-.

Min Årets lista 2008

Årets film: What's eating Gilbert Grape

Årets artist: Lady Gaga

Årets band: Arctic Monkeys

Årets konsert: Simple Plan på Annexet

Årets bok: Twilight böckerna

Årets minne: Alldeles för många för att välja ett speciellt

Årets resa: Stockholm med familjen i Juli

Årets klädesplagg: Oversized tröjan

Årets färg: Lila

Årets värsta: 23maj

Årets bästa: 3okt.

Årets vackraste: Min syrra på balen

Årets tv-serie: Vänner

Årets skratt: Åt mina egna blond-moments

Årets gråt: 23maj

Årets skönaste citat: "Du ser förjävlig ut, du måste raka dig" - Tobbe i en annan del av köping

HAHA min lista sög. men jag var tvungen att ha en :P

Happy New Year

Gott nytt år allihopa!

Det blev ingen lång skrivpaus, fast jag har fortfarande inget att skriva om, det blir ju typ alltid såhär på lov. Jag orkar inte lov. Jag längtar ALLTID till dom, men sen när de väl är här så blir jag bara deprimerad över hur jävla tråkigt liv jag har. Jag känner ju nästan aldrig av det vanliga veckor för då har jag ju skola, läxor, dans och annan träning. Men på lov så sitter man där med inget, absolut inget. Men jag längtar ändå inte tillbaka till skolan för jag har fått för mig att vårterminen kommer bli skitjobbig. Eftersom alla tvåor förra året varnade oss att "tvåan kommer ta död på er" osv osv, men höstterminen var ju galet chill, så de måste ju ha menat vårterminen. Lr??

Jag hatar att jag alltid misslyckas varannan gång med att få mitt hår lockigt. En gång går det jätte bra och jag kan få fina stora lockar, typ H-style, men andra gången så blir det bara ena sidan eller ingen sida eller det ser bara ut som nått fågelbo, så gissa vad som hände den här gången bara för att jag lyckades få äkta M-K och Ashley Olsen lockar förra gången. Jo jag har bara lockar på ena sidan av håret, ser helknäppt ut, så jag har bara håret på ena sidan med ett jätte stort hårspänna för att hålla det på plats, inte alls vad jag ville! Men, jag ska inte vara sur bara för att mitt hår aldrig vill som jag, inte idag. Vad spelar det för roll egentligen att jag ens klär upp mig, jag ska ändå bara vara hemma och spela guitarhero och buzz med familjen!!

Visst låter det som om jag är på bra humör?? Hehe, jag är faktiskt på ett ganska bra humör, tro det eller ej. Fick sovmorgon imorse, åt gofrukost med mamma och pappa (försöker föreställa mig att det alltid kommer vara så eftersom min syrra drar snart), duschade jättelänge och fick besök av mammas kompis och hans barn som var asgullig. Mkt bra start på nyårsafton. Får se hur det blir på kvällen, hoppas på fortsatt bra kväll !!

Shiiiit, jag hade ju grejs att skriva iaf..

Lär komma en lista snart också, blev inspirerad av LM och B

"And... snap"

Hello

Gah, jag borde skriva men jag har absolut inget att skriva om, precis som innan jag for till mormor och morfar!!
Aja, det blir nog en låååång skrivpaus nu! Känns så


Santa clause is coming to town...

Oh bara några timmar kvar till Julafton, najs najs!

Asså ibland orkar jag inte med mitt minne, det är cpkort.. Jag hade fetaste grejen jag skulle skriva men det är totalt bortglömt nu, jag skyller på mina kommentarer som förvirrar mig! Fast det betyder inte att ni ska sluta kommentera.. HEHE, som ni ser, förvirrad!

Öh, ja. skriver kanske igen senare dååå

Do they know it's christmas?

