This is now

Idag lyckades jag äntligen lösa "rebusen" på en tavla som sitter inne på kontoret som jag använt de senaste två veckorna. Det tog alltså nästan fullt tio dagar att utläsa "It appears that you may need glasses". Vet inte hur det ska tolkas. Kan säga att det tog tills idag att jag listade ut att det stod på engelska. Kan också säga att det inte var en rebus utan en sån där syntest-texttavla...
-
Jag har ingen julkänsla! Trots att vi har aladdinaskar och pepparkakor på jobbet och att jag druckit massor av glögg... Känner mig typ deprimerad. Borde sträckse ett antal julfilmer nu de sista dagarna innan julafton så kanske, kanske kan jag känna mig som fem igen och längta så jag knappt kan sova natten innan jul... Faaast, nu ska jag ju jobba hela helgen så vet inte var jag ska få tid till det ifrån. Men glad är jag, över att jag ska jobba alltså. Så himla kul det ska bli! Om ni är på stan så kom och hälsa på mig på DNA, då blir jag glad. 
-

It's about time for you to act merrily

Inatt hade jag en mycket mer normal dröm... Tror jag! Kommer inte ihåg den.
-

Get your freak on

Okej så inatt så hade jag kanske en av mina hittills sjukaste drömmar. Eller, ja, jag har många sjuka drömmar. Men den här kan jag ju faktiskt skriva om eftersom den kanske inte är så himla skruvad. I alla fall så drömde jag att jag flög till Thailand, det här är en väldigt återkommande dröm nu för tiden, men den här gången när jag kom fram så tog jag jobb som en strippa!?!? Säkert hur enkelt som helst att få jobb som det på riktigt i Thailand, men i drömmen kan jag tillägga att det inte fanns en enda thailändsk människa. Alla pratade dessutom svenska och våra kläder såg mer ut som en retro pinuppa än en riktig strippa, alltså ganska påklätt. Tål att sägas att jag faktiskt aldrig sett en strippa, men nu tänker jag alltså på hur de ser ut på tv då! 
-
Så jag fick alltså jobbet utan audition och utan att ha träffat chefen! Ganska bra gjort! Sen så skulle jag jobba mitt första pass så jag skulle kolla innan hur mina kollegor gjorde, och så ser jag att min ena kollega är Taylor Swift!!! Bara helt normalt. De dansar väldigt barnvänligt och sen så är det min tur. Helt plötsligt så försvinner alla kollegor utom Swift och hon säger att jag ska ha på mig det rödsvarta settet, så jag sätter på mig det... Sen ringer min chef och säger att det är fel, hur hon vet det är väldigt oklart eftersom hon inte är där. Kanske fanns storebrorskameror... Ehm ja, i alla fall så hinner jag inte byta om så Swift måste köra mitt pass.. Hon blir svinsur och skäller ut mig efteråt och så spolas tiden fram till dag 2 och då är det på riktigt min tur och jag har på mig typ samma kläder som hon som har ett får i toystory! alltså inte alls "strippigt", verkar inte heller som att det ingår i mitt jobb att ta av sig kläder så jag ska liksom dansa sexigt i värsta amishklänningen. Men så får jag ett totalt psykbryt och vägrar gå ut på scenen. Då visar det sig att alla killar jag typ någonsin träffat eller sett sitter i publiken och jag typ gråter av skam... Sen vaknade jag. Helt normalt!
-
Så till allvaret. Nu hoppas jag verkligen att alla mina vänner har skänkt pengar till Musikhjälpen, har ni inte gjort det, gör det NU! 
 

Call me maybe

Idag är det Lucia och det har vi alla koll på så jag har noll kommentarer på det. 
-
Önskar verkligen att jag var bättre på det här med bloggen och bilder för det hade varit mycket roligare för mig att ha senare, säkert också för er som går in på min döda blogg varje dag och blir grundlurade för jag uppdaterar max en gång i månaden. 
-
Idag sitter jag på 4ward och jobbar som telefonist. När man ringer hit så svarar jag alltså, sen lyssnar jag, sen svarar jag att jag inte kan svara på några frågor och att man antingen kan maila till två olika mailadresser beroende på vad det handlar om eller att jag kan ta uppgifter så ringer någon mer kunnig tillbaka senare. Skitskoj! Alltså jag ljuger inte. Jag har det hur mysigt som helst. Musikhjälpen är på, kaffekoppen är fylld och jag bara njuter. Typ bästa jobbet genom tiderna. Önskar kanske att det ringde liiiite mer. Har hittills ringt tre stycken. En hann jag inte ens säga något till innan han fattade att jag inte kunde något och då skulle han ringa tillbaka senare.. Sånt som händer! 
-
Och nu, när jag suttit här i fyra timmar så upptäcker jag att det ligger en helt ny Cosmopolitan precis bredvid mig!!!! Dagen är räddad. Undra hur länge den legat där?!?! Jag har ändå suttit här sedan 8.
-

RSS 2.0