Delicate

Det absolut bästa sättet att hitta ny musik på är att se serier. Gärna brittiska serier. De spelar groteskt bra house och rnb samtidigt som det kan slinka in en eller annan mysig ballad. Det blir så mycket roligare att hitta musiken då också. Man ser ju på något bra samtidigt och så hör man den där låten som gör allt tusen gånger bättre. Älskar det!
-
Antonia sa så här om mig en gång;
"När musiken slutar så slutar Fanny."
Ingen har någonsin sagt något mer sant om mig!
-
Why did you sing with me at all?

Dream, dream, dreaming

Det har talats mycket om drömmar här hemma den senaste tiden. REM-drömmar. Inte framtidsdrömmar eller dagdrömmar. Jag och Far rar har stått för underhållningen eftersom vi är de enda som kommit ihåg drömmarna. Mina har varit konstiga och osammanhängande feberdrömmar. Jag har inte haft feber, men de har varit lika konstiga som de brukar vara under febernätter.
-
Fredagsnatt;
Drömmen börjar i ett klassrum. Mina klasskamrater består av en salig blandning mellan gamla klasskamrater från musikklassen och lågstadieklassen. Vår lärare var min arbetskamrat från Sko centrum. Jag kommer inte ihåg vad vi hade för lektion men helt plötsligt ställer sig en av tjejerna i klassen upp och bara kräks mitt på golvet. (Kräk och annat äckligt är ofta med i mina drömmar, kanske för att mitt undermedvetna försöker få mig att tycka det är mindre äckligt. Det funkar inte kan jag ju meddela.) Efter det så får vi sluta för, lets face it, det är jävligt äckligt med kräk på golvet. Så då ska Nina skjutsa hem mig från skolan. Det är ingen bil, ingen moped och ingen cykel hon ska skjutsa mig med, utan en båt. En riktigt fet Yacht var det som vi åkte på, på vägen. Helt normalt. Kan meddela att det var högsommar i drömmen och vi satt på lädersäten. Ni kan ju dra en egen slutsats av vad för kroppsvätskor som flödade. Väl hemma hos Nina stod min cykel och väntade på mig. Så när jag låser upp min cykel börjar Nina skjuta båten mot baksidan av deras hus. Jag frågar om hon vill ha hjälp för det ser förbannat tungt ut. Svaret jag får; "Nej men man måste göra det själv för det är så svårt att styra". Jaha ja men då ska jag inte hjälpa. Helt normalt. Jag säger tack för skjutsen och cyklar iväg. Längst ut på Ninas gata bor en gammal simmares föräldrar. När jag kommer cyklandes frågar mamman mig om jag vet ifall Magnus Uggla slutat simma än. Jo, men det har han nog, svarar jag helt normalt.
-
Sen fortsätter drömmen men det blir lite för privat för att jag skulle vilja fortsätta skriva om den.
-
Lördagsnatt;
Drömmen börjar med att jag piercar mig i tungan. Det gör jävligt ont och blir infekterat på en gång. Jag måste alltså gå runt med öppen mun och försöka prata utan att röra tungan. (Galet svårt, ni kan prova.) Samtidigt som jag väntade på att min piercing skulle läka så var det något evenemang nere på stan som ungefär hela Umeå var på. Det var mestadels nere på kajen där förövrigt ett nyrenoverat och fräschare Umelagun plötsligt befann sig. Jag var där med en kompis, kommer inte ihåg vem denne var men det spelar ändå ingen roll. Tror inte personen spelade så stor roll i drömmen. Jag gick mest runt med öppen mun och ont i tungan. Och längtade efter att få slänga mig i älven. Vilket jag tillslut gjorde också efter att en random kille utmanade mig till det. Så jag sprang och hoppade i. Jag har alltid undrat hur strömt det verkligen är i älven, så jag var väldigt spänd på hur det skulle va. Jag landade i en väldigt behaglig vattentemperatur men strömmen var hur stark som helst så jag åkte med i vad som i drömmen var 200m innan jag orkade försöka komma upp till ytan. Jag hade ingen panik eller så utan jag hade mer åkt med i strömmen bara för att. Sen efter vi hade badat i älven ett tag satte vi oss och trånade efter att få åka vattenrutschkanorna som fanns på Umelagun. När vi gjorde detta glömde jag bort att jag hade en infekterad piercing i munnen och helt plötsligt hade pluppen försvunnit in i såret. Så jag var tvungen att trycka ut den igen. Det här gjorde så ont att jag nästan svimmade. Sen vaknade jag med universums torraste mun och en panik över att jag verkligen skulle ha piercat på tungan!
-