Spelade med andra ord igår med V, VH och VK.. då lät det såhär när jag skulle förklara ett ord:

Jag: Barnen i....
VH: AFRIKA (jag bryter ut i skratt)
V: Nej men barnen i Bullerbyn (skrattandes)

rätt svar var såklart bullerbyn. Men afrika hade också kunnat vara rätt, och VH var så väldigt seriös att det blev fruktansvärt roligt. Det här en sådan där grej som bara de som var där fattar, men men.. En annan sak som hände när jag skulle förklara urringning.. (fråga mig inte varför jag använde just den här förklaringen, i stressiga situationer vet man aldrig vad man hittar på)

Jag: Tjejer med stora bröst har oftast..
VK: Blont hår

jag skrattade kanske inte alls lika mkt då men det var fortfarande mkt mkt klockrent!!



Julskivor har spelats hela långa dagen här i mitt hem och så har jag sett Nu är det jul igen.. I LOVE THAT MOVIE
Det är en sån där film man måste se innan julafton, så mysig att man dör. Jag har sett den kanske 1 miljon ggr men varje gång så gråter.. NAW

Jag har fotat julgranen idag och här är mitt favoritkort, jag är sjukaste nöjd. Älskar att jag kan med kameran till typ 95% nu iaf.



Christmas! The very word brings joy to our hearts. No matter how we may dread the rush, the long Christmas lists for gifts and cards to be bought and given - when Christmas Day comes there is still the same warm feeling we had as children, the same warmth that enfolds our hearts and our homes.

Last Christmas

Förra julen firade jag här hemma i Umé med umekussarna, farmor och farfar, umekussarnas arjeplogkussar och familjen. Det var mysigt och jag fick min tv då, det var najs! Hehe, det var min last christmas! Eller det beror på hur man läser det, last christmas som i sista julen eller förra julen! Hehe

Shiet, jag är så himla lycklig idag! Jag berättar på msn för de som vill veta!

Har julbakat med V, VH och VK (ni som kan mitt system fattar alltså att de andra två är kompisar till V). Vi bakade lussebullar, fudge, mjuk pepparkaka och så gjorde alla utom jag marsipanfigurer! Jag lekte med V's katt istället, hehe den var hur fin som helst och überliten med massa päls, så när man lyfte den blev man chockad av hur smal den var. Hehe, han var astaggad på att jaga laserstrålen, det var hur roligt som helst, jag fick honom att klättra på tapeten, men då sa V till mig, sad moment. Det var ju ascoolt! Jag kan dock inte säga att jag var så taggad på att hålla i honom och klappa och sånt eftersom jag är så jäkla rädd för katter, men han gjorde inget, eller förrutom när jag skulle klia honom på magen så trodde han att jag var typ en boll eller något så han började slå på mig med tassarna, det var sjukaste läskigt, då sprang jag därifrån!

Våran julgran är hur fin som helst, vi försökte oss på americanstyle iår, men det misslyckades fast det blev fint. Vi har polkagrisstänger i våran gran, det är såå himla fint! Och massor av julklappar under den också, hehe det ska bli roligt att öppna dem!



Men vaddå? Kan vi inte ha pysselkvällen även om din brorsa är hemma LM? Aja, hör av dig snabbt!

Jag kanske ska ner på stan imorn så du kan följa mig B om du vill !!

Jag är alltid hur nära som helst på att göra smilisar efter mina meningar och det börjar bli riktigt irriterande, jag är inne på msn för ofta känns det som, och överanvänder smilisar, JOBBIGT! Men som ni vet så är alla mina utropstecken stand-ins för smilisar, så ni får tolka dem hur ni vill!

"You made my day and you don't even know it"

När julen rullar över världen

Varit på stan hela dagen idag med familjen och shoppat julklappar, men jag är fortfarande inte klar. Hur lyckas jag? Jag är seriöööst sämst! Sad..
Men jag ska, jag MÅSTE göra klart det imorn!!! Eller egentligen måste jag inte men jag vill verkligen, orkar inte stressen av att veta att man inte är klar!

