I still belive

Regler:

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord och ljug inte. Du får inte skriva samma svar 2 gånger eller skriva ditt eget namn som svar.
Lycka till !

Vad heter du?:
Fanny

Ett ord på 4 bokstäver: Fena
Flicknamn: Freja
Pojknamn: Filip
Yrke: Forskare
Färg: Fusia
Klädesplagg: Fingervantar
Mat: Fisk
Sak i badrumet: Frotéhandduk
Plats/stad: Fig tree bay
En orsak till att vara sen: Fick lov att vända hem för att jag glömde....
Något man skriker: FAN
Film: Finding Neverland
Något man dricker: Fanta
Band: Fray, the
Djur: Fjäril
Gatunamn: FIkonvägen
Bil: Ford
Sång: Fergielicious - Fergie
Aktivitet med mer än 1 deltagare: Fallskärms hoppning, om man hoppar tandem, hehe.

Ska sova nu, är sa himla tröööött

Live your life

Deutschland - Baden/Würtemberg - Stuttgart - Waiblingen
Det är var jag befinner mig just nu

Allt gar asbra och jag trivs riktigt bra. Det är asbra väder och jag har gjort massa saker jag aldrig gjort tidigare. Lite som att växa som person. Heheh roligt iaf. Ehm, när skrev jag senast? Hmmm, Torsdag? Fredag?
I alla fall sa tänkte jag dra en kort genomgang om vad som hänt de senaste dagarna.

Fredag:
Vi drog pa en club som hette Coyote House, och ja alla som tänker pa filmen, vi dansade pa baren. Eller jag gjorde det inte, jag dansade pa borden, fast jag var galet nära pa att dansa pa baren för en kompis till AB dansade där, men jag var sa äckligt trött da sa det blev inge av. Men tydligen sa hade aldrig tyskarna dansat förrut när de varit där, bara suttit och tittat pa. sa det tyckte det var skitskoj att vi dansade och drog med dem. Plus att det var jag som drog igang dansen, av typ nästan alla, för ingen dansade, bara en full kille som jag blev lite smatt rädd för. Men sa hjälpte LM mig sa det blev lite fart pa stället. Det var roligt.

Nej shit vad jag tappade lusten att skriva eftersom typ alla som läser min blogg läser LM's ocksa, sa alla har redan läst allt vi gjort...

Lördag:
Picknick i Waiblingen där vi körde lite cheerleading och LM's tysk ägde ut mig.. hahahha Sa lärde jag mig ett nytt spel ocksa.. Sen ville jag och LM köpa glass men min tysk orkade inte sa da blev det inge av.. (hon är ENVIS och vägrar göra nagot som hon inte vill) men sa när vi gick hem och skulle byta om for LM och hennes tysk och köpte glass at mig iaf. Haha sa sööööt. Sa jag fick min glass.. MUMS. Vi akte till Wasen där vi först bara tittade pa när de andra akte massa äckliga snurrsaker. Men sa kom vi till stocken (precis som Liseberg fast mindre, ni som inte vet det är som bergochdalbana fast pa vatten) och da akte jag, LM, Stefan och Carsten (vara tyskars pojkvänner). Det var sjukt roligt för det var sa fa nerförssluttningar sa vi körde vattenkrig hela tiden för att bli blöta. Jag hade vittlinne pa mig sa jag antar att det var därför jag fick mest vatten pa mig. Sa jag gick runt med genomskinligt linne där en stund. Det var ganska roligt.. Stefan tyckte det var askul att jag typ inte brydde mig sa mkt. Jag gav dock igen sa han var ocksa JÄTTEBLÖT. Hehehe
Jag och LM at ocksa typ fondue, det var jordgubbar doppade i choklad som hade stelnat, det var inte märkvärdigt, vilket var lite trakigt. Men men. Sa drog vi hem till mig och sag pa Eurotrip allihopa. Jag valde den filmen för jag ville se deras reaktioner pa hitlerscenen, som jag tycker är typ det bästa i hela filmen, men gissa vad. DET VAR BORTKLIPPT, DET FANNS INTE. Det var galet, för jag satt bara och väntade in det, men det kom ALDRIG. Det var helt sjukt. Sa ingen tysk som inte har letat pa youtub vet att det finns. Roligt värre. LM gillade inte att jag sa att hon ville följa med och se film för hon ville egentligen sova, hon har dock inte skrivit hela sanningen pa sin blogg för där lät det som att allt var mitt fel och att hennes tysk inte ville se film. Men igar sa hon faktiskt att hon ville se för hennes tysk ville. Aja, var bara tvungen att säga det för jag störde mig pa att hon skyllde ALLT pa mig.. HAHAHAHAHA
Anyway, sen somnade vi