Stay young, go dancing

Death cab for cutie har släppt ett nytt album. Jag spränger högtalarna och dansar runt av glädje. Egentligen sitter jag nerbäddad i soffan med en låg volym och bara myser. Fryser så förbannat mycket efter min och Rowenas cykeltur fram och tillbaka till mariehemsängarna. Sen har jag kaffekoma. Ont i huvudet och beslutsångest. Men lycklig över dcfc är jag!
-
Far rar var på en konferens igår i den kungliga hufvudstaden och där hade de tagit in en föreläsare bara för skojs skull. Hon var psykolog med eget företag och så åkte hon runt i Sverige och föreläste om tankens kraft. Hon berättade att 75% av hjärnan bestod av det undermedvetna, där ungefär 25% var det undermedvetna arvet, karaktärsdrag vi ärvt av våra föräldrar. De resterande 25% är det medvetna. Sen sa hon också att om en människa tänker ungefär 60 000 tankar på en dag är 57 000 av dem negativa och 3000 positiva. Det är bara så vi fungerar. Hon pratade på och hade massa bra exempel på hur vi formas av samhället och varför vi blir så negativa. Men det egentliga budskapet var att hjärnan och dess tankar har en extremt makt över oss. Hjärnan kan inte skilja på om en tanke är verklig eller inte. Därför kan man enkelt förändra ens negativa beteende till positiva genom tankekraften. T.ex. jag som är flygrädd kan tänka att det är skitroligt att flyga flera gånger per dag och tillslut kommer jag tycka att det är roligt att flyga! Det här är nog inte direkt så enkelt men att hjärnan inte kan skilja på verklighet och tankar är helt klart sant. Här är ett experiment; Läs det jag skriver här nedanför och föreställ dig allt i huvudet.
-
Du kommer hem från jobbet och låser upp dörren. Du kommer in och tar av dig skorna. Sen går du direkt in till köket där du öppnar kylskåpet och tar ut en riktigt gul och fin citron. Sen tar du en kniv och skär citronen i två delar. Sen delar du varje halva på mitten så att du har fyra perfekta klyftor av en perfekt gul citron. Du tar upp ena klyftan och stoppar den i munnen och tar en tugga av det perfekta citronköttet.
-
Kände du något?
Kan inte direkt lova att det fungerar om man läser det.. Men men

I don't believe you

Det står en kladdkaka i mitt kylskåp och bara skriker på mig, som cheesecaken i Vänner. Ska äta upp den efter middagen! Inga godsaker före maten, det vet ni väl? Men jag tjuvåt lite idag till frukosten för det är så förbannat gott med något sött till morgonkaffet. På tal om mat och annat så kan jag tillägga att jag igår lagade världens godaste ceasarsallad. Det är inte ett skämt. Jag har aldrig ätit så god sallad förut. Ceasardressingen var hemmagjord, kyckligen hade en hemmagjord marinering och allt bara blandades ihop till universums godaste sallad. Jag tycker synd om er som missade den!
-
Jag vill också vara med!!

