Dust bowl dance

Underbara väder. Gått en snabbis på stan idag och panikat över presentinköp som inte alls blev av. Varför är jag så okapabel till att köpa presenter? Är jag av det manliga könet? Nej. Känner jag inte dessa personer väl? Jo, det gör jag. Har de inte önskat sig saker? Jo, de har det. Vad är det då som hindrar dig? Jag vet inte. Jag har alltid svårt för att veta ifall något är för dyrt. Det låter konstigt, men det är sant. Irriterande egenskap.
-
Jag har lust att vara flummig och skratta!!

Dream about me

-
En av mina hobbysar!! Har bara lyckats några enstaka gånger..

En midsommarnattsdröm

Jag har blivit utomordentligt bra på att skjuta på saker jag måste göra. Typ som att plugga högskoleprovet, dammsuga övervåningen, hitta på något att göra i framtiden, köpa presenter till alla som fyller år i veckan och massa annat skit som är mindre viktigt. Man blir lat av att ha all tid i världen. Har i alla fall gått en fet promenad ute i solskenet idag och funderat över livet och filosoferat över tillvaron.
-
Fick ett bryskt uppvaknande idag när jag såg bilderna från i fredags, såg ut som jag var drogad. Jag fattar verkligen inte hur människor gör när de blir übersnygga på bild. Själv har jag alltid röda ögon (det kan jag dock skylla på alla sugkameror), ful hy och gulare tänder än en 90-årig gubbe som rökt hela sitt liv. Det är jävligt roligt att sitta på den egenskapen, att varje gång en kamera åker fram ser man ut som en drogad rökjunkie med dålig hy. Oftast kan jag bju på det, men nu när livet är leverpastej tycker jag inte det är så väldigt obrytt längre.
-
Kan någon bara komma hit och krama mig så där hårt?

Too hype for the radio

Min buk fortsätter att värka. Är det bara jag som tycker ordet buk är lite, snuskigt? Det är ett sådant där ord man tänker efter innan man använder, man måste känna efter först om det är säkert att släppa på ordet. Typ, kolla in de man pratar med och se ifall de är beredda på vad som komma skall. Ungefär som alla könsrelaterade ord och ljumske. I alla fall så försöker jag lugna min hypokondri med att det nog bara är vanlig hederlig mensvärk.
Denna omtalade bukvärk som jag för tillfället uthärdar slog till som allra värst i natt klockan 1 ungefär. Jag stod mitt i publiken på corona och dansade mig svettig till hoffmaestro live när jag helt plötsligt inte kunde stå upprätt. Lite tråkigt slut på en annars mycket trevlig kväll. Gick inte att göra så mycket mer än att dra sig hemåt.
-

Expression session

Är jag den enda som tänker med uttryck?
Ni vet, när man hamnar djupt, djupt in i en tanke så liksom "lever" man den samtidigt som man tänker den. Så då brukar ansiktsuttrycken haka på. Så om tanken är kul, så sitter man och ler eller till och med börjar skratta. Eller om den är tråkig så ser man ledsen ut. Sen om man verkligen inte tänker på vad man gör, ja då börjar man mima det som i tanken sägs. Eller ännu värre, prata högt. Det har dock hittills aldrig hänt. Jag kanske skulle varit lite mer tydligen där i början.. det här gäller alla mina tankar! Oavsett hur djupt inne jag är i den. Det här kan alltså orsaka mycket pinsamma situationer. Många som inte känner mig som ser mig på en daglig basis, kanske på en buss eller cyklandes, kan nog inte helt omöjligt misstänka schizofreni.
-

Set the fire to the third bar

Jag vill ha maaaaat. Är så sjukt hungrig. Sitter och väntar på att far rar ska komma hem så vi kan äta tillsammans. Idag ska vi handla utan mamma. Jag tror på riktigt att hon är orolig. Har förövrigt varit på universitetet idag hela förmiddagen och lyssnat på föreläsningar om olika program. Mediaproducent, civilingenjör och journalist. Jag kan konstatera att om jag hade haft en naturgrund att stå på, då skulle jag läsa till civilingenjör. Hade jag haft betygen och högskoleprovspoängen att läsa till läkare/kirurg, hade jag gjort det. Men jag får nöja mig med samgrunden eller läsa basåret. Men det där med 2.0 på högskoleprovet kan jag nog fetglömma. Gjorde delproven idag och kollade vad jag skulle fått om jag gjorde det idag, samma som förra gången. Hmmm... Hur gör man för att förbättra sina mattekunskaper på en vecka? Det är matten som är min svaga sida, bajsmatte. Men journalist lät förbannat roligt! Men jag orkar inte att det knappt finns jobb. Skitjournalistyrkesomskavasåhimlapopulärt. Det som var roligt med dagen var att man kunde kolla in alla andra som lyssnade på samma sak och tänka "ehm, tror du på riktigt att du skulle passa som journalist?" eller liknande. Dagens underhållning i alla fall.
-
Åååh ge mig den där burgaren!!!!

