjejen är så de smyger fram till fönstret och därinne är Ewa, deras vackra vikarie, tillsammans med Henry, men hon var väl förlovad med Berra?

Random film, jag såg den bara för det var en av filmerna jag hade hemma som jag fortfarande inte sett. Den var väl ganska bra, väldigt konstig på några ställen men faktiskt ett oväntat slut och det gillar jag. Inte så jätte sevärd men har man inget för sig en eftermiddag så kan man väl se den.

The Butterfly effect
Skriven av: J, Mackye Gruber & Eric Bress
Regisserad av: J. Mackye Gruber & Eric Bress
Som liten pojke blockerade Evan ut hemska minnen som kom att förändra hans liv och när han tolv år senare börjar läsa ur sina gamla dagböcker visar det sig att han kan gå tillbaka till ett specifikt tillf'älle och se om allt som hände vilket gör att de hemska minnen han blockerat kommer tillbaka. Samtidigt som han får åka tillbaka till de olika tiderna under sitt liv märker han att han även kan behålla sitt nuvarande samvete och ändra det som hände vilket resulterar i att han ändrar framtiden. Med den kunskapen måste han nu försöka ändra så att alla får det bättre, men det är svårare än man tror.

Lite besviken måste jag säga att jag blev, har ju velat se den sedan den kom ut men aldrig gjort det. Så igår såg jag den äntligen. Lite smått äcklig med allt näsblod och spasmryckningar som han får hela tiden men annars var den rätt interessant, inte jätte bra och inte jätte dålig, bara okej. Jag kommer nog inte se den igen, det orkar jag inte.

Försoning
Skriven av: Christopher Hampton baserade filmen på romanen av Ian McEwan
Regisserad av: Joe Wright
Den 13-åriga Briony Tallis är ohjälpligt förälskad i den äldre Robbie som i sin tur är förälskad i Brionys äldre syster Cee. En kväll, då Robbie ber Briony om hjälp blir början till att flera människors framtid lägs i händerna på den unga flickan som medvetet anklagar Robbie för ett brott han aldrig gjort. Allt pågrund av att fel brev las i händerna på fel person. Ska samvetet hinna ikapp eller vinner svartsjukan.

USCH, jag blev skitarg under den här filmen, galet vad irriternade. Fast den är typ ändå sevärd för man vill ha sett den då den på något, väldigt konstigt sätt hör ihop med Stolthet och fördom, för mig i alla fall. Har man sett Stolthet och Fördom MÅSTE man se Försoning, dom är inte lika på nått satt bara att båda handlar om gamla tider och båda har Keira Knightley i huvudrollen. Sevärd!



Nu dör snart datorn för jag orkar inte sträcka mig efter sladden, så

xoxo

Mr. Brightside

I'm miss darkside

Det är typ sjukt värt att bara tänka negativt om saker man egentligen vill, för, exempel: Jag ville jätte gärna till peace and love men var heelt säker på att mamma skulle säga nej, så jag tänkte hela tiden att jag aldrig skulle få, så då när jag frågade och hon sa ja, blev jag skitglad. Samma sak nu, jag kanske ska till Hawaii till sommaren, och jag vill seriöst jätte jätte gärna dit, men jag tänker hela tiden att jag aldrig kommer få fara. Så då behöver jag inte bli ledsen när det visar sig att vi inte alls ska dit. Sjuuukt smart!

Nu vill jag verkligen läsa breaking dawn, men jag MÅSTE läsa ut Främlingen från Wildfieldhall först, den är typ bra fast direkt jag ser den blir jag trött, så den kanske inte alls är bra utan att jag bara försöker lura mig själv att den är bra så det inte ska kännas så fruktansvärt att måsta läsa ut den till vecka 46..

Mikico är seriöst min nya idol, jag skulle ALDRIG våga göra det hon gjorde igår!  Fast, jag skulle jätte gärna vilja våga säga en sak till en person, men, never gonna happen!