Natteravn

Från och med för några minuter sedan hatar jag mopeder av hela mitt hjärta. Eller, fel av mig, mopedister. (Heter det mopedister?)
Jag skulle skjutsa hem min syster och kommer mot grönt ljus, kör på som vanligt, men då kommer det tre mopeder körandes, utan att bromsa på korsande väg. Jag har grönt, de har rött. De kör rakt ut, tittar på mig som om det är jag som gör fel och jag slänger mig på bromsen skrikandes. Det kanske var 10cm från att jag körde på dem. Vad i helvete? Ursäkta? Dödslängtan? Jag vet inte. Men något seriöst fel har man om man kör ut mot rött ljus på en korsande väg. Vilken jävla adrenalinkick man söker!!
-

Qwerty finger

Det har släppts en hel del nya album nu på senaste tiden. Massor av mina favoritband har gjort nya succéalbum och jag är överlycklig. Sen finns det såklart de som inte riktigt lyckats. Jag har lagt ner otaliga timmar nu i veckan på att lyssna igenom de flesta skivorna för att få en uppfattning om vilka man kanske faktiskt ska köpa på riktigt. Sen under tiden jag lyssnat på gamla favoriter har även nykomlingar poppat upp inom min radar. Trevligt! Exempel är brittiska banden Everything everything och Friendly Fires. Båda lite åt de alternativa hållet, favoritgenren alltså. Båda deras album är genialiska. Älskar alla låtar, utan tvekan. Andra riktigt, riktigt bra album är Foo Fighters - Wasting light, Fleet foxes - Helplessness blues och sist men absolut inte minst Veronica Maggio - Satan i gatan. Herregud, jag befinner mig ju i musikhimlen.
-
En artist som jag tycker brukar kunna slänga iväg ena radiohiten efter den andra har precis släppts sin tredje skiva och gjort mig ganska besviken faktiskt. Visst, nog finns det några riktiga clubhits som vi säkert kommer få höra tills våra öron blöder i sommar men de är inte så bra som tidigare låtar. Jag talar såklart om Lady Gaga - Born this way. Inte värd att lyssna på!
-

Dance little liar

Ananaspaj. Jag bakade en ananaspaj. Av allt som finns att baka blev det en ananaspaj. Det var mamma som valde. Efter att suttit och kollat i receptböcker och på internet i en timme gav jag upp och ringde och förklarade situationen för mamma. Hon valde ananaspaj. Ganska skönt att baka något man inte kommer vara avundsjuk på att någon får äta upp sen.
-
Idag under åskan och blixten befann jag mig ute. Jag var 200m från huset. Påväg hem från en löprunda. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jag vet inte vad man ska göra. Ska man försöka gå nära husväggar? Eller ska man springa för livet? Eller ska man gömma sig under något? Hur gör man? Jag valde springa för livet alternativet. Tror jag sprang fortare än Usain Bolt. Sen när jag kom hem låg jag på golvet i fosterställning och efter jag lugnat ner mig uppskattade jag livet lite mer.
-

Judas

Mamma har gett mig ett uppdrag idag. Baka något till hennes fika imorgon på jobbet som inte får innehålla choklad. Panik. Jag vet inte vad som är gott om det inte är choklad i. Hur har hon tänkt att jag ska lyckas med det här? Cheesecake? Morotskaka? Sen då? Vad finns det mer som inte innehåller choklad? Jag vet inte.
-

One good spliff

Så det slutade med anställning. Grattis till mig själv! Tackar tackar. Dock kvarstår att skriva på papper och komma fram till hur mycket mitt arbete ska kosta osv. Hur vet man sånt? Jag gör det ju mest för att det är hur bra erfarenhet som helst så egentligen skulle jag kunna göra det gratis. Men eftersom jag är i stort behov av pengar så ska jag inte göra det. Men jag vill att far rar ska vara hemma så han kan hjälpa mig med det här. Och han kommer inte hem förrän på lördag och företaget som "anställt" mig vill att jag ska ge ett besked så fort som möjligt. Lite sådär småpanik.
-
Idag ska jag och Rowena fara och simma. Jag känner mig som en femåring som ska få fara och leka. Vatten är ungefär det absolut bästa som hänt människan. Dock var ju vattnet före människan, så kanske människan är det bästa som hänt vatten?!? Äsch, flum. Men det liksom spritter i kroppen på mig för jag längtar så mycket att få hoppa i bassängen. Att inte gilla vatten är en sådan där sak som jag nog aldrig kommer förstå mig på. En sådan där sak som sätter mig i pinsamma situationer ibland, en sådan där sak som gör att jag framstår som fetaste bitchen. Men jag kan inte låta bli. Vatten är jätteroligt ju. Jag är som en hund vad gäller vatten, ni vet de där hundarna som bara kastar sig ut i vattnet direkt det finns i närheten. Jag får kämpa för att inte hoppa i typ alla vattenpölar jag ser och om den är riktigt stor så kan jag få för mig att bara lägga mig ner och plaska. Ungefär så mycket gillar jag vatten.
-