Out of body

Idag konstaterade jag och min syster att man aldrig, under några som helst omständigheter, ska googla en sjukdom eller symptom. Jag har haft ont på sidan av magen och längs med buken idag. Vilket man snabbt skulle kunna förklara som mensvärk. Men jag har ju haft mensvärk förut och det brukar inte känns så här. Så då har jag trott att det kanske är blindtarmen. Så då har jag hoppat runt hemma och klämt och känt efter om det kanske gör ondare med tiden. Men icket. Ingenting. Så, jag har bara ont. Så sen kommer vi till min syster som har problem med knäet. Hennes klasskompis föreslog att de skulle googla. Ett knäproblem tänker man ju att det inte kan vara så farlig att googla men det är livsfarlig. För tillslut är man helt övertygad om att man måste amputera benet. När det i själv verket bara är en nerv som kommit lite i kläm.

Wrong way kids

När jag var liten, väldigt liten, och gick på sexårs. Då skulle vi bygga om vår förskola så vi var tvungna att flytta. Det enda stället vi fick plats på var en annan skola. Jag har glömt bort vad den hette. Men det låg mycket längre bort och jag var tvungen att åka bil varje morgon. Jag tyckte det skulle bli kul att gå på en större skola med andra barn. Det tyckte inte så många andra. För de andra barnen var nämligen utvecklingsstörda. De hade downsyndrom, de satt i rullstol, och de hade alla någon sorts social handikapp. Vad jag minns så brydde detta mig inte det minsta. De var ju människor de med. Men många av mina klasskamrater var helt förstörda. De vägrade äta lunch i matsalen och de grät nästan varje dag. För de var rädda för de andra barnen. Visst, de var barn och de visste inte bättre. Men det som stör mig otroligt mycket idag, är att förskolefröknarna tolererade det här beteendet hos deras egna elever. Vad fick dem att tycka att det var helt okej att låta eleverna sitta i klassrummet för att äta lunch för att de helt obefogat var rädd för de andra barnen. Vad i hela friden hände där? Kunde de inte bara förklara att de hade fötts med en sjukdom och att det inte alls var något att vara rädd för. De kunde inte smitta och de var INTE FARLIGA.
-
Det är mycket som stör mig med samhället idag och hur vi behandlar eller reagerar mot de med en funktionsnedsättning. De är väl för guds skull också människor? Det jag har svårast för är hur lätt det är för oss att titta ned på dem. Nog kan de väl göra allt det vi gör? Det tar kanske lite längre tid. Men nog fan kan dom. Här kommer ett exempel på en gång då jag jobbade med blåträffen. Och det här är inget ont menat mot dem på blåträffen, för de gör ett fantastiskt jobb. Det var bara ett bra exempel. Vi skulle rita och klippa ut änglar från vita tyger för att sedan klistra fast dem på ett blått tyg. Det fanns schabloner till allihopa och det var något som alla kunde göra. Jag kom in i rummet och blev tillbedd att hjälpa en person som vi kan kalla X. De sa till mig att X inte kunde göra det här själv och att jag skulle gå dit och göra det åt henne. Jaha tänkte jag, det var ju konstigt, för visst satt hon väl ändå där och gjorde det nu? Jag traskade i alla fall dit och satte mig bredvid. Jag småpratade lite och tittade på medan X mycket riktigt gjorde precis det som skulle göras. Efter ett tag la hon ifrån sig pennan och vände sig till mig.
"Du måste göra det här åt mig, jag kan inte."
Jag tittade ner på det vita tyget där hon ritat av halva ängeln.
"Men du har ju gjort halva redan. Du kan visst. Vi gör så här. Jag sitter här och så får du göra det själv och om du verkligen behöver hjälp så kan jag visa och sen får du prova själv igen."
X tittade förvånat på mig och fortsatte sedan med det hon gjort. Hon lyckades rita av tre änglar, klippa ut dem och klistra fast dem, allihopa helt själv. Jag tror det var det mesta hon gjort själv på väldigt länge.
-
Det går ett program på tv nu som heter världens bästa hotell. Där sa en av huvudpersonerna så här;
"Min mamma födde mig med en kromosom för mycket men jag kan göra allt ändå."
Helt rätt!!

Jag gifte mig med henne för det verkade jobbigt att göra slut

Det känns så här otrevligt i kroppen idag. Inte otrevligt som igår, dagen efter alkoholintag. Men liksom, som om jag borde stressa runt som en yr höna och försöka få gjort det jag glömt bort att göra. Som på skolan när man kom på, på morgonen att man hade en läxa till samma dag, eller ännu värre. Ett prov. Som innan man ramlar, allt blod bara försvinner ur kroppen. Alltså, när man kommer på vad det är. Just nu är det bara otrevligt.
-
Det var med en haj i min dröm i natt. Det var väldigt otrevligt. Jag försökte gömma mig genom att simma längs med botten där det var jättemycket gish och äckel. Vet inte om det fungerade för när jag fick andnöd i drömmen vaknade jag.

