Beat it

"Love lives forever"

Jag önskar att jag var extremt bra på att uttrycka mig själv i ord och beskriva känslor med ord men det går inte. Jag kan inte och MJ's film This is it är så mycket mer värd än mina urusla försök. Så se den och förstå hans storhet!

"Make a change, make a change"

Wheels

För någon dag sen såg jag en film som heter vicky, christina Barcelona och den var hur vacker som helst, i färgerna, scenerna och allt annat än historien. Den var mer, jaha? Men något i den berörde ändå, definitivt en film som får en att tänka efter lite extra på hur man själv är, jag var nog en blandning av både vicky och christina. Den är sevärd om man vill se vackra miljöer och frestas att själv åka på en två månader lång semester till ett främmande land med sin bästa vän.
Igår såg jag The bucket list, och ja, det rann en tår eller två. Men jag trodde den skulle vara mycket bättre. Känns som en film man endast ser för att man har absolut inget att göra eller för att ens föräldrar vill se den.
Och så till den tredje filmen jag sett i veckan, Good bye Lenin! Jag såg den på tyska, utan text. Ärligt talat har jag inte snappat upp så många detaljer men själva helheten var ju ganska självklar. Riktigt bra film faktiskt. Och den är med i 1001 filmer du måste se innan du dör. Yeay me. Nu har jag snart bara kvar 960 filmer att se. Det går snabbt. Eller?? Hehe. Det blir att köra ett maraton med massa Alfred Hitchcock filmer snart, han har med kanske 10st i den där boken.
Shibby

Home

"So keep your love locked down.."

Idag har alla mina "longlostfriends" kommit hem igen. Dock har jag bara pratat med en av dem. Måste få tag på någon av de andra också, så jag får träffa dem irl. Vill ju se pepparkakorna.
Jag har även gått på stan idag med Rowena och fikat i typ två timmar. Då fick jag veta både det ena och det andra om vad som försegick i de förenta staterna, oj oj, busigt värre där alltså.
Sen har jag inte gjort mycket mer. Känner redan stressen inför skolstarten. Har inte ens tittat på tyskan, vilket jag MÅSTE göra imorn. Sen ska jag ha kommit überlångt på mitt P.A har jag bestämt. Så långt att det bara är att börja fota sen. Vore verkligen bra om jag klarade det.
Näe, nu ska jag se Gossip Girl och tagga inför morgondagen som kommer bestå av plugg och städning. Yeay me vilket underbart lov.
".. you lose"

Shibby


Butterflies

"I forgot to say outloud...
Macbooken nu, så ni får ha överseende över de icke existerande mellanrummen.
Fast, jag lär inte skriva så mkt.
Gårdagen var mysig med café, middag, bio och swoopping. Jag var dock extremt trött hela dagen. Sved så in iiii i mina ögon, uscha.
Idag var det jobb. Det var inte alls mkt folk och stressigt. Lugnt och mysigt mer. Skönt för jag är lika trött idag.
Näe, jag har INGET att skriva. Hoppas min vän Rowena kommer hem snart, och sen kommer ghananerna på måndag. YEAY
"..how beautiful you really are to me"
Shibby

Fri

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV

Förrutom filmtittande imorn och dans då. Men hur jobbigt är det att se en film?? Och dans är fortfarande bara roligt..

Åh så skönt detta är. Ingen skola på en hel vecka. Lovely..

Dock måste jag plugga massor av tyska, USCH

Nu blire bodybalanceShibby

I'm not your toy

"This isn't another girl meet boy"

Fortfarande ingen bild att lägga ut därför att jag fortfarande inte rört kameran på typ hundra år. Det är tragiskt. Men på fredag loooovar jag att jag ska ha med mig kameran till heldagen med kamraterna.

Jag har hållit på med filmanalysen i få se nu, 3h tror jag. 1 1/2 timme för att se den och resten för att skriva. Men jag är fortfarande inte klar. Bajs på den roliga uppgiften säger jag bara. Nu borde jag plugga filosofi men jag tar paus från allt skolarbete, hoppas bara inte pausen skenar iväg och jag inte alls pluggar. Okej, det där scenariot skulle aldrig hända för jag skulle aldrig våga inte plugga inför ett prov. Nörd som jag är!

Kan någon ge mig photoshop? Jag saknar det asmkt. Får se till att installera det på någon dator, vet dock inte vilken som ska bli offret. Blä, nu lät det som om jag skröt över att jag har många datorer, men tolka det hur ni vill.

Hmm.. idag är det fem dagar kvar till ghananerna kommer hem. (heter det ghananer eller ghaneser?) Jag har saknat dom och så vill jag se bilder och höra allt om läskiga Afrika.

På lördag blire jobb, det är lönehelg. Bara att ladda upp med massa energi i guess. Barnfamiljerna kommer strömma in, det kommer bli varmt och jag kommer titta på klockan way to many times. Men jag älskare, jag hade så jävla tur med det där jobbet alltså.