Jag har färgat håret idag, typ mörkt mörkt mahogny brunt/rött.. SHIET, jag är crazy! Men det blev coolt tror jag.

Sen köpte mamma en julklapp till mig som ska vara ifrån mormor som jag var med när hon köpte så nu vet jag vad det är, men det är bara bra, för då vet jag ju att jag kommer gilla det!!!!

LM, visst blire pysselkväll på måndag?? Vi MÅSTE!



Åh jag borde lägga in bilder ifrån Teneriffa, men det känns så himla fel den här tiden, men jag kanske kan lägga in bilderna sen, imorn lr något! Nu orkar jag inte

"jag vill försöka igen
den här gången
den här gången
kanske världen förstår oss"

Where are you christmas?

Åh jag fick jätte lust att se Grinchen när jag fick låten som jag har som rubrik på hjärnan.. Men jag har bara grinchen på VHS och då är det asdrygt för våran VHS är störd och blir brusig hela tiden... Men jag får väl se den när den går på tv vilket borde vara snart! Den går alltid jue

YEAY JULLOOOOOOOOOOOOOV inge mer skola nu from idag till 12 jan, ja SR du vann, men jag trodde seriöst att vi skulle börja 14, men det är en onsdag, vi börjar på måndag istället!! Anyway, fortfarande ganska långt lov tycker jag.. Det var astragiskt idag på avslutningen för våran favoritlärare ska sluta, ioförsig var han bara en vikarie, men seriöst han var bäst och roligast! Stackars lilla LM..

Jag är kär i Håkan Hellström, han är seriöst den finaste låtskrivaren som finns, jag dööör av hans låtar.. Vackraste poesin ever! Fast typ hjärtskärande också, nästan alla handlar om något deprimerande men det är så himla skönt att lyssna på texterna för de påminner om saker... Här är mina favorit meningar i några av låtarna!

"De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen" -
Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din (Försent för Edelweiss)

"Och du undrar vem som kysser henne nu
Du undrar vem
Vem om inte du
Och läpparna, som du kallade dina
Det gör ont att veta
Men lika ont att undra" 
- Försent för Edelweiss (Försent för edelweiss) 

"Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen"
- Kärlek är ett brev skickat tusen gånger (Försent för edelweiss)

"Det va så mörkt
den kvällen jag gick hem
jag hade hoppats på något, hoppats på någooot
Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt"
- Nu kan du få mig så lätt (Känn ingen sorg för mig Göteborg)

Okej, nu ska jag sluta lägga in massor av låttexter, men ville bara försöka få fler att lyssna på honom, han är BÄST!



JULEN ÄR SERIÖST SNART HÄR OCH LIKA FORT KOMMER DEN VARA ÖVER... SAD MOMENT

Jag har btw fortfarande dåligt samvete över att jag inte hade något till LM eller B, shit vad tragiskt! Men ni får nöja er med armbanden ni fick och min kram.. hehehe.
Era presenter var skitfina, verkligen!! Ni är såå bäääst <3


"I feel you Christmas
I know I've found you
You never fade away, oh
The joy of Christmas
Stays here inside us
Fills each and every heart with love"


Mer Jul

Varning för Ego-inlägg

€Vart är snön egentligen? Det är bara 5 dagar kvar nu, jag vill ha snööööööööööööööööööööööööö
Jag orkar inge mer regn och slask och isiga vägar som gör att ens UGG's går sönder totalt och får en svart rand mitt på!
Men jag har tur som ska fira julen i boliden tsm med mormor och morfar, där är det alltid mycket snö under jul, så hoppas på det iår igen.

Just nu har jag cp-öga, jag tror jag har fått ett hårstrå runt hela ögat så om jag skulle mot förmodan få tag på det genomskinliga hårstrået så kommer jag känna hur det åker med ut bakifrån ögat.. USCH, det är äckligt!!

