Hanging high

You know i'm a little lost

Första advent idag. Mys på hög nivå. Önskar bara att jag kunde krypa ner under ett täcke och se en mysig julfilm men det har jag inte tid med. Har stått med Reco på julmarknad från 10-16 och nu har jag jobbat med svenskan sen dess, grejen är den att jag inte alls kommit långt. Pinsamt. Förlåt My. Måste börja plugga tyska grammatik också, och skriva loggbok till både småföretagande och till P.A. OCH börja med org&led. Skit vad mycket. Luciaträningsschema måste också skrivas. Inte kul nu alltså. Jag får se det positiva, att det bara är 3 veckor kvar och sen är det lov. Underbara lov.
I love the feeling where we left of

Comptine D'un Autre Été, L'aprés-Midi

Amelie From Montmartre

Idag har jag jobbat, var hur kul som helst. Jag älskar mitt jobb galet mycket. Sen så köpte jag med mig ett par skor hem också, kunde inte låta bli, de är perfekta! Sen när jag väl kommer hem hittar jag ett par converse från USA som jag beställt med pappa när han for. Wohoo vilken dag alltså. Två par skor bara sådär, love it.
Nu måste jag sova, jobb imorn, fast med Reco då. Kuligt värre!!
Shibby

Hotel room service

Partymode

Dansen idag gjorde att jag blev galet sugen på att dra till krogen krogen!!!
Sjukt stressat var det dock idag, alltså på dansen, vi skulle lära oss hela dansen eftersom vi har uppvisning nästa fredag. Galet!!! Men kul var det, andra delen var ju så sjukt najs. Mycket roligare. Nu måste jag bara träna på att shaka för helt ärligt är jag inte alls bra på det, och ungefär 90% av dansen är shake non-stop. Överdriver liiiiite.
Jag känner hur flummet växer fram men jag har ingen att spåra med, sadmoment. Hahah länge sen jag skrev det nu!!!
Ikväll kommer Rowena, underbaraste.
Blir ingen bild idag för blogg.se dampar..
Extreme Shibby

Samson

Borde verkligen, VERKLIGEN ta tag i skolarbetet men jag orkar inte. Det är astråkigt och jag kan inte bestämma mig om jag vill göra uppgift 1 eller 2. Filmanalys eller ej? Det blir nog att ta det lättaste, men vad är det då? Usch på org&led. Jag har inte ens tid att bara sitta åh surfa runt, måste verkligen ta tag i det. På svenska lektionen blir det att stressa jvel för att hinna klart. Hoppas vi har tur med internet nu dåå!!!
Vill ha jullov, vill köpa julklappar och slå in dom samtidigt som jag lyssnar på julmusik och dricker glögg. Vore underbart!!!
Shibby

Down

"Jag bytte samtalsämne för vi är inte ensamma längre"
"Vad sa du?"
"Vad tror du att jag sa?"
"Men inte vet jag, typ Jag bytte shampoo för jag duschar inte ensam längre"
"HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAH"

Antingen är jag sämst på att viska eller så har My dålig hörsel. Kul var det i alla fall. 55min långt samtal igår gjorde min kväll..

I live

Jag lever Hamlet just nu! Har försökt plugga in alla mina repliker och skrattat extremt mycket varje gång jag fastnar på exakt samma ställe. Vet inte vad det är men det går bara inte. Är en blockering i hjärnan som gör det omöjligt att komma på fortsättningen.
Laertes, I must commune with your grief, Or you deny me right. Go but apart, Make choice of whom your wisest friends you will. And they shall hear and judge 'twixt you and me: If by direct or by collateral hand They find us touch'd, we will our kingdome give, our crown, our life, and all that we can ours, To you in satisfaction; but if not, be you content to lend your patience to us, and we shall jointly labour with your soul to give it due content.
- King Claudius
Hamlet by William Shakespeare

We are the people

"A subtle kiss that no one sees"

Ge mig tröjan NU

Bad romance

"Rah rah, ah ah ahh"