JAG ORKAR INTE HÅKAN HELLSTRÖM KONSERTEN ÄR JU FLYTTAD TILL FEBRUARI, DET ÄR JÄÄÄÄÄÄTTE LÄNGE KVAR DÅ JU, fuck it. (tur att biljetterna fortfarande gäller)

Okej, jag skriver bara en massa skit, så nu ska jag sluta med det.



Dagens låt:
The Killers - Read my mind

"I don't mind if you don't mind and I don't shine if you don't shine"

xoxo

Sång i buss på villovägar 2008

"These autumn leaves"

Fredag = Min och V's eftermiddag med fik på Station
Varje fredag hittills typ, men det är MYYS
Hihi, idag utvärderade jag hennes klass, den fick högsta betyg kan jag lova..

Skolan idag var väl inte jätte rolig, men ganska.

"Att tjuvlyssna är typ underskattat" helt seriööööst vad man kan höra mycket skit när man tjuvlyssnar, och sen när man vet exakt vem det är de pratar om, INTE BRA, jag måste börja prata tystare tror jag... hehe det där lät ju jätte bra, men seriöst, LM har nu sagt att jag viskar högt, så mer saker hon klagar på, TACK


Dagens låt:
Paolo Nutini - White lies

"Lost but never alone"

xoxo

Outside

Friluftsdag idag, jag och LM, left all alone utan några vänner.. Eh
Vi hade roligt iaf, fast hon har rätt, jag var jävligt pissed när hon gick så himla långsamt där i början, men sen när vi började snacka om simning och cheerleading gick aaaallt mycket snabbare.

Vi har inte haft internet på två hela dagar hemma och jag har varit hur stressad som helst över historian, men det är ioförsig bara provseminarium imorgon, men ändå. Jag vill inte komma heelt oförberedd, så nu när internet äntligen funkar har jag pluggat historia i över 1h och gått igenom spanska adjektiven. Så nu ska jag slappa resten av kvällen.

Shit vad jag skrattade igår, jag brukar skratta mycket, (och högt) men igår var överdrivet mycket. Jag hade ont i magen hela dagen, tack vare LM och hennes nya ...
Jag tänker inte skriva något mer om det, men om ni blir nyfikna så måste ni snacka med LM för jag säger inget!

V har lämnat mig med dancehallen, så, jag får vara helt mobbad och själv och dansa det, men jag kände det på mig. Och ifall du läser det här så gör det inget, men nästa gång du vill dansa med mig så SNÄLLA var helt säker på att du vill dansa det. Hehe, jag antar att det är BA som du inte gillar, eller så är du less på mig, vilket jag helt fattar. Jag skulle aldrig orka med mig iaf. Hehe

Jag har sett tre filmer hittills den här veckan, fast jag tror inte jag kommer klå förra veckans sju filmer. Men jag tar mig sakta men säkert fram till den magiska gränsen 500, hehe snodde det från B.



Dagens låt:
D is for Dangerous - Artic Monkeys

"D is for...Desperately trying to stimulate what it was that was alright"

Jag tog den låten för jag hade den på hjärnan HELA dagen, fast det är konstigt att jag inte fick LMs låt på hjärnan för hon sjöng den högt hela tiden när vi gick.. hehe det var en låt från lejonkungen, den som den där himla apan sjunger, på swahiliska enligt LM..

xoxo

Wildfire

LM's förslag till en låttitle och det passade ändå, för jag lyssnade faktsikt på den imorse..
Ganska typiskt också av henne att säga en Mandolåt, för hon lyssnar seriöst bara på Mando.

Jag har inte asperger-syndrom iaf, jag gjorde ett sjukt roligt test nyss och jag fick 55 av 200 möjliga aspiepoäng, så jag är neurotypisk, alltså normal. Jag blev typ ledsen, jag vill inte vara normal, fast det är klart, jag vill inte ha aspie heller.