Jag hade inge spanska idag.. so sad, jag ville ha det, eller alltså jag hade spanska lektion men jag menar att jag ville ha mitt muntliga prov med jag måste göra det med SS och hon är aldrig däär.. så, jag lär väl aldrig få göra det! Ganska skönt men samtidigt dåligt får då kan hon inte riktigt bedömma mitt muntliga korrekt..

YEAY, imorn är det julavslutning och sen äre jullov, naaaaajs.

Jag ska upp klockan typ 6 imorn för att träna.. hehe i'm crazy i know, men någon gång måste man komma igång, varför inte nu säger jag! Kommer nog vara dödens men men, det är ju bara avslutningen på skolan så det gör nog inget.. Undrar ifall jag kommer orka hela passet eller om jag kommer måsta sluta, men mesa tror jag nog!!



You miss 100% of the chances you never take

This Christmas

Pjuh, nu har man gjort klart speechet också !! Bara spanska muntliga kvar.. undrar ifall AM har glömt bort att jag ska göra det, men jag MÅSTE säga till imorn så jag får göra bort det, hatar muntliga prov!

Jag vill ha julafton nuu, fast jag har ioförsig inte köpt något till någon än, så jag får väl storshoppa imorn lr något! Hehehe

Jag vill skriva men jag har absolut nada att skriva om..



Every song ends, but that's no reason not to enjoy music

O helga natt

Tre dagar kvaaar (jag räknar inte fredag)

Såg på Svenska hjältar igår och barnen som skulle förklara ord var så himla söta

Hjälte
"Till exempel när en katt har ramlat upp i ett träd och någon kommer och tar ner den, det är en hjälte"
"Ibland så vet jag att de kan ha saker som kommer ut ur ögonen, som strålar"

Modig
"När man gör något som egentligen inte vågar, det är mod"
(jag skojar inte, en liten unge på typ 5 år sa exakt sådär, alltså förklarade han ordet modig typ exakt, så klok unge)

Kompis
"När en pojke krockar med en annan pojke och så först blir man ledsen men sen så börjar man vara med den andra pojken mer och mer och sen så börjar man gilla den pojken, då är man kompis"




What am I leaving
When I'm done here

Julen är här

Bara en vecka kvar i skolan nuuuuuu.. Happy happy!
Prov kvar:

Spanska muntligt
Spanska ordtest
Företagsekonomi prov
English speech

Lalalalalala, jag längtar såå himla mycket till jullovet nu så det är inte klokt!

Här kommer mina recensioner:

Führerns elit
Skriven av: Dennis Gansel & Maggie Peren
Regisserad av: Dennis Gansel
Filmen utspelar sig under andra världskriget i Tyskland 1942.
En ung man vid namn Friedrich Weimer får komma på uttagning till en av Tysklands Napola skolor pga hans boxningsförmåga. Dessa skolor "producerar" Führerns elit, bara de allra bästa av ariska ungdomar kommer in och väl där blir utbildade till elit nazister. Friedrich tar sig in och när han väl är där finns det inget annat val än att göra sitt bästa och ställa upp för skolan, eller?

Asbra, sjukt roligt att se en tysktalande film dessutom. Mäktig film med massor av bra scener då man verkligen får inblick hur det var på de här napolaskolorna! MKT sevärd

Yesman
Skriven av: Nicholas Stoller & Jarrad Paul
Regisserad av: Peyton Reed
Carl Allen är en ensamvarg som säger nej till allt. För tre år sedan skildes han ifrån sin fru och efter det har han snöat in i sin egen lägenhet. Hans kompisar gör allt för att få ut honom men inget verkar funka. En dag när han äter lunch utanför sitt jobb kommer en gammal kompis till honom som berättar om en föreläsning som han varit på som förändrade hans liv. Carl tänker inte så mycket mer på det men samma dag som föreläsningen är har han en mardröm som gör att han går dit. Väl där lär han sig att det enda som måste göras för att förändra sitt liv är att börja säga Ja till allt. Så, han tar sig an utmaningen och lär sig att allt är mycket bättre när man säger Ja. Han träffar till och med en ny tjej, men ska man säga ja till allt? och var det verkligen det föreläsare sa?

