Remenisce

1. Gjorde du något 2011 som du aldrig gjort förut?
- Köpte min egen alkohol, körde bil i sex timmar utan att ha sovit på ett dygn, såg massor av mina favoritband, jobbade på festival, åkte till Spanien, åkte till Norge och åkte sittlift, var ute och busade onyktert till fyra på morgonen trots att jag skulle jobba den dagen, jobbade i en monter på Nolia och massa andra saker som jag inte orkar lista.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Som skrivet nu på var enda nyårslista jag gör så nej eftersom jag inte avger nyårslöften!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2011?

- Jajamen. Två söta flickor kom till världen med bara dagars mellanrum i november!

4. Dog någon som stod dig nära?

- Nej

5. Vilka länder besökte du?

- Herregud vad jag fick tänka efter nu men Spanien och Norge var jag ju faktiskt till. Det här är lite pinsamt eftersom jag skrev bara fyra frågor tidigare om just Spanien och Norge.. Alzheimers nästa?!?!

6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?

- Hopp om liv?!? Skämt åsido, men kanske en framtidsplan hade varit skönt att ha. Behöver inte vara en exakt plan men mer bara något mål av något slag.

7. Vilken månad från år 2011 kommer du alltid att minnas?

- Juni. Egentligen hela sommaren...

8. Vad var din största framgång 2011?

- Det här kommer låta väldigt tragiskt men jag har inte haft några framgångar det här året. Inte då några jag kommer att tänka tillbaka på!

9. Största misstaget?

- Jag skulle kunna skriva att jag började på universitetet men det är inget misstag i sig, det är mer att kursvalet var ett misstag, men jag ångrar det inte!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

- Hmmm... Jag var ju på peace and love och den som kommer hem frisk efter en festival har fan gjort det bra. Så jag har väl varit förkyld åh sådär.

11. Bästa köpet?

- Resan till Norge var verkligen värd varenda krona.

12. Vad spenderade du mest pengar på?

- Lär ju ha varit kläder och skor. Som vanligt..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad i år?

- Alla konserter? Herregud, jag såg ju förtusan Foo Fighters live på Stockholm Stadion, det var mäktigt och sånt gör mig glad. Mäktiga livekonserter!!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?

- Jag kommer - Veronica Maggio. Magiskt men tragiskt - Håkan Hellström. Pass this on - The Knife. Empire state of mind - Jay-Z ft. Alicia Keys. Miss you - Trentemøller. Osv, osv, osv, osv..

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

- Nu är jag helt ärlig och skriver ledsnare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?

- Rest, umgåtts med folk och gjort saker jag velat göra.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

- Jobbat, gråtit och varit feg.

18. Hur tillbringade du julen?

- Med familjen och Farmor och Farfar här hemma.

19. Blev du kär i år?

- Jag har nog väldigt svårt för att bli kär men jag har varit och nosat på känslan lite.... kanske man kan säga.

20. Favoritprogram på TV?

- Dom kallar oss artister, På spåret, Berg flyttar in, Så mycket bättre och Vem vet mest?. Pensionärsvarning på mig!

21. Bästa boken du läste i år?

- Jag har inte läst någon fantastiskt bra bok men To kill a mockingbird var faktiskt väldigt mysig.

22. Största musikaliska upptäckten?

- Den här frågan går ju inte att svara på. Min musiksmak har väl inget med min musikalitet att göra? Äsch vafan, jag kan spela gitarr!

23. Årets bästa film?

- X-men first class

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?

- Jag fick säkert allt jag önskade mig.

25. Något du önskade dig men inte fick?

- Nä, mest troligt inte!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

- Gick på systemet, myste runt på stan med systeryster och Rowena, åt på Båten, hade en riktig sommarförfest med kubb och gick sen ut på TC.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

- Ja, det finns det. Men det talar jag inte om för er.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

- Ja, den bestod väl av jeans med högmidja, svarta tröjor och transparenta magtröjor. Mycket Nirvana t-shirter av någon anledning.

29. Vad fick dig att må bra?

- Solen, musiken och familjen!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?

- Men inte vet jag. Som vanligt Johnny Depp kanske. Jag har inte kändiscrushar. Inte seriösa sådana i alla fall.

31. Vem saknade du?

- Så sjukt många fina människor som bara försvinner.