Hehe jag hjälper typ jämt LM med tyska, och då får jag känna mig bra, thihi.. Fast jag egentligen är säämst, hon kommer få IG på tyska bara för att hon tar hjälp av mig, fail där.

Asså, jag har inget att säga, jag vet inte ens varför jag skriver.. galet



xoxo

Exit music (for a film)

Shit, jag har sju filmer att recensera idag.. GALET
Orkar jag?? Ah, fast jag ska vara jätte kortfattade, typ som i fredags.. haha, det är bara jag som fattar det där.
Och så ska jag bara ge ett betyg mellan 1-5, där 5 är bäst såklart!!
ehm, anyway here goes

The bourne Identity
skriven av: Tony Gilroy & W. Blake Herron
regisserad av: Doug Liman
En ung man dras upp ur vattnet av en fransk fiskebåt, han är skottskadad och pratar flytande franska, engelska och tyska. Han har minnesförlust men ändå vet han precis hur man kollar efter utgångar, hur man räknar personer i en lokal, hur många steg han gick för att ta sig dit, i vilken bil man lättast hittar ett vapen, vem som är mest misstänkt att börja slåss osv. Han har bara en enda ledtråd och det är ett banknummer som han hade insytt i sitt lår, han upptäcker fort att han är efterlys och med hjälp av en tysk tjej vid namn Marie flyr han samtidigt som han försöker hitta sanningen om sitt liv och vem han är,

Betyg: 4

The Bourne Supremacy
Skriven av: Robert Ludlum & Tony Gilroy
Regisserad av: Paul Greengrass
Jason Bourne bor vid tillfället i Indien med Marie när han en dag upptäcker att han är förföljd. Han tar Marie med sig och börjar fly men tyvärr träffas Marie av ett skott och dör. Jason som gav Treadstone ett ultimatum förra gången han hade med dem att göra blir arg och letar upp dem för att få veta varför han plötsligt börjat bli förföljd. Det visar sig att han är efterlyst på ett mord han aldrig gjort och kampen för rättvisa och sanning börjar om igen.

Betyg: 4

Big Fish
Skriven av: Daniel Wallace & John August
Regisserad av: Tim Burton
Ed Bloom är en berättare som enligt sin son Will aldrig talat sanning. I filmen får man följa med under Ed's uppväxt och alla hans äventyr, men vilka är egentligen sanna och verkar dom inte lite väl saltade. Under filmen försöker Will förgäves få sin pappa att för en gångs skull tala sanningen om hans liv.

Betyg: 5

Fools Gold
Skriven av: John Claflin & Daniel Zelman
Regisserad av: Andy Tennant
Finn är en dykare som letar skatter på havets botten. En gång för flera år sedan mötte han Tess, hans livskärlek som delade hans passion för dykningen och havets hemligheter. Tillsammans forskade de om gamla skepp som sjunkit och tillsammans med en gammal vän till Finn hittade de äntligen platsen där skeppet Aurelia sjönk på 1700-talet med massor av juveler och rubiner som last. Nu måste de bara hitta det exakta stället för skatten, och det med den gamle vännen Moe som motståndare och det ständiga hotet från Bigg Bunny.

Betyg: 3

Wanted
Skriven av: Michael Brandt & Derek Haas
Regisserad av: Timur Bekmambetov
Wesley är en frustrerad kontorsarbetare som lider av jobbiga anfall av hjärtrusningar. En dag får han veta att hans pappa var en skicklig lönnmördare som jobbade för ett speciellt broderskap och att han själv nu också ska bli medlem för att han är den enda som kan mörda sin pappas mördare. Han tror att det ska bli en lätt match eftersom hans pappa var så framgångsrik, men det här broderskapet har ett väldigt speciellt sätt att lära ut kunskaperna och han möter misslyckande efter misslyckande.

betyg: 3 (bara för att den var rolig)

Never back down
Skriven av: Chris Hauty
Regisserad av: Jeff Wadlow
Jake har just förlorat sin pappa och utser sig själv som skyldig vilket resulterar i att han blir lättretad och argsint. När han sedan flyttar till en ny stad blir han inlurad i ett slagsmål som blir början till flera hot som involverar hans nära och kära. Han tar hjälp av kampsportsvetaranen Jean Roqua som blir hans mentor under träningen till att äntligen få sätta dit hans största motståndare Ryan.