I'd rather dance with you

Jag tror inte jag hade snackat för mycket, utan mer alldeles lagom om 19 mars. Det var tungt och för j'vla bra!!
Jag fick leka kirurg igår också, det var skojsigt, fast det tyckte nog inte bartendern. Han tyckte nog mer det var, blodigt.. Hehe.
-

Techno D-day

Dagen D idag.. 19 jävla mars är kommen och i kväll ska jag vara okontaktbar på dansgolvet!!
Dem Slackers – Let's Go - Bart B More 'Lesssgo' remix
Lite inspiration..

Hospital food

Jag kom att tänka på det här fenomenet med att vägra smaka på olika maträtter eller frukter eller vad det nu kan vara. Liksom, vad grundar det sig i? När jag var liten vägrade jag äta; tomat, banan, apelsin, päron, äpplen, mandarin, mango, papaya, kiwi, gul/rödlök, honungsmelon, blodpudding, palt, spenat, champinjoner, nötter, ärtor, majs, varm paprika, mögelost, fläsk, korv, osv osv osv.. Listan kan göras oändlig. Min mamma skulle alltid bråka med mig om att jag skulle äta, eller i alla fall smaka. Hennes starkaste argument var;
"Du kommer inte dö."
Men det visste jag ju. Dom åt ju. Men jag hade bestämt mig för att det var äckligt. Jag hade aldrig smakat, jag kunde omöjligt ge någon som helst logisk förklaring till varför jag vägrade.
"Det är äckligt."
Sa jag. Men hur visste jag det? För två år sen bestämde jag mig för att det var slut med dessa barnsligheter så jag började smaka. På allt som erbjöds att äta. För att kunna ge en logisk förklaring till varför det var äckligt. Och ja, du läste rätt, det var bara två år sen jag bestämde mig för det här!
Idag tycker jag att tomater är supergoda, varma som kalla. Bananer vågar jag inte äta för sist jag provade svällde min tunga upp och det riskerar jag inte igen. Apelsiner klarar jag inte av att äta därför att det sprutar så mycket saft när man skalar dem att man luktar apelsin i fem år framöver. Sen så får jag jobbiga mardrömsbilder i huvudet om att Stig ska komma och trycka ner skalet i tröjan på mig, eller ännu värre, att jag ska hitta gammalt skal i en bastu!!! Päron är det så sällan man hittar en riktig saftig en att det inte ens är värt att försöka. Äpplen äter jag, ibland. Mandariner - läs allt om apelsiner. Mango är supergott. Papaya detsamma, lite beskare kanske. Kiwi, ehm alltså, det har jag faktiskt inte vågat smaka. Frukten har förfan ett HÅRIGT skal. Ser ut som en jävligt hårig pung.. Nej tack! Lök äter jag. Honungsmelon äter jag men föredrar vattenmelon. Blodpudding har jag fortfarande inte vågat smaka. Det är gjort på blod, behöver jag säga mer? Palt äter jag bara om jag absolut måste, det är fan äckligt på riktigt. Spenat detsamma, gross!! Champinjoner är absolut godast råa!! Nötter är jag beroende av nu. Ärtor, majs, varm paprika och mögelost äter jag.. Men fläsk och korv, A L D R I G.
-
Än är jag dock inte frisk. Ibland får jag återfall!! Oftast vad gäller paprika eller tomater.

Here Before

Jag kom att tänka på en period i kanske trean eller tvåan på gymnasiet då jag, Stig och Tova sprutade listor på våra bloggar. Det var det enda vi gjorde, så jag tänkte hedra det minnet med den här listan som jag nyss läste på en kompis blogg.
-

Jag har insett att min senaste kyss... Var alldeles för länge sen!

Jag lyssnar på… Fever Ray- Stranger then kindness

Du mår bäst när du… Inte tycker att livet är leverpastej

Stockholms bästa stadsdel är… Söder

Jag pratar… Non-stop 24/7 365 - truestory!!!

Jag älskar/tycker om… Solen

Min första riktiga kyss… Önskar jag att jag kunde glömma bort

Jag avskyr när folk frågar… Vad jag ska göra till hösten

Kärlek är... Ja, vad fan är kärlek?

Någonstans, tänker någon… På sex!?

Jag kommer alltid att vara… Fanny

Jag är hemligt förälskad i… Om jag skriver det här är det ju inte hemligt längre! Sen så är det faktiskt inte så jävla hemligt vem jag är hemligt förälskad i....

Sist jag grät var… I går när jag såg nyheterna om Japan

Min mobiltelefon är… Inte så viktig för mig som den kanske verkar

När jag vaknar på morgonen… Förbannar jag mig alltid över att jag ställde klockan även fast jag inte alls behöver kliva upp

Innan jag går och lägger mig… Borstar jag tänderna

Just nu tänker jag på… Vad jag ska svara på den här frågan

Bebisar är… Förbannat söta

Homosexuella är… Människor!? Alltså vad vill de att man ska skriva egentligen?

Blondinbella är… Ja du, ingen aning. Isabella Lövengrip vet jag att hon heter, men nu är säkert det felstavat..