Sjukt rolig tycker jag iaf, eller det kanske bara var för att jag var trött.. hehe men se den när den kommer ut!

Allt flyter
Skriven av: Måns Herngren & Jane Magnusson
Regisserad av: Måns Herngren
När en av Fredriks kompisar ska gifta sig fixar han så att hans svensexa är på badhuset. De klär ut sig till konstsimmare och filmar när det gör ett påhittat program. När de senare visar svensexan på bröllopet visar det sig att de gör succé, de får till och med ett jobb där de ska få betalt för att göra samma sak! Fredrik som ser chansen att tjäna pengar bestämmer att de måste träna inför det men när de då visar upp det blir det alldeles för bra och gästerna på den festen tycker inte alls om det. Fredrik får då för sig att de kan ta sig till VM i konstsim som ska hållas under sommaren i Berlin och bestämmer sig för att dra ihop gänget och skapa ett konstsimlag. Inte alla är med på noterna men snart har de t.o.m en bra tränare, nämligen Fredriks dotter Sara.

Inte alls så bra som jag trodde, den hade väl sina stunder men njaa.. inte biosevärd iaf

Zack and Miri making a porno
skriven av: Kevin Smith
regisserad av: Kevin Smith
Zack och Miri har varit kompisar enda sedan barnsben och när de senare i livet är rumskamrater med stora ekonomiska problem bestämmer de sig för att göra en porrfilm för att klara av att betala skatt. Väl klara för filmning börjar känslor välla upp som de inte visste att de hade för varandra....

Helt sjukt... Inte alls bra! eller kanske om man gillar porrfilmer och underbältetskämt och massor med fuck hela tiden.. annars helt sjuk!

"I like the night, without it we wouldn't see the stars"

Så mörk är natten (Lucia)

"Så mörk är natten i midvintertid.
Men se, då nalkas Lucia.
Hon kommer, den goda, med ljuset hit.
Hon kommer med hälsning om julefrid.
Hon kommer med ljus i sin krona."

Yeay, min första Luciavakning.. så najs eller ja kanske inte 100% najs men roligt hade vi ändå, iaf ibland..
Vi fick se:
Yesman (Jim Carrey)
Det Flyter (eller något sådant med flyter orkar inte kolla upp det nu)
Zack and Miri making a porno (med Seth Rogan ifrån knocked up, han är äcklig)

Första filmen var faktiskt riktigt bra, en av Carreys bättre filmer måste jag säga.. Det Flyter (lr vad det nu var) var mkt mkt mkt sämre än vad jag hade trott att den skulle vara, huvudpersonens röst påminde JÄTTE mycket om min mosters killes röst, det var irriterande. Sist porrfilmen.. ja vad ska jag säga? Det var intressant... NOOOT. Det var en del som var rolig och de som inte sett den fattar inte vad jag menar men det BÄSTA i HELA filmen var:

"I want a......."
"To late, you get a cappuciona, it´s 3.40"

Jag dog seriööst, jag skulle just dricka så jag hade massor av festis i munnen och så fick jag fetaste skrattanfallet, det var millimeter ifrån att jag sprutade ut hela skiten på killen framför mig.. HEHEHEH men jag lyckades svälja men då fick jag istället jätte ont i halsen.. Weird shit

Idag har jag, sett på film hela natten och sovit från 8-12 och sen ätit frukost och sen åkt ner till stan och sen gått på stan med H och sen åkt hem igen med bussen och nu sitter jag här..

Det var roligt att träffa H igen, det var väldigt längesedan, hon har varit i Japan, den jeveln! coolish säger jag bara..

Ja, det blir recensioner imorn, nu ska jag nog jobba med mitt speech!