Rock this party

Imorse klev jag upp klockan 8 för att jag skulle cykla iväg till far rars jobb och redigera en bild på photoshop. Varför jag var tvungen att vara där? Jag äger inget photoshop. Så då fick jag fara dit. Det tog 1h och 30min att redigera 1 bild. Mina skills på photoshop är här med återställda. Det tog ett tag innan jag hittade igen allt och jag var smått förvirrad av att det var på svenska. Nu hoppas jag bara att jag får godkänt så jag får jobbet! Ja du läste rätt. Jag "söker" alltså ett jobb med den där bilden. Det räknas väl typ som mitt CV inom photoshop. Inte vet jag. Inget överseriöst jobb dock men jag ser det som galet bra erfarenhet om jag nu skulle bli "anställd".
-
(inte min bild)

Jump in the pool

Finns det något värre än när Sverige förlorar mot Finland? Nej det gör det inte. Jag är uppvuxen med att man ska hata Finland. Jag drar alla finnar under en och samma kam dessutom. Elaka jag. Men det har vi redan etablerat här på bloggen, att jag är elak. Så nu tycker jag inte att ni ska sitta där med chockade ansiktsuttryck efter ni läst vad som komma skall. För jag ber er som kan ta det här på alldeles för stort allvar att sluta läsa nu.
-
Så här är det; Jag är extremt sportintresserad. Jag gillar att se på idrottsevenemang på tv. När Sverige är med. Annars kan det va. Jag blir nervös och skriker och svär på tvn när det går dåligt. Jag hoppar och jublar när det går bra. Jag är helt enkelt väldigt engagerad. Det här gör också att jag väldigt ogärna ser idrottsevenemang på tv med folk som inte redan vet hur jag beter mig. Så oftast är det bara jag och familjen. Av mamma och pappa har jag lärt mig att man ska hata Finland och Skellefteå AIK. Så det gör jag. Jag hatar Finland mer än Skellefteå AIK. Jag och mamma bad och bad till gudarna att Sverige skulle få möta Ryssland i en final istället för Finland. Vad som helst utom Finland. Men det var ingen som lyssnade. Så det blev Sverige Finland. Ärkerivalerna. Jag och mamma satt ihopkrupna i soffan med varsin kudde redo för en match till döden. Det började bra, det började riktigt bra. Sverige hade definitivt övertaget. Men sen, ja, ni vet vad som hände sen. Jag klarar inte av att skriva om det. Varför? Varför ska Sverige bli tvungna att förlora mot Finland?
-
Nä alltså vet ni vad. Jag tänker inte fortsätta skriva. Jag skrev, men jag raderade. För ingen ska någonsin behöva läsa om mitt hat mot finnarna. Det är alldeles för fult och grovt och elakt. Det får aldrig se dagsljuset. Jag kan gå ut med att jag hatar Finland. Men jag tänker inte fördjupa er i hur mycket! Eller varför.
-

Someone you'd admire

Jag är så fruktansvärt uttråkad just nu. Vill göra något kreativt. Skriva en låt, måla en tavla eller sy ett plagg. Eller så vill jag bara vara social med någon rolig människa. Jag har tur i alla fall att jag har timmar med ny musik på spotify. Det kan underhålla mig tills vidare.
-