Idag:
For vi till Schorndorf, jag Annabell och Carsten, för att bada. Det var roligt. Fast jag trodde det skulle vara fetaste äventyrsbadet. Det fanns en, EN rutschbana eller vad det nu heter, och den SÖG. Hahaha fast vi hade roligt iaf, eller jag hade roligt at Annabell för hon har sagt att hon har simmat i 10ar, precis som jag.. Jag säger bara, Yeah right att hon har, hon kunde inte fjärilssim och sög pa frisim och ryggsim. I alla fall sa kom det tre assnygga killar som började hoppa fran trampolinen, det var roligt att titta pa.. HAHAHA. Sa simmade vi ut och lag där och solade i poolen sa jag kanske, kanske har blivit lite brunare idag. YEAY. Sen drog vi till hennes mormor och morfar.. Det var skitfint där de bodde jag önskar jag hade dragit med mig kameran men jag sket i det. INTE BRA DÄR. Iaf sa spelade vi pingis där och hennes morfar var ASTAGGAD och hur söt som helst. Han ville veta hur mkt som helst om Umea och sa spelade vi ett skitroligt spel
som hette typ Mexel eller nagot. Jag vann andra gangen och morfarn tyckte jag var jätteduktig pa tyska som fattade hur spelet gick till..haha det var askomplicerat men skitroligt när man fattade. Ja och nu sitter jag här. Huuuuuuuuur trött som helst och borde faktiskt försöka sova men vill inte. För da maste jag ga ner.

Imorn blire choklad, choklad och CHOKLAD pa ritter sportPlease don't leave me

Jaha, sa var man i Tyskland där tangentbordet saknar a men inte äö och sa har y och z bytt plats. Det är lite roligt.
Jag hade inte tänkt skriva men min tyska duschar sa jag har massa tid, tror jag, om hon inte är värsta turbon i duschen, men det tror jag inte.

Igar när vi kom var jag hur nervös som helst. Pratade inte sa mycket och ville bara att kvällen skulle vara över sa vi fick fara till skolan och träffa de andra. Men hon ringde sin pojkvän och bästa kompis som kom och da gick det mycket mycket bättre. Vi pratade pa och skrattade at min daliga tyska, men jag försöker, jag maste ju lära mig. Hahah det är roligt. Jag har sagt att jag är bra när jag har menat det är bra, eller jag är nöjd. Liksom istället för nej tack. HAHAHAHAHA det var roligt. Men idag sa jag rätt, YEAY till mig!! Ah, det luktar nystädat här, det är fräscht.. Najs najs

Vädret är dessutom AWESOME, jag blir bara lycklig direkt jag ser solen. Imorn ska det vara 23 grader varmt, sa najs. Vi ska ocksa dra till en bar ikväll, kommer kännas sa vuxet. Man far nämligen dricka vid 16 ars alder här, alltsa inte som för oss arton utan assa köpa ut. Alla svenskar är hur taggade som helst. Själv sitter man här och känner ingen skillnad. Haha tyskarna kommer mobba sönder mig. Men det är smällar man far ta när man är nykter. Jag kommer i alla fall inte vara bakfull pa skolan. I helgen ska vi fara pa Wasen som är en festival typ, utan musik da, snarare tivoli. Det är, enligt tyskarna, ett maste när man är här. Jag taggar.