I hate this part

Luciavaka inatt på SF, jag kommer vara dödens..
Sen har nog LM och W redan smittat ner mig, jag vill INTE bli sjuk men jag känner mig redan lite sjuk och sen är jag så himla hypokondriker att jag går runt och prov hostar för att se ifall det låter som de gör när de hostar .. HAHAHHAHAH jag vet det låter helt sick och det är det också men jag kan inte låta bliiii...

Hade mitt tyska muntliga idag, SHIT, det var läskigt men på något sätt så tror jag seriöst att TB tycker att jag verkligen försöker och att hon vill hjälpa mig men samtidigt att jag liksom är ett hopplöst fall, det blir aldrig rätt... SO SAD, jag som ÄLSKAR tyska..

Såg btw Führerns elit igår och det var sjukt mäktig och hemskt och asbra!!! Jag ska se ALLA filmer som har med andra världskriget och Hitler att göra.. såå coolt! Okej jag låter jätte nazistisk men det är jag inte, jag är fascinerad av han och hela hans plan på ett sätt som är mer "Hur f*n tänkte han" än "oh shit vad cool han är, jag ska göra samma sak"

Åh, jag kommer må skit imorn och det orkar jag inte, men men har man betalt något så måste man jue!! Sen har jag alltid velat luciavaka, fast nu blev det en skit dålig start på det eftersom jag är så fruktansvärt trött och LM sjukaste sjuk..

"Should I just get along with myself
I never did get along with everybody else
I've been tryin' hard to do what's right
But you know I could stay here" ..... if you want me too

I'm back

Sverige = Mitt hem, mitt allt men samtidigt sååååååååååå sjukt kallt och inte där jag vill vara..
Teneriffa = Skön semesterort men absolut inte favoriten, absolut inte där jag vill vara!!

Drar en snabbgenomgång av vad som gjordes i veckan:

Tisdag
Väckarklockan ringer klockan 4 på morgonen på arlandas hotell rest and fly, sjukt pigg och jätte nervös inför flygresan som ska ta 6h. Äter äcklig frukost som vi köpt dagen innan på pressbyrån och sen sätter vi oss på planet. Lugn flygresa utan några som helst anledningar till varför jag var nervös innan. De visar Kung fu Panda på svenska, USCH.. mkt roligare på engelska.. Men men, sedan blev det två avsnitt av 2 1/2 men.. NAJS..
Landar klockan 12nånting på ett blåsigt Teneriffa med en lite smått purkey mamma, hon är sur för att det inte är soligt och varmt!
Kommer till hotellet efter en galen busstur över i princip HELA ön, jag tror inte det finns några trafikregler där, helt seriööös läskigt var det!! Väl på hotellet byter vi om till lite mindre kläder och beger oss till ett supermarket där vi köper mat. Jag tror vi stannade på hotellrummet hela dagen tills kvällen och sedan gick vi ut och åt på en mysig restaurang där vi mötte på ett annat gäng som också  var flera generationer, sjukt roligt hade vi åt bögen.. Okej det låter hur hemskt som helst men jag menar det på ett sött sätt, han var asgullig och hade stora problem med att hålla sin mössa på plats, det var det som var roligt!

Onsdag
Sjukt trött efter att ha sovit jätte dåligt på en galet hård madrass.. 
Väder = Växlande mellan sol och moln så vi går ner till stranden och ligger där ett par timmar. Inget bad dock, det vågar vi oss inte på.. På kvällen var vi bjudna på glögg och julmys hos Dagmar, Daga och Asta, najs najs, de hade tyvärr bara glögg med alkohol i, BLÄÄ jag dog typ vad äckligt det var.. Sjuktaste starkt ocksåå.. Sen hade de värsta berättelsestunden om Farfars barndom och alla saker han gjort, så roligt!! Åt på en pizzeria sen, gott gott..