Jag älskar Lady Gaga! Så jvla cool hon är, helt galen.
Snart blire New Moon med systeryster.
Jag har inget att skriva!!!
Shibby

Ten days

Sitter hos syster och dricker kaffe medan hon syr om ett linne. Underbart med fredag, underbart att bara slappa. UNDERBART!!!
Idag kom pappa hem, äntligen! Hoppas verkligen inte han har blivit brun nu, då blir jag bara mer avis än jag redan är. Vill också vara solbränd och se fräsch ut, istället ser jag ut som ett vandrande lik. 
Jag klippte mig idag, min frisör stylade mitt hår så jag var tvungen att gå med luva på stan för det blev INTE fint. Men nu har jag gjort till det så nu är jag nöjd. Typ första gången på, ja väldigt länge iaf, som jag blev nöjd efter ett frisörbesök. 
Jobb imorn, pengarna bara rullar in, wohoo!! 
Sen mys med syster på söndag då vi ska se New Moon, ska bli kul att se bio på en söndag, har typ aldrig gjort det. Och då lär jag slippa söndagsdepressionen också, lycka!!
Shibby

This is the future

Hade skrivit värsta inlägget och sparade det som utkast men tror ni det fanns kvar nu då? Nej såklart inte.
Var för första gången nöjd med det jag skrivit och det var inte bara skit. Men så raderades det och nu får ni som fortfarande läser bloggen stå ut med mer skit för jag orkar inte försöka skriva om det, lär inte bli bra alls.
Verkar iaf som om jag ska styra ett luciatåg på skolan, yeay!!

Ambitions

"Ambitions are already starting to fade"

Och så har jag hittat ett till band som är bra, Donkeyboy från Norge. Det roliga är att det endast är killar i bandet men det låter EXAKT som en tjej som sjunger, crazy. Sen kör de flerstämmigt väldigt ofta, riktigt fint!! Norsk pop är helt enkelt sjukt härligt att lyssna på, man blir glad.



Såg klart Das Wunder von Berlin imorse, sjukt bra, nu måste jag bara skriva en recension på den också, känns ju väldigt kul helst när jag inte vet vilken scen jag gillade mest, blää på att skriva recensioner hela tiden. Blir min tredje på tyska det här halvåret. Känner att min tyskalärare inte har någon bra fantasi längre. Vill se typisch für anfänger eller något igen, galet rolig serie.
I veckan har jag lovat mig själv att ta tag i projektarbetet, så nu MÅSTE jag göra det. Ska försöka fixa så jag vet hur jag ska få tag på kläder och sedan v. 48 ska jag börja fota. Yeay!!
Shibby





Sweet dreams

"You could be a sweet dream or a beautiful nightmare.."

Prov om cirka 3 min i psykologi, jag är SÅ taggad. Not. Vill helt ärligt bara gör bort skiten så jag slipper psykologi sen. Ska bli wonderfull..
Helgen lär bli mys, fulldag med underbaraste Rowena idag och sen Sannorna imorn.
Var typ hundra år sedan jag var med bästa Rowena, inte bra där. Ganska bra egentligen att vi inte träffats för då har vi miljoner saker att prata om, grejen är den att vi aldrig haft svårt att prata om grejer, fast om vi varit för ofta med varandra spårar det bara. Näe nu ordbajsar jag bara skit, nu blire att fokusera på provet.
"..you choose"

Shibby

On the call

Kan min huvudvärk bara försvinna?? Guess not.
Jag har ingen lust att skriva men måste bara säga tack för den, ehm, mycket fina present jag fick av My och Tova idag från Ghana. Jag skulle chansa på att det var Mys idé, sjukt kul var det iaf. Så tack för den mina underbara musketörer.
Jag citerar för att göra det hela lite mer konkret av vad jag fick;
"Men åh, finns det något annat ord för stånd?"
"Erektion"
"Ståfräs"

Fever fever

"I bet you would like to undress me"

