Sealegs

Första musiklektionen idag och det enda vi gjorde var att säga våra namn och sen gå. Det var extremt ovärt. Hade ju kunnat få sovmorgon, vilket jag gärna velat ha för att jag sov dåligt. Eller jag somnade aldrig, eller vad det nu var. Något åt det hållet, kort sagt, en dålig natt.

Ikväll har jag min första danslektion utanför skolan, det ska bli roligt, tror jag. Hoppas jag. Det blir jazz i år, egentligen ville jag dansa modern också men det var samma dag och jag vill inte dansa hela min lediga eftermiddag och så brukar måndagar vara mina dåliga dagar och då om jag ska dansa och vara på dåligt humör kommer det sluta illa. Hoppas dom flyttar modernlektionerna till nästa termin så jag får dansa flera danser. Men, nu taggar jag Jazz.Shibby

Get up

Nu har vi inneboende.. Kusinen flyttade in idag. Spännande!! Om ungefär en månad har hon lägenhet här i stan..


Igår vare sommardroskan, det var roligt. Nytt rekord också!

Äsch, varför började jag ens skriva? Har inget att skriva..


Till Sanna E;

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är Sannas födelsedag
Hurra hurra HURRA

Grattiiis

 

Shibby


18th floor balcony

Jag sörjer Ade

Yeay, sista dagen att klara av att inte vara onyttig på. Jag och My fick det ändå ganska svårt idag när de hade våra favoritkakor på droskan. Men, as strong as we are, så klarade vi det galant.

Jag är ledig imorn förrutom dansen då, men den är ju inte direkt en jobbig lektion att fara till så det är chill. Jag blev helt chockad idag, nej det där var bara ljug, men lite chockad kanske..

Jag fick värsta infallet nyss att baka men det kan jag ju inte göra för då kommer det ju finnas deg och en färdig kaka sen att äta.. Jag har nog kortaste minnet ever i alla fall. Trots att jag på ett test på facebook fick att jag hade ett onödigt bra minne, typ att jag måste sluta tänka på detaljerna. Som att jag kan komma ihåg exakt vad alla hade på sig idag på skolan.. Random, but true.

Var det, btw, någon som fattade ifall man fick välja film helt själv eller om det fanns ett antal bestämde som man fick välja på till svenska filmanalysen??I was so yours for the taking

Shibby

Spiralling

Mitt hår är en katastrof, att duscha och sen sätta sig i soffan och luta huvudet tillbaka är inget tips. Kommer nog inte ens kunna få ordning på det imorn så förvänta er ett fågelbo imorn på skolan..Jag älskar när det regnar när man kan krypa upp i sängen, sätta igång en film och dricka jättegott te. Jag får julkänslor av det.

Nu vill jag bara ha helg så att jag kan få äta onyttiga saker.. Jag har klarat mig hittills och det är egentligen inga problem fram tills efter middagen, det är då jag nästan får damputbrott för att jag inte får äta. Jag har abstinens och det kliar överallt.. not. Men ibland känns det så, det är liksom nära gråt flera gånger, därför måste jag hålla mig sysselsatt så jag inte faller dit. Det som är bra är att vi bara har glass hemma och inte B&J glass utan GBglass. Så jag är inte ens sugen på det, det är tur. Tyvärr bor vi ungefär 50m från en kiosk och det är mindre tur. Men jag ska klara det.. eller på fredag kommer jag inte klara det, inte det där med onyttig dricka i alla fall. Sen på lördag tror jag inte att det kommer bli en vacker syn.....Jag med en godisskål

Åh nej, jag kom just på att jag skulle fixa naglarna idag, men det blev inge av. Får jag väl lov att komma till skolan med omålade och värkande naglar. Ja, ni läste rätt. Dom värker faktiskt när jag inte använder nagellack. Det är helt sjukt, dom blir jätteömma..

Sen skulle jag göra en annan sak idag också, i och försig trodde jag inte att jag skulle göra det, men jag liksom hoppades att jag skulle göra det. Men icket.. Det var ändå ingen bra dag idag.. För det alltså.ShibbyJust a ride

Snart är det middag här hemma hos oss. Någon sorts paj är det och jag har gjort salladen. För jag tänkte liksom att jag skulle vara snäll och göra den idag eftersom det nästan alltid är mamma som gör allt. Men nu ska ni inte tro att jag vill hjälpa till utan det är snarare att jag gör det för att vara snäll och nu när jag gjort salladen tycker jag ju att jag varit hur snäll som helst eftersom jag gjort något som jag absolut inte vill göra. Eller de flesta dagar är det så, ibland vill jag faktiskt.