Det är jätteroligt när de bjuder pa nagot och fragar, har ni det här i Sverige och sa säger man typ alltid ja. De tror inte att vi har tuggummi, choklad (vissa märken da) och sa igar skulle vi spela tv-spel och hon tyckte det var ascoolt att vi ocksa hade buzz och singstar i Sverige plus att jag typ kunde alla latarna.. Det var alla de där radiolatarna som man hört en miljon ggr. Jag ba, wtf tror hon egentligen om Sverige. Att vi ligger fem ar efter lr?? HAHAHAH roligt är det iaf. Jag lärde en tysk att säga du är dum idag och han gick runt och sa det till alla sina vänner. Det var humor!! Fast det roligaste var när kompisen listade ut vad det betydde. HAHAHA sa ägd kille alltsa..
Sen sa tror de att man absolut inte fattar om de snackar fort sa de pratar om en när man sitter bredvid och sa fattar man allt fast de tror inte det. Jag klarade mig utan att skratta at dem ett tag men sa sa det sjukaste saken sa jag typ dog i skratt och da fick ena killen panik och ba "SHIT, hon förstar oss ju, hon fattar" . ÄÄÄÄÄGD

Nej, vet ej hur länge till jag kan sitta här, har typ suttit vid datorn i minst en timme. Ganska chill, har inte pratat sa mycket dock, vilket är mindre bra eftersom jag är här för att lära mig och bli bra. Jag vill kunna alla smaord som alltid gör att man stakar sig. Har lärt mig typ minst 10 nya ord, maste skriva ner dem sa jag kommer ihag dem. Det ska jag nog göra nu.

Far se ifall jag kommer skriva snart igen.. Man vet ju aldrig!!Världens minsta bild pa Waiblingen men man ser iaf det underbara husen som finns överallt. Det är verkligen en typisk tysk stad.

Shibby


Jajajaja

Är inte den som brukar säga sånt här
jag ska viska det så att ingen hör


Veronica Maggio är otroligt bra. Jag fattar inte att jag aldrig lyssnat på henne förrut.
Men bättre sen än aldrig!

Jag gjorde nå grejs på Facebook som hade med min födelsemånad att göra. Typ hur man är och så. Jag tyckte det stämde ganska bra. Så här stod det:

Thinks far with vision.
Easily influenced by kindness.
Polite and soft-spoken.
Having ideas.
Sensitive.
Active mind.
Hesitating, tends todelay.
Choosy and always wants the best.
Temperamental.
Funny and humorous.
Loves to joke.
Good debating skills.
Talkative.
Daydreamer.
Friendly.
Knowshow to make friends.
Able to show character.
Easily hurt.
Prone to getting colds. (den här stämmer typ minst, jag blir typ aldrig förkyld)
Loves to dress up.
Easily bored.
Fussy.
Seldom shows emotions.
Takestime to recover when hurt.
Brand conscious.
Executive.
Stubborn. (inte överdrivet dock)

Allt stämde ju inte, men väldigt mycket. Sånt där är coolt, tycker jag!!Det var inte alls det jag skulle skriva om. Jag skulle liksom skriva ett hej då här på bloggen tills typ nästa torsdag om jag inte lånar datorn hos TAB. Hahah jag orkar inte mina förkortningar längre, de är för fantasilösa. Anyway, jag drar om 3h nästan exakt, till sthlm. Sen imorn kl 06.45 gick typ planet till TYSKLAND, gosh. Är faktiskt smått nervös men allra mest astaggad.

Shit, har typ inte tid att skriva. Måste måla naglarna, hehe

Shibby

Don't panic

Deutschland morgens

Eller inte imorn, men imorn blire Stockholm och på onsdagmorgon, tidigt, tidigt blire tyskland. Berlin först och sen Stuttgart - Waiblingen. Jag börjar känna av nervositeten men det är nog mest bara för att jag inte har packat klart. Eller jag har ju allt klart det är bara det lilla problemet att allt inte ryms i väskan. Vilket suger, för jag brukar alltid vara den med störst väska och jag vägrar vara det imorn. Så det ska gå, det SKA gå.