I kväll ska jag… Äta gomiddag och umgås med familjen
I morgon kommer jag… Troligtvis ha panik över vilka kläder jag ska ha på mig inför Scharinska..

Jag vill verkligen… Dricka kaffe och äta kladdkaka!!!

 

 


Why did ever we meet

Min näsa fortsätter leva sitt egna lilla liv. Jag fick höra en gång att näsan aldrig slutar växa och att den växer 1 centimeter per år. Vilket måste vara ren bullshit. Tänk vilka megalånga näsor alla skulle ha. När man är 50 år skulle man alltså går runt med en halvmeter lång näsa. Hahahha, vilken rolig syn det vore. I alla fall så har min näsa bestämt sig för att inte ge ut någon mer snor. Vilket resulterar i att det knakar och brakar inne i bihålorna och det känns som om jag spränger sönder dem varje gång jag lutar mig framåt. Annars så slog febern till i natt istället, så jag kanske hinner bli frisk nu. Knaprar man alvedon så känns det ju knappt. Mitt huvud däremot brinner. Lite rolig känsla.
-
Jag har bestämt mig för att lära mig spela gitarr. Har alltså haft min allra första lektion idag på internet. Via youtube och ultimate-guitarnånting. Jag lyckades byta ut A-strängen för den hade jag sönder i går och så lyckades jag stämma gitarren endast med hjälp av gehör. Låter helt okej just nu. Jag är stolt, känns ju liksom jobbigt att vara beroende av någon maskin eller annan människa för att kunna stämma den så jag bestämde mig för att klara av det själv. Voila! I did it. Sen har jag mest bara tränat på övergångar mellan ackord. Och dom där jävla barré-ackorden. Fy på dem. Men någon dag inom en snar framtid ska de banne mig sitta!
-
Annars då? Jag har tappat skrivarlusten igen.... Jag skäms i princip när jag lägger in sånna här inlägg, måste vara dötorrt att läsa.. Förlåt
Skulle ha börjat när jag var sådär liten, då hade jag varit gitarrguden nu.

Spank

Är det bara jag, eller försvann sidomenyn??
-
Skit i det.. Jag hittade den, längst ner på bloggen.....

The clock was tickin'

Jag har åkt på bihåleinflammation, igen. Snart kommer jag kallas för näs-barnet. Ni vet när man får en sjukdom ofta. Då kallas man för typ öron-barn.. men jag fick bli näs-barn. Kanske är en bieffekt från när jag simmade. Fått i mig alldeles för mycket klor för att det ska kunna sluta bra. Ligger något i det tror jag. Det konstiga är att snoret liksom har fastnat i bihålorna nu. Så jag är knappt tät, det bara värker som tusan. Kuligt värre. Febern ligger och gnor i mig också, den väntar säkert ut det perfekta tillfället att slå till. Typ lördag. Vore ju underbart. Fast det är ju bara onsdag idag så jag ska inte panika än. Men kanske på fredag om jag är lika dålig då. Men jag har hämtat min vän nasonex från apoteket. Gamla bettan!! Vi är goa vänner vi. Egentligen inte för nasonex fungerar bara ibland, typ mot bihåleinflammation men inte ens lite för pollenallergi. Jaja, tur att allergin inte slagit till än.
-
Är det någon mer än jag som älskar "mail"funktionen på spotify? Ni vet, att man kan droppa en låt i en väns inbox? I love it. Systeryster skickade självaste Brandon Flowers till mig igår. Älskar honom. Hans röst ger mig rysningar. Det är något speciellt med den. Sen är han så otroligt söt. Han ser så förvirrad ut, hela tiden. Jag såg en intervju med honom och han såg ut som ett skrämt rådjur. Man ville bara krama honom, "såja lilla gubben". Mums.. Min favoritlåt med the killers kommer alltid förbli deras cover på romeo and juliet. ÄLSKAR den. Brandon har ju gjort solokarriär nu. Only the young rekommenderas starkt..

Norway

Börjar ana oråd i bihålorna. Det värker och känns ganska tungt. Ingen bihåleinflammation nu Stenlund, kämpa! I helgen smäller det ju. Det är ju 19 jävla mars på lördag. Jag känner att jag hypar 19 mars lite för mycket. Det får bara inte floppa nu, jag har snackat för mycket igen.
-
Jag ska fila på en ny design. Jag är inte så freaky egentligen. Det var mer bara en intern grej från senaste besöket i den kungliga hufvudstaden. På tal om besök. Jag bokade en biljett till Trysil idag. Har aldrig varit i Norge.. Ska bli spännande. Jag har hört att männen där borta är schnygga. Kanske ska slänga ner dreggelhaklappen i resväskan. Annars så ska jag dit för att hälsa på Petra och Oskar. Är aptaggad!
Om jag hade den där snowboarden skulle jag också hoppa sådär hela tiden, så folk kunde se "HELLYEAH" varje gång.