Torsdag
Farfars födelsedag.. Så vi går upp lite tidigare och sjunger för honom, sedan har vi frukost med tårta som efterrätt, jag åt inget för det är ÄCKLIGT med tårta, men jag stod där väldigt fint och tittade på!
Väder = Soligt soligt, najs! Vi ligger på stranden och jag och Arvid tar ett dopp i havet, sjukt kallt innan man tar sig ner men annars skönt. Vi simmade typ 400m innan han blev trött och ville kliva upp..
Hela tjocka släkten drar till en restaurang som hette "Hacienda Miranda" och äter en mycket trevlig middag med MASSOR av fina tal som riktas mot kvällens kung, Farfar som fyllde 80år! Ah, jag glömde berätta..

Fredag
Lite trött efter Torsdagens festande, hehe och vädret var inte det bästa!! Men vi gick runt en massa på "stan" och hittade Mango och United colors of beneton, men det såg ut att vara secondhand där så vi stack innan vi hann känna oss "smutsiga".. Heheh.. Vi skulle äta hemma så jag följer mamma och syrran till supermarketen och ska köpa köttfärs, vi försöker få henne att förstå vad vi menar med hjälp av lite teckenspråk och ÖVERTYDLIG engelska. Så tillslut fattar hon och frågar ifall vi vill ha gris- eller kokött, mamma tar griskött och ångrar sig efter att hon börjat mala köttet. Så vi vågar inte säga till utan tar bara exakt samma fast med kokött direkt efter.. Tanten måste ju trott att vi skulle äta ihjäl oss. Iaf så slängde vi in grisköttet bland mejeriprodukterna, väldigt odiskret också! Maten blev ganska bra ändå. väldigt stark dock..

Lördag
Jätte mörka moln och en mkt mkt mkt purkey mamma.. Jag tror vi satt på hotellrummet nästan hela dagen tills vi gick ut och åt.. Väldigt blurrig dag, kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde.. Antagligen lyssnade jag på breaking dawn eller så tittade jag på eurosport på tyska.. hehe

Söndag
Äntligen kommer solen, naaaaajs! Vi slänger oss ut och ligger vid poolen HELA dagen.. Så skönt
Äter på en restaurang som hette Chill out, de hade en servitör som såg exakt ut som Russell Brand fast med kort hår.. hehe, sen hade de också en live sångare som såg exakt ut som den där JÄTTE bruna killen i White Chicks... Det var mindre kul..

Måndag
Sista dagen och solen strålar hela långa dagen.. Så vi tar vårat pick och pack och drar till stranden.. så skönt
Badar ännu en gång, fast denna gång med Farfar, det var roligt.. Han höll på att ramla flera gånger när de minimala vågorna kom.. heheh inte stadigt där inte!
Vi gick in i gamlastan och åt bara jag och familjen.. Tog en black and white till middag och servitören kallade mig little princess.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHH

Tisdag
Hemresedag.. Nervös igen inför flygresan och denna gången med rätt att vara det.. Massor med turbulens och med en syrra som freakar out och en mamma och pappa som båda är rädda.. SHIT, det var inte najs! Men vi tog oss hela och friska igenom hela resan.. Såg Ett öga rött och två avsnitt av Vänner som jag redan sett!!
Klockan 22.41 är jag hemma och får ett sms precis den tiden av B, det var coolt!!
Somnade inte alls snabbt som jag trodde.. men men

AH, btw LM, jag glömde berätta.. du missade min första fylla!! Jag fick dricka champagne på Farfars födelsedag!

Så nu orkar jag inte skriva mera

Kom hem

NAAW, vad söta kommentarer!!
Sitter här på teneriffa på ett svensk internetcafé så att man kan skriva med åäö, såå najs!
Ja ni tror säkert att det är asbra väder och att jag är neger nu men icket sade nicke, eller det är inte skitdåligt väder med moln typ varje dag. inte igår dock, då var det soligt, men jag tycker inte att jag är så himla brun än! saaaad..

Jag saknar er, ni vet vilka ni är, vill inte nämna namn ifall jag skulle glömma någon!!

Ska bli askul med luciavaka på sf, YEAY!

Tiden är snart ute, så måste gå.. men jag kommer ju hem snart iaf!! På onsdag!

RSS 2.0