Back in time

Jag är verkligen inte bra på det här med blogg och uppdateringar och grejs. Men jag försöker i alla fall nu.
-
Jag har anlänt på Cypern, bor nu ensam i en lägenhet i ett hyrehus med 13 lägenheter och där det bor endast guider i alla lägenheter. Sjukt najs måste jag säga. Helt underbart att bo själv och trevligt att bara kunna gå ner en trappa till utegården och hitta några att hänga med. Sen bor vi 10m från bargatan, så egentligen skulle man kunna säga att vi bor PÅ bargatan. Det är kanske 50m till grabbarna grus.. Inte bra.. Blir lätt så att man går en sväng för att "bara ta en drink" och sen rullar man hem vid 3-4 tiden istället. Trötta dagar har det varit, men roligt också.
-
Trivs helt okej just nu men känns helt förbannat förjävligt att ALLA ska åka härifrån. Så kommer jag sitta ensam kvar. Roligt liv... Min SSM (manager) gillar mig inte speciellt mycket för jag är ganska obrydd när det kommer till information om kommande säsong. Känner mig som en liten fjortis som inte vill lyssna. Blä på mig själv men det går verkligen inte att tänka positivt. Det går bara inte. Fuck. 
-
Idag har jag min allra första riktiga jobbdag, har bara studerat ön tidigare under veckan. Så jag och Niklas har haft välkomstmöte idag, har ett kvar också. Det är ganska stor skillnad på schemat här och på Mallis. Här gör man mer service och smsgrejs och ringer runt och har 6st välkomstmöten per vecka, när vi på Mallis hade 1. Men jag gillar upplägget, känns mer professionellt. 
-
Har ni några frågor så fråga på?
Btw så kör vi ju på vänster sida av vägen här, känns rätt roligt att kunna köra så nu också!! 

En del av mitt hjärta

Så har jag fått vara hemma i Sverige i några dagar. Fått känna hur underbart det är att andas svensk luft. Det är enorm skillnad. Jag har också fått träffa mamma åh pappa igen, trots att de kommer hit till Mallorca på fredag. Men det var så himla bra överraskning. Började gråta så mycket att jag knappt kunde andas på tunnelbanan. VI myste i alla fall på stan tillsammans på fredagen och sen tidigt på lördag åkte de hem så fortsatte jag och älskade systeryster ha det bra under lördagen. Så på söndag alldeles för tidigt för att ens tänka på det åkta jag tillbaka till la isla bonita. 
-
Nu har jag feber och orkar inte vara sjuk. Har jobbat två dagar i rad nu med feber och mina kollegor är jättearg på mig men jag vet inte hur man är sjuk. När det ändå är så lite kan jag väl lika gärna vara på jobbet? eller? Nu har i alla fall Gitte typ "tvingat" mig att stanna hem imorgon. Så, får se hur det går. 
-
Det jag skulle skriva i det här inlägget var trots allt att jag nu kommer åka iväg till Cypern. Min destinationsmanager sa till mig att jag kunde tänka till i söndags om jag ville säga upp mig eller om jag ville åka åh prova. Så jag tänkte åh tänkte, sen i torsdags när jag var hemma och försökte bestämma mig så ringde min manager och sa att han hade min biljett till Cypern. Tror ni jag blev lite chockad och arg då eller? Ja, så sa han att jag skulle åka den 13e, alltså nu på torsdag. Men, då brann jag av totalt. För mina föräldrar kommer nämligen på fredag, alltså 14e. Så han fick fan i mig boka om den där jävla biljetten. Ungefär så sa jag. Så, det gjorde han. Nu åker jag ist 20e. Fuck. Jag har alltså blivit tvingad till att åka. Men så här i efterhand känns det ändå rätt ok. Får ju jobba sommarsäsong där och det kan ju bli riktigt kul. 
-
Nej, nu ska jag fortsätta se GOT och så ska jag försöka sova bort den här förbannade febern. 
 
 

RSS 2.0