Keep the streets empty for me

I kväll har jag pratat mycket om framtiden med mamma. Mycket om vad jag skulle passa som, eller mycket om vad jag skulle kunna tänka mig göra till hösten. Det är mycket hösten, mycket framtiden, inte så mycket nu. I mitt huvud är det mycket "Jag vet inte". Mycket leverpastej över tillvaron. För er som har märkt det nya ordet leverpastej i meningar det egentligen inte passar in i så kan jag förklara att det betyder att man inte riktigt vet, att det är blankt. Leverpastej. Mina uppdateringar andas leverpastej. Mitt liv andas leverpastej. Jag känner mig ganska leverpastej. Inte deprimerad eller nere, bara leverpastej. Ganska obehaglig känsla. Jag försöker hitta inspiration. Jag försöker hitta något jag vill göra. Jag vill ha hjälp. Jag vill hitta något att brinna för, om det så bara vore för en dag. Men jag tror att det inte kommer komma så långt så länge jag är här, som nu. Jag tror jag måste röra på mig. Som Maskinen. Dom flyger alltid till en ny stad för att hitta ny inspiration för en ny skiva eller liknande. Ny miljö, nya möjligheter. Men jag är för mycket prat och för lite action. Hur många har inte hört mig uttala meningen; "Jag ska utomlands." Alla, eller hur? Ja. Jag säger det jämt. Men här sitter jag. På samma ställe som i går, i förrgår, för tre dagar sedan, förra veckan och för 19 år sen. Jag tror jag ska sluta panika och bara låta det va. Tills det kommer till mig. Så får jag ta tag i att komma på vad jag tycker är kul här hemma. Kanske söka jobb? Låter som lite bättre än leverpastej tycker jag.

Popular

Satt och mindes ett möte jag hade i somras. Det var med en pojk som jag inte kommer ihåg namnet på, kanske något på R, typ Rickard? Vi kan säga att det var Rickard. I alla fall så kommer jag typ aldrig glömma honom för han var tametusan magiker. Han kunde massor av korttrick som var så groteskt bra att jag var impad i månader efter det jag att hade träffat honom. Det är sådana där gånger då jag träffat någon med talang som jag önskar att jag också hade talang för något. Att jag kunde sluta vara så himla Svensson och typ stå ut lite från mängden. Skulle vara jävligt roligt. Att ha ett partytrick som man kunde dra fram om man kände att det var lite leverpastej på festen. Typ som Rickard. Coola jävel.

Arrival of the birds

På tal om inget; citat á la familjen
Jag fortsätter med älskade mor. Hon sprutar citat dagarna i ända. Funderar på att sätta fast en bugg på henne så jag inte missar något..
Den här bjöd hon i alla fall när hon var på solskenshumör en dag när vi var på promenad. Far rar utbrister;
"Åh hör ni fågelkvittret, det låter som våren."
Mamma fortsätter;
"Det där är inga fåglar, det är asätare."

Sleepwalking

Jag vaknade i morse och drog upp rullgardinerna. Det var strålande sol. Som vanligt. Drog på mig shorts och ett linne och tog en springtur på strandpromenaden. Surfarna var precis på väg ner i havet för att prova på dagens vågor. Väl hemma igen åt jag en nyttig frukost med massor av frukt och yoghurt. Mums! Sen tog jag på mig min nya blommiga klänning och mina nya hazel skor. Sen tog jag cykeln till jobbet. Dagens arbetsuppgift gick ut på att fota den nya kollektionen och inventera den. Sagt och gjort. På lunchen åt vi ute i solen och lyssnade på vågorna som slog mot strandbanken. På eftermiddagen fick jag vara med reklamavdelningen och sätta ihop en photoshot till peoples magazine. Väl hemma igen grillade vi och åt ute. Sen tog jag och arbetskompisen bilen in till stan och satte oss på en uteservering och drack lite vin.
Dream on bitch!
Så här var det egentligen.
Jag vaknade i morse och behövde aldrig dra upp rullgardinen för jag visste att det var snöoväder. Hade hört vinden vina hela natten. Drog mig upp ur sängen och satte igång kaffemaskinen samtidigt som snoret rann. Läste weekend tidningen, den enda delen som är värd, och hann inte äta så mycket förrän systeryster ringde och ville ha hämtning. Slängde på mig leggings och en långärmad tröja och sen på mig tjockisfjällröven jackan och mina blåa classics. Släpade mina tunga ben igenom tre decimeter av nysnöad snö och svor tyst för mig själv. Vad fan hände med våren? Hämtade systeryster och for hem för att dricka min kopp kaffe. Mjölken var gammal så det blev inget av. Nu sitter jag och inväntar min huvudvärk som alltid kommer om jag inte dricker kaffe. Jävla beroendeframkallande koffein som smakar som en liten bit av himlen.
Koalor är i alla fall världen sötaste djur. Punkt.

