I´m not an antidote

Jag har varit väldigt, väldigt effektiv nu i en timme. Jag vaknade för exakt en timme sedan. Fick ett helt underbart lyckligt samtal från en kollega. Klev upp med ett leende på läpparna och gjorde frukost. Skrev tre mail under loppet av 5 minuter. Skrev ihop ett dokument på fyra sidor på 20min, skickade iväg dokumentet för utskrift eftersom vår skrivare inte fungerar. Så kollade jag upp vart det är jag ska till universitetet idag så jag inte går vilse. Sen planerade jag ut hur jag ska lägga upp resten av dagen för att hinna med allt. Det känns bra nu. Hur det än blir. Måste bara ta några till jobbiga beslut och sen kanske jag kan få andas igen.
-
Lyssnar på debutband för tillfället. Sådana där band som någon knappt hört talas om. Känns så nytt och fräscht och naivt på något sätt.
-

Handy man

Ja, jag hade nog helt rätt om det där med att jag sov förbannat skönt tisdagnatt. Jag sov tolv timmar i sträck. Det är länge för att vara jag! Men sen i torsdags så kom ångesten tillbaka igen. Oväntat som ett slag rakt i magen, nästan så man tappar andan. Det är ingen dålig ångest jag pratar om. Mer en bra och peppande ångest. Jag kan ju tillägga att ordet ångest har blivit bannat ur mitt vokabulär av mina föräldrar. För det är den enda jag pratar om. Min ångest. Kan livet ta en kort andningspaus snart? Det jag presterar just nu är över min förmåga. Snart kommer jag falla ihop av matthet och bara ligga i fosterställning och skaka. Sen kommer jag ta tag i livet igen. Jag skulle bara behöva en andningspaus, en stund att falla ihop och skaka.
-

Min ljusaste röst

Iiih pirr i magen. Har precis skickat iväg mina arbeten till tryckeri. Inlämning imorn på universitetet! Det här är något av det värsta jag vet. Att ha bestämt sig för att nu har jag gjort mitt allra bästa och jag kan inte göra mer. Jag har alltid den där tanken att jag hade nog kunnat omformulera den där meningen lite snyggare eller jag hade nog kunnat göra en lite snyggare logga. Känslan av att aldrig vara nöjd finns alltid där och har alltid funnits där. Jag är aldrig nöjd med Veronica Maggio. Det här gäller allt i mitt liv.
-
Jag längtar till på onsdag hur mycket som helst. Det går inte att beskriva hur gott jag kommer sova på tisdag! Jag kommer att andas djupa andetag för första gången på månader och jag kommer att le.
-
Här om ni vill höra en mysig, varm och härlig version av Closer med Kings of leon -

http://open.spotify.com/track/5xq9D2Z70snh2Ylrglh9Vj


Too Insistent

Den här låten, av To Dø, är grym! Eller, originalet är inte grym. Det är Trentemøllers remixade version som gör så att alla hår på hela min kropp ställer sig upp. Texten är också grym, GRYM.
-

Lions roar

Jag har länge funderat på ett yrke som kritiker/recensent. Hade varit väldigt roligt. Jag vet ju dock att de flesta recensenter är insnöad på sina egna områden och de kan aldrig tänka utanför sina egna ramar. Det är ju egentligen en dålig personlighet att ha som recensent, säkert något jag själv skulle ha svårt för eftersom jag har ganska bestämda ramar. Men jag skulle i alla fall anstränga mig. Tror jag.
-
För några veckor sedan läste jag 2011 års absolut roligaste recension. Den lyder;
"Att det här är en skiva utan konstnärliga pretentioner behöver man bara kolla igenom låtlistan för att förstå. Som bonusspår finns Mange Makers låt "Fest hos Mange" finurligt ändrad till att handla om Anders Bagge. Slow Clap. I övrigt inga konstigheter, skivan är fylld av billigt producerade covers för folk som inte hör skillnad på ljud och musik men som gärna drar börs. Att det här är det sista vi hör från många av dessa idoler är en av få ljuspunkter. En annan är Molly som sjunger flawless som väntat. "Idol 2011" är förhoppningsvis sista upprepningen av ett långdraget internskämt signerat en musikbransch som redan borde dött skamdöden. Köp om du saknar lobotomicertifikat!"
-
Jag skrattade högt för mig själv. Sen gick jag runt på rosa moln och tänkte att jag någon dag också ska skriva så där brutalt bra recensioner på urkassa skivor.
-

Stupid hoe

Ursäktar rubriken.. Men den är fan överallt på spotify så jag var tvungen att lyssna och den sög. Fast titeln passade lite till hur jag känner för mig själv just nu. Stupid hoe. Kanske inte hoe, snarare bitch eller nått annat passande!
-
Det händer alldeles alldeles för mycket i mitt liv just nu. Jag har kanske hundraelva bollar i luften nu som jag jonglerar. Längtar så galet mycket tills nästa vecka! Det kommer vara förbannat skönt när allt lagt sig. Gah! Jag är dessutom vädigt skrivsugen, men det finns inte tid till sådant trams. Inte i dessa förvirrade tider.

The words that maketh murder

Jag vet inte riktigt vad min plan med detta inlägg är. Tänkte slänga upp Rowenas bilder från nyårsafton. Hon släpade nämligen med mig ut till Norrmjöle, till Joel. Där åt vi nyårsmiddag mitt i byggprojektet och hade rave uppe på hans rum med ölspel och musikvideosar igång. Sen tog vi dyrtaxi in till stan för att se de tråkigaste nyårsrakterna någonsin. Joel sprutade nästan ner en tant med champagne och jag och Tobias kunde inte sluta sjunga "Wiggle, wiggle, wiggle, yeah". Det var inte okej. Efter att vi sett rakterna komma närmare och närmare marken gick vi över till Teg för lite efterfest. Klockan halv fyra somnade jag.
-
Magnus och Joel vid middagen
Rowena med cheesecaken..
Jag och Tobias vid middagen.
-
Imorgon åker Rowena hem till Toronto. Det känns inte alls bra!! Kommer mest troligt inte se henne på över ett år. Förhoppningsvis lyckas jag ta mig dit någongång!

RSS 2.0