Det brukar gå till ungefär så här när jag ska vara snälll och hjälpa mamma med maten;
Jag sitter framför tvn, datorn eller så läser jag och så kommer mamma hem från jobbet och så börjar hon med maten. Jag tänker, hmm ska jag verkligen fråga om hon vill ha ha hjälp, chansen är ju stor att hon vill ha det och då måste jag ju hjälpa eftersom jag erbjöd mig. (det är verkligen så i min familj, att säger du inget så frågar de aldrig efter hjälp, men det betyder inte att de inte vill ha det utan att de snarare går runt och är sur på dig utan att du vet varför för du visste ju inte att dom vill ha hjälp, så sen kommer allt tillbaka på en när de har en dålig dag). I alla fall så brukar jag tvinga mig själv att fråga och sen samtidigt rabbla "säg nej, säg nej, säg nej" i huvudet som ett mantra. Ibland har jag tur, eller faktiskt ganska ofta, då mamma säger "Nej jag behöver ingen hjälp, sitt du där". Så då sitter jag leende kvar och har värsta segerdansen i huvudet. Men som idag, då erbjöd jag mig och då sa mamma "Hmm, ja du kan du göra salladen, om du vill". Då tänker jag alltid "Vill och vill.." inne i huvudet samtidigt som jag släpar mig fram för att hjälpa..

Ibland blir jag typ rädd för mig själv hur jäkla egoistisk och lat jag är. Jag kommer nog ha en skitig lägenhet med bara massa färdigmat i frysen och sen kommer jag gå upp i vikt och bli värsta fettot precis som min älskade mamma och systeryster alltid säger.. Snälla låt det aldrig bli så!!

Shibby

I don't mind

Idag lärde My mig en sak, att det första steget för att skapa en rutin är att berätta det för andra. Så jag provade det idag på henne genom att berätta att när jag kom hem så skulle jag skriva på projektplanen, även fast jag absolut inte ville. Men sen så kom jag hem och så tänkte jag typ titta på tv men då fick jag så dåligt samvete för plötsligt var jag ju inte den enda som visste att jag egentligen skulle skriva projektplanen. Så då gjorde jag det. Jag var asduktig också och bestämde att jag skulle hålla på med det i en timme. Så nu har det gått en timme, eller det var ett tag sen nu men still. Jag är stoolt.

Så tänkte prova om det funkar med det här också då, jag tänker inte äta något onyttigt som kakor, tårtor, godis, chips eller glass och inte dricka något onyttigt som läsk under alla vardagarna denna vecka ut och sen får jag se hur länge jag klarar av att hålla det. Så nu vet alla som läser och då kanske jag klarar det!Nu ska jag titta på tv...

Farewell to the fairground

I feel like I'm casting off my clothes and I'm running through the snow towards the sunset

Ikväll blir det att beställa fler skivor från cdon och sen när min lön har landat på kontot blir det en ny ipod med 16GB istället för ynka 4 som aldrig räcker till. Det finns inget värre än att vara tvungen att radera musik från ipoden. Även om den är gammal och det var länge sen jag lyssnade så vill jag ha kvar den. Vem vet, jag kanske får lust att vara nostalgisk någon dag.

Spotify är min räddning och min undergång.Shibby

November

Let’s grow old together
And die at the same time


Vill ni veta en otroligt ovanlig grej?
Jag har ingen söndagsdepression idag. Det här måste ju markeras i kalendern som den första söndagen den känslan inte infann sig. Stolt.

Igår vare rockkrock, det var sådär, vissa var bättre än andra. My pratade med snyggingarna från bandet Stolen Deer och fick deras myspacesidaadress. sen så ringde systeryster från coldplay konserten så jag fick höra både fix you och lost live genom mobilen. Det var snällt, dock så hördes det inte alls så bra. Hon ringde även när hon var på Madonna och då hördes det hur bra som helst. Kommer dock inte ihåg vilken låt det var då.Nu taggar jag fredag..

Shibby

Glamorous indie rock and roll

I need your soul 'cause you're always hopefull

Snart är det avskedsmiddag hos min kusin som drar till USA för att plugga, sen efter det blire rockkrock i döbelns. Kul, kul..