Gross out pt.2

Jag kom på ett till par som det är väldigt stor åldersskillnad på. Nämligen True blood paret Anna Paquin och Stephen Moyer. Hon är 29 år och han är 42 år. Nu kommer jag till det konstiga. Jag tycker det är helt okej. Det är en åldersskillnad på 13 år. 13 år är fortfarande väldigt mycket. Det är så mycket att jag borde va äcklad. Men icket. Kanske för att hon ändå är vuxen. Kanske för att jag inte tycker någon av dem är snygga. Kanske för att jag inte tycker Anna kastar bort sitt liv. Kanske för att det är mycket vanligare med par där tjejen är yngre.
Han såg extremt gammal ut på den här bilden. Stackarn!

Här kommer lite bilder på par jag får kväljningar av;
Hugh Hefner med sina fruar. Holly har i och för sig tagit sig ur galenskaperna men still..
Madonna med Jesus. De är för guds skull inte tillsammans längre, tror jag...
Demi Moore och Ashton Kutcher... Gross gross gross gross gross. Det värsta med det här paret måste ju vara att Ashton verkar vara typ 15 år i huvudet. Det går ju inte att tittade på Punk'd utan att undra ifall han går på något. Sen verkar hon vara den torraste 49 åringen någonsin. Match made in heaven?? Skulle inte tro det. Jag avundas henne lite i alla fall. Han är het.

Gross out

Jag kommer aldrig, ALDRIG, förstå hur man kan bli kär i en som är 23 år äldre. Aaron Johnson, känd från Nowhere boy och Kick Ass är 21 år. Han är förlovad med Sam Tyler-Wood som är 44 år. Förlåt, men jag är fan äcklad. Det är extremt irriterande också att veta att han verkligen är förlovad med henne för det förstör hela min bild av honom. Han är skitsnygg. Men hur tänker man när man förlovar sig med en 23 år äldre kvinna? Kärleken är blind säger man ju. Men, hur blind får man egentligen vara? Det är inte okej. Hon skulle enkelt kunna vara hans mamma. Hon ser ut som hans mamma dessutom. Hon ser ju inte ens ung ut. Nu kommer min ytliga sida fram igen. Men jag skiter fullständigt i om hon ser ung ut eller inte. Det spelar fan ingen roll. Det är mer, vad i h-vete har de gemensamt? För henne måste det ju kännas som om hon uppfostrar honom hela tiden. Han är ju för guds skull bara barnet. GROSS.
Hur började det ens? Hur kan man få sånna känslor för en så mycket äldre människa? Man kan ju tycka att en äldre människa är världens finaste och snyggaste och man kan till och med tänka att det är en själsfrände. Men hur i hela världen tillåter man sig att agera på det? Gross gross gross. Mina kräkreflexer är så sjukt spända just nu. Yuck. Det blir väl mer en förebild när den är äldre? Eller? Någon som haft känslor för en 23 år äldre människa som har lust att kommentera och försöka förklara. För om du lägger fram ett jävligt starkt argument för hur det kan fungera så kanske, kanske jag kan sluta kväljas. Vore rätt skönt eftersom jag ska äta nu!

Playing God

"You spin me right round baby right round" - Capt. Howlin' Mad. Murdock
Jag kanske ska återuppta recensioner av filmer. Såg precis klart The A-team. Har velat se den sen den kom ut men det har aldrig blivit av. Sen är det en av Rowenas favoritfilmer så varje gång den kommer upp på tal ska hon alltid citera den och jag fattar ingenting. Hatar det! Helst när det verkar helt sinnesjukt roligt. Jag vill också ha roligt ju. Så nu äntligen kan jag också va med och skratta. Måste säga att det nog är en ny favoritfilm. Den innehåller alla bra ingredienser. Action, komedi och snygga hunkar i huvudrollerna. Fem av fem toasters! Full fart.

Skulle vart en bild nu men jävla äckel google vägrar låta mig spara bilden. HATAR NYA GOOGLE GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.
Så jag löste det!

"You should see this bullets in 3D"
"Murdock get in here"
"It's like we're actually being shot at"
"We are getting shot at you crazy ass fool!!"The drugs don't work

Jag har brist på ämnen. Så om ni undrar över något så är det nu ni ska fråga eller om ni har ett bra ämne så får ni säga till!
-
Jag har som sagt lite snorproblem för tillfälligt. Jag varnar här med känsliga läsare att sluta läsa för jag ska gå in på detaljer. Snoret är nämligen så tjockt att det inte vill rubbas, det kanske framgick i tidigare inlägg, så det stannar kvar uppe i näsan. Inte trevligt. Värre blir det av att det liksom kliar, non stop, á la pollenallergi. Och pollenallergi är jag ju van vid, men då brukar jag ha medicin så då kan jag få bort kliet. Men jag har ingen medicin nu. Så nu sitter jag här med kli i näsan och inga nysningar. Jag vill nysa så extremt mycket att jag skulle göra vad som helst för att få nysa. Mamma gav förslag på förslag men inget funkade. Så tillslut kom hon på att vitpeppar, det nyser man alltid av. Så hon ber mig alltså att snorta vitpeppar. Lite skeptisk måste jag säga att jag var. Men tänkte, vad fan, jag provar. Hon la till och med upp en lina åt mig, mamma min! Jag snortade. Väntade. AAAAAAAAAAAAAAAAAH. Vet ni hur ont det gjorde? Det brinner vid detta tillfälle i min näsa. Och ingen nysning för den som undrar. Bara smärta. Tack mamma, jag älskar dig med!
-