"This is his legend...
Light up the darkness"

Shibby

800 grader

"What a waste of time"

Igår var typ den värsta söndagsdepression jag varit med om. Jag ville helt seriöst bara ligga i sängen och gråta. Över vad? Bara jag som vet trots att det inte borde vara så, igen.

Det var skönt att få dampa lös på musiken idag med Ebba Grön. Nu vill jag bara bli på bättre humör, gladare, lättare.

"Save me from being confused"

I'd rather be with you

Shit, ghaneserna har visat livstecken!! Hallelujah
Blev en mysig lördagskväll istället för röj på krogenkrogen. Var hos kusin på inflyttningsfest, det var kul. Pratade om gamla minnen om dumpad i skogen/stranden, alltid lika roligt och skrattanfallen avlöser varandra. Dock sitter alla andra som frågetecken medan kusinerna har svårt att andas.

Stan idag resulterade i shopping, igen. Ett linne från monki och en klänning från bikbok. Hela min garderob är snart fylld av monkikläder. Love it! Som tur var, var jag inte den enda som shoppade så då kände jag mig inte så slösaktig med mina pengar.

Undrar ifall dom här strecken gör så att det blir någon bra uppdelning i mina inlägg. Hatar ju när texten står i ett enda långt stycke. Går ju inte att läsa!

Önskar jag hade några roliga bilder att lägga in men icket. Jag MÅSTE börja fota mer nu. Det får bli mitt jätteförtidiga nyårslöfte. Blir typ att dra med sig kameran till skolan nu förtiden! Bara för att använde saken.

"Today is the day i make you mine"

Shibby

The scientist

"You don't know how lovely you are"

Jag gillar inte när samma avsnitt visas om och om igen. Kan de inte ha något bäst före datum så det typ inte visas en miljard gånger?

Say

"Say what you need to say"

Känns ganska tragiskt att vi måste sitta här i kalla äckliga gråa Sverige medan tretton andra personer från skolan sitter i varma äckliga Ghana, Ja äckliga Ghana. Haha det där lät bara fel eftersom jag inte vet hur det är där, men ett u-land är verkligen inte min grej. Så därför äckliga Ghana. Dock får de har underbara värmen kring sig. Sitter i shorts och t-shirts medan vi har börjat med långkallingar och tjockisjackor. Men jag längtar tills julen. Det är underbart med julkänslor.

Ikväll ser det ut att bli musikcaféet på midgårdskolan. Blir nog mys med fika och livemusik.

9mu festen var najs, sjukt roligt att träffa alla. Verkar som om några är taggade på att styra igen innan jul. Vore kul!

Nu blire psykologi i typ hundra år innan jag slutar, dubbellektion!

"I need to say this....."

Shibby

Cover my eyes

" I can see you burning with desire for a kiss "

Jag har inget vettigt att skriva men skriver iaf.
Sitter på macbooken så det blir inga mellanrum idag heller.
Försöker memorera tyskan, går bajs.
Lyssnar på La roux.
Pluggar lite smått på spanska också men det är jag inte nervös inför så.. orkar inte bry mig så mkt.
Nu ljög jag, klart jag bryr mig om hur det går men tyskan är viktigare. Utan tvekan.
Borde rita organisationsschemat, får bli när vati kommer hem.
Sen blire skönt att få slippa plugga när the mentalist börjar.
Längtar tills imorn, Trueblood, i wanna do bad things with you. Love it
Snart drar nio pers från klassen till Afrika, Ghana mer precis.
Ha kul där! Jag njuter av att vara hemma ist.
Idag dansade vi sight specific på dansen. Det var;
Obekvämt
Roligt
Varmt
Oskönt
Taggande
Vi ser väl hur det blir.
Ni som inte vet vad sight specific är så är det när man dansar på ett vanligt ställe
Som idag, vi gick in i skolan och dansade i trappen,
riktigt roligt faktiskt
Nu ska jag plugga seriöst igen.
Shibby

Bulletproof

"This time baby..."

Jag känner att det är dags för en ny design på bloggen. Har dock ingen idé så jag väntar och ser ifall fantasin infinner sig någon annan dag.
Jobbet idag gick låååååångsamt trots att det var kunder nonstop. Sen när jag väl kom hem dog jag, orkade knappt hålla upp ögonen men jag klarade det. Så nu är jag bara tröttare, ville inte ta en powernap får då blir jag bara tröttare.. Gosh, kan jag sluta skriva tråkiga saker?? Nej.
"..i'll be bulletproof"

Shibby

Here i go again

Idol....
Msn....
Uttråkad...
Som vanligt..
Imorn blire jobb, jag är typ taggad nu, var inte det sist jag tänkte på det. 
Idag shoppade jag en tröja på gina. Den är underbar
Nu orkar jag inte skriva mer

RSS 2.0