Jag är på skitdåligt humör för jag har inga roliga kläder att ha på mig, allt är svart, vitt eller grått. YEAY, jag vill ju inte se ut som ett emo. Bajs..

Äsch..

Vi

Lalalalalalalala det är Fredag idag och jag får sova ut imorn, jag är överlycklig fast dock lite rädd. Läste nämligen i cosmopolitan nyss att personer som sover länge på mornarna och är uppe länge på kvällen ofta är deprimerade medan personer som lägger sig tidigt och vaknar tidigt är pigga och glada. Fast, det där kanske bara stämmer om man är vuxen medan det som tonåring är helt normalt!! Haha, hoppas på det.

Det här måste bara skrivas, alltså min mamma går i hundrafemtiokilometeritimmen HELA tiden. Hon har semester och har bestämt sig för att typ möblera om och måla och fixa och dona ÖVERALLT. Så det har varit extremt stökigt hos oss hela veckan och mamma har sprungit runt och hållit på, men nu är hon snart, snart klar. Det jobbiga är att hon ALLTID hittar nya saker. Som igår, då satt jag i mitt "nya" rum och hade det jättemysigt med Joshua Radin på högsta volym och surfade runt på massa randomsidor på internet när hon helt plötsligt står i dörröppningen och tittar in, vet ni vad hon hade kommit fram till?? Jo så här var det, att min "stege" passar mycket bättre vid fönstret och att lampan som stod där förrut borde stå vid garderoben, så då hann jag ju knappt säga något innan hon hade flyttat det. Visst blev det mycket finare, men att hon ens kom på tanken. Hon hade ju nyss varit i hallen och fixat bokhyllan där. Sen till det riktigt roliga i det hela, hon har nämligen bestämt sig för att lära mig att kvinnor också kan och att män är överskattade vad gäller att lyfta tunga saker eller skruva in skruvar. Så jag har alltså fått bära alla tunga möbler upp och ner för trappan och in och ut ur rum, det är låter ju inte så jobbigt kanske, men det är ju så att min mamma ändrar sig, fort, så då måste jag flytta den igen. Sen det här med skruvar, vi har ju en skruvdragare som gör att skruven far in på typ 2sekunder men nej den ska inte användes om det inte är ett absolut måste utan vi ska alltså skruva in typ femhundra skruvar med endast handkraft. Jag har fortfarande ont i handen efter det där. Kul, kul säger jag bara. Haha, fast det där lät ju bara fel. Jag tycker att det är extremt roligt för jag skrattar typ ihjäl mig åt mamma när hon tar i så hon nästan skakar och när hon står där och funderar eller när hon säger "Kom ihåg det Fanny, kvinnor kan också!"..

Shibby

The walk

07.00 ringer klockan och en klarvaken Fanny slänger sig efter den irriterande surrande mobilen.
"Jahapp, så var det här sommarlovet över då"
Ligger kvar och drar sig lite innan hon sparkar av sig täcket och gör sig klar för skolan.....

Blablabla vilken skiit. I alla fall så var det första dagen i skolan idag. Yeay!! Not..

Jag ska göra mitt allra bästa för att komma över min negativitet, jag lovar.Idag är det i alla fall Lilla-Mys födelsedag och hon fyller hela arton år, Grattis!
Så nu tar vi i från tårna och sjunger för henne;

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är Myyyyys födelsedag
HURRA HURRA HURRA

Hoppas du får en bra dag idag!! Vet ej om det startade så bra, men eftermiddagen ska väl bli bra va.!!I can't do anything except be in love with you


Shibby

Can't take it in

Sista sommarlovsdagen idag och jag har fetångesten över skolstarten. Jag har ju ffs inte gjort ett piss i sommar. Jag har inte ens badat, det är så himla tragiskt. Vem i hela världen går en hel sommar utan att bada??

Idag har jag "ansat" mina ögonbryn som hon så fint sa det på face. Åhkej säger jag bara, att ansa för mig är att plocka bort lite här och där hon borde istället ha sagt, nu ska jag bara hämta häxsaxen så ska vi försöka få kontroll över dom där groteska ögonbrynen. Hon lyckades!!! Dom är superfina, aldrig sett något så vacker förrut.. Nej det där var bara ljug!! Dom är i alla fall inte okontrollerbara längre..