Jag vet inte vad det är med folk och meningen Go for it, men under de senaste 48h har jag hört fyra personer uppmuntra mig att just, go for it. Kanske ska börja lyssna på folk mer.

Mamma har dessutom dampat lite smått på mig om att jag måste sluta vara så mycket som alla andra och våga göra andra saker som kanske inte alla tycker är fint/ok. Alltså jag snackar kläder nu. Jag fick nämligen ett par nya skor idag, som min syrra redan har och jag tyckte de var så coola så jag gick och provade ett par idag. Jag var väldigt tveksam, inte för att jag inte gillade dem, utan för vad andra skulle tycka. Men så köpte vi dem och nu har mamma övertalat mig att behålla dem. Det blir första steget till att försöka sluta bry sig om alla andra, för ärligt, det är bara något som håller en tillbaka. Frågan är ju hur länge jag kommer hålla det här!!

Jag skulle verkligen vilja ha tag på min tyska just nu, vill veta ifall jag måste ha med mig något. Typ sängkläder, men det hoppas jag verkligen inte. Så sjukt drygt och ganska ogästvänligt att tvinga den som ska komma att ta med sängkläder. Nej, jag chansar på att jag inte behöver det. Det skulle dessutom aldrig rymmas. Hehe, måste ju få med mig mina skor.

No, jag kom just på. Jag har inte packat myskläder, det sög ju. Jag kanske skiter i det. Hon får låna ut ett par mjukisbrallor ifall jag någonsin kommer behöva använda ett par. Förhoppningsvis inte.

Nej, nu blire snart ett försök på att stänga väskan.

Shibby

I want you

" I want to make you feel the way I feel when I'm with you"

Hemavan var BÄÄÄÄÄÄST. Så jävla NAJS alltså.. Kanske inte min magsjuke-morgon men allt annat. ASNAJS (nej jag spydde inte)

Tisdagkväll
Gosh, en galet nervös Fanny kliver in genom dörren till ministugan där alla okända IC:are sitter. Vi hälsar och slänger in väskorna i minisovrummet och sätter oss vid bordet där fyra stycken lägger ett 1000bitarspussel på tid och tre stycken lagar spaghetti och köttfärssås. Jag och V hjälper pusselläggarna och sedan blire middag. Det snackas lite och så får vi reda på att vi inte får våran stuga förrän nästa dag, alltså ska alla nio trängas i ministugan. Jag, V, ER och OS ska alltså sova i köket. Jaha, det var ju mysigt. Kanske.. Efter maten spelar vi randombubblan (typ det värdaste spelet om man har tråkigt) och så lär de mig Wäh-bäbä vita lamm. Jag dog typ i skratt. Men sen var jag med på noterna. Jag tog de lättaste tonerna, hehe ville ju inte skämma ut mig första kvällen. I alla fall så la vi oss typ vid 23.30.