32. De bästa nya människorna du träffade?

- Daniel och Sofia från klassen på Uni. Sjukt fina människor.

GOTT NYTT ÅR ALLA GLADA!!!!

Nåt annat än det här

Nu har jag fått en fråga angående vad min fanatiske granne håller på med. Så jag tänkte försöka svara på det. Men det går inte riktigt för jag har inte sett skymten av vare sig de äldre eller de yngre i den familjen. Jag skymtar dem ibland bakom deras igenvuxna växter i fönstret och ibland hinner jag se ryggen på någon av dem när de är ute med deras hund, men aldrig mer. I alla fall så tänkte jag att jag ändå kunde skriva lite mer om mina grannar. Inte bara de fanatiska utan alla andra på den raden också.
-
Det är nämligen så att det pratas en del på gården om att vi har en oturs-länga. Det har snackats hit och dit om det där men vi är nog alla överens om att det faktiskt stämmer. De som bor på längan med ojämna nummer är fanimej ordentlig otursföljda, allihopa. Det är riktigt hemskt egentligen. Jag kan berätta utan namn att de är en som har cancer, en som har förlorat sin man till cancer, en som har alzheimers (denne person är relativt ung så det är tragiskt så in i..), en som är blind, en som har blivit blind, en som har fått en hjärtinfarkt och en som är sur på allt och alla. Den där sista kanske inte är otursföljd men den är riktigt sur och det är riktigt drygt ibland. Jag är glad att vi bor på den jämna längan.
-
Nu när jag ändå skriver om det så kan jag lika gärna ta upp våra grannar vägg-i-vägg. Eller, inte grannarna i sig utan snarare huset. Det är nog också lite otursföljt. Under min uppväxt är det, det enda huset som bytt ägare mer än fyra gånger. Det finns ett till hus som bytt ägare, men det är bara en gång. Så något speciellt måste det vara. Vi i familjen kritikerklubben har länge diskuterat vad vi tror det beror på, det enda vi kan komma fram till är att det är antingen vi eller de grannarna de har på andra sidan som gör att de flyttar eller så är det hemsökt. För vår gård är väldigt gemytlig!
-
Nu snart blir det en årslista!!

Dagen är kommen

God Jul alla fina där ute!!
Jag hoppas innerligt att ni alla får en underbar julafton och att ni får allt ni önskat er för det är ni värda.
-

Ready to start

Det tog ju sin lilla tid det där. Att Arcade Fire skulle släppa sina skivor och låtar på spotify. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det ju. Jag tycker alltid man väntar för länge.
-

Grown Ocean

Det är inte okej hur länge jag ignorerat min blogg. Jag har velat skriva, så väldigt väldigt mycket, men det har bara inte blivit av. Känns som om min tid inte räcker till. Inte till bloggen. Onödiga lilla bloggen. I verkligheten har jag haft otroligt mycket tid till bloggen, nästan för mycket. Ni vet, då man har så mycket tid att det till slut inte blir något av det. Man bara sitter på en stol och stirrar på väggen - i mitt fall sitter i en säng och stirrar på dataskärmen. Jag har layoutat och layoutat dagarna i ända. Sen har jag jobbat och jobbat och tränat ibland. Men nu blev det ju inte riktigt sanning den här gången heller. Det jag verkligen lagt tid på, det är musikhjälpen. Jag har skrattat och jag har gråtit ikapp med Kodjo, Jason och Gina. Underbara älskade musikhjälpen. Nu är det slut. Känns nog nästan lika vemodigt för mig som det gör för Jason och alla. De få timmar jag inte lyssnat har jag istället gått runt och haft abstinens-skakningar och pratat mentalt instabilt för mig själv om roliga stunder i programmet. Mest har jag faktiskt lyssnat även om valmöjligheten att se fanns. Radio är underskattat. Pratet i radio är underskattat. Musiken däremot kan de ju dumpa helt och hållet. I och försäg är ju musikhjälpen femhundramiljonertriljoner bättre än alla andra program på att spela bra låtar, så jag har stått ut. Idag är första gången på sex dagar som jag öppnar spotify. Saknade spotify.
-
Visst vet alla att det är väldigt mycket jul nu?! Jag myser på med glögg och pepparkakor i massor. Så bli inte förvånad när ni möter mitt nya jag på stan, Fanny á la dubbelhaka!

RSS 2.0