Gah jag hade asmycket att skriva juu, allt var dock bara skit men still..

Hmmm.. jaja då kan jag väl berätta att jag har nu läst Romeo och Juliet i originalspråk och att jag kämpade! Men den var bra, helt klart värd att ha läst. Sen så lästa jag nyss ut Hamlet också. Den var typ bättre, jag hade ingen aning om vad den handlade om och jag blev sjukt förvånad. Aja, ikväll ska jag läsa Macbeth. Jag är inne i en shakespear period känner jag.

Nu måste jag äta något innan jag svimmar!


"To be or not to be"

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag,
du får nått så mycket bättre,
du får hela jävla jag!

Shibby

Skönhetsmiss

Igår kom Rowena hem och idag så gick vi på stan, men inte innan hon hann ge mig en STOR toblerone, en mascara och min New Moon bok. TACK. Mascaran var extremt oväntad men mycket, mycket välkommen eftersom min nuvarande är schlut och det bästa av allt var att det var en mascara jag funderat på. Hon läser tankar den där tjejen säger jag bara..

Jag shoppade också en t-shirt idag som jag tittat på i sthlm men inte köpt. Så nu har jag den i min nya garderob som befinner sig i min systerysters gamla rum som nu är mitt rum. Sjukt stort är det, eller egentligen inte, men större än mitt gamla. Känns som om det kommer ta flera veckor innan jag vänjer mig.

Ja, och så bokade jag tid hos face där jag ska plocka ögonbrynen och färga ögonfransarna. Så himla najs för det är verkligen något jag behöver. Mina ögonbryn är inte roliga, helt okontrollerbara.

Det känns som om jag är 12 och sitter och skriver i min dagbok så nu orkar jag inte fortsätta berätta mer meningslösa saker för er..Shibby

Goodbye my lover

Och nu menar jag verkligen HEJDÅ

Hemkommen från huvudstaden där följande hände:

Jag såg kändisar som: Martin Stenmarck och Richard Wolf..
Jag shoppade kläder endast från affärer som finns här i Umeå vilket är ett stort jävla fail ifrån mig..
Jag drack mer alkohol än jag tidigare druckit vilket gör att jag nu vet att jag tål mer..
Jag drack en frozen margarita för första gången och fell-in-love..
Jag tappade bort mina älskade röda wayfarers.. men dom ersatte jag snabbt med ett par svarta fake ray ban dock i original designen vilket är ett stort plus eftersom jag älskar den designen..
Jag har kollat in skomodet inför vår och sommar 2010 vilket gör att jag ligger steget före alla..

Sen hände inte så mycket mer.. en rolig resa med familjen som verkar bli mer och mer som en tradition, najsbajs.
Vädret var dock inte det allra bästa, fast ett ok väder för shopping.

Nu måste jag besöka pinkavinkakontoret innan jag gör ner mig..

I never knew you so well but that didn't stop me from falling..

Shibby


Sexy bitch

you know that i could use somebody

Today

When the sun hits your eyes

Idag har jag gjort absolut ingeting förrutom typ lyssnat sönder på spotify!!
Borde verkligen packa eftersom jag drar till huvudstade imorn, då blire shopping varje dag. Njuta av livet helt enkelt. Lääängtar. Älskar sthlm på sommaren, en av världens finaste städer antar jag.

Idag har mamma övertalat mig att flytta in i systerysters gamla rum. Det ska bli roligt. Lite nytt. Det jobbiga är då att hon inte har någon kort vägg i sitt rum så jag kommer måsta använda typ fyrahundra fler bilder för att täcka hela väggen där, vilket suger. Men men, jag ska fota massor så jag har många bra bilder att lägga ut. Sen ska jag köpa en klädstång att ha också, som My har. Älskar sådana och har alltid velat ha en. Men det kommer bli typ i september och det är läänge kvar. Men men.Älskar Joshua Radin, han har überhärligt röst. Så nu har jag fyra skivor att köpa. Shiiit, jag kommer bli pank.

Jag har inge mer åh skriva nu. Får se ifall det blir uppdateringar i bloggen under veckan men tror inte det.

Shibby


Update:

Endast till Rowena!!