Onsdag
Vaknar ASTIDIGT på morgonen av att solen lyser rakt på mig. Är dock inte en som blir sur för att jag vaknar tidigt utan ligger bara och väntar ut de andra, dock visar det sig att jag vaknat klockan 05.00 och får vänta enda till 07.00 innan V helt plötsligt säger "Jag fattar randombubblan + att jag har kommit på två miner". Jag dör i skratt och väcker ER och OS med skrattet. Sen helt plötsligt kommer MF inspringandes och slänger sig på OS och är astaggad för att det är JÄTTEBRA väder ute. Vi kliver upp, käkar frukost och drar till backen. Jag kommer dit och ser två backar, TVÅ BACKAR. Jag ba: "WTF? det här är ju mindre än Ammarnäs, OFTA". Vi åker iaf upp för centrumliften och när jag kommer upp kan jag inte hålla mig utan utbrister "Asså det här kan ju knappast vara Hemavan, Ammarnäs är ju förfasen större". Då tittar alla jättekonstigt på mig och MF säger vänd dig och, så jag gör som han säger och TADAAAAA. Jag ser kungsliften, blir astaggad och typ vill dra upp direkt. Men vi värmer upp istället i centrum innan vi far hela vägen upp. Väl uppe tar vi en blå backe. BLÅÅ?? NO FUCKIN' WAY att den var blå. Jag dog typ, det var is och jättebrant på typ fem ställen. Men jag ramlade aldrig. Så det var najs. Sen åker vi en svart backe, den var också läskig, men inte alls lika läskig. Jag blir astaggad men vi åker den bara en gång. SADMOMENT. Vi sätter oss och fikar på nått randomställe och sen ringer jag HS och B och möter upp dem i Centrumliften. Det var roligt att träffa dem. Kvällen blir typ lik den första, förrutom att vi nu har fått våran STUGA. NAAAJS

Torsdag
Vi tar sovmorgon till halv tio och sen äter vi frukost. Tror att de andra klivit upp men icket, de sover tydligen fortfarande. Så jag hinner duscha och bli lite fräsch och sen göra mackor till backen. Dit drar vi sen och snön är mycket bättre än första dagen. Så vi åker svarta backen fler gånger. YEAY. Jag blir dock asless efter ett tag för vi åker runt runt och måste ta oss jätte långt på typ raksträckor med snowboard, LYCKA TILL. Det var förfasen omöjligt. Synd tyckte jag dessutom om slalomåkarna eftersom dom var tvungen att vänta på oss hela tiden. Men de klagade inte, vilket var lite skönt, jag hade fått för dåligt samvete då. Sen åker vi en blå backe och den var bara DRYG. Världens längsta raksträcka som sög, jag fick så galet ont i ena benet att jag inte orkade åka min favoritbacke igen. SADMOMENT. På kvällen drar vi till ytterligare en IC:are och bastar i hennes stuga. Sjukt svettigt och varmt, dock mys. Vi slänger iskallt vatten på varandra och några slänger sig i snön, jag står dock bara där. Klarade inte av kylan. Sen duschar alla askallt och spelar rundpingis. Jag kommer till final 2 ggr, dock förlorade jag båda gånger mot OS. Men men, who cares, rundpingis är NAJS. Väl hemma drar vi fram pictionary och spelar lite. Det blir väldigt random och vi kör med andra ord istället för picitonary. Vårat lag förlorade, ganska stort. Så avslutade vi med, med andra ord då vi hittade på egna ord. Eller hittade på och hittade på, vi skrev ner SKITSVÅRA ord som vi skulle förklara för varandra. Jag ägde sönder på att gissa rätt. Jag tog typ alla orden fast jag inte visste vad något betydde. Klockan 00.23 går jag i säng. (jag höftar på tiderna)

