Skin and bones

Jag kanske är en av de sämsta människorna på att uppdatera bloggen. Kanske också är för att jag inte har någon motivation alls att skriva. Blir bara så himla besviken på mig själv. Får sådan galen press från att läsa bloggGudens blogg. Vill också vara bloggGud. Jag klarar inte av att leva upp till mina egna förväntningar. Suck.
-
Jag och Rowena satte oss i alla fall på ett plan till den kungliga hufvudstaden i onsdags för att jag skulle få uppleva min födelsedagspresent. En konsert med Foo Fighters. Kanske mäktigaste konserten någonsin. Dessutom hade vi tur nog att ha jätte-mega-underbart-super-awesome-väder under hela konserten. Förband var Biffy Clyro, ett av Skottlands rockband. Satan vad bra de är. Har dock inte nämnt dem tidigare i bloggen men, men. Andra förbandet var Band of horses. Också sketbra. Har dock inte lyssnat på dem tidigare. Sen kom Dave Grohl och bara ägde hela alltet. Det var ganska mäktigt när Stadion tog över en låt och hela bandet slutade spela för det behövdes inte. Rysningar ÖVERALLT. "Shut the fuck up" var Grohls kommentar på vår sång.
-
Ja, sen shoppade Rowena upp hela Stockholm. Ber om ursäkt från henne till alla er som snart ska dit för, tyvärr är allt slut. Jag lyckades få med mig en skjorta. Yeay me. Jag som har noll skjortor. Host, host. Vi kom i alla fall hem på midsommarafton. Var inte sådär överdrivet roligt att lämna ett soligt Stockholm för ett regnigt Umeå. Man kan inte få allt här i livet.
-
Midsommarafton spenderades hemma hos Rowena med vännerna. Fest från 16:00 till 01:30. Jag var nykter 90% av tiden. Förlåt för mitt solskenshumör. Jag tyckte på riktigt att mesta delen av kvällen var förträfflig även om det kanske inte framgick.
-
3 dagar kvar till peace and love. Kommer bli epic.

Portable television

Vilken grå skitsöndag! Hostar som ett kolbarn och är grinig som en hungrig bebis. Någon som vill ta hand om mig? Nä, trodde inte det heller. Batteriet på datorn dör snart också. Orkar inte gå upp och hämta laddaren. Far rar sitter på ett plan påväg till Milano det lilla äcklet. Lever jetset liv och delar inte med sig. Bitter? Jag? Nejdå.
-
Igår impuls träffades jag och My och gick runt på stan och drack chailatte som smakade noll och luktade kanel som om dom slängt ner en hel jävla kanelstång i muggen. Vad hände? I alla fall gav vi upp chailatten och köpte hemmakvällsgodis istället. Visste ni att hemmakväll aldrig har choklad på sommaren? What is up with that? Grrr vad förbenad jag blir. Vill ha choklad. När vi sätter oss i bilen för att avnjuta godiset så kommer det en fullt normal tjej och löper som en, ursäkta uttrycket, med downsyndrom. Helt chockade sitter vi och glor efter henne. Kanske det konstigaste jag var med om under hela helgen. Hon hade dessutom på sig värsta partydressen. Folk är som folk är helt enkelt.
-

Skjut mig i huvet

Tack alla fina för gårdagen!! Det var mycket trevligt. Hoppas alla hade skoj, för det hade jag..
-
Jag bjuder på bilder från ölkubben:
Uppvärmning samt förklaring av regler! Var tydligen svårt att förstå...
-
-
Rowena är sötaste i världen!!!
-
Skål

Gatan fram

Har suttit och mekat på photoshop nu ett tag med ett kommande erbjudande till butiken. Hur kul som helst! Kanske ska bli något inom photoshop. Vad nu det är.. I alla fall så tycker jag flera stycken ska hålla utkik efter vad det är för erbjudande för det gynnar nog många! Jag sätter upp det på måndag i butiken så komsi komsi.
-
Har varit en otroligt fin dag idag. Vaknade och började nästan direkt baka en cheesecake till imorgon. Sen cyklade jag ner till stan för att titta på alla studenter. Fick flashbacks och ville också åka med. Efter jag nostalgiat klart köpte jag kladdkakor till mig och Nina och sen for jag hem till henne och fikade och fick presenter och träffade hunden deras. Kanske sötaste hunden jag sett, lillbjörnen. Kom ganska precis hem därifrån.
-
Nu sitter jag mest och hungrar. Borde kanske börja med maten men det kändes lite ambitiöst. Städa borde jag också göra. Men det orkar jag verkligen inte.
-
Har jag berättat att jag börjar känna mig sjuk igen? Vet ni varför jag inte berättat tidigare? För jag vill inte bli sjuk. Punkt.