Tog vaccinet igår vilket resulterade i att min arm är öm och kan inte röras åt vissa håll, sjukt najs faktiskt. Ehm, ja och en annan bieffekt är febern, men det gör inget, vet ju varför jag har det så. Fick värsta infallet när jag tog sprutan att börja skrika jättemkt så att barnen som väntade på sin tur skulle bli mer rädd än vad de redan var, men sen kom jag på att det skulle vara extremt taskigt så jag lät bli! Kan säga att det inte gjorde ont alls, kändes inte ens.
Snart drar jag till Siris stuga med folk, kommer nog bli trevligt. Är dock trött så jag får hoppas att de piggar upp mig eftersom jag ska köra.
Glömde nästan nämna snön, känns mys och jobbigt på samma gång. Längtar till julkänslorna men längtar verkligen inte alls till att måsta cykla i snö. Det är okul.


"You give me fever"

Shibby



Shoe box

Sitter på pappas jobb och ska snart hjälpa till att sortera skor, som jag gjort så många gånger tidigare.
Hade inget val imorse än att kliva upp klockan 7 trots att jag inte behöver vara på skolan förräns 12 typ, om ens då. Komma ikapp dag. Sjukt najs när man inte har något att komma ikapp i, då får man fetsovmorgonen eller sluta tidigt. Idag blev det inget av det för vi bygger om. Men jag klagar inte, jag sitter inne i konferensrummet med kaffe och surfar runt medan jag är omgiven av hundratals underbara UGG's. Jag vill ha alla, utom den där extremt fula lila skon som står till höger om mig. Hatar ljuslila. Önskar jag hade webcam på datorn så kunde jag fota hur det ser ut så alla kan se, jag sitter i skohimlen.

De har köpt in en ny modell av low pro som jag inte sett tidigare, ganska coola faktiskt, bara man inte använder dem till jeans. Skulle se förjävligt ut faktiskt. Sen alla dessa sommarskor som står till vänster om mig, eller står och står, de ligger. Jag vill bara ta med mig allihopa och dra till något varmt ställe, typ L.A. Pappa ska nämligen dit på torsdag, den jäveln. Fråga mig inte varför jag inte får följa, pappa hade världens sämsta ursäkt. Jag är smått pissed ja...

Jag vet inte ens om jag har någon lektion med någon lärare idag. I sånna fall en. Känns sjukt värt. Eller inte! Om jag bara hade orken att typ fortsätta läsa hamlet eller börja plugga på organisation och ledarskaps provet, men icket. Känns ovärt.

Yeay, kom på vad jag kunde göra nu i några minuter tills jag ska börja jobba!


Bilden är en länk till 4ward

"Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig"


Shibby


Viva la vida

Hela vårat hus är en enda stor byggarbetsplats just nu. Vi byter fönster och pappa har fixat dit en massa målare och snickare som ska renovera hela vardagsrummet, som en present till mamma då. Helt sjukt hur det ser ut. Hoppas de är snabba för det är hur jobbigt som helst på morgonen när man kliver upp och det är massa gubbar som springer runt hemma. Blir nog att sova hos systeryster någon dag.

Igår var det mys på dansen. Alla lamporna var trasiga utom två så då la vi en ljusslinga längs med speglarna, blev jättejuligt. Sen hade vi en ny uppvärmning istället för den gamla. Blev yoga inspirerat och man blev alldeles mjuk och varm. Hur härligt som helst.

Usch, bara massa strunt jag skriver!!



"I used to rule the world"


Possibility

With eyes shut
It's you I'm thinking of
Att läsa Hamlet i, typ, original version är inte kul på en söndag när jag bara är hungrig
 och trött. 
Tur att jag redan läst den en gång, då slipper jag koncentrera mig så där överdrivet 
mycket för jag
vet ju som redan vad den handlar om. 
Blogg.se dampar, som vanligt! Nu ska jag fortsätta läsa en stund,
 går ändå inte att skriva något vettigt.
But how we move from A to B....
Shibby

RSS 2.0