Sing for the moment

" -Vad roligt att se dig Tobbe!!
- Kan du se mig din jävel"Standing in the way of control

Wooooooooow vilken stor dataskärm jag sitter vid just nu. Pappa chockade nämligen med att köpa en iMac dator igår, 21,5 tums skärm. Galet. Sjukt widescreen måste jag säga.
Den datorn, fast inte den musen. Måste vara en gammal bild..
Nu ska jag träna, jag har absolut inte alls lust med det, men jag måste.

Krama mig

Se aldrig Sommaren med Göran, ALDRIG, ok?
America

Vet ni vad som är riktigt, riktigt irriterande??
När man är jättekissnödig och inte får upp dörren när man kommer hem. Nyckeln gick ju inte in i det där jävla nyckehålet, det var typ igenfruset. Fick stå och försöka blåsa in varmluft i det, funkade efter si sådär tio min. Inte okej, men jag hann!!!
Vet ni mer vad som är riktigt irriterande??
När man halkar ute och man går själv. Då har man ingen att skratta med så istället ställer man sig bara upp och tittar sig omkring, borstar av snön från kläderna och går skamset vidare. DET, är inte kul.

twinkle snow powdery snow

Men vad fan..

Defying Gravity

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha jag dörJag tror jag är kär

Dancing the whole way home

Allt man behöver för skrattanfall är en macdator, lite asti och två flummiga vänner.

Lördagskvällen blev den bästa på länge!!
Krogen krogen med bästaste Rowena måste göras om snarast.

"I fell in love, i fell in love last night and i was dancing the whole way home"

Rocket Scientist

Jag kommer in i mitt rum för att hämta datorn som jag vet att min syster lämnat där. Sen ser jag att min låda under sängen också är utdragen, där ligger också min fina staty som jag fick av musketörerna. Hmm, vilken slutsats tror ni hon drog?? Hehe, den bju jag på!!


So damn clever

Nu har jag skrivit klart allt till idrotten, gjort tyska läxan och nästan skrivit klart ansökan till BUNAC. Känner mig rätt så effektiv trots att det inte direkt var så mycket att göra. Nu M Å S T E jag ta tag i psykologin snart.
Har även börjat fundera på att ta cambridge provet. Vore kul. Fast, hur stora är chanserna att jag klarar det?? Jag tror knappast jag skulle kunna få nå högt på högskoleprovet och hur bra skulle det då gå på cambridge, dock tror jag att jag kommer vara mer taggad på det.

Familjen håller på att ignorera telefonen som ringer ungefär tre gånger per kväll och varje gång är det någon telefonförsäljare som ska ha tag på mamma. Vi har sagt att vi har nix och att hon inte är hemma eller att det inte ens bor någon med det namnet i våran Familj, men det funkar INTE. Dom jävlarna ringer fortfarande. Så, vi har då kommit på den briljanta (host) idén att ignorera telefonen när det ringer. Det har fungerat galant i två dagar nu. Keep it up Familjen.It's not like i'm trying or even want to be anyway!!!!!!!

Shibby

Here comes the sun

Sommar. USA. Californien. Vore hur underbart som helst just nu. Jag är väldigt avundsjuk på min Kusin som befinner sig i New York just nu, kanske inte på att hon går skola där, men på att hon är där, bor där. Jag ska besöka henne, eller ska och ska. Vill.


Nothing else matters
Heartless

Jag ler.

When i feel to free

Lördag.
(Bild tagen av mig)
Oh, i do feel free

Cash

Kom precis hem från bio. Snabba Cash. Mums på Joel Kinnaman. Nu blir det att läsa boken!!

Wonderland

- Alice, will you kindly pay attention to your history lesson?
- I'm Sorry, but how can one possibly pay attention to a book with no pictures in it?
- My dear child, there are a great many books in this world without pictures.
- In this world, perhaps, but in my world the books would be nothing but pictures.
- Your World? Huh! What nonsense
- Alice in wonderland

My world too

Rule

"Jag håller på att skapa en nisch där jag är mannen som alltid chansar på årtal och alltid chansar fel"
- Fredrik Wikingsson


The circle of life

Hakuna MatataI believe

I do, i do, i do believe in Fairies


Jag är en vampyr

Vad vill du? Men kom då, jag är ju här och väntar på dig
Men lilla gubben hur är det fatt? Du fattar väl att du måste stå upp och slå tillbaks annars kommer de aldrig låta dig va

Kom precis hem från simhallen. Har simmat med mina underbara sannor. Det var hur roligt som helst. Jag älskar verkligen att simma. Nu hoppas jag bara att jag kommer igång med träningen på riktigt så jag inte förfaller igen. Blir nog bodybalance med mamma på torsdag, längtar redan. Jag är så otroligt stel just nu. Pinsamt. Sen längtar jag till dansen också, hoppas det blir en bra termin.
Nu ska jag plugga.. Wihoo
Du såg lika påkommen ut som du var
Men helt ärligt det va skönt med ett dåligt svarJust for now

Kiss me 'til the morning light

Jag har varit extremt trött idag, hela dagen, non-stop. Mina ögon sved, det gjorde ont att sitta upp för jag var så trött och när jag skulle göra något tog det fem minuter längre än i vanliga fall för allt gick så otroligt segt. Sen direkt efter middagen blir jag pigg. Det var bara random, eftersom jag inte sovit något alls under dagen utan bara gått omkring och kämpat för att hålla mig vaken. Men nu börjar det dock komma tillbaka, tröttheten alltså.
Just nu kämpar jag emot viljan att skriva om hur sjukt irriterad jag är. Det skulle bara bli fel om jag skrev om det här, eller om det kan jag väl alltid skriva men detaljerat vore ingen hit. Så, jag fortsätter kämpa och skrika frustrerat i huvudet.

Just a minute

Oh god, the glitterFireflies

2010 nu. Studenten och det verkliga livet börjar alltså snart.
Nyår var mys, jag drack inte så mycket tyckte jag men jag vaknade i alla fall av att jag höll på att spy. Jag tål hur lite som helst helt enkelt. Samtalet med Hanna klockan 2 i natt medan vi båda var trötta och nerbäddade var trevligt. Fick mig att glömma bort att rummet faktiskt snurrade en aning.
Nu tänker jag om och ska verkligen göra mitt allra bästa för att vara så positivt jag bara kan hela tiden, och att sluta se mina drömmar som omöjliga. Det får bli mitt nyårslöften, sånna där löften som jag aldrig ger.

RSS 2.0