1.000.000 nollor

Det var ett tag sen nu va! Vet inte riktigt, livet har väl flutit på som vanligt. Drog till mormor och morfar i söndags och där var det svinkallt och mysigt. Vi spelade fia med knuff och åt rabarberpaj. Sen på måndag eftermiddag åkte jag och systeryster vidare till farmor och farfar och mös vidare med dom. Vi fick plättar och massor av ramlösa så vi inte skulle få kräksjukan som har spridit sig i deras vattenrör. Hemskheter! Där spelade vi också en massa spel. Något jag inte vet vad det heter med trianglar och siffror och roligt värre och sen spelade vi också sequence. På tisdag blev vi bjudna på lunch på stan och sen shoppade vi loss. Gissa om inte fröken Fanny lyckades haffa sig ett par skor. Jo men, man kan väl inte ha för många skor, eller?
-
Sociala rundan bjöd på en skrattfest utan dess like. Farfar stod för den största underhållning när han somnade framför tvn och började snarka högre än universums högsta snarkning. Jag och systeryster skyller på trötthet och för mycket ramlösa. För gudars vad vi skrattade! Åt en ynka snarkning. Men, jag säger som man brukar säga, man måste ha upplevt det för att kunna förstå. Sen var Morfar inte mycket sämre när vi spelade fia med knuff och han aldrig lyckades slå en etta. Men, allt blir så platt och tråkigt när man läser det, så jag berättar inte mer.
-
Igår hade vi peace and love upptaggning på mariehem med midsommarnubbar och tvåmannatält. För att inte nämna att det var första gången några av oss träffades. Kommer bli ett minne för livet den där festivalen ska jag tala om för er. Tanken var i alla fall att vi skulle planera och bestämma saker. Men det blev inte av. Tydligen var det jag som satte käppar i hjulet men det håller jag inte med om. Rowena visade upp sina scouttekniker och slog upp tältet alldeles själv under 5 minuter och dessutom efter tre nubbar! Starkt jobbat måste jag säga. Allt finns dokumenterat. Jag kan meddela att det inte är att rekommendera att vara fem personer på ett tvåmannatält. Man ryms, utan tvekan. Men ta inte in öl i tältet. Det blir blött. Och det luktar illa! Tältet finns förövrigt inte längre eftersom det förstördes av ölen och av att en pinne gick av. Ops.
-

Jag vill ha allting

Jag älskar, älskar, älskar värmen! Det är så här lyckligt och varmt och förjävla skönt livet ska va. 365 dagar av 365. Inte 10 av 365!! För visst är det så att humöret blir bättre och människor tinar fram och blir lyckliga med leenden på läpparna när solen skiner?. Och så blir alla så grymt snygga! Visst är det så? Jag dansar runt på gräsmattan och har energi över till att lysa upp en hel stad. Så jävla lycklig. Allt tack vare värmen. Ikväll har jag varit en duracellkanin och pratat nonstop tills öronen blödde på familjen och sen när ingen orkade lyssna längre pratade jag med Ernst i en timme och sen åt jag middag och pratade lite till och sen skickade jag sms till fem personer samtidigt och bara socialiserade! Fast via text. Inte okej egentligen. Men jag har fortfarande telefonfobi. Inte heller okej. Men jag jobbar på det.. Jag lovar. Kanske!
-
Jag har varit ute ungefär hela dagen idag. Var tvungen att infinna mig på jobbet för information imorse och sen klockan halv tolv var jag hemma igen. Sen dess låg jag ute och solade fram till klockan fyra då jag drog på mig löparutstyrseln och tog mig en runda runt bölesholmarna. Varmt som tusan men vem klagar? Älskar att svettas när jag tränar. Det var kanske femtio pers som badade i älven kring bölesholmarna. Jag var avundsjuk så in i bomben. Ville också bada!
-
Någon som märker av min energi?
-
Btw, Olivia, vem du nu än är. Jag har svarat på dina kommentarer som en egen kommentar på förra inlägget!! Hoppas allt löser sig!!

Tongue tied

Ska jag berätta en hemlighet? Klart jag ska.
Jag har haft panik i flera dagar nu över att jag tappat bort min peace and love biljett. Jag upptäckte att den var borta när jag en natt förra veckan fick för mig att kolla så jag verkligen hade den på mailen. Det hade jag inte. Fick panik och började hyperventilera. Ville ringa mamma och panika men det kunde jag ju inte. Så jag bestämde mig för att leta den lite mer noggrant på morgonen. Vaknade tidigt av att jag drömt jobbiga mardrömmar om att jag inte skulle få fara på peace. Så jag började direkt en mycket noggrann sökning på datorn. På allas användare och allas mail. Puts veck, ingen biljett så långt ögat kunde nå. Jag tar då mitt förnuft till fånga och går in på peaceandlove.se och börjar leta efter hjälp. Hittar ett mycket vänligt litet inlägg där det står att man ska kontakta tickster så ska de kunna hjälpa en och att det inte skulle vara några problem. Phew!! Jag med mitt kontrollbehov lugnade mig dock inte med det här heller. Så jag går runt halvstressad över det här i flera dagar. Fram tills igår. Då mamma tillslut inte orkade se mig stressad sa åt mig att gå in på ticksters hemsida och leta efter eventuellt ställe där man kunde skriva in referensnumret och bara ladda hem biljetten på nytt. Så enkelt kan det väl ändå inte vara? Jo, så enkelt var det. Jävla onödiga stressade dagar! Jag älskar min mamma!!
-
Tänkte bara dela med mig lite av vardagen.. typ.