Så nu har jag sett det sista avsnittet av Paris BFF. Det där programmet är inte normalt! Det kan bara inte vara på riktigt.
I alla fall så åkte dom till New York där de fick varsin dag ensamma med Paris. Brittney åkte helikopter över Manhattan och fick se allt från ovan. Hon började dock må skitdåligt så Paris blev lite småsur.. Sen så for de till Paris favoritaffär i New York, Patricia Field kanske hon hette, i alla fall så är det hon som gör alla kläder till Sex and the city. Där fick Brittney välja vad hon ville och sen drog de till en restaurang där de åt glass för 1.000 dollar och sen en nattklubb.. Brittney snackade mest skit om Vanessa.
Sen nästa dag var det dags för psykopaten Vanessa, hon fick också åka helikopter men till the hamptons där de åt lunch i en lyxvilla. Där fick Vanessa en ring där det stod BFF på. Sjukt ful men hon älskade den.. Sen drog de till ett spa där de badade tillsammans och jag var heeelt säker på att Vanessa skulle lägga in en stöt, men hon höll sig på sin sida av poolen. hehe.. I alla fall så sen fick de massage och Vanessa pratade oavbrutet om hur mycket hon älskade Paris och det var bara allmänt obehagligt. Ja, vad gjorde dom sen?? Hmm nattklubb tror jag, där Benji Madden var, om det är han som var tillsammans med Paris då? Anyway sen kom Brittney dit och Vanessa kokade av ilska för hon fick ju inte en hel, hel dag tsm med Paris som Brittney fick. Bla bla bla.. Sen var det utslagningsdagen och de var tvungna att klä ut sig till typ Marie Antoinette eller hur hon nu stavas. Sen skrev de varsitt tal som de läste upp för Paris och sen typ bröt Paris ihop och sa att hon inte kunde välja. Yeah right säger jag bara.. I alla fall så fick Brittney och Vanessa sätta sig i varsin bil och sen for en till en fest där Paris väntade och en blev körd till hotellrummet där det stod en lapp.. So guess who won??
Brittney såklart.. Pjuh säger jag bara!! Vanessa är psyko.. Men jag lovar hon kommer typ stalka Paris och typ staba henne i ryggen eller något för att hon inte blev vald..

Nu blire SYTYCD

Leave me alone

Att vara ensam hemma är otroligt skönt när man inte orkar vara social!

Idag jobbade jag och Petra våra sista timmar och det blev en heldag, eller heldag kanske man inte kan kalla det men i alla fall så jobbade vi 7h. Jag var så sjukt less på slutet och nu när jag sitter här hemma så känns det helt overkligt att det är över, att vi överlevde. Aldrig mer korträknare.Rebeckas kille har fixat spotify åt mig för att jag först och främst är oteknisk och sen också för att jag inte orkar, visst alla säger att det är überlätt men herregud, har någon sett mig försöka fixa något på en dator? Jag kan knappt höja och sänka volymen utan att läsa instruktioner till det. Jag har ioförsig fått mer kunskap sen jag började på UIG..

Just nu lyssnar jag på Razorlight för att överväga att köpa skivorna, och just nu lutar det mot det. Hur har jag kunnat leva utan spotify är frågan? Det är det underbaraste programmet som någonsin skapats. Love it!Shibby

You said

Idag är typ första dagen jag har något att skriva, dock inget vettigt men roligt.. Jag och Petra börjar bli sjukt less på vårat jobb nu och som tur är, är det bara en dag kvar nu men i alla fall så spårar det ganska ofta när vi inte har något att göra. Som när jag lekte charader och Petra försökte gissa.

Idag hade vi ett ganska långt samtal om ståuppkomiker vilket var roligt för Petra kan typ allt utantill, men sen visar det sig att hon är på värsta ståuppkomiker humöret och lyckas själv få till några riktigt roliga kommentarer, det som blir jobbigt nu är att ingen av er kommer tycka det är roligt för ni var inte där. Men jag lovar och svär, det var roligt.

Första samtalet var kanske inte jätteroligt men jag tycker ändå den förtjänar en plats på bloggen.

Vi ser en ballong flyga upp i luften och Petra säger;
- Undra hur högt upp den far innan den spricker?
Jag;
- Inte så långt, det blir ju kallt fort och då spricker den och faller ner.
- Men tänk då går någon någonstans och så helt plötsligt kommer det ner singlandes ett ballonglik, bah poof.

Andra var om en långhårig schäfer som vi såg.
Petra;
- Men shit vad långhårig, det där måste vara en blandras, schäfrar har inte långt hår.
Jag;
- Jo dom kan ha. Det finns både korthåriga och långhåriga schäfrar.
- Men den där var inte långhårig den där hade hårväxt problem!

