FMLYHM

Jag blir chockad om jag fortfarande har läsare kvar, men jag uppdaterar iaf.
-
Nu har jag börjat känna av resfebern ordentligt. Min otroligt nojiga sida har dessutom vaknat till liv och jag känner mig mer och mer stressad över att jag eventuellt har glömt en viktig detalj. Vet inte vad det skulle kunna vara men något säger mig att det är något superviktigt. Ska lusläsa alla mail och papper jag fått från Fritidsresor så jag hinner fixa vad det nu är jag har glömt. Det kommer säkert inte vara något. Men man vet aldrig om man inte kollar.
-
Sen har jag precis läst klart min andra universitetskurs så nu väntar jag bara på betyget. Tentan var askonstig så jag är tveksam på om jag verkligen klarade det. Kommer dessutom inte kunna skriva om tentan om det nu skulle visa sig att jag blivit underkänd. Fuck that. Jag hoppas på lite tur!
-
Nu är det ju som alla i Umeå vet Umeå Open-veckan. YEAY! Idag har jag och Linda handlat mat till artisterna och packat fint i påsar så vi vet vilken som ska till vilken loge. Väldigt trevligt måste jag säga. Sen på onsdag blir det pyntning av folkets hus. Jag känner taggen!
-

Together


Me+

Herrejesus vad jag fryser. Ända in i benmärgen. Nu längtar jag mer än någonsin till April.
Idag blev jag inringd till jobbet. Så har stått i butiken och snackat skor och fått köpsug på typ allt nytt. Sen har jag såklart utnyttjat den lite dödare tiden med att hitta ny musik. Fast, det blev inte så mycket nytt. Mer bara remixer på gamla favoriter. Underbart. Min planerade dag bestod egentligen av träning och plugg. Ska ju skriva min första salstenta om enbart två veckor. Har lite smått panik över det där för jag vet inte hur man pluggar längre. Har läst igenom boken, svarat på 240 instuderingsfrågor och ändå tror jag att jag inte kan något. Jag är faktiskt ganska övertygad om att jag inte kan något. Läste en gammal tenta bara för att se hur frågorna kommer att se ut och fick panik. Jag kunde inte någon av frågorna. De var så invecklade och stora och jag skulle säkert kunna skriva tio A4 på varenda fråga bara för att jag inte kan det direkta svaret. HJÄLP. Måste lugna ner mig! Så farligt kan det inte vara, och två veckor är ju för fan aslänge.
-
Jag vill också spela boul i Barcelona!

Killing time

Supertaggad på utgång var jag. Ungefär till fem minuter innan jag skulle åka iväg till förfesten. Då totalvägrade min tagg att starta upp igen. Istället blev det godisätande med skämskudden och melodifestivalens andra chans. Första gången i år som jag sett på den där pinsamma tävlingen. Det är så mycket snack hit och dit om det där. Man ska hata hit och dit och man ska älska hit och dit. Jag tycker inte så jävla mycket om melodifestivalen. Förutom att det är ett program för alla musiker i Sverige utom de som faktiskt kan kalla sig för musiker. En grej som kan vara väldigt underhållande med det där programmet som det snackas så mycket om, är att det alltid finns så extremt mycket att kritisera. Och det vet vi ju allihopa nu vid det här laget att vi i familjen kritikerklubben älskar. Vi har gått på högvarv hela kvällen. "Hur tänkte hon där?" och "Får man verkligen visa sig i tv sådär?". Ja, jag tror faktiskt att hela svenska folket hade gillat vår jargong. Vi skulle ha gjort en livesänd podcast. Den skulle ha havererat för alldeles för många lyssnade samtidigt och vi skulle nu varit kända under namnet Familjen Kritikerklubben. Imorgon skulle det vara en fet artikel på aftonbladets första sida om hur vi kom från ingenstans och tog hela svenska folkets röst och gjorde den hörd. Sen skulle vi aldrig mer behöva genomlida melodifestivalen. Så mycket tycker jag om melodifestivalen, inte speciellt mycket.
-

RSS 2.0