Lipstick

Igår såg jag Eurovision songcontest för första gången på kanske flera år. Jag hade glömt bort hur extremt roligt det är att se. Sen att kommentatorerna har det roligaste jobbet i världen finns det ju ingen tvekan om. De jobbar med att såga allt och alla. JAG VILL OCKSÅ VA MED! Men sen såg jag ju också programmet för att jag på riktigt hejade på Eric Saade. Jag skäms inte ens för att säga det. Eric Saade var hur jävla bra som helst. Men min favorit var definitivt Jedward från Irland. Jag dör vad rolig show. Om ni inte såg igår, googla Jedward med låten Lipstick. Iiih vad söta.
-

Do it like a dude

Idag fyller min allra äldsta vän år, Nina. Så då tycker jag vi tar i från tårna och sjunger för henne;
"Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Ninas födelsedag! Hurra hurra hurra!"
-
Plus att hon har namnsdag tillsammans med mig, vi båda heter ju Linnea. Coolt, i know.
-
Typ det enda som finns att säga idag. Peace out ungefär.
-

Walking after you

Jaha så nu sitter jag här, hemma i vårt uterum tillsammans med datorn, fyra filtar, en bok och mobilen. Jag känner mig lite som om jag smugit iväg till en mysig stuga ute i skogen där det bara är jag, datorn och boken. Det som fattas är en rykande het kopp kaffe och ett samvete som tycker att det är okej att jag faktiskt bara sitter.
-
Far rar sitter på ett flyg någonstans ovanför Grönland och är på väg till de förenta staterna. Jag är förbannad över att han inte låter mig följa med. Visst, jag förstår varför jag inte får följa med. Men jag gör ju ett eget val att vara ensam. Sen vet jag inte om ensam i Los Angeles är så himla tråkigt. Jag skulle ha kunnat gå runt på 3rd street promenade eller legat på venice beach eller tagit surflektioner av någon het surfarkille. Det finns oändligt mycket mer saker att göra där när man är ensam än här när man är ensam. Det jag kunde komma på idag var att smyga ut till uterummet. Som tyvärr inte är längre bort från vårt hus än att det faktiskt är ihopbyggt.
-

Haba haba

Åh herregud nej, jag missade inte Boom Boom Shaka Laka eller hur den nu gick. Fick ont i öronen och ont i ögonen och helt enkelt ont i hjärtat över hur fruktansvärt dålig den var!!
-
I morse så hade jag fetaste inspirationen till ett inlägg som hade kunnat få er att trilla av stolen över hur mäktigt det skulle vara. Men då ringde Rowena och min inspiration försvann direkt. Det brukar vara så där, att minsta lilla störmoment gör att inspirationen försvinner. Det kanske ni som läst min blogg ett tag nu märkt, att jag ofta skriver "nu glömde jag bort vad jag skulle skriva". Då har något stört mig oavsett om det är ett ljud, någon som pratar med mig eller om jag råkar få något annat att tänka på så är det kört. Allt blir som bortblåst.
-

Da da dam

Förra inlägget var ju för övrigt ungefär det minst sammanhängande hittills. Förstod ni ens sista meningarna? Nä, inte jag heller.
-
Sitter och ser på kvalet inför Eurovision songcontest helt utan planering. Det bara blev. Jag klickade runt på massa kanaler och hamnade först på sexan där det visades en film, hade ingen aning om vilken det var men orkade inte byta. Den verkade vara en hjärndöd komedi så tänkte att jag kunde se den. Men när en tjej åt sperma som runnit ut ur henne så bytte jag kanal. Så då blev det eurovision. Just nu är det Malta. Ser ut som en lycklig bög som hoppar runt och försöker dansa som Michael Jackson. Han sjunger då åtminstone helt okej.
-
Jag är typ lite lycklig över att Skins säsong 5 äntligen går att se med bra kvalla på youtube! Älskare..