Fredag
Sista dagen. SADMOMENT. Vädret är inte det bästa och jag vaknar med äckligt ont i magen. Så jag skickar iväg de andra till backen medan jag stannar kvar för att jag tror att jag har magsjuka. Dock får jag behålla mitt té som jag drack så jag chansar på att jag inte alls har det. Lagar till lite tomtegröt och äter upp medan jag lyssnar på nationalteatern - Kolla, kolla. Sedan drar jag också till backen, lite efter de andra. Men väl där märker jag att backen typ SUGER, det är spår överallt och det blåser så in i h-vete. Men väl uppe vid kungsliften vill de andra att vi åker upp så, helt ovetande att det blåser 15-16m/s där uppe åker vi med liften. Typ det dummaste jag gjort. Jag åker med TJ och blåser av den pistade liftåkfältet eller vad man nu ska kalla det och ramlar, så vi släpas upp den sista biten. I den värsta blåsten jag varit med om. Väl uppe har OS blivit av med sina stavar som en flygande bygellift slagit bort och MF har tydligen fått en smäll på låret även han av en flygandes bygellift. Jag vill bara gråta för att det blåser så himla mycket men de andra verkar tycka att det är roligt. Så vi åker ner och märker att de stängt av liften då. TACK FÖR DEN HEMAVAN. Men jag är stolt för att jag aldrig ramlade i åket och att jag, framförallt, överlevde. Så åker vi till centrumbacken och åker där resten av dagen. V får för sig att hon ska hoppa i funparken. Så hon tar sats och hoppar, OH NO, hon för bakvikt och landar på ryggen samtidigt så huvudet kör en whiplash-krasch. Jag tror seriöst att jag ska hitta henne medvetslös på andra sidan hoppet så jag åker ner skitfort och hittar henne sittandes på andra sidan, halvt skrattandes. PJUH. Dock kommer huvudvärken och illamåendet väldigt snabbt till henne. HJÄRNSKAKNING??? Hon tycker inte att vi ska ringa sjukvårdare men jag är alldeles för orolig så jag går och säger åt en liftvakt att kalla på en, Sagt och gjort. Läkare Johan kommer undersöker henne. Han tycker att vi ska dra till Tärnabys sjukstuga. Så vi lämnar ER med V och så åker alla andra skogsvägen hem. Alla är astressade och typ byter om jättefort sen drar vi till Tärnaby. Jag, V, MF, TJ och OS. Både V och TJ kollar upp sina skador medan vi andra sitter i väntrummet och läser tidningar. Båda mår prima, ingen hjärnskakning hos V men kanske, kanske en spricka i TJ's revben efter vårat liftfall. Han har dock inte ont, än. Vi åker tillbaka och äter tacos till middag. MUMS. Så städer vi stugan våran, jättefint. Både dammsugar och skurar golvet. Så går vi tillbaka till den andra stugan där vi spelar randombubbland och våran helt egna version av (ursäkta) neger och president. Sen har de tydligen gjort efterrätt som vi äter upp. Alla får paltkoma så vi bestämmer oss för att gå ut för att springa bort den. Vi kör hej bengt ute och skriker de högsta vi kan. Jag vann, såklart. Sen drar vi till backen där vi "snor" en skrana från en liftstople och går upp för backen och åker ner. Sjukt roligt, men ganska läskigt också. Ingen gör illa sig och slutet gott allting gott. Vid 00.00 börjar sista försöker på ett rekord med pusslet. Det slås med 18min, jag vet inte vad tiden var exakt men runt 1h tror jag. Sjukt bra gjort. Jag var dock inte med hela tiden, blev för trött.

Lördag
Vaknar klockan 06.40 och ligger vaken tills de andra vaknar ifrån sina dvalor. Vi äter frukost och packar det allra sista. Sen drar vi i panik ner till statoil för ingen vet vart bussen går ifrån. Får hjälp av en som jobbar där och åker till stället. Så kommer bussen och resan hem ifrån den typ roligaste fjällresan jag gjort är över. SADMOMENTSå nu är jag hemma. Ganska skönt, fast egentligen inte. Jag vill tillbaka. Men nu ska jag slappa hemma och sen blire tyskland. Great. Orkar inte skriva mer.

"I guess I never get to call you mine"Tuesday's gone

Idag ska jag spendera dagen på en buss upp till Hemavan. Kul? Tveksamt alltså.
Men senaste gången jag satt på en buss hela dagen med V så hade vi ganska roligt. Sen finns det alltid musik jue. Aja, det är enda chansen att ta sig dit, så what to do!

Shit, jag har typ inget att skriva förrutom att jag håller på att typ bryta ihop totalt. Jag är alldeles för hemmakär för att vara borta såhär mycket, vilket är galet jobbigt. Jag vill inte känna mig bunden till hemmet, vilket jag gör nu. Jag måste få bort den känslan, det är ju roligt att vara hemifrån. LR?? GAH

Jag bjuder på en Ammarnäs bild iaf..Shibby

800 grader

Det tog ungefär 20min att komma in på denna sida, alltså nu menar jag inte blogg.se, utan från översikt på min blogg till nytt inlägg. Så snabbt är internet i Ammarnäs!!!