Okej, filmen låter kass och det var skitsvårt att förklara den. Men den är verkligen BÄST
Betyg: 5



Jag sa att jag skulle recensera sju filmer, men den sista är Love Actually och den har ju ALLA sett. Så jag orkar inte, plus att den typ bara handlar om olika sorts kärleksrelationer och sånt, så jag behöver inte recensera den.

Dagens låt:
Mando Diao - This dream is over

"Maybe you'll see, maybe someday that I might end you"

xoxo





My mathematical mind

Jag tror att idag, lördagen den 4 oktober 2008, är allra första gången i HELA mitt liv som jag har pluggat matte, EN LÖÖÖRDAG. Skolan har dåligt inflytande på mig, eller? Det beror på hur man ser det, antingen är jag för seriös och klarar inte av att inte plugga inför ett G-prov eller så har skolan gjort så att jag tror att de har värsta stora förväntingar på  mig vilket leder tillbaka till att jag pluggar asseriöst inför ett G-prov.. Anyways, hellre plugga förmkt än förlite.

Happyness

B har en crush och jag känner mig som en "proud mama" ¨
Reumatism-Jenny från Idol har åkt ut, FINALLY
Lars är kvar med sitt übersöta leende
Jag har sett 6 filmer totalt den här veckan, som jag aldrig sett förrut, det är ändå bra gjort
+ en sak till

Sadness

Jag vill typ byta klass/skola bara för jag är avis på V's klass
Jag har FETASTE foodbabyn just nu och jag mår illa så jag kan inte äta godis
Jag har kanske sovit 2 timmar under ett dygn och känner mig lite smått yr nu
Har ångest över att jag lämnade V och hennes städning i sticket i morse
+ en sak till



Idag har jag umgåtts med meine Eltern HELA dagen, det var ändå mysigt. Jag brukar aldrig orka följa och handla, men idag gjorde jag det för annars hade jag bara somnat i soffan och det ville jag inte.
Men jag hade roligt på Maxi för pappa var på bråka humör och det är JÄTTE roligt, så vi jävlades med varandra hela tiden, sen när jag kom hem läste jag ut boken som vi skulle läsa på engelskan, usch, gillade inte slutet. Och så bakade jag en ny sorts kladdkaka med min schwester som vi nog snart ska äta, vilket jag inte kommer kunna göra eftersom jag fortfarande har foodbabyn

Jag har ingen dagenslåt idag för jag har typ inte lyssnat på musik idag, SAAAAD

xoxo

Politics

Ah, inte bra där av Lars, eller alltså jag tyckte han var skitsöt och jätte bra men jag tror inte resten av svenska folket tycker det.. så han åker nog, its a saaaad moment!!
Men om min röst vägde tyngst(?) skulle ROBIN B åka.. han är så sjuuukt B , eh ja ett dålig skämt. Iaf han sjunger inte så jätte bra och så ser han väldigt mysko ut, typ urgröpta kinder och sjukt läskiga ögon som kan vara coola om han bara kan sluta titta så konstig när han sjunger..

Jag röster på LARS, han är B E S T och världens cutie när han ler.. thihih

Nu har jag bestämt mig för att jag har pluggat klar inför deutsch imorn så nu får det gå som det går.........
Jag tror jag måste sluta va så fruktansvärt nervös och sluta förstora upp det hela, liksom det här provet hänger inte på HELA betyget, så jag behöver inte få MVG imorn, fast det är alltid det man strävar mot, iaf jag..