Eighties fan

Okej, så det här med en ny bloggplattform. Heter det plattform? Hallå där ute? Knack, knack på skärmen som i Hugospelen. I alla fall, skulle vara skitskoj med en ny blogg. Helt fräsch och fri från historik. Den skulle heta kritikerklubben och jag skulle skriva anonymt om allt som störde mig i livet. Den skulle bli känd och jag skulle få hatmejl. Vore hur roligt som helst. Men nu kan jag inte göra det för nu avslöjade jag allt ju att det skulle vara jag som skrev. Då skulle det inte vara anonymt längre.
-
En av de sötaste youtubeklippen jag sett!
Youtuba high five after first kiss om du vill få dig ett riktigt aaaw-moment

Alla mina låtar

Kanske är dags att lämna det här med att min rubrik är en låttitel. Men jag kan inte riktigt släppa taget om det enda här på bloggen som faktiskt varit ihållande nu i 3 år. Sen är jag galet sugen på att byta plattform eller vad det nu heter. Vill kunna blogga direkt från mobilen och hittills har jag inte hittat någon app som tillåter mig att göra det ifrån blogg.se. Känns lite surt. Om ni vet att det finns en, hojta till!!
-
Är det bara jag som i princip vill gråta av att det är varmt idag? På riktigt varmt. Inte bara varmt när man ligger i lä utan verkligen hela tiden. Oavsett blåst eller inte. Underbart. Det finns inget skönare än varmt väder. Ändå kan jag inte tillåta mig att njuta av det. Jag är så förbannat rastlös så jag går under snart. Var ute och gick alldeles nyss och jag gick hur långsamt som helst och ändå hade jag nog en puls på 190. Det är inte riktigt helt okej i kroppen än. Familjen tror att min "förkylning" är en reaktion på pollenallergin. Men jag är 99.9% säker på att det är en riktigt förkylning. Har aldrig tidigare haft feber på grund av pollen. Vet att det är folk som har det men om jag aldrig haft det tidigare i mina 15 år av allergi så borde jag ju inte få det nu, och jag borde mycket väl känna igen symptom. Och det gör jag. Och ja, du läste rätt, jag föddes inte med pollen. Jag växte in i det. Vilket betyder att jag alltid kommer vara allergisk. Hade kanske kunnat ha turen att inte växa in i det utan födas med det, då hade jag kunnat växa ur det. Men icket, sådan tur har man inte i den här familjen. Nu ska jag gå och ta nässpray och sen ska jag lägga mig ute i solen och läsa.

Keep yourself warm

Jaha, ja alltså jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min frånvaro. Men jag har inte något att säga. Det är tråkigt jag vet, men mitt liv är väldigt händelselöst just nu.
Igår var jag sjuk. Är sjuk idag också, men igår var jag sjuk sjuk. Ungefär sådär som jag antar att alla andra dödliga brukar bli. För jag brukar inte bli sjuk sjuk. Bara förkyld. Och då är jag oftast inte så speciellt slut i kroppen heller så jag kan ändå göra allt som vanligt, förutom att jag inte tränar. Men igår då var jag så sjuk att jag knappt orkade kliva upp. Frös och skakade och hade kramper i magen samtidigt som jag kämpade mitt allra bästa för att få i mig mat. Det var kort sagt förjävligt. Idag är jag normalt sjuk, så som jag brukar vara. Så jag och Rowena drog på skivmässan på Nolia. Rowena shoppade fyra LP-skivor och jag gick mest bara runt och hjälpte henne leta det hon ville ha. Men det var trevligt. Öh, ja ungefär allt jag hade att säga. Sjukt intressant!!
-

Mitt hjärta blöder

Ibland undrar man ju hur en människa tänker. Idag cyklade jag hem ifrån stan efter att ha ätit lunch med mamma och när jag hade ungefär en kilometer kvar så kommer en kille i typ 200km/h förbi mig på en cykel. Jaha, han hade bråttom var ungefär det enda jag tänkte. Men precis när han cyklat om mig saktade han in, extremt mycket. Han cyklade kanske i 5km/h helt plötsligt så jag var ju tvungen att cykla om honom. Så jag gjorde det och så sen kanske en minut senare kommer samma kille och cyklar om mig igen i typ 200km/h. Okej? Vad tror ni han gör sen? Jo, han saktar in. Tills jag i princip måste kliva av cykel och gå för att inte cykla om honom. Jag tyckte det skulle vara lite awkward att cykla om honom igen så jag sket i det och cyklade istället lika sakta som honom fast kanske tio meter bakom. Helt galet förvirrad. Vad menades?
-
Sen på tal om inget, är det bara jag som märkt att det nya inom musik verkar vara att skriva antingen om sex eller om att man är fin som man är. Exempel? Ah jag tänkte väl;
  • I just had sex - The lonely island ft. Akon
  • Tonight (i'm fucking you) - Enrique Iglesias
  • S&M - Rihanna
  • Born this way - Lady Gaga
  • Just the way you are - Bruno Marsh
  • Beautiful people - Chris Brown ft. Benny Benassi
Känns som om jag skulle kunna fortsätta i evigheter men det ska jag inte göra. Ville som mer bara uppmärksamma det jag uppmärksammat. Ungefär.
-

