Maybe this christmas

Nu är det jul här i vårt hus, julen är kommen hopp tra-la-la-laaaa!!
Imorgon är det JULAFTON. Wihoooooooooooo. Familjen Stenlund ska traska iväg till KYRKAN imorgon på morgonen, liksom, tveksamt om vi kommer in. Haha nej men det är faktiskt inte helt ovanligt att vi är där, det är ju så mysigt. Älskar kyrkan på julen. Ikväll ser vi på bingolotto och spelar men det går inte bra. Hittills har vi inte vunnit ett öre. Sket. Citat Mormor;
Men har inte de där hästjävlarna kutat färdigt snart?
Smått less på travet? Hahaha. Nu spelar jag tredje bingot.. vänta ett tag.
He blev inget av. Bajslotto!!
Nu ska jag sova. Mina ögon brinner och jag vill vara utvilad imorgon i kyrkan så jag kan sjunga med i alla fina psalmer. Typ, Stilla natt, heliga natt.
GODJUL

-

SAKNAR DIG MED STIIIIIIIIG!!!!!!

Teenage crime

Tack för igår!! Haha det var jätteroligt, trots några kräkincidenter.. Inte från min sida dock. Vattenkrig på krogen resulterade i en BLÖT Fanny och arga kompisar. Sen var det ju inte bara vatten men tur att det inte va rödvin iaf. Hihihiihi. Det hade slutat illa.
"Vinka till polisen".
"Gasa, vroom."
Höll precis på att avslöja mammas julklapp men jag räddade upp det fint, tror jag. "Det där hade kunnat gå riktigt illa men jag schlingra mig ur."
Bara fem dagar kvar till Julafton idag, Wihoooooo. Imorgon ska vi ta in granen och klä den. Mysigt. Mitt favvo klä-granen-minne är nog från något år tillbaka då vi för första gången körde på polkagrisstänger i granen och så såg vi Billy Elliott på TV och drack glögg och allt var mörkt men vi hade tänt massa ljus och det var mys.
Nu kom släkten. Måste gå!

The christmas song

Herregud, får det vara så kallt som det är idag? Är det verkligen lagligt? Fy fan. Vi borde stämma vädergudarna. Ja, där jag sa det, jag tror på vädergudar. Egentligen inte.
Jag köpte en poncho igår och jag är överlycklig. Den är underbar, alldeles alldeles underbar. Varm och mysig. Nu är bara min fråga hur i h-vete jag ska rymma den under jackan. Tror det blir att slänga ner den i väskan och ta på mig den när jag tar av mig jackan. Ja, så får det bli.
Idag ska jag på stan och fixa de sista julklapparna. De är faktiskt bara två kvar. Jag har varit väldigt väldigt duktig i år. Men jag är inte så nöjd som jag trodde att jag skulle vara. Det är lite tråkigt. Men det får duga.
Bla bla bla.. Nu måste jag gå och plocka ur diskmaskinen. Dagens roligaste hemmasyssla.

Dum av dig

Jag lyssnade precis på en låt på spotify, alltså befintlig låt på min playlist, men sen när jag skulle spela den igen så var den borta. Ba poff, whats up with that?? Får man göra så? Ont!!
Idag har jag köpt julklappar, hela två stycken. Och en födelsedagspresent som jag egentligen vill ge till mig själv. Kanske ska köpa en till likadan, hihih. Har varit ledig och det har varit underbart, alldeles alldeles underbart. Bakade scones imorse och njöt galet mycket av att slippa stressa ner frukosten. Sen att liksom bara kunna ta på sig apfula kläder, vilken lyx är inte det!!! Snacka om att missmatcha...
Imorn gäller jobb till 19:00. Najsbajs. Sista timmen på DNA, wihoo, jag ska köra skethög musik så man måste skrika till kunderna!! Det vore nått va..
Igår var sista blåträffen, det var lite melankoliskt. Jag var utklädd till tomte och gav alla godispåsar som var fyllda med frukt och reflexer, hahah stackarna vad lurade de blev!!
Idag på bussen var det någon som hade så fett hår att jag började må illa av lukten. Hur fresch är det på en skala? Blääää.
Beach house är mysmusiik.

Cooler then me

Vilken härlig söndag. Jag har inte jobbat idag och jag har ÄNTLIGEN städat mitt rum. Alltså, det har varit katastrofalt smutsigt och stökigt där inne i typ en månad nu för jag har aldrig haft tid att städa. Eller tid har jag haft såklart, men ork. Jag jobbar ju i princip 6 dagar i veckan och dagen jag är ledig lyckas jag alltid hitta på något som gör att jag aldrig är hemma då heller. Den här veckan har jag dessutom jobbat 8 dagar i rad och två kvällar. Så från klockan 10-21 en dag och från 10 - 00 en annan. Men det är bara skoj. På onsdag är det sista blå träffen. Ska bli skönt att få lediga onsdagskvällar och så kan jag äntligen börja göra bodybalance igen. Har ju aldrig haft tid med det annars.
Pappa har varit überduktig i helgen och fixat vårt cpinternet en gång för alla, så nu är det snabbt igen, som det ska va. Sen så har han även bytt från viasat till canal+, finally!! Canal+ har ju tusen gånger bättre filmer. Love it.
Igår var jag på min allra första företagsfest. Det var mycket trevligt. Det dracks en del och jag är nog mer bakis idag än jag vill erkänna. Så om någon frågar på måndag hur jag mådde idag kommer jag bara säga "Äsch, jag mådde hur bra som helst, kände inte av det alls". Eftersom jag drack minst av alla så är det ju pinsamt att jag trots mitt lilla intag ändå känner av det. Hehe. Men jag och alkohol går inte ihop och då är det så. Nej nu ska jag gå och äta godis.
lame bild men det är fan sant!!

RSS 2.0