Yeay, det är fredag imorn vilket är = dans och helg efter 14:25 jippii, även om jag ska spendera helgen i matteboken... Jag är inte van vid så här mycket plugg, och ärligt, det är inte ens mycket. Men ettan var ett väldigt slappt år så nu i tvåan är pressen högre och lärarna förväntar sig mer också. Sen när man hör rykten om übersmarta ettor så vill man ju som inte att vi tvåar ska bli mobbade för att de är smartare, så ja. Fast jag kan nog slå vad om att 90% av ettorna är smartare än mig, jag kan ju som skrivit vara ganska blond ibland, men, its my nature, föddes så och kan inte göra något åt det.

Jag vill gå på Q skola bara för att jag vill fara till USA, fast jag snackade med Shannon, och han sa faktiskt att han skulle kolla upp det.. YEAY, fatta att fara till Cali i en månad.. MY DREAM COME TRUE



Slutbabblat för ikväll

Dagenslåt:
Barbra Streisand - Where you lead

"where you lead i will follow
anywhere that you tell me to
if you need, need me to be with you
i will follow where you lead"

xoxo

-

Jag har ingen bra låttitle för den här kvällen, lite smått deprimerande.

Iaf så höll jag på att klicka mig fram på letssingit och varje dag så har dom "dagens artist", det brukar oftast vara helt okända personer så det är jätte roligt att läsa historia och sånt om dem och sen, om de verkar bra ladda hem något, eller köpa! men hittills har jag inte direkt fallit för något band. Det jag skulle skriva var iaf att idag var det ett band som heter Sing it loud och de spelar pop/rock  (Jimmy eat world osv) vilket jag tycker var konstigt då deras namn får mig att tänka på hårdrock och typ metallica eller nått, hihi..

Japp, det var ju intressant, lr?? HAHAHAHA

Jag har tänkt skriva om den där SJUUUUUKT irriterande reklamen om qourn väldigt länge och nu äntligen kom jag ihåg det.. Iaf, har ni sett den? Det är den då det är en kvinna som lagar en wok med gournbitar i och sen ser man korven och hamburgaren i kylskåpet.. GAAH jag vill typ ta livet av mig när jag ser den, så deprimerande är den. Asså shit, inte ens musiken livar upp den. Undrar verkligen om de fått sälja mer av produkten efter de börjat visa reklamen.. BLÄÄ


Jag har äntligen fått hem några avsnitt av Gilmore Girls men min Vati sitter just nu på den datorn är jag har avsnitten, så jag kan inte se dem. + att SYTYCD börjar om 25min så jag hinner inte se avsnittet klart...


Jag har redan ångest över att jag pluggar för lite inför provet men det är inte ens imorn och när jag väl pluggar så känns det som om jag kan det ganska okej, fast ändå inte, helt sjuuukt, jag är typ schizo.. (ehm, hur skriver man det?)

Så jag sitter typ och funderar över om jag ska plugga hela tiden, irriterande att ha ett prov som man redan är nervös inför, fast det beror nog på att jag vill ha högt betyg i deutsch




OH NO, sorry! Såklart stavas han med ett U och inte med ett A, hur dum får jag vara egentligen? Shame on me

xoxo

I don´t want to be

"here in this school when we have a german test this friday"

Eh, ja lite ångest har jag !!!

Dansen var rolig igår även om V inte följde med, vi gjorde klart koreografin igår så då ska vi börja med en ny, wiiie!
Alltså, Dancehalllektionen var rolig inte modernlektionen, den sög! Den var så svår att det inte ens var värt att försöka!!!!

Jag om mina utropstecken alltså!! Hehehehe

Jag såg Big Fish igår, ÄNTLIGEN, den var söt, jag grät, som vanligt.. thihi



Dagens låt:
Last Shadow Puppets - My mistakes where made for you

"About as subtle as an earthquake, I know
My mistakes were made for you"

Låten påminner äckligt mycket om Twilight!!!!

xoxo

RSS 2.0