Det känns lite jobbigt att jag sitter här och inte kan svara på V's kommentarer nu när hon äntligen svarar.. GREETINGS FROM TAIWAN!!! Sorry, no greetings from Sweden..

Det har varit guldväder idag, så sjukt najs, jag har bränt mig på näsan, eller bränt och bränt.. Rött äre iaf.. Fast backen SÖG, det SÖG verkligen. Jag hade kunnat åka i den brantaste backen och ändå inte rört mig det minsta. SADMOMENT
Men jag fick träffa våra vänner ifrån Göteborg idag, alla är sig lika. Ganska tryggt, annars skulle det kännas jobbigt, ifall de börjat bli stora. Men icket, lika små som vanligt!!

Snart kommer jag hem, men då äre bara typ 24h sen drar jag vidare till nästa fjäll.. Hade jag haft skoter hade jag kunnat köra över fjället och varit framme på någon timme, men jag äger ingen skoter och jag vill hinna hem åh tvätta lite kläder och grejs.

Jaha, what to say what to say. Ikväll hare varit maggotrace och nu äre coronturnering. Jag kom till finalheatet på maggotracet men åkte direkt ut i kvalifiseringen till coron mot morfar. Jag som vann förra året, vet inte vart min talang tagit vägen. SADMOMENT (igen)

Jag åkte btw hem ifrån backen idag, alltså åkte snowboard i skoterspåren, det var roligt. Gick inte att bromsa så bra så det blev lite störtlopp.. ROLIGT

Nej, nu har jag inge mer åh säga. Eller det har jag nog men jag orkar inte. Det är en sån här laptop med djupa tangenter, det är dryyyygt. Klickar fel hela tiden, trots att jag fått kommentarer om att jag skriver snabbt. NÖÖÖÖRD

Shibby

I thought...

Jag tänkte...
Att jag skulle skriva lite i bloggen min. Kanske lite om dagen!!

Jo så här var det att jag vaknade typ klockan kvart i sju, dödstrött. Sen klev jag upp och gjorde allt man brukar göra på morgonen, ni vet, borsta tänderna, äta frukost, klä på sig, sminka sig, ha ångest över håret osv osv ovs. Kan fortsätta i en oändlighet men det ska jag inte. Sen drog jag till skolan, inte alls taggad på himla Företag-för-en-dag skitet vi skulle göra. Jag tror ingen i min grupp var det. Men i alla fall, duktiga som vi är dyker vi alla upp där och skriver vår fina blankett. Drar till posten och blir hur chockade som helst för att 13st, 13st, nappade på våran affärsidé, AWESOMENESS!!! Sen drog vi också till 4ward där de köpte 7st, men det visste  vi redan att de skulle göra.. YEAY! 20 påskägg, den du!
Totalt tjänade vi ihop 129kr var, hur bra som helst. 29kr över vårat mål. Hihi, vi hade inte så högt mål!

När jag kom hem efter skolan idag så mådde jag seriöst pyton, fyfan vad jag frös och var trött och allt jobbigt skit. Så jag pluggade typ i 10min sen la jag mig för att sova. Somnade tills mamma åh pappa kom hem och så försökte jag hålla mig vaken fram till maten. Så åt jag och nu mår jag typ asbra. Hur weird som helst. Hehe

Nej, måste plugga religion nuu, är STRESSAAAAAD!!


Shibby

Fashion Rules

"Fashion Rules"  - Chicks on speed

Jag måste ju hålla med Chicks on speed, plus att jag har deras designade linne ifrån H&M när de gjorde den där kampanjen mot HIV eller vad det nu var. (det var säkert inte ens det nu, men whatever)
Asnajs!! Vårkänslor så in IIIII idag och jag är på asbra humör trots att jag typ dör av allt skolarbete. Dock såg jag en underbar grej idag på devtalk, Geografin är ju till vecka 17 och inte till på torsdag, LYCKA!!