-

Jag har blivit sjuk mina vänner. Jag har varit sjuk nu sedan i torsdags. Mycket ovanligt för att vara jag. Jag är bara förkyld så ingen fara på taket. Borde gå över snart. Men det är så frustrerande att ha ungefär ett ton snor i näsan och sen när man snyter sig kommer det bara ut ett halvt kryddmått.
-

Jag kommer

Gör man ett medvetet val när man skriver en låt som heter Jag kommer? Ett medvetet val om att varenda jävel som hör låten kommer att associera till sex? Det enda som saknas är att hon liksom ska stöna fram "Jag kommer". Annars så gillar jag låten. Nej, fel. Jag tycker den är störtskön. Går på repeat.
-

Seven days a week

Den här veckan har gått så otroligt snabbt. Det sa bara svisch och sen var den över.
Måndag jobbade jag på Ecco shop och Company. Åt lunch med Rowena men annars var det en väldigt tom dag. Stod i butiken och hjälpte kunder. For hem och gjorde ingenting.

Tisdag jobbade jag på EoC igen och var väl likadant som måndagen. Sen träffade jag Rowena på kvällen. Vi såg the social network. Den var väldigt bra. Jag har kommit fram till att intelligens är extremt sexigt. Grrr..

Onsdag jobbade jag både på EoC och DNA. På DNA var jag lagerråttan som flyttade runt och försökte få någon ordning på kaoset. Gick ganska bra. På kvällen träffade jag Ernst och vi for och körde Bodybalance. Mycket trevligt. Känns alltid som jag är vigare än vigast efter jag gjort ett sådant pass. Härlig känsla. Sen åkte vi till waynes, fikade lite. Tänkte liksom, hur värt är det att träna om man inte går och fikar tillbaka kalorierna man brände? Inte värt alls, eller hur? Sen när vi åkte hem igen stannade vi på parkeringen och prata i bilen. Som vi alltid gör. Och sen hände det roligaste på hela veckan. Batteriet tog slut i Ernsts bil. Skitskoj. Mitt i natten dessutom. Jag gick in och väckte mamma så jag kunde säga till vad som hänt och sen skulle jag skjutsa hem Ernst. Men hon hade ju ringt mamsen sin, så då var det bara att putta bilen mot parkeringen och sen ringa bärgare. Vi kom halvvägs. För sen blev det lite uppför och där tog det tvärstopp. Helt omöjligt. Vi kunde inte rubba bilen. Väldigt irriterande, men mycket underhållande. Ett tips till folk i framtiden som ska putta bilar, ha inte på dig UGGs. Världens halkigaste skor på snö. Helt sjukt, fanns inte grepp någonstans. Vi satte oss i bilen och väntade på bärgaren, som vi hoppades skulle vara en Lucas. Icket sade nicket. Snarare en Urban eller Lennart. Han startade bilen åt Ernst och sen drog hon. Jag gick och la mig.

Torsdag, lediga dagen. Stan med Rowena. Inget roligt hände. Jag pluggade till högskoleprovet och fick damp över hur dålig jag är på mattedelen.

Fredag jobbade jag hos far rar. Fotade den nya holiday collection. Sjukt snygga herrskor. Mer säger jag inte. Kan bli avskedad om jag läcker ut information hur dem ser ut. Ajabaja. Sen packade jag affischer till butiker och såg herrarnas stafett i VM. Jävla Northug. Är jag osvensk om jag säger att han är jävligt het när han är sådär kaxig? Jag skulle inte säga nej till han om vi säger så. Kyss mig bara KYSS mig. Typ.

Lördag, stan med mamma. Shoppade upp hela H&M i princip. For och såg innebandy, Dalen mot Linköping. Nagelbitare må jag säga. Far rar var inte så rar när han fick mord i blicken för vi satt så nära klacken. Vi flyttade och mordblicken försvann. For hem och försökte övertala familjen att vi skulle se Shutterisland. Helt omöjligt. Som att försöka förstöra en betongvägg med en fjäder. Min familj VÄGRAR se filmer som är läskiga. Mamma och systeryster var helt övertygade om att det var en skräckfilm. "Men det står ju thriller." Försöker jag vädjande. Betongvägg!

Söndag. Behöver jag säga mer?

Man ser det från månen

Man brukar prata om smultronställen. Små platser runt om i världen där man trivs som allra bäst. Hmm mitt smultronställe.... Dit tar man sig bara med båt. En 30min lång båttur. Längs med kusten på Cyperns grekiska sida. Allra bäst är det när det är vindstilla, ca 30 grader i skuggan och vattnet är klarare än klarblått. Under båtturens gång blir man bjuden på vin, chips och grekiska köttbullar. Som jag otroligt nog tycker är helt okej. Men sen äter jag dem mest eftersom kaptenen på båten är en gammal vän till familjen. Far rar lärde känna honom när han var där och jobbade som reseledare. Nu, ca 24 år senare har de fortfarande en väldigt familjär relation. Far rar som inte kan ett ord grekiska när han är hemma pratar flytande samma stund han sätter foten på Cypern. Ett väldigt spännande fenomen!
Någon som följer med mig i sommar?
Det blir min 14 gång där i sådana fall...