Tredje var bara en kort kommentar!
En tant som jobbar varje dag med att samla in korten till oss ser att vi kommer och säger;
- Vad vill ni då flickor?
Petra;
- Slåss!!

Fjärde och sista kommer nog vara ganska svår att skriva ner, den är mer en konversation man måste berätta om face-to-face men men, jag gör ett försök.
Vi har nu kommit tillbaka till ståuppkomikerna och Petra berättar om en historia som Johan Glans hade dragit och vi kommer in på att sola topless.
Jag säger;
- Om man solar topless ser man i alla fall vem som har silikon och inte.
Petra;
- Ja, silikon bah schting (petra pekar med fingrarna rakt ut framför sina bröst)
- Ja och utan silikon glider de bara ner åt sidorna.
- "Oj vart tog mina bröst vägen, (lyfter armen och tittar mot armhålan) jaha där var dom!"

Visst var hon allt roliga idag va?

Shibby


Doh

Det är inlägget dedikerar jag till Rowena eftersom det endast kommer att vara skrivet till henne!!

Igår på Paris BFF så var det inte ett riktigt avsnitt och alltså inte det sista avsnittet så jag vet fortfarande inte vem som vinner!! Det var nå himla träff med alla gamla deltagare och så fick dom sitta i en ring och snacka skit om varandra, försöka reda ut bråk men dom blev bara värre. Finalisterna fick även göra ett lögndetektortest som båda klarade utan någon lögn förrutom att hon rocktjejen absolut inte ville göra det men hon tvingades. Hon svarade dessutom Ja på frågan om hon var med för att få hjälp med hennes karriär och hon mentaltinstabila tjejen tvekade aslänge innan hon sa nej på om hon var kär i paris. SJUKT roligt. Öh ja och det var allt. Finalen är nästa vecka.

One last time

Tänkte bara berätta om mitt och Petras möte med Martin Timell idag och sen ska jag sova.

I alla fall så var han en av kändisarna idag och vi jobbar ju som sagt backstage så är vi skulle gå till våran "fina" lokal så var Martin där och så gick han på toan nere i källaren, där vi förövrigt också befinner oss. Så sätter vi igång  vår musik och börjar arbetet. Men så hör jag hur någon springer runt där nere och jag är liksom redan rädd för källaren för den är galet äcklig så jag säger till Petra att det är någon där som springer men hon bara avfärdar det. Men så hör jag det igen och stannar upp för att lyssna nogrannare och då hör jag att det är påväg mot oss och så helt plötsligt uppenbarar sig Martin Timell i dörröppningen och jag blir vettskrämd. Så säger jag "Shit, fan vad du skrämde mig" och han tar sig för bröstet och säger något i stil med "shit jag med, hur fan tar man sig upp här jag kommer inte ihåg vart jag kom ifrån?" Han har alltså tappat bort sig i källaren och sedan typ blivit mörkrädd och så försökt hitta oss och sen blivit skrämd av det. Petra som inte alls blev rädd visar Martin vägen och sen så var det över.

Vi hade extremt roligt åt det där ett tag..Godnatt

Summer Job

Jag har världens slöaste sommarjobb och det är hur najs som helst..
Btw så har jag gratisbiljetter till nolia så de fyra första som vill ha får en. Hahahah

Sen så får jag och Petra se kändisar varje dag. Idag såg vi till exempel Ara Abrahamian och Jan Bylund.

och så blev vi utelåsta och fick hjälp av nån kille och fick gå genom dragonskolan, sjukt läskig skola måste jag säga. Jag är extremt mörkrädd varje gång vi ska ner till våran källare där.. Usch. Men men. Vi får vara på samma ställe som kändisarna.. YEAYBla bla och bla.. Jag har inget att skriva..

Shibby

Ego

Så var första dagen på jobbet avklarad. Lätt som en plätt. Dock dåligt informerat. Jag och Petra fick i alla fall se Markus Fagervall och Sandra Dahlberg live. Coolt va? Or not.

Michael Phelps är så JÄVLA bra. Idag blev han första man under 50sek på 100m fjärilsim.Visst var det roligt att veta alla ni simmarälskare som läser min blogg.. (ironi)

Shit vad jag verkligen inte har något att skriva om.

Shibby


RSS 2.0