Inga kläder

Idag har jag handlat åt hela familjen själv. Eller min syster var där men hon handlade ju som till sig själv, så jag var i princip ensam där med en stor vuxenvagn och en självscanner och en lång matlista med allt jag skulle handla. Kan ju inte vara så svårt eller hur? I grunden nej men när det står saker "Cambonzola" och "Romansallad" så blir man lite mer förvirrad. Hade kanske varit enklare med "Hushållsost" och "Isbergssallad". Vad vet jag?
Jag hittade i alla fall gourmetmaten och det tog inte alls så lång tid som jag trodde. Lite less tror jag nog allt att systeryster var när jag för hundrade gången undrade ifall vi brukade köpa två mjölkpaket eller tre?!?! Vem har koll på sånt strunt ändå?
Här gäller viktiga saker som ifall jag ska baka en kladdkaka eller browniesar eller om jag ska ha på mig en blå eller grön tröja. Man måste veta vad som ska prioriteras här i livet!!
-

Lloyd, i'm ready to be heartbroken

Så sjukt skönt det känns när man bestämmer sig för något och det blir rätt känsla i magen. För ibland så vet vi ju att så inte är fallet. Då får man istället ont i magen och allt blir bara tungt och jobbigt. Men så är verkligen inte fallet, jag svävar lite på moln och kan bara inte vänta tills sommaren är över. Eller, jag vill ju att sommaren ska vara här NU så jag får fara på festival och tjäna pengar igen. Och nej, jag ska inte jobba på festivalen, blev bara ett syftningsfel där. De där felen jag var så galet bra på i skolan!
-
Idag lärde jag mig dessutom en ny låt på gitarr, vilket var ett tag sen nu. Jag är duktig på att hålla mig till låtar jag redan kan så när det är en helt ny låt jag nött ut så är jag galet nöjd över mig själv. Klapp på axeln typ.
-
Alltså va? Jag är så vidrigt glad just nu. Kärlek till världen!!
-

Sju sorger

Som jag befarade har förkylning letat sig upp i bihålorna. Jag klagar inte för jag har hellre svårt att andas än svårt att svälja. Jag känner min kropp allt för väl vad gäller förkylningar. Inte ok om jag får en bihåleinflammation igen nu. Skönt i alla fall att jag har kvar av nässprayet så jag skulle ju kunna möta Olle vid grinden och börja redan nu.
-

Underneath the lights

Jaha, kul då! Jag har gått och blivit sjuk. Vilket är mindre trevligt. Det är halsen den här gången, inte näsan. Men jag ska inte ropa hej än för oftast så har jag bara ont i två dagar och sen så åker allt det jobbiga upp i näsan och så får jag jättemycket snor och så är jag dålig på att snyta mig och så får jag bihåleinflammation innan jag hann göra något åt saken. Verkligen hysteriskt roligt.
-
Var det bara för mig eller snöade det idag? Hemskheter är vad det är. När det snöar så här andra maj. Liksom, slipper vi inte snön nu? Maj räknas väl till sommaren? Eller försommaren åtminstone. Eller? Har jag missat något? Egentligen spelar det ingen roll eftersom jag inte direkt hade planer på att gå ut idag men ändå. Det behöver ju inte SNÖA..
-

RSS 2.0