Honey, let me sing you a song

Det är inte att rekommendera att vara uppe till halv tre och sen vakna fem av att man håller på att dö av hunger. Jag ska jobba idag!! Kommer vara jätteoservicemindad och typ gå runt som en zombie och längta hem. Det är i alla fall min plan!
-
Vi har en granne som röker så mycket att det luktar in till oss genom ventilerna!

Sommartid

Visste ni att det blåste en orkan idag i Sörfors, eller i Sörmjöle. Något med Sör i alla fall och inte allt för långt borta från Umeå. Jag kan då säga er att jag inte är förvånad att det faktiskt räknades som en orkan. Herregud, det borde uppstå tornados snart. Jag skulle cykla hem från jobbet och jag rörde mig ungefär 2m per minut. Absolut inte snabbare! Förbannad som aldrig förr var jag när jag kom hem. Men tur då att jag inte träffat mamma och pappa på typ tre dagar så då blev allt bättre. Kunde ju liksom inte ha en reunion när jag var förbannad.
-
Tänkte bara kolla med er, är det så att man har fått men från jobbet när man säger "tack" när man får veta priset man ska betala på Ica? Fråga mig inte varifrån det kom, eftersom man egentligen inte ska säga tack redan då!! Jag säger tack till allt snart. Isch!
-

You are a tourist

Det finns inget att säga. Jag är ensam hemma och det är fredag. Mina planer är att städa, klippa gräsmattan och ta en löprunda. Städningen är jag klar med, så jag antar att jag kommer vara klar med övriga uppgifter innan klockan 14.00. Sen då?
-
Jag drömde universums mysigaste dröm inatt. Den var extremt random, men det liksom värmde i hjärtat! Vi var ett gäng från musikklassen som skulle fara till den där nudiststranden som jag glömt namnet på nu och ha en återträff. Väl där så ändrades drömmen lite, helt plötsligt var vi mitt inne i en skog och skulle fälla träd. Vi hade på oss värsta skogshuggarkläderna allihopa. Vi började aldrig hugga ner några träd för vi satt vid en lägereld och pratade. Det var übermysigt.
-
Jag kom på vad stranden heter; Dragonudden!!

Till the world ends

Hur många här har inte önskat att de hade kunnat ha bakgrundsmusik till vissa situationer i deras liv? Eller undrat varför i h-vete man inte hade en boombox med högsta volym på när man skulle göra det där jobbiga? Ni vet, så man blev taggad. Hur många här tränar med musik i öronen? Många gissar jag på. Jag med! Alltid. Och det är väldigt olika, om jag ska styrketräna på ett gym har jag alltid Metallica eller Mötley Crüe på högsta volym i öronen bara för att jag känner mig mer taggad och ilsken då, vilket gör att jag orkar lyfta den där tunga jävla stången högt över öronen! Yeay me. När jag springer ett långt pass, typ milen långt, då lyssnar jag oftast på något glatt och upplyftande. Typ Håkan Hellström. Då kan jag sjunga med och inte tänka på att mitt högra ben känns tyngre än det vänstra. Det jag vill säga är, varför har man inte bara på musik i öronen jämt. Ungefär så här;
Jag ska städa - Jag sätter igång riktig partymusik och bara dansar runt med dammsugaren. Inte alls lika jobbigt längre.
Jag ska laga mat - Jag sätter igång något italienskt eller grekiskt och låtsas som om jag är en tjock lycklig pizzabagare och vips har jag tillagat universums godaste ceasarsallad!
Jag ska välja vad jag ska ha på mig idag - Jag sätter igång Friendly Fires och blir superinspirerad att klä mig lika lyckligt som deras musik får mig att känna mig. Vips har jag på mig stans snyggaste outfit.
-
Äsch, jag vet inte. Kanske bara är jag som önskar att man hade en inbygd bakgrundsmusikspelare. Blir ju lite jobbigt att gå runt och ha hörlurar i öronen. Det är inte alltid att den man pratar med vill höra "VA?" varje gång de öppnar munnen.
-

RSS 2.0