Just let them go

Fredag gott folk! Underbara dag. 
-
Igår gjorde jag tenta, igårkväll och typ halva natten har spenderats i tvivlarnas land. Men går ju inte att ändra något så jag får bara vänta och se. Vill att det ska rättas fort så att jag kan slappna av. 
-
Planerna med dagen är att strosa runt på stan, har lust att köpa en ny garderob så man vet aldrig, kanske lyckas. Sen tvätt-tid + städa lägenhet och vid 16 träning med systeryster. Första gången på snart 3veckor. Herregud, måste ut och röra på fläsket. Sen ikv så är det klassfest. Får se vilka som dyker upp men hoppas vi blir iaf en del. Vore tråkigt ifall folk inte kom ju. 
-
Har hört ryktesvägen att det efterfrågas mer om grannar och dylikt. Har en massa guldkorn om min förra granne men vet inte, det kanske är för privat, ifall han skulle hitta bloggen liksom. Meen min nya granne är en äldre dam som jag misstänker bor ensam för hon är extremt pratglad varje gång jag träffar henne. Sen utgår hon liksom från att man redan känner henne och om man delar hiss med henne så brukar hon alltid hitta något spännande ämne att prata om. Senast pratade vi om svensk vinter och att hon alltid brukar spendera flera månader i Thailand och hon nu tycker att jag borde prova på samma sak. Jag misstänker också att hon aldrig riktigt lyssnar på mina svar utan mer bara pratar för sig själv åh så råkar jag bara vara där... Hon har hittills iaf aldrig lyckats svara så att jag iaf trott att hon lyssnat... 
-
 

When you are close to me I shiver

Jag har alldeles för mycket i skolan just nu. Kan inte prioritera och när jag känt mig hur lugn som helst inför tentan i morgon så får jag såklart total panik nu isället. Borde jag kanske ha pluggat mer? Tänk om det är hur svårt som helst? Hallå??? Försöker hitta fler gamla tentor men har bara hittat en hittills och den gick det ju bra på men man vet ju aldrig. Vafan, läraren är störd i huvudet också. Förstår aldrig hans uppgifter och han har alltid stavfel eller meningsbyggnadsfel i sina texter! Bra lärare liksom. Sen om man rättar får han damp och typ skyller ifrån sig hur mycket som helst. KULIGT.
-
Idag har jag känt mig förbannat rastlös. Typ skrikit i frustration över att jag har för mycket energi och för lite för att orka göra något. Världens jobbigaste känsla i kroppen. DAMP.
-
 

I need a dollar

Så där ja! Internet är up and running och jag kunde inte varit lyckligare, typ.. Det är sinnessjukt att jag levt i 1 1/2 vecka utan internet, men mest utan musik. Är lite stolt ändå.
-
Har gått och blivit förkyld nu. Tror bestämt jag vet vem som smittat mig men jag ska inte vara elak och hänga ut någon, men jag kan säga så mycket att hon heter Antonia och att hon smittade mig i fredags när hon åt middag här trots att hon var dödssjuk. Ungefär. 
-
Borde försöka få lite luft idag, har hittills bara suttit inne och pluggat. Kom på för 20min sedan att mat är en viktig del i att hålla sig vid liv så jag åt gröt, vilket jag också åt till frukost. Är rädd att mina dagar kommer börja se ut så.. Måste försöka börja tycka att det är roligt att laga mat. Just nu vill jag typ hellre lägga mig ner och gråta än att laga mat. Så roligt tycker jag det är. 
-

Dadadada

Jag har ju som skrivit fått lägenhet och jag bor nu där också! Alldeles, alldeles ensam är jag. För tillfället är jag också utan internet, det är därför jag inte uppdaterar.. Ber om ursäkt!
 

RSS 2.0