Idag fick vi dessutom veta vem vi ska bo hos i Tyskland och allt sådant, det kommer bli sååååå roligt.

Jag har börjat följa en ny blogg där bloggerskan brukar lägga upp drömoutfits eller bara allmänt kläder hon vill ha, så nu har jag snott det konceptet, dock ser det lite fulare ut för mig. Vet inte vad för teknik hon använder, får väl träna..


Det här kanske inte är en perfect-match-made-in-heaven men idag tog jag bara med det jag vill ha, allmänt liksom, inte att jag vill ha outfiten !
Asså ni anar inte hur mycket jag vill börja använda högklackat, VARFÖR kan jag inte bara göra det då?
Ärligt? INGEN JÄVLA ANING. Sjukt störande är det att jag inte har det. Men när monki kommer hit lovar jag att jag köper de där skorna, OK!! Ni alla som läser det här är mina vittnen till löftet..

Nej, nu har jag haft en alldeles för lång paus med pluggandet!! Back to business gott folk

Extreme Shibby

I learned from you

Jag har varit såå duktig idag. Har fått massa gjort.

Övningskört i typ 1h
Svarat på alla instuderingsfrågor till religionsprovet
Skrivit in massa glosor på spanska på glosboken
Skrivit typ en halv sida på tyska projektet
Tränat på danssolot
Varit ute och gått i typ 40min

Känner mig värsta duktig men ändå så är jag typ stressad över allt. Bläääääää.. Orkar inte den kommande veckan.
Jag känner mig stressad för det är typ 6 saker som ska göras i veckan som har med skolan att göra. Stressad över att jag fortfarande inte vet vem min tysk är (fast jag har försökt lista ut det genom fume), stressad över Hemavan för jag inte vet ett skit, dock tog jag kontakt med T idag, så han ska ringa imorn. Om jag nu fattade sms:et rätt .. hehe

Men jaja.. Nu vill jag ha något gott, med choklad och sen se wipeout.

Jag vill fota, blir tyvärr inge av dock

Do you wanna go my way?

God, var det nådigt länge sedan jag skrev nu?? Höhö, jag är inte den bästa på det här med att blogga.
Så kommer vi till den där originella ursäkten; Jag har så himla mycket i skolan just nu.
Fast det kan utökas till pengarproblem, nervositet över resor, sommarjobb och körkortsutbildningen.
Mitt liv är kaotiskt nu, milt sagt!!
Det blir dessutom inte bättre av att min körkortsledare typ blev arg på mig när jag sa att jag prioriterade skolan, han ba: "Körkortet kostar, skolan är gratis".
DAH, säger jag bara. Men wtf vill han att jag ska göra? Skolan går typ före allt. Sen kanske han tror att det är jag som betalar, men icket. Jag får det för jag har varit så duktig med tobak och alkohol. Aldrig någonsin druckit eller rökt/snusat.

Men, snart, snart äre påsklov vilket betyder Ammarnäs och Hemavan. Så najs. Sen två dagar efter jag kommer hem drar jag till Tyskland med skolan. Sen typ några dagar senare drar jag till USA i två veckor. Sen när jag kommer hem är det kanske typ, bara 10 dagar kvar i skolan. SÅÅÅ NAJS. Jag ser ljuset!!!!

Men så kommer vi till det nya problemet som kommer inträffa precis där på sommarlovet, peace and love festivalen. Gud jag vad vill dit, men jag har kanske inte råd. Kan inte fara om jag inte får ett sommarjobb, GE MIG ETT SOMMARJOBB NU!!

Idag fyller B år, GRATTIIIIIS. Så ska hon på utgång, till x3m. Avis blir jag!! Men, snart äre min tur. Eller snart och snart, men man får väl längta!! Höhö

Äsch, nu ser jag på Berg flyttar in. Asbra program

"When my head is strong
But my heart is weak
I'm full of arrogance And uncertainty
I can't find the words you teach my heart to speak
You make it real for me"


Shibby

RSS 2.0