Neighbour Neighbour

Med brist på andra ämnen fortsätter jag härmed historien om min fanatiske granne. Han har för övrigt en hel familj. Jag är lite orolig över att det är någon av dem som läser denna blogg och känner sig förolämpad och sen kommer anmäla mig. Och det vill jag ju inte. Jag vill inget illa, jag lovar. Jag skriver bara sanning. Ni är lite fanatiska!
Nu när våren närmar sig med allt större steg så tinar ju snön med allt högre fart. Snön som grannen slitit med hela vintern med att hålla borta från marken kommer alltså snart vara helt väck. Vad ska granne hitta på nu då? Ingen fara, alla årstider har sina egna fanatiska sysselsättningar. Våren innebär sopning. Sopning av grus och resterande löv från hösten och vintern. Jag lovar att deras lilla asfaltsplätt in till dörren är renare än vårt nypolerade köksgolv. De skulle kunna ha middagsbjudning på asfalten, utan att behöva skämmas över ett litet gruskorn.

Sen har jag totalt glömt bort att berätta om deras reflexvästar. Mycket spännande historia måste jag säga! Som vi alla vet så blir det ju väldigt mörkt här i Norrland på vintern. Så det är ju inte så ovanligt att folk går runt med reflexvästar under dygnets mörka timmer, det vill säga, dygnet runt. Men varför man tar på sig en reflexväst för att hämta posten från brevlådan som sitter 3,5 meter utanför ens dörr har jag aldrig förstått mig på.

Kanske ska ta åh köpa dem varsin sån här jacka. Så blir det inte lika konstigt när de tar på sig västen för att hämta posten för då är det ju jackan!!

Featuring some of your favorite words

Laughin till we think we'll die, barefoot on a summer night
Never could be sweeter than with you
And in the streets we're running free, like it's only you and me
Geez your somethin to see
Oh Home oh oh oh
Oh Home oh oh oh
Home is when i'm alone with you

Home - Edward Sharpe and the magnetic zeros

Ni M Å S T E lyssna på den låten om ni inte redan gjort det.
Blunda, lyssna och njut. Jag har lyssnat på den i två
veckor i rad nu och jag får fortfarande gåshud av hur bra den här.
All for you

Ingen kan ju ha gått miste om att jag har en syster. Min alldeles egna systeryster. Min äldre systeryster. Vi är olika, på många sätt, och lika på andra. Vissa säger att det syns att vi är syskon, andra inte. Vi säger inte.
Min syster är lik min mamma. Nej, fel. Inte lik, hon ÄR min mamma. Trodde jag i alla fall. Hos mormor och morfar fanns en bild på min syster och en okänd mörkhårig tjej som jag länge undrade vem det var men var för rädd för att fråga. Men så till slut tog jag mod till mig. "Vem är hon bredvid min syster?" Mormor svarade. "Nej men det är inte din syster. Det är din mamma och din moster". Jaha. Nu föll polletten ner. Nu tändes glödlampan. Jag tyckte väl att bilden såg lite väl gammal ut för att kunna vara en på min syster. Det är läskigt. Hur lika de var. För nu, i dagsläget är de inte så lika. För i dag så är det många som säger till mig att jag är lik mamma. Men de har fel, så fel som man kan ha. För jag är en exakt kopia av min pappa. Okej, okej jag ger mig. Kanske inte utseendemässigt. Men insidan, generna. Åh herregud så lik.

Vi har alltid varit tajta. Min syster har alltid tagit hand om mig, skyddat mig. Hon läste böcker för mig när vi var små. Hon torkade bort mitt snor på dagis så jag inte skulle skämma ut mig. Hon fanns där på skolgården ifall jag behövde henne. Hon hjälpte mig med läxor om det behövdes. Hon gav mig kläder som hon vuxit ur. Hon köpte alltid något till mig när hon varit på stan. Hon tänkte alltid på mig först. Sig själv sen. När det bara fanns en stickersbok i affären kvar köpte hon den till mig, inte till sig själv. När jag tappade bort baddräkten hjälpte hon mig leta den. När jag tjurade för jag aldrig vann läxade hon upp mig för att jag var otacksam, jag kom ju faktiskt tvåa. När jag mådde illa satt hon där bredvid för att finnas där ifall jag skulle spy. När jag inte visste hur man bäddade sängen gjorde hon det åt mig. Utan att klaga, utan att skämmas över mig. Alltid stark, alltid där. Alltid full av kärlek, till mig.

Det är svårt att veta ifall jag ger lika mycket till henne som hon ger mig. För jag kommer nog aldrig bli lika bra som hon. Hon med hjärtat av guld. Men jag vill bara att du ska veta älskade systeryster, att jag gör allt för min syster.

RSS 2.0